Arsenal potvrdil příchod obránce Gabriela Magalhãese

01.09.2020, 18:06
Aktuality
Gabriel Magalhães se může těšit na Premier League. Talentovaný brazilský obránce přestoupil z Lille do Arsenalu, který zaplatí 26 milionů eur a další čtyři na případných bonusech...

Lille si služby mládežnického reprezentanta Brazílie zajistilo před třemi a půl lety, potřebné zkušenosti ale sbíral na hostování v Troyes a v Dinamu Záhřeb, načež se vrátil k "Dogám".

Do sestavy ambiciózního klubu se Gabriel Magalhães prosadil v závěru sezóny 2018/19, v minulém ročníku již patřil k oporám a do předčasného ukončení Ligue 1 odehrál 24 zápasů.

Gabriel Magalhães se rázem dostal do spojení s možným odchodem, zájem o jeho služby měla celá řada klubů v čele s Manchesterem United, Neapolí nebo Evertonem, souboj ale nakonec vyhrál Arsenal. Londýnský celek s nadějným hráčem podepsal dlouholetý kontrakt.

"Gabriela vítáme v Arsenalu," řekl manažer Mikel Arteta. "Jedná se o kvalitního hráče, díky němuž budeme silnější v obranné fázi i týmově. Těšíme se, až ho budeme sledovat," dodal.

Autor: Jiří Vojík / skysports.com

Komentáře (493)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele