Arsenal v létě posílí americký brankář Turner z MLS

28.01.2022, 12:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (333)

Přidat komentář
smazaný uživatel

akože dať za dvojku 10 M ... čo fetujú v tom Arsenale, jeden prestup horší ako druhý.... Leno za koľko pôjde do Castle 3 M+ lopty na tréning pre juniorku? ... Chambers zadara preč, hlavne že Soares ostáva, Holdini detto hlavne že Chambers je lepší a môže hrať na viacero postoch ako tam tí dvaja a ešte aj lacnejší ... hosťovanie ANM nemá zmysel komentovať, Nketiah je bez zmluvy a ponuky na neho sa odmietajú,

Arteta a Edu out ...

ekonomicky je Arsenal katastrofálne vedený klub a potom ide Arteta žobrať peniaze na prestupy nech sa zbalí a vypadne do City. Hlavne že talenty arsenalu hrajú kde tade.

Reagovat
iamek

4,5 milionu liber na dvojku je v pohodě.

Naopak Arteta to vzal od podlahy a čistí to luxusně. Navíc bojují jen v lize a není důvod mít extra široký kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

jak to čistí? kto priviedol Luiza, WIliama, Soaresa, nasadzuje Holdinga,

kto obhajuje Xhaku, kto chcel Parteyho čo si rok zvykal na PL? Odegard detto tie peniaze sa dali investovať aj lepšie ... a z prestupov vytĺcť viac.

Reagovat
Mastný Chobot

Napíš ako lepšie sa dali investovať peniaze za Odegaarda, prosím.

Reagovat
Mastný Chobot

a nenapíš že do NFT, na to je tu Taiger

Reagovat
Cobra

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

určite Gravenberch

Gabriel Menino

Reagovat
SunFells

Tvoje kecy a návrhy nemají hlavu ani patu.

Reagovat
smazaný uživatel

jak tvoja existencia

Reagovat
SunFells

viz SunFells28.01.2022 13:29#

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně víš o fotbale totální tužku

Reagovat
PH8

Jsou to dobří hráči, to ti neberu. Ale bez Odegaarda by se to při zranění někoho z trojice ESR, Gabi, Saka odehrálo s Elnenym a AMN, nebo jak si to představuješ?

Reagovat
Kluivert9

Gabriel Menino... kolikrát jsi ho v Brazílii viděl hrát?

Reagovat
iamek

Luize třeba Emery.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Willian a Soares jdou víc na vrub tomu zr*ovi Sanllehimu a jeho kámoši Kiovi. Navíc jestli Chambersovi končila smlouva tak bysme mu museli nabídnout asi pěkný balík. A to za náhradníka který skoro nehraje nechceš. Už teď měl snad kolem 50000 £

Reagovat
SunFells

Williana Arteta chtěl. Což je ale téměř jedno špatné jméno někdy na startu jeho angažmá, kdy měl hovno na výběr a vybírali se účelní laciní hráči přechodově. Třeba Luiz byl pro nás navzdory očekáváním dobrý i přes jeho chyby.

Reagovat
iamek

Luiz přišel pod Emerym.

Reagovat
SunFells

Dokonce

Reagovat
PH8

Já si stojím za tím, že Willian nebyl špatná posila. V zápasech hrůza, ale to co mohl předat těm mladíkům je prostě posunulo. Navíc to byl hromosvod a Saka a ESR mohli makat bez takového tlaku.

Reagovat
ashburtongrove

No nevim jestli to stalo za tech 220k/week nebo kolik to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, v zápasech hrůza, ale na tréninku šel příkladem Někdy se fakt nestačím divit

Reagovat
PP

No, ač Artetu nemusím, tak zrovna nákupy poslední 2 roky docela dávají smysl. Naše "prodeje" hráčů jsou napováženou, ale příchody nejsou špatné.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Nizzie

Reagovat
gocii

Kdyz se to hodi, haze se to v eurech co? Nevim proc je zrovna za tohle kritizovat. Chambers sice zvladne dve pozice ale na obou je prumerny, nemluve o dm na kterem v arsenalu od odchodu wengera nehral. Koncila mu stejne smlouva a ze by o nej byla pres leto bitka se rict neda

Reagovat
smazaný uživatel

chceš mi povedať je Chambers je horší ako Holding? alebo Soares ?

Reagovat
gocii

No to tvrfit nechci, ale že by je přečníval? To bych byl zase opatrnej

Reagovat
smazaný uživatel

skôr by som sa spýtal opačne, predtým ako si dototo koleno držal obranu nad vodou. Vašk uvidíme čo ukáže v AV

Reagovat
PH8

Chambers byl naposledy opravdu planý první sezonu. Pak to bylo několik let očekávání, že se jednou uzdraví. A poslední roky už to bylo jasné, že je max průměrný v současném arsenalu a na Arsenal co by hrál aspoň v top4 prostě nemá.

Reagovat
Jkb

Na stoperu je Chambers horší než Holding. To je prostě fakt.

Reagovat
PH8

Jde o to, vedle koho hrají. Chambers je spíš typově jako White.

Reagovat
SunFells

Reagovat
afc

Nafetovaný si tak maximálne ty.

Reagovat
sejber

Chelsea dala za dvoju 70 mega

Reagovat
smazaný uživatel

10M? Neumíš číst?

Reagovat
Muza

Naprosto souhlas. Arsenal je dlouhodobě špatně vedený klub a je to vidět v mizerných výsledcích, přestupech. Kvalita hráčů a jejich výkony jsou na úrovni spodní poloviny tabulky a možná ještě horší. Viz Poslední bezbrankova domácí remíza s posledním Burnley je vše říkajíc. Čtyři zápasy bez gólu, trapný ztráty bodů s týmy z konce tabulky a oni řeší v lednu letní přestup brankáře. Jestli je tohle momentalni priorita klubu!!!??? Totální amaterysmus. Kde jsou příchody, které by zvedli kvalitu tymu a tím konkurence schopnost a zdravou rivalitu v týmu o boj v 11? Nikde. Viz Ozil, Aubameyang jejich výkony na hřišti total nula.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
lofin9

Podla mňa si zbytočne až moc tvrdý

Reagovat
Muza

To je realita. Sleduju zatim každý zápas Arsenalu a opravdu se na to nedá koukat. Herní projev je tragický a trapný. Chybí pohyb, nasazení, bojovnost a fotbalové myšlení. Není tam žádný moment překvapení jako za dob Rosického nebo Fabregase. Zmatky a školacke chyby v obraně hlavně v podání úžasného Ben White za 58 mil ( dražší než Varane 52 mil ), pomalý, utahany až líný přechod do útoku, nokoncici nic neresici kombinace na půlce, bidna koncovka. Nketiah netrefi ze 6 metrů prázdnou bránu . To je hrůza a děs. Připomíná mi to někdy českou ligu. Kde jsou posily o kterých se mluví od půli prosince? Kde je Vlahovic, Artur? Kde je nějaká opravdová posila? Nikde. Řeší letní příchod brankáře. To jako vážně???!!!!

Reagovat
Nizzie

Ty vole a dost.

Reagovat
Muza

Přesně. Zavírat oči před realitou, nic nedělat a až když je pozdě přitáhnout nějaký loosery jako Cedric. Arsenal se mohl chlubit dobrou akademií, hledání talentů a nákupy kvalitních hráčů. Dneska ani jedno neplatí, bohužel.

Reagovat
Nizzie

To je tvůj názor, a na ten máš samozřejmě právo. Akorát já s ním absolutně nesouhlasím. Kvalitní akademii rozhodně máme pořád. Jen se podívej, kolik hráčů z akademie máme v áčku. A porovnej to třeba s Chelsea, City, United či Liverpoolem. Vyhledávání talentů taky nebude až taková bída, viz. Martinelli, Tomiyasu, a nákupy kvalitních hráčů, jako jasné, až do posledního přestupového období se nám v tomto ohledu rozhodně spíše nedařilo, ale tak to ve fotbale zkrátka chodí, občas trefíš jackpot, jindy zase ne.

Ale ten výblitek co si napsal víš, to je nějaký zkrat nebo nevím. Nebo si od dob Emeryho náš tým hrát neviděl. Já teda netvrdím, že je herní projev par excellence, ale tragický a trapný byl naposledy na konci Emeryho éry a možná na začátku této sezóny. Překvapení jako za dob Rosického do jisté míry zkouší zápas co zápas Martinelli či Saka, a je jen otázkou času, kdy jim to začne vycházet. Zmatky a školácké chyby v obraně sice nezmizeli, ale jejich počet byl rapidně zredukován. Srovnání Varaneho a Whitea nechápu už vůbec, myslel jsem, že tady tu chujovinu máme za sebou už od přestupu. Nekončící nic neřešící kombinace na půlce, když defacto nemáme držení míče, protože už tímto způsobem prostě nehrajeme. Bídná koncovka, s tím se dá souhlasit, když nemáme zabijáka na hrot. Že Nketiah netrefí ze metrů prázdnou bránu? To se stane i Messimu, takže absolutně nonsense. Co se přestupů týče, Vlahovic byl priorita č. jedna na post, kde nás nejvíce tlačí bota. Bohužel on a jeho agent k nám nechtěli. Rozhodně ale jsem rád, že vybíráme hráče, tak, jak je chceme, a ne jen proto, že jsou dostupní, což je taktika, která se vyplatila v létě. Že se řeší letní příchod brankáře, v tom fakt nevidím problém.

No abych to shrnul, ty fandíš špatnému klubu kluku, protože filozofii Arsenalu nerozumíš absolutně vůbec. Neříkám, že nejsem občas špatný z toho, jaké kroky v tu danou chvíli vedení zvolilo, ale je třeba si uvědomit, že jsme v přestavbě, máme momentálně nejmladší tým v PL a to s přehledem. Logicky s tím ruku v ruce jdou chyby, které jsou, ale zatím se je vedení snaží řešit a to celkem efektivně. Tou přestavbou zkrátka neprojdeme během jednoho přestupového období.

Kritika je rozhodně na místě, ale to, co s tu předvedl ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Muza

Na svůj názor máš nárok I ty chlapče. Fandím Arsenalu asi jen 20 let a sleduju bedlivě každý zápas. Co se týče herního projevu ta, by jsi se možná měl podívat jak hrajou dva nejlepší týmy PL. To co předvádí v současné době předvádí Arsenal, hrála Barca před 10 lety, ale s hráči na úplným jiným levelu než má současný Arsenal. Doba a fotbal se od té doby změnili. Je pravdou, že Martinelli a Saka jsou jediný pozitivní ve hře Arsenalu. Je jen otázkou času, kdy odejdou pokud Arsenal nebude hrát LM a nezačne vyhrávat něco jako titul v PL. Nketiah netrefi prázdnou bránu a Messi také ne? To si děláš srandu. Srovnávat tyhle hráče. Ale fajn. Problém je že Messi taky nedá, ale další ano a to je ten podstatný rozdíl. Že není herní projev trapný? To si asi neviděl posledni zápasy. Prohra s Nottinghamem z druhý ligy. Za první poločas 0 střel na bránu, druhý poločas asi dvě, ale nic nebezpečného. To ti nepřijde trapný? Další dvojzapas s Liverpoolem 0 gólů, minimum šanci. Fajn Liverpool, ale že by Arsenal predved něco co by Liverpool ohrozilo? Těžko. Další supervykon proti poslednímu Burnley? To byla parodie na fotbal a výsledek mluví za vše a co jsem sledoval, tak Burnley bylo v koncovce nebezpečnější a Arsenal může být za remízu. Je pravdou že se dost zlepšilo, ale na ten top 4 to pořád prostě není. Ani náhodou.

Možná by jsi si měl sundat růžové fan brýle hochu. Nevím jak moc rozumíš fotbalu a kolik let a na jaké úrovni si hrál, ale já hrál 12 let 5 nejvyšší soutěž v ČR. Myslím že když vidím chyby ve hře, tak tam jsou. Hlavně ty posledni jmenované. Jediný kdo že sebe pouští zvratky jsi ty chlapče.

Co se přestupů týče, tak pokud vím, tak žádný klub nerozesila všem ostatní týmům nabídku ke koupi toho nej hráče. Možná víš něco co my ostatní ne. Vlahovic nedopad . Když tě tlačí bota, tak se nebudeš drbat na hlavě. To jen že vidíš v pohodě letní přestup brankáře v lednu. U mě to nedává smysl. Co s Lenem? Prodat za 2 mil? Co takhle vyjednávací pozice pro jeho prodej? To ti taky nic neříká co chytrej? Teď každý ví, že se ho Arsenal bude chtít zbavit.

No a tvé shrnutí? O filozofii Arsenalu vím mozna delší dobu než ty jsi na světě, takže mi nepiš co já mám dělat a komu fandit. Ty jsi jeden z těch co omlouvá vše špatné a věří v lepší zítřky. Takový věčný optimista. Já když vidím něco co je špatně, tak to taky tak pojmenuju.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

My hrajeme stylem jako Barca před 10 lety? To mi asi stačí k pochopení Tvého výlevu a další debata je zde naprosto zbytečná. Ale přeci jen to zkusím, jevíš se, že se s Tebou dá bavit normálně. Barca v té době hrála na naprostou dominanci na balonu, my naopak necháváme převážně hrát soupeře, ten styl je diametrálně odlišný. Ano, herní projev od zápasu se City je katastrofální, ale já nehodnotím hru podle malého vzorku zápasů, kdy se zkrátka může něco nepovést a s výjimkou prvních tří zápasů sezóny je to poprvé, kdy nám nevyšlo více zápasů po sobě. Ano, ty výkony s Poolem, Burnley i Nottinghamem byly hrozné, ale nehodnotil bych kvůli tomu momentálně tým jako celek. Ano, dva nejlepší týmy hrají úplně odlišně, a proč? Protože tam ještě ani náhodou nejsme. Vzpomeň si, jak dlouho trvalo Kloppovi vybudovat ten tým tak, aby takto hráli. U City je to trošku jiné, jelikož si mohou dovolit kohokoliv chtějí, i přesto ale zaslouží uznání za tu mašinu, co vybudovali, protože jen penězi to nedáš. Co se týče top 4, nevím proč pořád mluvíš o top 4, ale bude to asi tím, že jsme zatím většinu sezóny nad očekáváním. Před sezónou by tu o top 4 v souvislosti s námi mluvil jen velký optimista, po 3 zápasech už jen naprostý snílek. Potom jsme se do toho boje reálně dostali, ale já pořád tvrdím, že na to momentálně ještě nemáme a těžíme jen z toho rozesraného programu a taky z toho, že výkony podáváme celkem konzistentní. Příliš s týmy pod námi neprohráváme (ano, s výjimkou teď zápasu s Burnley a nepovedeného období od zápasu se City).

Růžové brýle rozhodně nemám, protože si fakt uvědomuju, že nebudeme hrát ani jako City, ani jako Pool, takže asi bys je měl zrovna sundat ty, když očekáváš, že budeme předvádět něco takového.

12 let si hrál fotbal na 5 nejvyšší úrovni v ČR = samozvaný expert na fotbal. Gratuluji, protože to, že si fotbal hrál třeba 160 let vůbec neznamená, že fotbalu rozumíš.

Reagovat
Muza

No chlapče asi takhle. Zacnu od tvého začátku. Spojení herního stylu s Barcou je vidět ve zdlouhavých kombinacích, jenže v podání Arsenalu většinou nikam nevedou. A rozdíl je v tom, že Barca měla hráče na úplně jiné úrovni. Rozdíl je vidět v aktivitě zalozniku při rozehravce středních obránců na půlce, kde Xhaka a Sambi stojí za protihráčem a ukazují kam rozehrát. Míč se posune max do strany a tam se vše opakuje. Tím se hra zpomaluje a nechává se prostor soupeři pro zformovani obrany, takže je těžké dostat se k zakončení. Chybí dynamika a rychlý přechod do útoku.

Tvoje tvrzení že necháváme hrát soupeře svědčí o tom, že fotbalu absolutně nerozumíš a nemáš ponětí o čem mluvíš. Tohle tvrzení jde proti všem fotbalovým a sportovním logikam. Naopak každý tým se snaží o to co nejvíce držet míč, ovládat hru a tím dostat soupeře pod tlak a donutit ho k chybám a dát gól. To je absolutni základ fotbalu o kterém nemáš ani ponětí. To tvojí tzv. taktikou nechat hrát soupeře by každý tým na světě dostal v zápase bura. To je totální nesmysl co jsi napsal.

Samozvany expert nejsem narozdil od tebe. Vzhledem k mým herním zkušenostem rozhodně fotbalu rozumím více než ty. Pro připomenutí z bývalých hráčů jsou většinou trenéři víš? Guardiola, Klopp, Vieira, Gerard, Lampard např. Ale to těžko pochopí někdo, kdo viděl trávník jen v Baumaxu, míč v hračkářství a fotbal hrál akorát tak na Playstationu.

Reagovat
Nizzie

Tak ty máš v hlavě dobře vymleto. Tvoje sebevědomí experta 5. české ligové úrovně bych opravdu chtěl mít.

Reagovat
Nizzie

Co se přestupů týče, tak ano, dělá to každý klub. Ne vždy se to dostane ven. Co se brankáře týče, problém v tom nevidím, protože si takovou cestu Mikel zvolil. Leno odejde a to bylo jasné i bez toho, že by přišel ten gólman, takže ta tvoje "chytrá souvislost" se projevila z tvého pohledu jako dost hloupá, a znovu si potvrdil, že klub nesleduješ, nebo nechápeš, jak funguje. Vyjednávací pozice je Artetovi ukradená, kdyby řešil vyjednávací pozici, prodlouží Chamberse a prodá ho teď nebo v létě za více. On chce udělat co nejrychleji přestavbu a je mu jasné, že ji udělá rychleji, pokud něco obětuje = zisky z případných prodejů, protože kdyby čekal, až každého hráče prodá za co nejlepší peníze, trvalo by to podstatně déle. A pokud to nevadí tomu našem držgrešlemu, mě taky ne, a dost pochybuji, že by to zrovna Kroenke nechal bez svého vědomí takto procházet.

Poslední odstavec, zase nějaké tvoje chvástání jakožto zřejmě starší osoby. Já rozhodně nejsem optimista, kdybych byl optimista, tak znovu se opaku, budu jako ty věřit, že budeme hrát jako City či Pool a budeme hrát o LM, v tom já sem nevěřil před sezónou, ani v jejím průběhu. Chyby se musí pojmenovat, ale co je nejdůležitější, musíš vědět, že si tu chybu udělal, a pokud to víš, musíš se z ní poučit, a to se momentálně u nás děje. Ne ve všem, jsou věci, které jsou špatně, ale prochází to jistým vývojem a jde to k lepšímu. A to, že věřím, že to jde k lepšímu, a že vidím nějaká pozitiva na současném vývoji přeci neznamená, že jsem věčný optimista.

Reagovat
Muza

Co tu píšeš o prestupech je další důkaz o tvé neznalosti fotbalového prostředí. Žádný klub na světě nerozesila nabídky ke koupi svých top hráčů ostatním klubům. To fakt ne. Nebo myslíš, že Fiorentina rozeslala všem fotbalovým klubům, že chtějí prodat Vlahovice? To se opravdu nedělá. Ono to funguje přesně naopak a zde jsi opět úplně vedle. To o čem mluvíš se děje v případě hráčů se kterými klub nepočítá a nebo v nižších soutěžích anebo v případě Barcelony, která je na tom špatně po finanční stránce. Jsi těžce mimo.

Že Leno odejde se vědělo, ale je rozdíl za kolik. Rozdíl třeba v osmi milionech za přestup je sakra dost. Vzhledem k tomu za kolik přišel, tak se tomu říká minimalizovat ztratu při investici.

Hospodaření týmu se tomu říká. Víš? Asi ne. Znova opakuji když tě tlačí bota, nedrbej se na hlavě. Chambers byl nadbytek ok. Uvolnění na plat pro příchod někoho kvalitního ok, ale stane se tak? Vedení Arsenalu dělá strašně moc chyb. Např odchod Ramsyho zadarmo, možná nejlepší hráč v týmu, nákup Davida Luize, Soarese, White atd. Co odchod Bellerina? V čem je horší než Tomiasu?

Co se týče ligy mistru, tak ta je sakra důležitá pro klub jako Arsenal. Peníze z LM, prestige, sponzoři a ochota hráčů hrát v klubu. To vše přináší LM. Na rozdíl od tebe jsem fanoušek a věřil jsem i po to tragickem začátku. Teď po těch tragických výsledcích a zbytečným ztrátám s Burnley a třeba i s Evertonem tomu moc neverim. Snad pomůže současná přestávka.

Reagovat
Nizzie

Co se přestupů týče, reagoval jsem na toto "Co se přestupů týče, tak pokud vím, tak žádný klub nerozesila všem ostatní týmům nabídku ke koupi toho nej hráče" a ty do toho najednou začneš motat prodeje hráčů, viz.: "Žádný klub na světě nerozesila nabídky ke KOUPI svých top hráčů ostatním klubům. To fakt ne. Nebo myslíš, že Fiorentina rozeslala všem fotbalovým klubům, že chtějí PRODAT Vlahovice?" Nauč se rozlišovat koupi a prodej. Když chce klub koupit hráče, tak ano, poptává se u ostatních klubů na své cíle. Když chce PRODAT hráče, tak to samozřejmě většinou nedělá, ale o tom jsme se ani nebavili.

Leno odejde se ví, nevím, akorát nevím, jak pohne s jeho cenou to, že už máme náhradu. V samotné podstatě jinak. Kdybychom dopředu nedali jasně najevo, že s Lenem nepočítáme, tak budiž, ale takto už ta cena bude stejně na minimu a příchod dalšího golmana v létě na tom nic nemění.

Vedení dělá strašně moc chyb. Ramsey, Luiz a Soares jsou práce předchozího vedení, experte. White, jako wtf? Po půl roce označit 23 letého obránce jako chybu může opravdu jen expert.

Otázka "Co odchod Bellerina? V čem je horší než Tomiasu?", tak tady už končím, jestli tuto otázku myslíš vážně, tak to je dost.

S LM souhlasím, ale my nejsme ve fázi, kdy bychom na LM mohli pomýšlet, bylo by to krásné, ale je to momentálně utopie.

Reagovat
Muza

Jak vidím ty ani neumíš česky . V tvé logice, kterou jsi psal, že kluby nabízí hráče ke koupi ve fotbale znamená to samé jako prodej. Záleží jen na tom z jakého úhlu pohledu to bereš. Jsi mladý a tvoje nesmyslné domněnky vyplývají z neznalosti a hlouposti. Je mi tě líto.

Leno odejde a znovu píšu, že je rozdíl za kolik. Ty peníze nikdo netrha ze stromů výš? Znovu rozdíl 8 mil. je dost a je to zbytečná finanční ztráta klubu. Ty nechápeš ani základ ekonomiky. Opět nemáš pravdu.

Vedení týmu ve fotbalovém světě je myšleno jednoduše řečeno pro tebe, lidé v kanceláři , kteří jsou zodpovědný např. za přestupy a ty jsou až na pár výjimek léta stejný . Jedním z nich je Edu, jestli ti to něco říká. Asi těžko .

White za 58 mil je chyba a obrovská, jeho nákupní cena neodpovídá kvalitě. Se Xhakou asi nejvíce chybujici hráč. Například Upamecano do Bayernu cca 36 mil stejný věk jako White. Základ v Bayernu Mnichov, spolehlivý SO s dobrou rozehravkou, poziční hrou a silný v soubojích. Za mě White je chyba a vyhozené peníze.

S tvyma nazorama a vedomostma by jsi mohl jít rovnou do Sky TV jako super expert, vysílali by to jako parodii na fotbalové studio s opravdovými experty.

Nevíš nic o fotbale fakt nevíš o čem mluvíš, takže na tvé vyzvratky už nema smysl jakkoliv reagovat.

Reagovat
Nizzie

Hele ty ses fakt povedl.

Reagovat
Muza

Ale ty ne.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

"V tvé logice, kterou jsi psal, že kluby nabízí hráče ke koupi ve fotbale znamená to samé jako prodej." - abych Ti to shrnul a pochopil to i tvůj mozeček velikosti lískového oříšku, první si, co se týče nabízení hráčů napsal ty toto: "Co se přestupů týče, tak pokud vím, tak žádný klub nerozesila všem ostatní týmům nabídku ke KOUPI toho nej hráče. Možná víš něco co my ostatní ne. Vlahovic nedopad . Když tě tlačí bota, tak se nebudeš drbat na hlavě." Tohle si jde vyložit jedním jediným způsobem a sice, uvedu na příkladu, že Arsenal nerozesílá všem klubům nabídku ke koupi hráče z jiných klubů. Což ale dělá, dělá se to naprosto běžně, jenže tvůj malinký mozeček touto sračkou myslel asi to, že Arsenal nerozesílá nabídky k PRODEJI svých hráčů, že, jako že by např. Lena nabízel všem klubům? Dost podstatný rozdíl, protože z logiky věci Arsenal ani nemůže posílat nabídku ke KOUPI Lena jiným klubům, může poslat pouze nabídku k prodeji Lena, nabídku ke koupi může udělat protistrana.

Tak mě tady nepoučuj o češtině, musel bys ji nejdříve začít používat.

Prosím, už nereaguj, dost z toho Tvého psaného projevu bolí oči. Pochopit ty tvoje srance random za sebe naházené ještě víc. Představa, že bych měl číst ještě jeden takový tvůj sranec je ubíjející.

Reagovat
Muza

Tak pro tupouny ještě jednou. Žádný tým na světě nenabízí svoje top hráče ostatním týmům, to jsi vyzvracel ze sebe ty. A znova opakuji záleží z jakého úhlu pohledu se díváš nebo li formulujes svůj návrh. Záleží jestli nabízís někoho ke koupi nebo k prodeji. Takže je to pouze recnicka formulace. Když si jdeš koupit plenky do obchodu, tak je mají ke koupi nebo na prodej. Je to totožné. Hold IQ tykve ti brání to pochopit. A čeština není tvoje silná stránka stejně fotbal, kterému opravdu nerozumíš. Sranec není české slovo. Vrat se zpět na ZŠ a pak se něco snaž naučit o fotbale. Pa pa. Už mě nebavis.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Ty mě tady budeš poučovat o češtině, interpunkce je pro tebe slovo neznáme, a ještě napíšeš "Hold IQ tykve", gratuluji Ti, povedlo se Ti ze sebe udělat ještě většího mamrda, než předtím.

PS: Poradím ti, najdi si na google holt x hold. Já ničemu hold vzdávat momentálně nehodlám, a už vůbec ne Tvému IQ tykve. "A čeština není tvoje silná stránka stejně fotbal, kterému opravdu nerozumíš." - další tvé master kombo. Ale já už na to přišel, ty ne že si byl 12 let fotbalista na 5. ligové úrovni, ty si se snažil 12 let dostat přes 5. úroveň povinné školní docházky, a zjevně se Ti to nepodařilo.

Reagovat
Muza

Jednalo se o pouhý automaticky pravopis nic víc. Divim se že jsi to postrehl, ale myšlenka ti unikla. Nic nového. Došly ti rádoby chytré argumenty tak se chytáš nepodstatnosti . Když dojde snaha o rádoby inteligentní a smysluplné argumentace, které ty opravdu nemáš, přijde na řadu snaha o urážky, které se ti nedaří. Nemáš na to inteligenci ani znalosti. Já se podle tebe aspoň dostal do 5. úrovně, ale ty jsi neprekrocil mateřskou školu dle tvých vyplodu stupidity. Už se nestrapnuj nebo se umlatim smíchy. Trapaku

Reagovat
Nizzie

Jo jo určitě

Reagovat
Neutron

no Vlahovic je v Turine

kazdopadne podla mna po rokoch mate zostavu, ktora po vhodnom doplneni hlavne v zalohe a v utoku dokaze byt konkurencieschopna takze ty budes taka gunners verzia nasho adama...

Reagovat
Front hell

Reagovat
Muza

A to je přesně ono. Přes měsíc jednání a nic z toho. Alternativa žádná, aspoň ne smysluplná. Takže vhodné doplnění se nekoná. A výsledek? Poslední čtyři zápasy mluví za vše. 0 gólů, vyřazení z poháru z druholigovym celkem-potupa, vypadnutí s Liverpoolem a remíza s posledním-potupa c.2.

Jen mě štve že vedení není schopný přivézt někoho kvalitního. Odchod nekterych hráčů ok, ale musí někdo přijít. To je základní logika posilování tymu. Je jasný že Haaland těžko, ale proč ztrácet čas Vlahovicem, který nechtěl do Arsenalu? Co zkusit Schicka? Současný hrot v Arsenalu je otřes. Lacazete nebo Abumeyang? Kdy naposledy dali gól?

Reagovat
Neutron

ono v zimnom prestupovom obdobi sa posily zhanaju rozhodne horsie ako cez leto, pravdepodobne ma vedenie plany skor na leto, asi nechce urobit nejaky panic buy. V PL proste viacero klubov stratilo s tabulkovo horsimi klubmi, nie ste jedini. Uprimne ohladom Schicka...ja celkom chapem opatrnost Arsenalu...ano teraz celkom vyletel za pol sezonu, ale asi beru do uvahy aj to, ze proste ten chalan mal celkom problemy so zraneniami a po tychto vykonoch by asi nesiel za uplne male peniaze, jednoducho jeho angazovanie nesie so sebou riziko, ty by si jednal po 4 nepovedenych zapasoch, ale tak sa to nerobi...

Reagovat
Muza

On to je hlubší problém. Lacazete v koncovce bída, v létě mu konci kontrakt a nový nechce, takže odejde. Aubameyang je více méně za zenitem a je více problémový než užitečný. Když kouknes kolik gólů oba dali, tak to není více jak deset. Navíc Aubameyang měl problémy s disciplínou i v reprezentaci a poslali ho raději pryč a to samé dělá v Arsenalu. Místo tréninku jde na tetování. Tak co to je za chování? Jak může něčím pozitivním přispět? Jen rozvraci morálku týmu. Takže alternativa do útoku žádná není. Někdo musí přijít.

Co se týče Schicka byla by otázka jak by hrál, ale to je snad každý přestup. Viz Pepe, ale je zase otázka zda dostal pod Artetou dost příležitostí se chytit a nabrat tempo. Je těžké hrát 1 z pěti zápasů nebo jen střídat na pár minut. Například Liverpool vyfouknul Totenhamu kridelnika Diaz myslím. Vědí že potrebujou posílit v ofenzive, tak ho přivedou. Preslapovat na místě není zrovna dobrý a pak to dopadá, tak že není volby. Koho přivedou v létě? Arsenal chce bojovat o LM,. Teď musí posílit aby tu LM mohli hrát a tím zvýšit kredit týmu v očích hráčů. Když se nedostanou do LM, stejně nikdo nebude chtít přijít. Přijdou o peníze z LM atd.

Reagovat
Nizzie

A uvědomuješ si, že Aubameyanga vedení řeší, je mimo kádr a u nás skončil, protože další šanci už nedostane? Jak víc bys konkrétně jeho situaci řešit.

Co se týče výběru útočníka, víš, jakým způsobem si vybírá Mikel hráče do kádru? Že to není tak, že hráč nastřílí a půl gólu a už je na našem seznamu? Vlahovic byl jjeho volba č. 1, přesně typ hráče, kterého si Mikel vybral a je to typ hráče, které momentálně kupujeme. Další variantou je Isak. S LM samozřejmě souhlasím, ale letos našim cílem LM rozhodně nebyla. To ani náhodou, ani teď v ní dvakrát nevěřím, v co ale věřím je, že jsme na dobré cestě, protože během posledního roku se ten tým výrazně obměnil. omladil a posouváme se, a uznávají to i fotbalový experti a také naše konkurence (v řadách fanoušků).

Reagovat
Neutron

Tak vzhladom na situaciu vo vasom utoku predpokladam, ze niekoho ma vedenie vytipovaneho aby vam tam nemusel behat iba Balogun. Ono vysolit teraz niekolko desiatok mega za Schicka sa moze rovnat kupe macky vo vreci. Navyse ak sa o nom neuvazuje tak mozno nepasuje Artetovi do systemu, to proste nevieme. Viem, ze by ste ho tam radi videli, ale zatial to vyzera, ze chcete nakupovat s rozumom. Ono aj Andy Caroll svojho casu nastrielal za pol sezony 13 golov tak po nom siel Liverpool a vieme ako to dopadlo. Diaz jednal podla vsetkeho skor s Liverpoolom ako Tottenhamom, ktory do toho vstupil a jedine co sa stalo tak urchylil prestup do Liverpoolu, pretoze to je pre neho momentalne lakavejsia volba - logicky. A zrovna davat Liverpool za priklad nie je velmi vhodne, scouseri by ti tu povedali ohladom ich situacie v obrane hlavne, ked odisiel Lovren. Ja predpokladam, ze pred sezonou nejak tak malokto cakal, zeby ste realne mohli nieco povedat do bojov o LM, ze to tak fajn vypalilo je skor mile prekvapenie ako nieco co by sa ocakavalo.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Higi

Ramsdale, Turner

Tierney, Tavares, White, Gabriel, Saliba, Holding, Tomiyasu

Partey, Xhaka, Lokonga

Saka, Pepe, Odegaard, ESR, Martinelli

Balogun

Zbytek podlemně nemá u nás budoucnost s tím jakou děláme čistku... Takže snad máme prachy na nový hráče, protože jich zepár potřebujeme...

Reagovat
SunFells

Záleží co uděláme teď, ale pokud nic závratného, tak v létě investice budou vyšší než minulé léto.

Reagovat
PP

to nevypadá zle.. Líbí se mi ty posichrované kraje. Priorita je CM/DM typu Fabinha, hrot a ideálně ještě jeden stoper.

Narovinu pro znalejší - víme o nějaké dostupné a dobré variantě CM/DM?

Hrot bych regulérně chtěl Schicka..

Reagovat
gocii

K cemu stoper? 4 jsou v poho, spis rb je treba misto cedrica

Reagovat
PP

tak Saliba u nás nedostal ani čuchnout, Holding je krajní varianta - něco jako Elneny.. Pepe je taky s otazníkem. V tomto mi Arteta vadí, že odstřeluje při jakémkoliv problému hráče definitivně. Pepe je prostě hráč do základu ve spoustě zápasů, stál neskutečné prachy a nedostává pomalu ani čuchnout.

Reagovat
Nizzie

Šancí během těch tří sezón dostal moc - výsledek je jasný, Pépé je prostě epic fail.

Reagovat
O.Giroud

Tak proti Sunderlandu to tam tocil dobre

Reagovat
Nizzie

No to ano, proti třetiligovému týmu to točil dobře. On má záblesky a skvělé momenty, ale to je vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší na tom je, že splácet ho budete ještě někdy do roku 2024.

Reagovat
Nizzie

A?

Reagovat
smazaný uživatel

Smějem se z toho.

Reagovat
Nizzie

Gratuluji. Alespoň nějaký důvod k radosti máš.

Reagovat
Front hell

Což je o rok dřív než u vás přestane hnít vaše nejdražší posila

Reagovat
PH8

Já bych zase na CM/DM bral Součka

Reagovat
SunFells

Doba kamenná

Reagovat
PH8

Vysvětlíš?

Reagovat
SunFells

Je to dělník, bojovnost a duely, to je jediné co je u něj nadstandardní. Týmy, co se snaží ovládat hru takové hráče neberou vůbec na zřetel - technicky nedostatečný, neumí diktovat tempo hry, přehled a provedení nedostatečné, neodolný presinku bych podtrhl.

Samotný West Ham pokud by chtěl dlouhodobě atakovat 5. příčku, tak potřebují ve středu hřiště i vedle mnohem komplexnějšího Rice přirozenějšího kontrolera hry, Rice tam však už asi dlouho neudrží.

Reagovat
PH8

Mně by zajímalo, kolik zápasů WHU si loni viděl, že dokážeš napsat takový nesmysl

Reagovat
SunFells

Dostatek chtěl jsi vědět proč, pochopit nechceš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný žvást. Si chtěl vypadat jakožto odborník, ale teď vypadáš jako totální fotbalový analfabet

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
PH8

Je to tak. Sice je to fanoušek Arsenalu, tak se do něj nechci moc pouštět, ale fotbalu bohužel prostě nerozumí a píše své pocity a předsudky.

Reagovat
Neutron

ako by si charakterizoval ty? Nic proti Souckovi, WHU mu sedi, ale mnohi pri jeho hodnoteni mate nasadene ruzove okuliare...cim absolutne nijako nejdem dehonestovat jeho nesporne kvality.

Reagovat
PH8

Zaprvé, není pravda, že mu chybí přehled. Přehled a poziční hra patří mezi jeho největší přednosti. Dále nezpomaluje hru, tím, že by nevěděl co s míčem, nemá moc přihrávek ale nebojí se je dávat dopředu.

Ale předně, jeho největší přínos pro hru dopředu je to, že (i narozdíl od Thomase a Xhaky) se neustále dobře nabízí a pohybuje se v prostoru, kam mu jde nahrát a představuje hrozbu a musí na něj reagovat jak hráč bránící hráče na míče, tak obránce. To je důvod, proč má Antonio, Fornals, Bowden a minulou sezonu Lingard tak skvělý individuální výpady. Protože bránit hráče, co tě musí přejít 1v1 a hráče, který má možnost dát centr na hráče typu Součka a nebo jít 1v1 je úplně něco jiného. Což ale samozřejmě nevidíš, pokud si v takové pozici na hřišti mockrát nebyl...

Reagovat
Neutron

dakujem za odpoved, tu poslednu vetu si si mohol kludne odpustit, mna len zaujimal ten rozpor nazorov medzi tebou a sunfellsom

Reagovat
PH8

Já myslím, že ten rozpor je trochu jinde. Sunfell před časem napsal, že Souček na Arsenal nemá a že Xhaka je lepší (tenkrát jsem se k tomu názoru taky přikláněl) a celkem dost se tu o tom s někým hadal. A od té doby si to obhajuje.

Reagovat
merlick

bal by som sa len toho ze Mikel by naordinoval tu svoju taktiku "CM sa musi schovavat a nebyt dostupny na prihravku" asi aj na Iniestu

Reagovat
SunFells

Uh, zkus jiný sport chlapče, tohle není pro tebe.

Reagovat
PH8

'chlapče' Ty jsi vážně lidský odpad

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
J0EL

Reagovat
merlick

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ndidi. Jinak Schick je celkem píčovina, to by mohlo dopadnout špatně. A kdybysme měli nějaký standardy, tak je absolutní minimum rb, dva záložníci a dva útočníci v případě odchodu Lakazeta, což je nejspíš skoro jistota.

Reagovat
PP

Proč Schick pičovina? Dva roky zpět chápu, ale teď jak zesílil je z něj komplexní útočník - vysoký, silný, zakončení slušné, navíc je to levák, už udrží balon zády k bráně a s našimi křídly mi přijde fakt vhodný typ.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ale jo mně se taky líbí a mam ho rád a přeju mu, ale když vidim jak dopadli v PL Werner a Havertz.. navíc je docela skleněnej, tohle by byl nejspíš ten největší problém. Možná ne úplně píčovina, ale docela risk no, ale trochu risk je v podstatě každej přestup. Kdyby náhodou přišel a vyvedl mě z omylu, budu jedině rád.

Reagovat
Seydou Doumbia

je to čech, nebrat

Reagovat
Muza

Naprostý souhlas

Reagovat
merlick

je to jeden z najlepsich poacherov na svete momentalne, presne to nam treba ak ideme hrat tuto (nudnu) recyklovanu loptu do 16, teda miliarda centrov.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Jinak na cdm jsem zapomněl na Kamaru z Marseille.

Reagovat
smazaný uživatel

ideálne v elte kúpiť Gravenbercha (CM) má rok do konca zmluvy a Gabriel Menino (RB; CM/DM) a na hrot Davida a máš krásne vyhodených 120 M. Niečo pokryješ z predajov - Nelson, AMN, Holding, Soares, Bellerin, Toreira, Mari (50-60 M?).

Otázne je čo s Guzim za Marseille mastí dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, ať ten priteplený manekýn Bellerin už odíde navždy. Vždy bol jak poleno.

Reagovat
smazaný uživatel

Omg prosím už dost

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka tady už nesmí mít budoucnost

Pepe? To tu víc odehraje el neny

Když to vidím, laca by měl zustat, stavět něco jen na novém útočníkovi a balogunovi, který nepredvedl zatím vůbec nic je blbost (zvlášť když by mezi útočnými hráči nebyl jediný zkušenější hráč)

Reagovat
smazaný uživatel

Lacazette ten mal byť už dávno preč. Giroud v zelenom.

Reagovat
merlick

Reagovat
Bakary3

Reagovat
PH8

Snažme se už zapracovávat Patina. Saliba se nám na to snad nevysere no

Reagovat
smazaný uživatel

Další rádoby odborník

Reagovat
iamek

Barcelona + Juventus make official approaches to sign Aubameyang on loan until summer. Unclear what Arsenal will do - talks ongoing with both. If #AFC grant exit, destination likely to be influenced by Morata @TheAthleticUK

Reagovat
SunFells

Škoda, že nechce k těm arabům.

Reagovat
nani92

Na LM by sa City asi hodil, pravda

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

ja viem what arsenal will do. najneskor v lete ho pustime zadarmo

Reagovat
afc

Hádam nečakáš, že niekto za neho zaplatí a ešte si vezme na krk aj jeho plat, či?

Reagovat
smazaný uživatel

normalne by som cakal ze za hraca pod zmluvou , hoci nechceneho, klub dostane nejake peniaze ale u nas to uz necakam

Reagovat
afc

Problém je jeho plat. Nikto mu to nebude chcieť dať, keďže jeho výkonnosť šla prudko dole a klub sa ho bude chcieť zbaviť, takže radšej nech odíde zadara, jak by tu mal hniť rok a pol na tribúne.

Reagovat
smazaný uživatel

nj lenze ked takto pustas uz xteho hraca nieco je zle

Reagovat
Ragnar Lothbrok

v arsenalu je toho hodně zle..

Reagovat
merlick

preco sa tato formulka vyskytuje pri 90% nasich hracoch?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je super, že první zmínka je o posile na létu a ještě navíc se jedná o post, kde to Arsenal aktuálně pálí asi nejméně...

Reagovat
fff

Akoze Salah, Mane, Firmino, Jota, Diaz a Minamino/Origi je velmi slusne.

Ked sa v lete podari este doplnit tu zalohu (Bellingham a niekto este prosím), kde musiem poriesit podla mna co s Oxom a Nabym a potom uz ten tim akoze ... od brankara po utok by bol velmi dobry aj s lavickou.

Reagovat
Kowe

hlavne se musi vyresit i Salah

Reagovat
vladis271

Reagovat
fff

Ja osobne nepochybujem, ze podpise.

Polozme si otazku, ze kam by isiel? Mne pride prenho LFC aktualne fakt ako najlepsia volba. Vsetko mu tu funguje, herne sa mu dari, hra o vsetky trofeje. Neviem, ci by toto vsetko riskoval za viac penazi, pricom aj u nas je jasne, ze slusne zvysenie dostane.

Reagovat
aragorn

Souhlas. Může víceméně jen do Realu nebo PSG. Případně nechat doběhnout smlouvu a City. Tím by ale spálil veškerý věci, co v Liverpoolu udělal.

Salah mě s tím otálením při podpisu sere. Ví, že my z něj prostě nejlépe placenýho hráče světa neuděláme a už teď nebere žádný drobný. Buď chce zůstat a podepíše nějakej kompromis cca 350k základ a nebo mu jde hlavně o prachy a odejde.

Reagovat
vladis271

ja tomu Bellinghamovi neverím.Bude strašne drahý.

Reagovat
fff

Nekupovali sme poriadne nikoho uz dost dlho, aby sme si to mohli dovolit.

Drahy samozrejme bude, ale zas aj vedenie si podla mna zvazi, ze je to mlady anglican, ktory moze v tej zalohe hrat 10 rokov a ze sa to vlastne aj oplati.

Reagovat
avicii

celkom aj ja verím ze za nejakých cca 70 miliónov by sme do toho išli

Reagovat
Seydou Doumbia

zbytečný, klop si najde nějakého týpka za 30-40 mega a uděla z něj dělo...pokemony kupovat nebude

Reagovat
Bandita_Harry

Možno do zálohy bude stačiť aj jeden hráč, priestor dostanú Jones a Elliot. Myslím si že OX aj Naby ostanú do konca zmluvy. Milner rovnako a toto leto odíde.

Reagovat
avicii

Podľa man to bude tiež takto, Milner koniec a príde jeden záložník za viac peňazí..

Reagovat
avicii

Na leto ma byt priorita Tchouameni z Monaka

Reagovat
fff

Tchouameni, Bellingham in, Ox a Milner out a parada .

Ja mam toho Nabyho rad, ja osobne fakt mam pocit, ze on ked je zdravy, tak takmer vzdy hra dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Z mého pohledu je to hodně nereálný. V Oxovi a Milnerovi ztratíš dva HG hráče (s tím, že ani nevíme jak to bude s Gomezem, který asi nebude chtít sedět na lavičce celou další sezonu a třeba s Phillipsem).

Z dalšího pohledu mi přijde úplně zbytečný investovat nějakých 120 milionů (Tchoua 50 + Bellingham 70) jen do zálohy, když už teď to s ní nevypadá, s výhledem do další sezony, úplně špatně.

Elliott/Henderson/Keita/Oxlade - Fabinho/Henderson - Thiago/Jones/Keita/Oxlade

Možná to bude znít vtipně, ale pro oba (Bellinghama i Tchouameniho) zároveň tam nevidím moc místa. Kór když se už dá téměř s jistotou počítat i s Carvalhem z Fulhamu.

Imho by náš cíl měl být hlavně Tchouameni (což podle všeho i je).

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc BVB přijde o Haalanda a nemyslím si, že budou chtít nějak zvlášť pouštět Bellinghama a podle mě má i na přestup zpět do PL pořád čas.

Reagovat
fenixLFC

tak bellingham by bol tiez brany ako homegrown nie? sice tam mas kopec mien ale podobne ako tuto sezonu-kvalita tam je fabinho a hendo a zvysok je bud moc mlady/neskuseny alebo su to IP hraci- naby, ox, thiago. neverim ze pridu obaja (popravde u nas neverim ze pride co i len jeden ) ale zalohu fakt poriesenu nemame. nehovoriac o tom ze za dva roky z celej tej zalohy zostane fabinho, jones, elliot a 33 rocny hendo

Reagovat
smazaný uživatel

Bellingham by byl braný za HG v moment, kdy by dovršil 21 let. Do té doby by se vůbec nemusel zapisovat na soupisku pro PL.. v tom by problém nebyl, ale problém vidím spíš v tom, že se spekuluje o odchodu Oxe, Milnera, Phillipse i Gomeze, což jsou 4 HG hráči.

To prostě nevidím úplně reálně, že se zbavíme tolika HG hráčů a tím pádem si myslím, že jeden z dvojice Milner/Ox zůstane. a tím pádem nebude zas až tolik prostoru v záloze.

A co se týče té kvality v záloze a výhledu do budoucna. Ty jména, co jsem vypsal jsou myšlený jen na další sezonu bez jakékoliv posily, ale na konci pak píšu, že by náš cíl měl být Tchouameni, tudíž počítám s tím, že za dva roky už tu bude. A navíc se podle mého dá víceméně s jistotou počítat s tím Carvalhem, což je taky hráč do zálohy. Takže za dva roky tu můžeš mít Elliott, Tchouameni, Fabinho, Jones, Carvalho.

Ono je taky potřeba si říct, co znamená moc mladý nebo nezkušený. Elliott byl před zraněním prostě součást základní sestavy a hrál i důležitý zápas proti Chelsea na začátku sezony. Jones zase hraje základ teď.

Podle mého je jeden mladý záložník určitě potřeba, ale já osobně bych si vybral Tchouameniho před Bellinghamem, protože by byl nejspíš levnější a Monako víc otevřené k jeho přestupu. Ale že by přišli dva takhle mladí záložníci je nereálné.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě je tu další věc, že Liverpool má i v akademii další záložníky, kteří čekají na šanci. Pořád je tam Morton, který do budoucna může určitě být schopný být v roli Milnera a chodit ke konci zápasů z lavičky.

A pak jsou tam další jména jako Bobby Clark, Stefan Bajcetic nebo James Balagizi. Samozřejmě jsou všichni pořád mladí a nikdo neví, co z nich bude, ale je velká pravděpodobnost, že Liverpoolu bude chtít i dalším jménům z akademie šance.

Reagovat
Bandita_Harry

Mortonovi by bodlo aj hosťovanie už teraz v januári,využiť to že za posledné mesiace dostal dosť priestoru a ukázal sa byť veľmi nádejný, možno by mu dal šancu nejaký schopnejsi klub v champe čoskoro by mali byť všetci zaloznici k dispozícii a priestor pre neho bude už asi maximálne v tom FA Cupe ak vôbec...

Reagovat
fenixLFC

lenze ty nemusis mat tolko HG hracov. mozes ich mat menej, ale potom mas uzsiu supisku. co v pripade ked budes mat v time bellinghama a elliota ktorych nemusis zapisovat ale hravat budu+jonesa ktory tam uz bude normalne zapisany ako HG. viac nez nejaky HG status je pre nas zavaznejsie pocet zahranicnych hracov. takze prave preto by som skor bral bellinghama

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, máš pravdu, že nakonec ten problém s HG není tak velký jak jsem si myslel, mýlil jsem se, ale pořád si myslím, že odchod 3 nebo dokonce 4 HG hráčů není reálný a že Milner a jeden z dvojice Gomez/Phillips půjdou, takže mi to vychází, že Ox ještě zůstane a nebude prostor pro dva nové záložníky, ale jen jednoho.

Na soupisce letos máme i Kariuse, Adriana, Origiho a Minamina, takže jedno tohle místo pravděpodobně zabere Diaz a další bude (budou) volné od další sezony, takže by ani s Tchouamenim neměl být takový problém.

Jinak Jones nebude ani příští sezonu brán za HG hráče. Ještě může být zapsaný na List B jako U21.

Reagovat
O.Giroud

Carvalho je brany ako HG?

Reagovat
avicii

Je

Reagovat
smazaný uživatel

V moment, kdy dovrší 21 let, tak bude brán jako HG, ano.

Reagovat
avicii

To by bolo asi moc veľa peňazí, asi len jeden

Reagovat
SunFells

Tuto prioritu bude mít x klubů.

Reagovat
avicii

Asi áno... sú tam ale ďalší ako Bellingham, Tielemans, Neves.. Dá sa vybrať a je na hráčoch co budu chcieť,.. Myslím ze niečo by sa nám mohlo podariť

Reagovat
SunFells

Snad se vám podaří Tielemans

Reagovat
avicii

Nechcete ho zrovna vy?

Reagovat
SunFells

Byl tam prý nějaký kontakt s jeho agentem ohledně možného letního přestupu. Což by mě přišlo od Artety dost ambiciozní snažit se ho naučit bránit, navíc je pořád strašně nekonzistentní.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ty vole mít v záloze Xhaku a Elnenyho a ohrnovat nos nad Tielemansem..

Reagovat
Čenda

Reagovat
SunFells

Ty vole Za A) Tielemans na Xhakove úrovni doposud nikdy nebyl; za B) Není relevantní kdo je tam momentálně, jen idiot koupí dalšího nevyhovujícího hráče.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Že se vůbec ptam po tom, cos tady vyplodil s tim Xhakou..ale koho by sis prosim tě představoval do tý zálohy ty?

Reagovat
PH8

Reagovat
stiflerovamama

Jednoznačne cez leto treba v zálohe urobiť poriadok, odchod Wijnalduma nás oslabil, a ta záloha mi v tejto sezóne nepríde moc stabilná, z čoho podľa mňa trpí najmä obrana. Pár hráčov by mala odísť a prísť aspoň jeden svetovej kvality. Mne sa najviac typologicky pozdáva Tielemans.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to absolutně nevím proč zrovna Tielemans. Ten ať se prosím Liverpoolu vyhne co největším obloukem.

Reagovat
Remt

Proč?

Reagovat
aragorn

Reagovat
Maresma

Tyvole, jaci ste rozmlsani najednou. Nakonec bude Diaz nahrada za Salaha a zaloha se zalepi novym rocnim kontraktem pro Milnera.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych popravdě neměl s dalším ročním kontraktem pro Milnera až tak velký problém.

Jsem si jistý, že v další sezoně by před ním v pořadí byl Elliott i Jones, takže už by si stejně Milner moc nezahrál.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
oli9

Já doufám n, že Milner ještě rok bude. On už je smířeny s rolí i kdyby měl naskakovat na 5 minut... Vše pro tým, profík a zaskočí kdekoli.. Roky bohužel nezastavís ale pořád na to má

Reagovat
Bandita_Harry

Ale ak si teda môže ísť niekde ešte plnohodnotné zahrať a pomôcť nejakému tímu, tak je to lepšie ako vysedávať v LFC ako voľného hráča by ho možno podpísal Leeds alebo ten Newcastle. Milner bol pre nás extrémne dôležitý pri Kloppovych začiatkoch pri formovaní tímu svojimi skúsenosťami, univerzálnosti, bojovnosťou, mentalitou, charakterom. Preto je jedným z mojich najoblubenejsich hráčov vôbec. Jednu dobu bol snáď jediný tridsiatnik. Tim je teraz dosť skúsený a aj sa už žiadajú nové tváre. Obrovská vďaka za všetko, ale možno je teraz správny čas

Reagovat
oli9

Samozřejmě že se žádají nové tváře a obměna. Já mám největší oblíbence právě Milnera a Bobyho.. Oba dva už nehrají hlavní role v týmu a je to ok. Ale myslím si že Milner už trofeje vyhrál, že je spokojený a že už s ním spíše klub bude počítat do budoucna například u mládeže, dost často se jí totiž věnuje i když jako divák nebo fanoušek uvidíme

Reagovat
Bandita_Harry

Jasné rád by som ho v klube videl v budúcnosti kľudne aj ako hlavného trénera to by bolo super

Reagovat
oli9

To se nesmí psát, tam všichni vidí Gerrarda

Reagovat
Bandita_Harry

Ved ja nehovorím že zajtra Hlavne všetko v správny čas

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Bandita_Harry

Fuha toto by bolo tvrdé vytriezvenie

Reagovat
Infi

Reagovat
Seydou Doumbia

a furt to bude stačit na pianko druhé místo v PL...co by za to dali Chelsea a United

Reagovat
vladis271

ponúka sa to trocha. Ale ukludnuje ma, že Diaz bol priorita na leto a v tej dobe by už musel byť Salah vyriešený.

Reagovat
smazaný uživatel

na CM jeden z trojice De Jong, Tielemans, Bellingham

na DM Grillitsch ak bude zadarmo a je vybavene

Odchody Adriana, Nabyho, Oxa a Minamina a snad kazdy post je zdvojeny adekvatnou nahradou alebo mladym talentom

Reagovat
Bandita_Harry

CM vyzerá na Tchouameni, k tomu Fabio Carvalho a odchod zo zálohy asi len Milner.

Reagovat
Busby babes

Jinak Martial prej sel s platem dolu aby to klaplo do te Sevilly, ktera tak neplati cely jeho plat. Tony chce hrat.

Reagovat
Wazza228

Reagovat
GrimeBaller98

Timmy, Timmy, Timmy Turner

He was wishin' for a burner

Reagovat
Mastný Chobot

Wayne Rooney says he turned down chance to speak to

@Everton re manager's job. "Everton approached my agent and asked me to interview for the job. Turned down. I believe I will be a PL manager and am ready for that 100%. But I have a job at Derby, which is important to me."

Frajer

Reagovat
Nebelung

Čeká na United po sezoně

Reagovat
fenixLFC

pri troche stastia si odkoucuje buducu sezonu zase v champe ale naozaj na lavicke evertonu

Reagovat
Čenda

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá sa, že Wayne nemá ešte úplne prepitý mozog. Veľmi profesionálne povedal rázne nie, srandovnému Evertonu. To by si dal, liezť do Evertonu, čo prešustroval 38 miliárd na hráčov a summa sumárum, najlepšie to bolo hádám 6.miesto za posledných 20-25 rokov. Everton, klub, ktorý vždy vyladí úsmev na tvári, keď príde reč na ich športové a obchodné úspechy.

Reagovat
Nikikrew

Je mi luto Lena, voci nemu je to docela nefer. Nikdy nebol velke sklamanie, prave naopak nas podrzal vo vacsine zapasov a minulu sezonu patril medzi najlepsich. Ramsdale sa chytil ukazkovo, to je pravda

Neviem ci to bola jeho volba odist, pravdepodobne ano a ani sa mu necudujem nakolko je to vyborny brankar, ktory musi v klube posobit ako jednotka.

Reagovat
smazaný uživatel

leno je genialny shot stopper a 1 na 1,v ostatnych aspektoch je ale pod/priemer. na top klub nema a emi a ramsdale su lepsi

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Jkb

Ještě výhozy rukou má vynikající, dobře pozičně a velmi dobrej ve výbězích z brány. Nenapsal bych o něm, že na Top klub nemá, myslím si, že v Dortmundu nebo Juventusu by klidně chytat mohl, jen se moc nehodí na rozehrávku zezadu a velký problém pro něj je rozehrávka pod tlakem.

Reagovat
fenixLFC

v dortmunde a juventuse ale tiez ziadni world class brankari nechytaju....

Reagovat
Jkb

Já taky netvrdím, že je world class, těch je jen pár, ale má na to chytat v Top týmu aspoň z mého osobního pohledu, to je celé.

Reagovat
Nikikrew

Podla mna na top klub ma. Na tej rozohravke brankar popracovat vie.

Reagovat
fenixLFC

neber to osobne (neviem ci si to bol ty alebo niekto iny konkretne) ale ked sa tu uz minule roky vravelo viacmenej to iste o tom ze na top klub nema a je to lahky nadpriemer tak tu vsetci kritici dostavali sadu ze je to super hrac a jeden z najlepsich golmanov. v momente ale jak je viacmenej iste ze odchadza, tak uz sa k tomu klonite aj vy?

Reagovat
Mastný Chobot

Je to ligovy nadpriemer urcite. Nie je horsi ako Schmeichel alebo Lloris podla mna. Bohuzial prenho sa kupil Aaron, ktory sa chytil a hlavne Artetovi viac vyhovuje.

Reagovat
Golasso

Leno je skvělý gólman a na top klub má. Ramsdale ho posadil kvůli lepší rozehrávce, na což Arteta hodně sází. Taky Ramsdale má "větší" sebevědomí a dokáže si obránce okřiknout, ale to je podle mě sporné a nemusí to tak úplně být. Leno roky chytal za strašidelnou obranou a držel nás svými zákroky nad vodou. Ramsdale přišel do hotového v podstatě a poslední dobou, když jdeme výkonnostně zase dolů, tak ani Ramsdale nepůsobí tak jistě a nemyslím si, že by Leno byl horší. Že jsme přivedli Ramsdalea a pouštíme Lena může být z části dáno tím, že Leno už dřív měl údajně tendence zdrhnout jinam. Jo, a Ramsdale je mladší, to taky nejspíš hraje roli.

Reagovat
smazaný uživatel

ja niesom lenov fanusik dlhodobo akurat na zaciatku to bol brutal progres oproti cechovi

Reagovat
miguel bain

To byl...Leno v Arsenalu zavinil tolik gólů co Čech za celou svoji karieru.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo extrémní progres

Reagovat
PP

tak už Emi byl jako dvojka luxus, bohužel / bohudík, Leno měl tedy 2 roky neskutečné a s Aubou nás drželi mimo sestupové pásmo (pod Emerym). Ale jinak jak píšeš.. taky ho mám rád.

Reagovat
SunFells

Njn, ale chtěl sám odejít ...asi by to takto nedeklaroval, kdyby tušil že ho Ramsdale vyšoupne okamžitě, případně by si ten odchod vydupal už tehdy.

Reagovat
smazaný uživatel

transfermarket ma chambersa ako free transfer

Reagovat
SunFells

aj moje teta

Reagovat
sejber

Americka reprezentacna jednotka musi byt luxusna volba na brankarsku dvojku.

Akurat sa obavam aby sme nepustili Lena uz teraz a dvojku nam bide robit Okonkwo ci jak sa vola.To by smrdelo pruserom.

Reagovat
iamek

Donny van de Beek's move to Crystal Palace is '90% complete'

Lingard taky má šanci odejít do Newcastlu.

Pokud vyjdou oba, tak to máme 4 odchody. Jeden příchod by to aspoň chtělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Sem zvědavý, budeme minus 4 hráči a potřebujeme DM, bral bych toho Kamaru za 10 mega, za takové prachy to stojí za to aspoň zkusit

Reagovat
Seydou Doumbia

kamara se k vám nehodí

Reagovat
Freedo

Kamara se hodí do kriminálu

Reagovat
smazaný uživatel

jeho pusobeni u vas absolutne nerozumim

Reagovat
iamek

Teď si zakope a za půl roku z nej Hag udělá dělo

Reagovat
smazaný uživatel

jo on jde na hostovacku, tak to pak jo

Hele verim tomu, v Ajaxu byl skvelej

Reagovat
iamek

Hostovani bez opce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wazza228

Reagovat
kissak

Lingard má šanci už hodně dlouho, ale to byste nesměli ze sebe dělat šašky.

Reagovat
jk

Tottenham Hotspur are working on a deal to sign Dejan Kulusevski from Juventus. A loan plus option to buy is expected. [The Athletic] #THFC

Umí zahrát RWB?!

Reagovat
SunFells

To snad nevyjde. Neumí.

Reagovat
Mates_Matesović

Imo RWB už nepřijde, ale nemusí to být nutně špatně. Royal Sýr a Doherty už sezonu nějak doklepou a v létě se zaměřit na pořádnýho beka a ne na nějakou záplatu, kterou bychom zase za rok neúspěšně prodávali.

Reagovat
jk

Třeba se Emerson chytne. On není úplné poleno, proste se Conte bude muset víc snažit

Reagovat
hefy

Reagovat
miguel bain

Kluka z emeriky neznám, tak snad nepřichází vyloženě leštit lavičku, ale dělat Ramsdalovi konkurenci, aby kluk nespal.

Na to, že je 28.1., nemá nám moc kdo hrát v útoku a rozházeli jsme všechny náhradníky na stopera po jiných klubech, je to ale zajímavý (letní) přestup. Snad se nám vyhnout zranění, protože jinak jsme docela v záděli. Chambers zdarma trochu zamrzel, ne že by měl na to hrát pravidelně, ale aspoň na pivo jsme za něj dostat mohli. Pokud se vytváří místo pro Salibu a na lavičku se počítá s Mavropanosem pak je to skvělý management.

Evidentně nás teď finance moc netlačí, tak snad nepřijde Isak za 70 míčů, ta cena je šílená a on podle mě není nikdo, kdo by nás měl posunout do vrchních pater tabulky. Do budoucna bych v týmu rád viděl za pár peněz Gouiriho a budu spoko

Reagovat
herbage

na Mavropanose má stuttgart opci ve výši 3 mega euro, takže s tím bych moc na lavičku nepočítal

Reagovat
miguel bain

Záleží jaká je smlouva, každopádně většinou to neukládá povinnost ani koupit ani prodat.

Reagovat
herbage

prostě mají opci a za 3 mega by byli kokoti, kdyby nekoupili, když BVB jim obratem nabízí 25

Reagovat
Euphael

coze

Reagovat
A Seleção

Jak je to vlaste s Guendouzim? S tim uz se nepocita?Netusim jesli tam je a jak vysoka pripadne je opce...

Reagovat
mr.Silver

7 mega údajně, což je taky úplně WTF

Reagovat
A Seleção

Prosim?! Obchodovat s nama byla vzdy radost

Reagovat
Hlahart

Reagovat
iamek

Ve Francii jsem ho viděl v posledních zápasech a je neskutečný. Ten ještě půjde za ranec do nějakého top klubu.

Reagovat
Seydou Doumbia

je to rozený lídr, ale kokot...takže je to o tom, kdo to do budoucna bude chtít risknout

Reagovat
PP

to bylo jasné spoustě lidí. Vždyť za nás hrál snad v 18 letech na středu zálohy.. Je to mladý střelený kluk, ale odpálit takový talent kvůli nějaké pičovině je velká chyba vedení.

Reagovat
herbage

dovolím si trošku menší rozbor stávající situace. Je evidentní, že po výpadku z FA Cupu a CC se počítá na jaro s užším kádrem a i tak po návratu hráčů z AFC bude poměrně široký a kvalitní kádr. Jediné vyloženě slabé místo je nyní hrot, ale zde čekám na jarní část buď ponechání Auby nebo nějakou hostovačku na překlenutí jarní části. Nyní trochu akceleruje čistka kádru, kdy vyloženě slabých kusů se klub zbavuje pod cenou/zadarmo, ale přinese to úsporu klubové kase na výdajích za platy. Pokud se podaří klubu do léta zbavit následujících jmen (Auba, Laca, Leno, Soares, Mari, Chambers, Elneny, Nketiha, Bellerín, Torreira, AMN, Nelson, Guendouzi, runnarson a Mavropanos) přinese to úsporu na platech 1220 kppw. Na prodejích počítám odchody zadarmo (končící smlouvy nebo hostovačky zadarmo), jediné příjmy lze očekávat od kvarteta Leno (10 mega euro), AMN (10 mega euro), Guendouzi (11 mega euro opce), Mavropanos (3 mega euro opce) a Torreira (13 mega opce) - celkem 47 mega euro. Nutné příchody jsou 2.GK (Turner), dále návrat Saliby z hostování, druhé RB, 4. CM a 1. hrot, popř. jedno levé křídlo. Pokud jde o rozpočet, tak na platy je nutné počítat nové RB plat cca 80k, 4 CM cca 120k a 1. hrot cca 180k. Přestupové částky cca 50 mega euro na RV, 50 mega euro na CM a 70 mega euro na nový hrot, na 2. GK teď 6 mega. Pokud dosadíme jména Lamptey, Tielemans a Schick/Isak, tak by ty rovnice mohly sedět, protože Lamptey by tak bral 2,5 násobek stávajícího platu, Tielemans 4 násobek a Schick 2 násobek a Isak 4 násobek. I přestupové částky by mohly sedět, Tielemans má rok do konce kontraktu a Brighton, Bayer i Sociedad budou rádi za ty sumy. V neposlední řadě je třeba počítat s tím, že bude třeba prodloužit smlouvu se Sakou a Salibou (oba do roku 2024). U Saky počítám s navýšením o 100k a (nyní má 30k) a u Saliby navýšení z 40k na 80k. Turner snad bude do 40k též. Pokud nyní dosadíme do všech rovnic, takto posílený/omlazený kádr by vyšel net spend 120 mega euro a úsporu na platech 660kppw

Reagovat
herbage

do kvarteta jsem vepsal ještě Mavropanose, tedy jedná se o kvintet

Reagovat
A Seleção

Beres za tohle penize?mel bys Co se tyce konkretnich jmen tak urcite kvituju,jen na CM

pokud by nevysel Tielemans tak Gravenberg pripadne R,Sanches by pro me byli taky uspokojujici.

Reagovat
herbage

neberu za to nic

na RB mám tyto preference, dle pořadí přání:

Lamptey, Aarons (oba London born), Dest/Baku/Mazraoui

na CM Tielemans, Soler, Auoar, Guimaraes

na hrot se spekuluje i Raúl de Tomás, ale toho bych viděl spíš jako náhradu za Lacu (dvojka na hrot). Útočníci budou muset přijít v létě dva, takže net spend bude vyšší

Reagovat
iamek

Manchester United manager Ralf Rangnick is reportedly interested in signing Albion star Tariq Lamptey.

Reagovat
pingla

ale tím pádem jeden z dvojky AWB, Dalot musí alespoň na hostovačku

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Záložníci taky musí přijít dva. Upřímně ze současnejch CM by podle mejch představ měl zůstat jenom Partey.

Reagovat
smazaný uživatel

všetci sa pohrnu do Arsenalu. Zložte si už konečne tie ružové okuliare

Reagovat
Seydou Doumbia

Guimaraes by byl pro Arsenal moc topka De Tomas sračka, nebrat...ideální hráč do španělské ligy, v PL by dopadl jako Joselu nebo L.Perez ... ostatní hráči velká kvalitka

Reagovat
Higi

Mluvíš mi z duše... nevím jak to dopadne teď do konce přestupáku, ale pokud bysme to probrali všeobecně tak cesta kterou to zatím směřuje je podlemně fakt super a Arteta a Edu dělají přesně takové kroky jak kdybych je dělal já ve football manageru pomalu... budují to pěkně od základu a v létě bysme mohli být zbaveni už všech nepotřebných hráčů a měli všechny posty kvalitně zdvojené a celkově velmi mladý kádr, kde by bylo stěžejní hlídat smlouvy hráčů a v případě nějakého prodeje z nějakého důvodu za tyhle hráče pak dostaneš raketu... jdeme dobrým směrem každopádně, blbý je, že je těžké někoho teď získat, aby nám to pomohlo v boji o TOP4, což by se dost hodilo... v létě by ty přestupy byly jednodušší a možní i levnější no...např. Isak možná by byl levnější, než teď dávat výkupku, ale težko říct...

Reagovat
nani92

Gratulujem Arsenalu k Vlahovicovi

Reagovat
jk

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
merlick

Reagovat
vladis271

OT: mam niekolko rokov netflix. Je to fakn, ale uz mam pozrete to co stalo za to. Rozmyslam preto o zmene. Co by ste odporucili, disney plus ci hbo?

Reagovat
Luc-Luc

Prime video

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite HBO. Na D+ mimo Marvelu a Star Wars nic moc neni.

Ja osobne mam Netflix + HBO stabilne. Do toho stridam Apple TV a Prime podle toho co tam zrovna je. O D+ (az v CR bude) neuvazuju.

Reagovat
nani92

HBO + Hellspy

Reagovat
Seydou Doumbia

kde bereš tolik času?

Reagovat
vladis271

ved netflix by som zrušil.

Reagovat
Seydou Doumbia

Kolik si tam odkoukal seriálu?

Reagovat
smazaný uživatel

Pornhub

Reagovat
diastan

Primevideo

Reagovat
smazaný uživatel

voyo

Reagovat
Spalovač šancí

PremierSport 2

Reagovat
smazaný uživatel

Nova Lady

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mám netflix a nestíham ani 1/3, čo by som chcel. Máš kua nejaký život?

Reagovat
Edgar Davids

omalovanky a pastelky

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/amonizfootball/status/1487153965611560962

De Gea is downright difficult to watch at everything except shot-stopping but if the shot-stopping rate is 3.5 goals over any other goalkeeper and the joint-best in Europe per 90, you ride the shot-stopping wave until it ends

Reagovat
Busby babes

Almost double of that he had in 17/18 which most people agree was an absurd shot stopping season

Reagovat
iamek

Valencia are confident to complete Bryan Gil deal on loan from Tottenham. New direct contact on Saturday - talks progressing and the agreement looks closer.

Reagovat
Busby babes

ty jo, tomu jsem fakt veril, ze by mohl byt super...

Reagovat
jk

Tak on by i mohl být super. Ale nehraje

Reagovat
Busby babes

a cim to?

Reagovat
jk

Tak přes Sona se do základu nedostane. Pravidelně nastupuje z lavičky a popravdě nepůsobí špatně. Pak se Son zranil a měnilo se i rozestavení do těch zápasů, ale to spíš z taktických důvodů. V pohárech je první volba. Ale je to mladý borec, půl roku v Anglii. Hůl ještě nelámu.

Pokud by měl jít hostovat, tak ale někde v Anglii. Poslat ho zpátky do Španělska mi nedává moc smysl.

Reagovat
Mates_Matesović

U něj je hlavně problém, že se nehodí do toho našeho 3-4-3/3-5-2. Dokud u nás byl Nuno s tím jeho 4-3-3, tak jsem věřil, že se dostane do základu v tom středu zálohy a bude ta kreativní síla, kterou fakt zoufale potřebujeme. Za týhle situace je ale hostovačka dobrá, minuty snad dostane a po létě už snad bude dostávat minut víc.

Reagovat
jk

On je ale docela kreativní, kombinačně silný. Já si ho fakt dovedu představit i na tom LW. S tím jak Reguilon bombí dopředu, proč ne. Ale Conte mu asi moc nevěří, on sice z té lavičky naskočí ale 94 minut je prostě málo na to aby měl nějaký impact. Ale držím mu palce.

Reagovat
Mates_Matesović

Jj, já taky, je ti sympoš.

Reagovat
Mates_Matesović

*to

Reagovat
lofin9

Plus vyzera jak Howard Wolozitz krizeny s Ringo Starrom

Reagovat
smazaný uživatel

ved ked nastupil, hral jak splašené kura. O ničom. Slabý v súbojoch, neskutočne veľa nepresností. Mal tam pár náznakov.kedy sa mu niečo podarilo. Ale toto vážne? 40kg hráč, mal by hrať za u23.

Reagovat
jk

Je mu 20 proboha. Son když přišel tak to bylo dost podobný. Ale prostě hrál a vyhrál se.

Reagovat
smazaný uživatel

Son prišiel a mal 40g v 130 zápsoch v bundeslige. Porovnanie uplne odveci, hraci na uplnom inom leveli.

Reagovat
jk

Son taky přišel o dva nebo tři roky starší. Byl to už hotový fotbalista a stejně že začátku vypadal v PL celkem ztracený. Proto mi přijde úplně mimo nadávat na Gila

Reagovat
Hlahart

Já zase u něj ten hype vůbec nepochopil. Stejně jako u Vlahoviče teda..

Reagovat
Busby babes

ja celkem jo... uvidime za par let, vubec bych se nedivil, kdyby si prosel podobnym vyvojem jako Bruno.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

vypada, ze vzal. To cumim

Reagovat
iamek
Reagovat
Busby babes

jen teda pokud se nam nekdo zrani, tak jsme v pici.

Reagovat
jk

A Toney chce do woolwiche nebo kdo shání útočníka?

Reagovat
kissak

My

Reagovat
jk

Tak tam zkuste poslat 15, fans Brentfordu vám ho určitě zabalí a pošlou moc rádi

Reagovat
O.Giroud

Asi sa chce nechat vymenit za Origiho.

Reagovat
Bandita_Harry

Vraj LFC fan ale neviem či by sme ho chceli Vážne povedal fuck Brentford ?

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Mustafi

Reagovat
Hlahart

Však když přicházel, tak vypadal fakt skvěle

Reagovat
Hlahart

Tyjo, to jsou snad horší prodeje než u nás. Nebýt těch dvou wonder sales Iwobi, Wilock tak je to fakt úplná katastrofa

Reagovat
eibe

vždyt téměr všichni, co byli nakoupeni a odešli zdarma, tak byli téměr na konci kariéry, mimo Ozila, tak o co jde?

Reagovat
Nikikrew

Aha, čiže aj Ramsey, Mustafi, Ospina, Chambers, henrikh, Willian... Jednoducho ten net loss pri toľkých hráčov je šialený

Reagovat
Minister

No pekne... a to som zvedavý, čo napr. taký Pepe, ktorý v Arsenale zrejme už nemá budúcnosť.

Reagovat
Golasso

Ta tabulka je bez kontextu úplně k hovnu, jestli na tom chceš posuzovat úspěšnost prodejů.

Namátkou asi to nejočividnější ... -17 mega za Santiho, opravdu?

Reagovat
Nikikrew

Väčšinou sú to Wengerove prestupy a vieme ako bol Gazidis neschopak. To mam teraz rozobrať každého hráca? Ukaz mi velkoklub ktorý získal menej tržieb z predaja hráčov

Reagovat
smazaný uživatel

Woolwich dávno není velkoklub.

Reagovat
lofin9

To je pravda, woolwich uz neexistuje tak logicky nemoze byt velkoklub

Reagovat
Front hell

Logiku u nich nehledej. Kdyby uměli logicky uvažovat,nazačnou fandit spurs

Reagovat
Nizzie

Ještě, že o tom nerozhoduje howny.

Reagovat
Golasso

U nás hodně těch prodejů ztroskotá už na nesmyslném příchodu nebo prodloužení kontraktu za nesmyslných podmínek, o to mi jde + teda bych tam nepočítal hráče, kteří odešli za nějakých zvláštních okolností (jako třeba Santi) nebo hráče, u kterých se s nějakou resell value moc nepočítalo (jako třeba Luiz). Ta úvaha ve smyslu "neumíme prodávat" mi přijde přehnaně zjednodušená a tady ty prosté součty nevedou k nalezení příčiny.

Reagovat
Busby babes

chtelo by to jeste vedet jak dlouho v klubu byli prave ten Cazorla je dobrej priklad. odehral tam 6 let a odchazel ve 34. tak asi nikdo nemuze cekat, ze na nem vydelas no.

Reagovat
Golasso

To taky. U Santiho byl ještě ten problém, že jeho kariéru u nás ukončilo vážné zranění, kdy mu prý reálně hrozilo, že přijde o nohu.

Reagovat
Nikikrew

Tak Santiho som samozrejme do toho nepočítal

Reagovat
Front hell

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Iwobi za 27 liber?

Reagovat
gocii

upřímně bych tomu věřil

Reagovat
Nikikrew

Jo

Reagovat
Nizzie

Za 27 liber měl jít, odešel za 27 mil. liber. Dobrej deal.

Reagovat
Zaschrona

28 + 6 bonusy, které nikdy ale nemůže naplnit

Reagovat
Busby babes

u nas to nebude o moc lepsi

Reagovat
Kluivert9

Ale vydělalo se na Jenkinsovi

Reagovat
herbage

s Grizzym, Coutinhem a Dembouzem bych byl radši potichu

Reagovat
Kluivert9

Barca taky dokázala vydělat na Paulinhovi

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme minus 3 hráči a hlavně odešel jeden střední záložník, snad do pondělí přijde nějaké DM

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele