Arsenal potvrdil příchod Alexise Sáncheze

10.07.2014, 20:57
Aktuality
Na třech letech se zastaví čas, který stráví Alexis Sánchez v Barceloně. Chilský reprezentant a někdejší útočník Udinese se stěhuje do Londýna, jeho příchod dnes večer na svých internetových stránkách potvrdil Arsenal...

"Chilský internacionál Alexis Sánchez souhlasil s přestupem za nezveřejněnou sumu do Arsenalu. 25letý Sánchez přichází z Barcelony, za níž během tří sezon odehrál 88 ligových zápasů a nastřílel 39 branek," stojí v prohlášení Kanonýrů.

Barcelona za Sáncheze před třemi roky zaplatila 26 milionů eur, dalšího jedenáct a půl milionu bylo ve hře v závislosti na výsledcích a bonusech. Jihoamerický fotbalista za sebou má po individuální stránce nejpovedenější sezonu v Katalánsku, když v Primera División nastřílel 19 branek.

Suma za transfer se podle médií pohybuje okolo 35 milionů liber a tuto částku Barcelona vynaloží na jeden velký příchod, brzy by měl být doladěn přestup kanonýra Liverpoolu Luise Suáreze.

Autor: Tomáš Pavlík / arsenal.com

Komentáře (1946)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele