Arsenal porazil Stoke, radost ale kazí vážné zranění Ramseyho

27.02.2010, 21:16
Aktuality
Arsenal dokázal vyhrát 3:1 na hřišti Stoke City a znovu se vrátil do boje o titul, za tři body ale zaplatil hodně krutou daň. Černou kaňkou zápasu totiž je vážné zranění Aarona Ramseyho, který má po zákroku Ryana Shawcrosse zlomenou nohu a od fotbalu si na hodně dlouho odpočine...

Osudový moment přišel v 66. minutě, domácí hráč dostal červenou kartu a vědom si následků svého zákroku opouštěl hřiště se slzami v očích. Talentovaný Ramsey okamžitě zamířil do nemocnice a podle všeho ho čeká okamžitá operace. Situace hodně připomínala dva roky starý zákrok Martina Taylora na jiného hráče Arsenalu, Eduarda, po němž chorvatskému reprezentantovi hrozil i konec kariéry.

"Jsem pyšný na náš výkon, od první minuty to byla neuvěřitelná bitva. Zároveň jsem ale smutný z toho, co se stalo. Víme, že jde o vážné zranění. Musíme ho převézt do londýnské nemocnice a uvidíme, zda bude potřebovat okamžitou operaci. Ještě nevíme, jak dlouho přesně bude chybět, ale bude se jednat o dlouhou dobu," řekl po utkání manažer Arsenalu Arsene Wenger.

"Nelíbil se mi ten zákrok. Věděli jsme, co můžeme čekat, a to tvrdou bitvu, ale po hrůzostrašných zákrokcích jsme ztratili již tři hráče a odmítám věřit tomu, že jde o shodu okolností. Nevěřím tomu, když se podívám na to, jak často jsou hráči atakováni. Když vidíte hráče, který někoho zraní, tak je to neakceptovatelné. Na tiskových konferencích jsem dostal spoustu dotazů ohledně toho, že nefandíme podobné hře a tohle je výsledek," postěžoval si Wenger.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (246)

Přidat komentář
fantomas

Achjo, Wengere..

Reagovat
Staenly10

Asi si myslí,že všechny ostatní týmy z PL měli tajnou schůzy a tam se dohodli,že za každou cenu musí zastavit suverébí mašinu jmeném Arsenal...

Reagovat
smazaný uživatel

Z Wengera mluví emoce, narozdíl od nás ještě neměl možnost vidět to 10x na videu, navíc jde už o třetí podobné zranění jeho hráčů v posledních letech. Věřím tomu, že svůj pohled na věc později ještě změní.

Reagovat
vicinda07

tretie zranenie ? eduardo, ramsey a ktore je to tretie ?

Reagovat
smazaný uživatel

Diaby. Pár roků zpátky mu kdosi "parádně" zmasakroval kotník a Abou se z toho léčil skoro stejně dlouho jako Eduardo.

Reagovat
vicinda07

dik. to som nevedel. a to bolo normalne v premier league alebo ked hral este z B-Čko ???

Reagovat
smazaný uživatel

V PL, v poslední minutě za rozhodnutého stavu. Našel jsem fotku - 30. vteřina:

http://www.youtube.com/watch?v=m38NFlYt-ss

Reagovat
vicinda07

fuuha. brutal. dik za namahu :D

Reagovat
smazaný uživatel

není zač.

Reagovat
madridcan

tak Diaby sam hra ako hovado...Sneijderovi vlastne znicil karieru v Reale...o rok nato Nasrimu polamal nohu.Neni to tiez ziadny kvietok

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Diaby v minulosti sám předvedl dost nešikovné a na pohled děsivé zákroky. Ale co to má společného s tím, že mu něco podobného udělá někdo jiný?

Reagovat
smazaný uživatel

Sluší ti to...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on ani tolik nebrečí nad tím jediným zákrokem, ale nad faktem, že proti Arsenalu se hraje velmi tvrdě a v každém zápase se hráči z Arsenalu sbírají z trávníku a jsou rádi, že jsou... S tím se musí něco dělat, na tohle se vážně nedá koukat (a nejde mi o tento konkrétní zákrok jako o fakt, že se hraje zbytečně tvrdě)

Reagovat
Chazy

Nehraje se tvrde proti Arsenalu, jen se hraje tvrde a Arsenal se do toho proste musi zapojit, kdyz tu soutez chce hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

No, třeba takový dnešní zápas Chelsea - City mi přišel jako balet a rozhodčí stejně dal 2 červený. Podle mě se to odvíjí od velké rozdílnosti jendnotlivých rozhodčích ovlivnit hru, jak píše niže Gendy-arsenal, tak rozhodčí by měl tu hru trošku zklidnit, ale dneska rozhodčím chybí soudnost, jeden píská káždou volovinu a druhý píská až když hráči zpřeráží nohy nebo nosy. Takový je dnešní fotbal, bohužel.

Reagovat
Chazy

Je to tak, rozhodci toho hodne ovlivni. Ale ja mam radeji ty, kteri nektere souboje pusti.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nemám rád zbytečné pískání každé blbiny, ale všechno má své meze a rozhodčí je pánem na hřišti a měl by si sjednat pořádek. Zajímalo by mě, proč se ta kvalita rozhodčích za pár let tak zhoršila.

Reagovat
Chazy

Fotbal se zrychluje a hodne se rozsirila ta hra na vytvareni tlaku na rozhodci. Driv k nim byl obecne vetsi respekt. Rozhodci jsou neustale kritizovani, probirani v mediich, pokutovani za obcasny chyby.. musi to byt stresujici a obcas holt neco ze strachu pustis. Fotbal si za to muze sam.

Reagovat
smazaný uživatel

No, neřekl bych, že si za to může přímo fotbal sám. Je to spíš jen o tlaku médií, která tlačí na hráče, na trenéry potažmo na lidi z klubu a ti pak talčí na rozhodčí a všichni vzájemně na sebe působí více, než je zdrávo. Já do jisté míry považuji za velmi negativní dopad na celý fotbal vliv médií, která týden co týden někoho propírají a zhoršují situaci.

Reagovat
fantomas

Jde jen o konstrast. Jelikož Arsenal nehraje VŮBEC tvrdě a ostatních 18 týmů aspoň nějak tvrdě hraje, pak je to samozřejmě do očí bijící. Ale jinak to není žádná změna ve stylu hry Stoku.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu, na hru Arsenalu se nedá dost často koukat...

Jinak ohledně častých zranění hráčů Arsenalu - přesněji řečeno zlomenin. Když se hraje házená a nepůjčujete míč soupeři, nemůžete se divit, že jsou nervozní a jdou do toho rychleji a tvrději. Je to naprosto logické, když soupeře nestíháš, často děláš něco, co přesahuje tvé možnosti a pak to takhle dopadá. To není ani tak chyba soupeře, oni hrají to, na co jsou zvyklí a Arsenal z toho často těží. A taky proto dostávají vaši hráči pořádnou čočku. Arsenal je prostě ve špatné lize, být ve španělsku, budou mít zranění polovinu.

Reagovat
Smolda8

No hlavně že Chelsea předvádí nádhernou hru viď

Reagovat
domingo

Nebuď ublíženej, má pravdu.

Reagovat
Smolda8

však já neopírám, že nemá pravdu, ale že by Chelsea měla o tolik navrch.Ani náhodou.

Reagovat
domingo

? Došel jsi za první větu?

Reagovat
Smolda8

No právěže se zbytkem souhlasím,ale tady mě přišlo,že se pouští do jejich hry,i když ta vaše není o moc lepší

Reagovat
fantomas

O Chelsea v první řadě řeč nebyla, takže se s timhletim běž laskavě vyfotit.

Reagovat
Smolda8

chceš poslat fotku??

Reagovat
fantomas

Ne.

Reagovat
domingo

Máš pravdu, naše hra je jedna z nejnezáživnějších v lize...máme druhej nejnižší počet obdržených branek, celej tým umí výborně bránit, bohužel ofenzíva až příliš závisí na jediným hráči, kterýmu se nevyhýbají zranění

Reagovat
Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

Já se tu bavím o tom, proč má Arsenal tolik zranění. Ne o tom, kdo hraje nejlépe. Hru Chelsea letos kritizuju od začátku sezony, jestli sis toho nevšiml..

Reagovat
Smolda8

Já su tady novej.Nestihl sem přečíst všechny diskuze ale se zbytkem příspěvku souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Což by ovšem znamenalo, že za chyby soupeřů platí víc Arsenal než soupeř, což už tak logické není. Proto jsou někteří naštvaní. Logicky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Arsenal z toho má LM, pravidelně se umistuje nahoře. Na druhou stranu z toho má zranění. To je daň za to, že se nepřizpůsobily.

Přirovnal bych to k tomu, kdyby se tým házenkářů učil rugby, hráli by ho perfektně na trenincích, ale pak by přišli na konfrontaci s rugbysty a půlka z nich by se další měsíc nepostavila a tak by to bylo pravidelně. Jen Arsenal nemá tak velký přechod.

Reagovat
domingo

Tak zrovna házená je docela tvrdej sport, radši pro tyhle přirovnání používej třeba florbal :)

Reagovat
smazaný uživatel

Florbal je taky řezničina, preventivně jsem ukončil kariéru už v 16-ti

Reagovat
domingo

Tak akvabely.

Jakou sázku jsi prohrál? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Vítězem naší sázky byl ten, jehož hráč (Lennon x Walcott) v určitém období (listopad-únor) nasbírá víc kanadských bodů v PL.

A nemusíš mi psát, že jsem se volbou Walcotta automaticky odsoudil k porážce, bylo mi to jasné od samého začátku. Šlo totiž i o to, že předchozí sázku (Lucas x Denílson), postavenou na hráčském ratingu SkySports, jsem podobně jednoznačně vyhrál já.

Reagovat
smazaný uživatel

jen tak pro zajímavost, konečný poměr byl 0+1 X 1+6

Reagovat
smazaný uživatel

Počkat, Walcott gól nedal? to bylo už v říjnu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jeho jediný gól a on ho dá mimo termín sázky

Reagovat
domingo

To měl být nějakej spor o křídlo v repre? :)

Reagovat
smazaný uživatel

A předtím o základ v Brazilské záloze.

Reagovat
domingo

Tam je místa, tam se vlezou Lucas, Denílson i Anderson dohromady :)

Reagovat
smazaný uživatel

:) myslím, že se to nevinně vyvinulo z nějaké diskuze o Theových (ne)schopnostech. O post v repre nebylo v té době sebemenšího sporu, Lennon byl jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Já hrál házenou 3 roky, proto jsem jí využil jako příklad... Už jen proto, že je to tvrdostí na půl cesty k rugby, v pralesní lize i o dost dále... Neměl jsem problém využít bodyček a podobně. Co jsem zažil zranění, tak zlomeniny, otřes mozku (ale náš golman to dochytal, neměli jsme náhradníka), propíchnutá plíce a pak takové ty menší. Házenkáři hrajou tvrdě, ale v konfrontaci s rugbysty by to odnesli (vlastní zkušenost )

Reagovat
smazaný uživatel

To už mluvíš o něčem jiném...

btw: Lize není kompletně uzpůsoben Arsenal, ale v těchto situacích o kterých mluvíme, by se dalo spíš ríct, že se nepřizpůsobil soupeř hře AFC - když byl později v souboji.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ona je otázka, jestli se má 15 týmů přizpůsobovat AFC nebo AFC přizpůsobovat většině ligy. Oni svojí hru přizpůsobují tomu, aby vyhráli, to je pro ně podstatné.

Reagovat
smazaný uživatel

Já je taky nijak nehaním přece. Vlastně jsem jen tím prvním příspěvkem trochu ospravedlnil určité naštvání některých fandů nad zraněním.

Reagovat
smazaný uživatel

fantomas, Talkers....ste kreténi, ty vaše názory sou fakt jak z ústavu....

Reagovat
fantomas

:-*

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to nějak bude fotbalovostí proti ragbystum jen těžko prosadíš budou holt muset taky kapku přitvrdit jnak to asi nepujde

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaké konspirativní teorie jsou sice samozřejmě blbost, ale já už se mu ani nedivím...

Reagovat
smazaný uživatel

YEBAT

Reagovat
Chazy

To nebyl od Ryana kurva zadny hruzostransy zakrok! Tohle je proste shoda okolnosti, smula, nestesti ktery muze potkat kohokoliv, kdo vstoupi na hriste, protoze je to kontaktni sport. Ve hre byl mic, absolutne zadny umysl nikomu neco udelat. Mohlo to klidne skoncit zranenim Shawcrosse.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

.....jestli jsi slepej tak si ten zakrok pust tak 10x a pak sem napis jestli se tomu dalo zabranit nebo ne!!....ramsey mi odkopl mic a on ho brutalne dojel!!!!...a pokud si hral nekdy fotbal tak musis mit odhad jestli ten mic stihas nebo ne...a ten zmetek to vedel,nemohl ho stihnout ani nahodou!!....nerikam ze vtom byl umysl...spis nemotornost.....

Reagovat
Chazy

Vzdyt on ten balon byl volny, stihal ho uplne v pohode, chtel ho nakopnout. Nebyl to zadny zbytecny, ve fotbale nevidany zakrok, normalni odehrani balonu. Vetsinou do toho das silu, kdyz mic nakopnes.

Reagovat
smazaný uživatel

jak si to poustim porad dokola tak mi prijde ze on nemohl stim nic udelat...tak i tak by to byl faul...utekl mu mic a byl u Aarona....asel do toho takovou silou a muselo mu bejt jasny ze ho vezme pres parky......spis jeto nemotornost a je to v zapalu hry to je jasny,ale nemeni to nic na tom ze to byl likvidacni faul....ikdyz to bylo o ten mic....i o mic se da hrat setrne,nemyslis???

Reagovat
Chazy

Byl to faul, proto za nej dostal cervenou, ale ze to byl faul, to je shoda okolnosti. To neni jen o zakroku Shawcrosse, je to o kombinaci zakroku Shawcrosse a Ramseyho, ze kteryho v konecnym dusledku vysel faul a nechutny zraneni. To ale neznamena, ze je to likvidacni zakrok, likvidacni zakrok je naskoceny skluz na koleno, ne souboj, ktery se ke smule zucastnenych stane nebezpecnym.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim, oba tam šli nohama nápřed,kdyby tam byl Shawcross o zlomek vteřiny dřív tak teď leží se zlámanou nohou on...A pokuď ty si někdy hrál fotbal tak víš,že každej takovejhle souboj prostě musíš dojet,to že to dopadlo tak jak to dopadlo je hrozná smůla(a trochu i ta nemotornost no)

Reagovat
smazaný uživatel

....je to od vseho trochu,mate pravdu kluci:(....ja sem ztoho jeste ted rozklepanej......Arsenal je moje srdecni zalezitost uz pres jednu dekadu...tak to vic prozivam....jeste ted mam slzy v ocich......Ale jedna vec je urcite k zamysleni: ty brutalni zakroky se opakujou na Arsenal, o nejcastejsich zraneni v PL taky....i kdyz to rika Wenger,tak natom urcite neco bude a ne jen hraci arsenalu, by meli byt vic chraneny rozhodcima a ne aby to porad poustel.....tak vznikaj takove zraneni........

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi líto obou

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak....showcrossymu to bylo hodně moc líto....byla to jenom hloupá shoda náhod....

doufám, že se dá ramsey dohromady....je to velmi nadějný mladý fotbalista...doufám že to není konec jeho slibně rozjeté kariéry..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

tak mladý a už zažil to co Eduardo,Wasilewski a ten v africe.......to bylo vážně sprostý

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně to byl zákrok bez umyslu zranit, ale tohlke trener omlouvat nebude, když je to během dvou let třetí případ... Podle mě má na tom velkou vinu rozhodčí, protože už před tím zákrokem tam bylo pár faulu na žlutou z obou stran a pravě kartou to měl trochu zklidnit a ne všechno pouštět!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel je blbý to takhle říct,ale tohle je fotbal....to nebyl nějakej úmyslnej zákrok ale v podstatě normální souboj o balon.Každopádně chudák Ramsey,i pro Shawcrosse to teď musej bejt strašný chvíle...

Reagovat
smazaný uživatel

když jsem to tam přepnul, tak už říkali jen, že už nebude opakovačka. Asi nikdo nemá nějaké záběry, že ne ...?

Jinak je vcelku zřejmé, proč se tyhle zákroky dějí zrovna Arsenalu - drží často míč, mají dobrý pohyb a presink, takže soupeř musí hrát agresivněji - to k vysvětlení, proč zrovna Arsenal.

Nicméně nezměním to, co jsem psal po Eduardovi - dokud bude akceptována tvrdá hra, jakou produkuje zrovna Stoke, tak budou takovéhle zákroky. Je jen velmi tenká hranice mezi zákrokem na míč a zákrokem na nohu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

hustý

Přehnaná agresivita. Souboj, jakých je v zápase pár akorát z blbým koncem. Chyba je v systému, ne v hráči. Ten měl jen smůlu. Pokud se bude v PL dál tolerovat tvrdá hra (bude), tak čas od času takové zranění bude.

Reagovat
Chazy

Vzdycky takova zraneni byla, holt jsou soucasti fotbalu. Fotbal vznikal spolecne s rugby, ne s baletem, tomuhle se nelze vyhnout a kdyz, vyznamne do toho sportu zasahnes. Ono se s tim take smaozrejme nic delat nebude, jen se to bude vice probirat..

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, že když fauloval Taylor, tak se z něj dělala hrozná zrůda, což není pravda. Byl to hrubší zákrok, než tenhle, ale i tak se mi on zdál jako oběť systému .

Pokud se to řekne tak, jak jsi to napsal ty, tzn. že takové zákroky čas od času budou (já bych se s tím teda nesrovnal, ale můj tým tam s váma nehraje), tak je vše v pořádku

Reagovat
Staenly10

Tak Taylot při tom faulu dal nohy nesmyslně vysoko,neřikám,že chtěl Eduardovi zlomit nohy,ale nedá se tam mluvit o snaze zasáhnout míč...

Reagovat
Chazy

Taylor do toho sel o neco hur a hlavne milionkrat hur reagoval. Tam byl ten problem.

Hele, zraneni jsou ve vsech kontaktnich sportech, nemuzes tomu zabranit ani nahodou. I v baseballu se obcas v zapalu boje nekomu zlomi noha a pri tom tam je kontaktu minimum. Nevim proc proti tomu tak brojite, je to fotbal.. v tom sportu byly takovy zakroky vzdycky, vzdyt ruku na srdce, kdyz si hral fotbal, urcite si nekdy sel do podobnyho souboje stejnym stylem a pak sis rikal "co se asi mohlo stat".. .ale v tu chvili tomu nezabranis.

Reagovat
smazaný uživatel

podívej, já proti tomu nebojuju. Ti hráči hrají PL dobrovolně a jdou do toho i přesto, že tam tyhle zákroky jsou. Není to můj rybník, tak já ho vypouštět nebudu. Ač se mi to samozřejmě nelíbí .

A u mě - dokážu hráče zkopnout, ale nikdy ne tak, aby se zranil. Naopak dokážu přestat hrát, když hráč leží (nejen ve fotbale, ale i ve floorballu). Nechodím do toho jako prase

Reagovat
Chazy

A ja i kdyz tu jsem za obrovskyho fanatickyho zastance EPL, tak podobny zraneni nenavidim, strasne me podobny situace mrzi. Ale.. nevadi mi tvrda hra, protoze vim, ze je rozdil mezi tvrdou hrou a zakernou hrou. Zakerne hraji i hraci, kteri hraji ve Spanelsku, viz Heinze, ktery si pletl zakernost s tvrdositi kazdej zapas. Dokazu pochopit zraneni, ktery je vysledkem tvrdyho souboje, protoze to holt musi prijit... nenavidim likvidacni zakroky. Ale pro tu tvrdost mam pochopeni, kdyz se clovek pere za svuj tym, dava do toho vsechno, kdyz vidi mic, natahne se po nem, kdyz k tomu musi vynalozit silu, vynalozi a pokud je na druhy strane nekdo stejny, muze a nemusi to skoncit pruserem. S tim ja pocitam, kdyz jdu do jakyhokoliv sportu ve kterym se nevyhnu souboji. Jsem pro, aby se prisne a i dodatecne trestal kazdy zakrok, ktery je zakerny. Ale tvrdost bych neomezoval. Je to chlapsky sport.

No vidis, ale ono se dost dobre muze stat, ze nekoho dokazes zkopnout a pri tom ho zranis..

Reagovat
Chazy

Proc vy z fotbalu skutecne chcete bezkontaktni sport. Holt do toho patri, vzdyt si vem siri kadru vsech tymu - je to blby, ale doslova se pocita s tim, ze velka vetsina hracu se behem sezony zrani. To uz je holt fotbal. Kdyby se piskal kazdy podobny souboj jakych se Stoke neboji, fotbal bude tak silene rozkoouskovany, ze uz na nem nebude vubec nic zajimavyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš by takových zákroků bylo míň, když by se hráči museli přizpůsobit.

Reagovat
Chazy

To by sice bylo, ale bez souboju a napadani by byl fotbal jedna velka nuda..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi se dá těžko čekat, že by vůbec nebylo napadání a tvrdé souboje, pokud by rozhodčí víc žlutili.

Možná by ale šlo trochu té zběsilosti, se kterou jsou někteří hráči hnáni do soubojů (diváky, trenéry). I když těžko říct, jestli by to šlo udělat tak aby se z Anglický ligy nestala prostě jižanská.

Reagovat
smazaný uživatel

*ubrat zběsilosti.

Reagovat
smazaný uživatel

je to náhled každého. Od vás "Angličanů" se nedá čekat nic jiného.

Reagovat
Chazy

Ale tak co je na tom spatne? Ten sport tak funguje, v NHL jsou taky v hokeji daleko vic neprijemna zraneni, nez v ostatnich ligach. Ja nevim proc EPL se furt za tohle stiha a tolik lidi proti tomu jde. Zrovna v tom hokeji se to ocenuje, holt sel fotbal zvlastni cestou.. sportu pro holky.

Reagovat
smazaný uživatel

i NHL už se začíná proti těžkým zraněním a otřesům mozku bránit ...

Reagovat
Chazy

Ano, neco podobnyho se uz ale davno udalo i v Anglii.

Reagovat
smazaný uživatel

Staci za podobne zakroky davat rok az dva distanc od jakehokoli profi fotbalu. Velmi rychle by se predeslo temto zakrokum.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píšu výše - tohle je problém Arsenalu, špatná liga.

Reagovat
herbage

Nemel, když nevíš. Dnes Arsenal neměl žádný problém s hrou hostů a dobře se s tím srovnal

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Není ten Aaron nějaká rodina se slavným Alfem Ramseyem? Koučem jediných zlatých hochů Albionu z šestašedesátého? Myslím, že jsem někde četl, že jo...

Jinak, Wenger, jehož jsem si vždy velmi vážil, začíná neuvěřitelně senilnět. Nerad to říkám, ale ty jeho vztahovačný kecy jsou k smíchu

Reagovat
Tsigi

zrovna u tebe jsem čekal, že ty konspirační teorie pochopíš

Reagovat
smazaný uživatel

nech toho

Reagovat
Godwinson

tak hrůzostrašnej zákrok vypadá jinak, tohle byla holt nešťastná náhoda ...

Reagovat
herbage

Budu se opakovat, ale tohle byla jen nehorázná smůla. Tyhle balóny do špeku vždycky smrdí průserem a je jedno, v jaké lize se hraje. Kdyby tam byl Rayn o něco dřív, tak zase Aaron mohl klidně zranit jeho. Já se třeba v malé kopané takovým soubojům co nejvíc vyhýbám a když do podobného jdu, tak velmi, velmi opatrně a radši to i vypustím. Jenže tady šlo o hodně a jsou to profesionálové, takže to vypustit nemohli. Ramsey mohl nechat míč a nadskočit nebo Ryan složit dřív nohy, jenže se to semlelo děsně rychle a těžko říct, jestli tomu šlo nějak zabránit. Na rozhodčího bych vinu neschvaloval, tohle by se stalo i kdyby pouštěl všechno nebo naopak foukl každý pád

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim s tou smulou na ty zlomeniny ji mame...ted jsem na to koukal oba do toho sli stejne...ja jen doufam ze se z toho Aaron dostane...je to jeden z nasich nejvetsich talentu,urcite ho to zraneni zbrzdi,uvidime o kolik...diaby byl pred zraneni tipovan na velkou hvezdu a po zraneni se do toho dostaval dost dlouho..musime bejt optimisti.

Reagovat
smazaný uživatel

byl to tvrdý skluz ale rozhodně to nechtěl a navíc jste museli vidět jak mu to bylo líto ale ramsey brzké uzdravení

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tam nešel, tak je za Denilsona...

Reagovat
fantomas

A pointa?

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě ji psát nebudu.

Reagovat
fantomas

Muhehe, fakt vtipný, ubožáku.

Reagovat
smazaný uživatel

"Fantomas se zlobí"

Reagovat
fantomas

Sršíš vtipem, ti povim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Fakt na co ty sem lezes, to nechapu.

Reagovat
vicinda07

pre mna jeden z mala sympatickych hracov arsenalu. skore uzdravenie aaron. a ryan to nechcel ale stalo sa. aj jeho mi je velmi luto. a na konci to som dobre videl ze fabregas ked fauloval nejakeho hraca tak si dal prst na usta a to ukazoval pullisovi aby bol ticho ??

Reagovat
smazaný uživatel

Blba nahoda Bohuzel se takovy veci stavaji...Ryan to neudelal umyslne, byl hodne zdrcenej...jinak musim pochvalit Bendtnera (ukazal jak je moralne silnej) a i toho hrace ze Stoke, ze u Aarona zustali.....Aarone brzo se uzdrav a ukaz nam jak si dobry fotbalista...jednou budes nase legenda

Reagovat
smazaný uživatel

teda dival jsem se na ten zapas do 66.minuty.pak jak jsem videl tu nohu po tom zakroku hned jsem to prepnul a uz jsem se nedodival.hruza

Reagovat
smazaný uživatel

baf

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Hádejte, kdo je nominovaný na přátelák Anglie s Egyptem - Shawcross. Nevím, nakolik si to v současném rozpoložení užije

Btw. v nominaci je i Walcott, což je výsměch jako prase.

Reagovat
smazaný uživatel

¨je potřeba LB a nikdo vhodnější k dispozici není..

Reagovat
fantomas

Ryan na LB nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel Walcotta...

Reagovat
fantomas

Tak to už moh vzít radši Richardsona. Vyšlo by to furt líp.

Reagovat
smazaný uživatel

já si právě říkal...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak moderní ofenzivní bek...

Reagovat
domingo

Tak to teď poslední dobou frčí - Jeffren, Malouda...

Reagovat
smazaný uživatel

Maloudu jsem na beku ještě pořádně neviděl, jediný zápas tenhle měsíc byl proti Interu, co jsem viděl a na malé TV a přepínal jsem to na štafetu... Takže jsem si ani nevšiml, že byl na LB...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ohledně nominace - radši bych vynechal Heskeyho a zkusil ty další, i když konfrontace poločas Heskey - poločas Cole/Crouch taky není k zahození.. Jen doufám, že alespon jeden z těch dvou získá místo na MS na úkor Heskeyho. Sice si odehrál kvalifikaci, ale mě se jeho styl fakt nelíbí a přijde mi jako přežitý.

Reagovat
domingo

Milner je obránce, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Milner je univerzál, schopný zahrát i na kraji obrany. Jeho preferovaný post je ale křídlo, i když v současnosti hraje v Aston Ville pravidelně ve středu zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

No zápas to byl dobrej ale ten zákrok Takovéhle zákroky bych vyřešil jednoduše. Ten hráč který zraní nějakého hráče takhle vážně by si neměl zahrát tak dlouho jako ten zraněný hráč. Takovej hráč na hřiště nepatří.

Reagovat
Godwinson

no, zrovna u tohohle zákroku je to teda adekvátní trest :))

Reagovat
Chazy

Blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý má různý názor.

Reagovat
fantomas

Tak jako tak je to blbost.

Reagovat
Chazy

A spousta nazoru jsou blbosti, treba ten tvuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Tohle nikdy, nikdy nepochopím. Tuhle nesmrtelně stupidní logiku, ubíjející svojí primitivitou, tuhle snahu aplikovat "oko za oko, zub za zub" ve 21. století. Zabil jsi člověka? Zabijeme tě taky, abys trpěl stejně jako on. Zranil jsi, byť omylem, někoho na hřišti? Tak ti tu nohu přelomíme taky! Nebo tě aspoň budeme držet pěkně pod zámkem, dokud ten zraněný nebude moct hrát...blbci.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná se do zdá tvrdé ale je k smíchu když takový hráč který udělá tokovej faul pak od disciplinárky dostal stop třeba na 5 zápasů to je fakt málo!!

Reagovat
smazaný uživatel

Rozlisuj prosimte konkretni pripady, zkus charakterizovat "takovej faul"

Reagovat
domingo

K smíchu jsi tu hlavně ty.

Reagovat
smazaný uživatel

5 zápasů za nešťastnou událost je podle mě více než dost. I když Shawcrossovi by to mohlo prospět, aspon by se vzpamatoval z toho, co prožil na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

"takovej faul" myslim zlomení nohy a jestli to chcete nazvat nešťastnou nahodou prosim ale tohle se nesmí stávat ten hráč tu nohu může zastavit když chce a do toho souboje nejít.

Reagovat
smazaný uživatel

A dostavame se k jadru veci - jdi se koukat na to, jak tomu rikate, ta liga, kde zastavujete nohy? Nekde tam na jihu?

Reagovat
Godwinson

tak ono je zlomení nohy a zlomení nohy, viz Witsel a třeba tady Shawcross .... a to o baletu je tu už napsáno asi dostkrát, hádám ...

Reagovat
fantomas

Fandi šachům, proboha, a nech fanoušky fotbalu v klidu diskutovat. Při šachách se možná protivníci občas pod stolem tak akorát kopnou, ale nohu si tim určitě nezloměj. Neboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že jste hráči a né fotbalisti to bude asi tim. Nazdar.

Reagovat
fantomas

Wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Teda chtěl jsem říct že jste fanoušci a ne hráči ale někteří to pochopily a pro ty hloupější to radši píšu správně.

Reagovat
fantomas

Myslíš, že nikdo z nás nehrál fotbal nebo co? Když du na hřiště, počítám s tim, že to bude bolet. A tohle byla jen posraná smůla, nic víc. Nemluvim o zákeřnym, chtěnym faulu alá Keano...ale tohle...

Reagovat
smazaný uživatel

Já když du na hřiště, počítám s tim, že to bude protihráče bolet

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je přesně to myšlení proč jsou takové zákroky.

Reagovat
Chazy

Pochop, ze je to fotbal..

Reagovat
smazaný uživatel

Počkat ja myslel že se bavíme o kuličkách du spát zdar

Reagovat
Chazy

No, mozna by ses tam uplatnil vic, kdyz se bojis kontatku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesuď knihu podle obalu. Znáš to? Co mě se týče tak sem fotbalista který nevypustí žádný souboj ale to mi stejně nebudeš věřit takže nevim proč to ani píšu.

Reagovat
fantomas

Ty seš čim dál vtipnější hele...začínáš mě bavit, škoda že musím jít.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

A zatím ses nikdy nezranil? Nedostal jsi koňara?

Reagovat
fantomas

Taky že se pak hned šel někam vybrečet..

Reagovat
smazaný uživatel

A ty furt nepochopíš, že je tam úmyslně nepovraždím...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jdu taky do většiny her s tím, že mě to bude bolet a neméně tak soupeře. Ať je to florbal, házená, nebo fotbal. Bez kontaktů a nebezpečí není adrenalin a pak není zábava...

Reagovat
vodka

já jdu natvrdo aj do stolního fotbalu tam to potom bolí nějakou věc, která se zrovna po ruce...

Reagovat
smazaný uživatel

Bolí i krasobruslení, když spadneš. Tohle se prostě stává, tak nazdar, jdi hajat, nebo co chceš dělat. Pokud chceš hrát bezkontaktní sport, tak doporučuju FIFA nebo PES po internetu, tam tě aspon nikdo neumlátí klávesnicí. Což by se ti krásně mohlo stát, kdybys seděl vedle bruce a kecal takhle blbě.

Reagovat
smazaný uživatel

Sadisto, že by se ti to líbilo?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby ho někdo umlátil klávesnicí? Hele kdybych byl u toho, tak to nahraju a hodím na youtube...

Reagovat
smazaný uživatel

A nechceš dát treninky jen 2x týdně, aby náhodou hráči neměli problém se srdcem? A taky by neměli létat letadlem, co kdyby spadlo? A na stadion ne více, než 2000 fans, protože pak by mohla spadnout tribuna nebo by se mohla strhnout rvačka?

Tohle jsou náhody, které se budou stávat, pokud nezakážeš fotbalistům běhat rychleji než 10km v hodině.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle by to opravdu nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak...pak by si každej hráč rozmyslel jít do balonu, kterje ví, že je ztracenej . Nejvíc se mi líbí lidi co říkaj, že je to jenom náhoda...To musí bej ku´va náhoda, že se to stalo dvakrát za poslední dva roky Arsenalu. Každej hráč zodpovídá za své činy a měl by za ně nést zodpovědnost. Chtěl bych vidět vás na jeho místě...Faul na konec kariéry... Prostě exemplární trest do konce sezony a hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

To má chodit jen do míčů, kde má jistotu, že je stíhá? Víš, že se bavíme o sportu, kde jsou hráči královsky placeni za to, aby odváděli naprosté maximum a snažili se vyhrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, zrovna vedení PL zjistilo, že před zápasem se sešlo pár týmů a pověřily Shawcrosse zlomením nohy dalšímu hráči Arsenalu, protože už se to prý dlouho nestalo.

Hrál jsi někdy fotbal? Zjistil si snad při tom, že je to kontaktní sport a že když do těch soubojů chodit nebudeš, tak skončíš kdekoliv na lavičce? A to i v 1.A třídě, protože bez soubojů fotbal hrát nelze, je to kontaktní sport. A při kontaktu se zranění stávají, někdy se i zlomí noha. A Shawcross má pykat za to, že odvádí svojí práci 100%?

Reagovat
vicinda07

v nominacii anglicka 5 utocnikov. bent medzi nimi nie je. skoda

Reagovat
vicinda07

a sakra teraz som si vsimol ze ani dawson tam nie je. hlavne ze je tam lescott

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co by tam dělal, když v současný době hraje jak ponocnej? To že dal na začátku sezony pár gólů neznamená automatickou pozvánku do repre....

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci nijak znehodnocovat vaznost te situace, ale snad nechcete rict ze by se to melo omezovat nebo snad dokonce trestat x mesicnim distancem (mam na mysli nechtene pripady jako tento nebo pripad Hunta, ne psychopaty typu Witsela). Verme, ze uz takove zraneni neuvidime, a uzijeme si pekny tvrdy fotbal, kvuli kteremu mame PL radi a takovy, jak vznikl. A kdo nema, na vyber jsou jine ligy

Reagovat
domingo

To si taky nikdo nemyslí, jenom pár scumů.

Reagovat
smazaný uživatel

Přemýšlel jsem, jestli nebude za 10 let takových Arsenalů několik a po chvilce uvažování jsem došel k názoru, že pokud se nezmění pravidla, tak ne... Dost mě to uklidnilo...

Reagovat
smazaný uživatel

No sakra, to je divná představa, několik Arsenaů...mě stačí jeden, zato pořádnej

Reagovat
smazaný uživatel

jestli se ti tak moc líbí tvrdost možná bys měl zkusit ragby, je mi jasný že Pl je tvrdá ale jakýkoliv nebezpečný zákroky podle mě do fotbalu nepatřej, ani v anglii

Reagovat
smazaný uživatel

Jak chceš posoudit, co je nebezpečný a co ne? Pro toho hráče je to práce a když ji odvádí na 100% tak se pak nějakej nebezpečnej zákrok objeví....

Reagovat
smazaný uživatel

sice fandim MANUTD, ale tohodle kluka obdivuju.jedinej,kvůli kterýmu se občas podivám i na arsenal.na tom zákroku se mi ale nic brutálního nezdálo,v anglii absolutně normální souboj (na 150 % i po odehrání),rozhodčí spíš preferujou co nejmíň hru kouskovat a pak to takhle dopadá.nechci z tohoto souboje vinit rozhodčího,ale tímhle směrem se fotbal zkrátka ubírá už delší dobu a podobných zranění je čím dál víc a víc. MAN UTD FOREVER a Ramseymu co nejrychlejší uzdravení ať nás zase trochu pozlobí.

Reagovat
božský John

Chudák kluk....

Reagovat
smazaný uživatel

Když sem se na to koukal zpomaleně na ten zákrok tak si říkám,že shawncross dostal červenou jen proto,že ramsey měl tak vážný zranění,protože kartu by měl podle mě dostat ramsey,protože když si to tak vezmete tak měl míč shawncross a to ramsey do toho souboje vlítnul,takže si za to může sám.

Reagovat
ACSMan

I jako fan Man. Utd. Aarona strašně lituju a musim říct že je ho škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

je o smutný, ale tohle je prostě fotal v Anglii, ktere jse nám, co sledujem EPL, líbí...občas to někdo odskáče (divim se, že se něco podobnyho nestalo v zápase LFC - EFC, tam bylo podobnych souboju hafo), ale s tim riziem už ti hráči musí v Anglii počítat - jsou taky královsky placeni...Ramseymu přeju brzké uzdravení a Shawcrossovi čistou hlavu...

Reagovat
Chazy

Fellaini je ze hry do konce sezony, takze "nic nestalo" bych netvrdil.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim, že to bylo kvůli protihráči (Kyrgiakos)...

Reagovat
smazaný uživatel

Aarona je mi lito. Snad se z toho brzy dostane. Kazdopadne jestli si pan Wenger myslim, ze tohle byl "zakrok" (myslim, tim chtenej), tak je to opravdu blazen. Opakoval jsem si to alespon 5x a byl to normalni souboj o mic. Kdyz hrac Arsenalu (nevzpominam si, kterej to byl) malem ukop Terrymu hlavu, tak taky ani necek. Akorat svyma kecama rozpoutava tyhle dlouhy debaty. Jen pro srovnani. Den predtim se tady objevil clanek o Martinovi Skrtelovi, kterej ma podobny nemilé zranění. Kdyz tohle pisu u toho clanku sviti cislo komentaru 82. U tohodle clanku 157!!! Vazeny fanousci Arsenalu a hlavne pane Wengere, konecne si uvedomte, ze nikdo neni proti vam (myslim tim osobne, jak tady nekdo poukazuje), ale tohle se proste v dnesnim fotbale stava a nikdo z tyhle diskuze a myslim ze ani pan Wenger s tim nic neudela. A pokud se mu to nelibi, tak at trenuje aquabelly...

Reagovat
Godwinson

ot: tak a teď fandit Bankovi :))

Reagovat
smazaný uživatel

neviem čo by tu vypisovali fanušikovia Chelsea alebo MU keby im takto zlikviduju Drogbu alebo Rooneyho, to by bola diskusia, určite by ste nemali takéto reči ako teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Je rozdíl zlikvidovat Drogbu a Rooneyho a hráče z lavičky... A mrzelo by mě to asi tak, jako mě mrzí Ramsey, sympaťák, tohle nepřeju nikomu...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ako toto bol opat jeden surovy zakrok.neviem preco tu niektory ludia chcu znemoznit Wengerove slova ale ja som si vedomi ze par zakrokov uz v zapase s Portom bolo nesetrnych.Verim ze ti co tu pisali ze to bol normalny zakrok si to raz uvedomia a keby sa im nieco take stalo urcite by to nebrali ako normalny suboj. surovost......

Reagovat
Jollae

...ale prestan...normálny stret a keby mu nezlomí nohu tak dostane maximálne žltú...

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdý souboj holeň na holeň, 50 na 50. Shawcrossova noha vydržela, Ramseyho bohužel ne. Nebýt toho zranění tak Shawcross nejspíš ani nedostal kartu... Myslím, že k vidění je v zápasech mnohem víc zákeřnějších zákroků. Tenhle k nim určitě nepatřil.

Reagovat
Chazy

Manager Tony Pulis said: "On behalf of everyone at Stoke City, we would like to express our deepest sympathy to Aaron and Arsenal at what has happened today.

"Our thoughts are with him and his family. We hope he makes a speedy recovery and everyone here wishes to see him back on a football field as soon as possible."

Shawcross has also issued a statement, saying: "There was absolutely no malice in the challenge. I would never, ever go out to hurt a fellow professional.

"I am deeply upset that Aaron has suffered such a bad injury and my thoughts are with him. I would like to send him my best wishes too for a speedy recovery."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Nezajímá mě,jestli to byl úmysl nebo ne,víme,že nebyl,ale doufám,že PRO AARONA letos urvem titul... good luck Aarone!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Snad už vám ho letos pomalu začínám i přát...

Reagovat
smazaný uživatel

Já pomalu taky...

Reagovat
Amos

Já v to doufám,nejtěžší je vyhrát první trofej,pak to pujde samo.. máme na to a ne,že ne.. teď do konce už máme celkem ok los , podle mě moc neztratíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ho neurvete letos, další sezony to půjde hodně z tuha..Tak slabý MU, Chelsea i Pool už další rok nebudou...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to byla srážka obou hráčů, žádný velký faul. Akorát to rozčilování Sola a Fabregase mě poměrně rozladilo.

Pro Aaronovo brzké uzdravení

Reagovat
bakasa

Hele v té chvíli se jim nemůžeš divit,viděli že má holeň pomalu do pravýho úhlu a reagovali jak reagovali.Byli v zápalu zápasu,neměli k dispozivi opakovačky.Já bych asi reagoval podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo asi máš pravdu. Jen mi bylo líto Shawcrosse.

Reagovat
smazaný uživatel

jak ti může být líto Shacrosse?! vždyť to on mu zlomil nohu, to on do toho šel jako hovado, prostě chudáček Shawcross viď

Reagovat
smazaný uživatel

v niektorych zivotnych situaciach je horsie zit s pocitom, ze som niekoho nevinneho velmi poskodil, ako byt poskodeny...

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný hovado jsi tu evidentně ty...

Reagovat
smazaný uživatel

viděl se mto video nebyl to úmysl to určitě ne ani brutální faul to nebyl prostě mu tu nějak zlomil smůla snad se brzo uzdravíš

Reagovat
smazaný uživatel

nohu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Wenger chtěl jen říct že má tak dobrej tým že ostatní týmu musej dělat takový zákroky aby je zastavili, protože fotbalově na Arsenal v Anglii nikdo nemá!

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro úspěšné uzdravení a fantastickou kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to dopadá, když se zbytečně chodí do souboje. Ramsey ví, že je rychlejší a techničtější než Shawcross, přesto do toho jde, protože jinak by byl za měkotu. Ryan taky dělá co od něj všichni čekaj. No a výsledek je jasnej. Sice červená pro Ryana, ale zlomená noha Aarona. Zbytečnej souboj.

Reagovat
terry

To nemůžeš myslet vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě řekni že si za to Ramsey může sám a fakt by tě tu mohli korunovat na krále blbů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Ty jsi blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím jestli jsem byl pochopen. Chyba je podle mě ve zbytečným tlaku na technický (často subtilnější) hráče, aby zbytečně chodili do nebezpečných (většinou na dlouhou nohu) soubojů. Aarron je borec - aspirant na kapitána repre a dopadne takhle špatně - a znova řikám zbytečně. Souboj ve kterým prakticky o nic nešlo. Už mě chápete, nebo budu muset znova reagovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Zkoušel si někdy v tý rychlosti přeboru přemýšlet o zbytečnosti souboje? Tak si to vynásob tak 1000x s ohledem na PL a zkus to znova...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se na to podíval znova, z lepšího úhlu. Shawcross se na míč rozběhl tak, že jej chtěl odkopnout levou nohou, Ramsey tam byl dřív, míč vypíchl a Ryan svou pravou nohou naplno šlápl na Aaronovu nohu. Levou už pak jen promáchl.

http://www.twitvid.com/CA36B

Reagovat
Amos

Nikdy nezapomenu na moment, kdy Aaron padá , chytá se za nohu , všichni cítí,že se stalo něco hrozného , přivolávají pomoc , vztekající se Cesc a Sol máchají rukama před rozhodčím, ten ukazuje naprosto zničenému Ryanovi červenou kartu . Nikdy nezapomenu na pohled na Gaela,Thomase,Cesca a ostatních , kteří byli naprosto zničení , nikdy nezapomenu na moment , kdy slzy ronící Ryan odchází do kabin , kdy všichni hráči zničení tou strašnou událostí snaží co nejrychleji pomoct Aaronovi , na ten moment , kdy Cesc s Thomasem uronili slzu , na moment , kdy se Rosa u postranní čáry svlékal a hlavou mu probíhala myšlenka , že by radši celý zápas seděl na lavičce , než střídal zraněného Aarona.. Nezapomenu na ten moment , kdy Glen Whealan jako první pomáhal Aaronovi , držel mu hlavu , aby mu nezapadl jazyk , nezapomenu na moment, kdy Nick svýma dlouhýma rukama volal pomoc , na ten moment , kdy odnášeli za ohromného aplausu Aarona do sanitky , v tu chvíli mi došlo , že fotbal je také hodně tvrdá hra a tohle se technickým týmům stává a stávat bude.. Nezapomenu na pohled Wengera , který jakoby nepobral celou situaci byl ohromně zklamaný . Na pohled na našeho kapitána a ostatní zničené hráče , tato chvíle spojila dva týmy v jednu rodinu a všichni se snažili pomoct , přáli si, aby to dopadlo dobře ..V ten momen mi bylo líto Aarona, ale nechtěl bych Ryanův pocit ani za nic , zrovna on , takový férový chlap.. Nikdy nezapomenu na zbytek zápasu , do kterého zakřiknutí hráči dali naprosto všechno , nezapomenu na oslavu Cesca , který se chytajíc za nohu dal najevo , komu toto vítězství patří , nezapomenu na moment hvizdu , na pohled hráčů a v ten moment mi hlavou běžela myšlenka : " Tato hrozná chvíle vás všechny ještě víc spojila , vyhrajte titul pro Aarona, sebe , Wengera,který pro vás je jako otec a hlavně pro fanoušky " !

Ať někdo nenávidí Arsenal sebevíc, v tento moment všichni stáli při nás a věřím , že i takový bruce byl na naší straně .

Nezbývá mi , než jen říct Aarone přeji ti brzké uzdravení , ostatně to jsem ti psal už na Facebook, Sole , ty jako nejzkušenější si vem slovo v kabině a promluv hráčům do duše, vyhrajte titul..! Aaron bude potřebovat psych. pomoc jak od Diabyho,Tomáše ,tak i Eduarda,který si prošel stejným problémem.. Celý tým za ním stojí a všichni doufáme,že bude hrát fotbal .!!

Nikdy nezapomenu na texty valící se jak ze strany našich fans tak z úst fans Stoke : ONE AARON RAMSEY! THERE´S ONLY ONE AARON RAMSEY! ONE AAAAARON RAAAMSEY! THERE´S ONLY ONE AARON RAMSEY! ............

Arsenal není jen klub , Arsenal je srdeční záležitost a každý , který ho má alespon trochu rád , nám letos titul bude přát.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc pěkné, smekám

Reagovat
vodka

to je ale sentimentální žvást...

Reagovat
Amos

díky....

Reagovat
vodka

co taky čekáš, když vyplodíš sračku, která vypadá jak vytrhnutý monolog z nějaké telenovely...

Reagovat
Amos

vřdyť to tak mělo vypadat.

Reagovat
vodka

v tom případě ti eště přihodím

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co to je proboha to pises jak kdyby aaron vcera umrel

Reagovat
Amos

Kdo ví , třeba hrát už nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

To je výplod

Reagovat
smazaný uživatel

těžko říct nakolik je to upřímné...

Reagovat
hefy

Ukápla.

Reagovat
smazaný uživatel

je pekne, ze v anglicku sa hra tvrdo a nie je to liga pre padavky, je pekne, ze ryan je dobry chlapik a a vy ho dobre poznate a viete, ze by neublizil ani muske, je pekne, ze aaron bol len prilis rychly (jeho chyba!!), je pekne, ze to bolo mozno neumyselne a je hrozne krasne a dojemne, ze chudacik shawcross vyronil slzicky...ale prave mozno znicil karieru jednemu z najtalentovanejsich britskych hracov...hracovi, co sa pomalicky dostaval do zakladu arsenalu v 19 rokoch, pomalicky kracal po ceste, na ktorej konci su len ti najlepsi na svete... teraz bude rad, ak si o rok bude vediet kopnut do lopty.....a za to, mili priatelia, fanusikovia tvrdej a krasnej anglickej ligy, ktori si taketo zakroky asi vychutnavate, a ktori ma tu vysmejete ze som buzna co by mala radsej hrat piskvorky, musi shawcross niest zodpovednost!!!! nehovorte ze nie, prosim....poznate to s tym autom a neumyselnym zabitim...preco by to tu malo byt inak, preco? lebo je to tvrdaaa anglickaaa premier league?

necital som si to tu cele, nie som masochista, ale ako vas poznam, je tu vela vela takych, ktori ho obhajuju...a z toho, mi je strasne zle

Reagovat
Chazy

Vzdyt on ale nese zodpovednost, bude mit distanc na tri zapasy, mozna na vic. Kdyz nekoho neumyslne zabijes, taky nejsi zabit.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, pripada ti ten trest spravodlivy? to je akoby ti zobrali na mesiac vodicak....alex song dostal dvojzapasovy distanc za desat zltych, shawcross trojzapasovy za toto...zda sa ti to spravodlive?

Reagovat
Chazy

Ty si sasek. To budeme trestat podle vaznosti zraneni? Obcas hrac udela brutalni likvidacni zakrok a hrace jen skrabne, obcas ho postrci pri souboji a on si pri dopadu prelame kotnik. Netresta se vaznost nasledku, protoze ta je nahodna a zavisla na mnoha aspektech, ale vaznost zakroku a tady se o zadny likvidacni zakrok nejednalo. Proto by to melo byt posuzovano jako normalni souboj, ne jako neco vic, protoze to nic vic neni. Jen to odnesl Ramsey.

Reagovat
Chazy

Sakra ja pisu rychle.

Reagovat
smazaný uživatel

Bodaj by nie keď nepíšeš háčky a čárky

Reagovat
Chazy

To píšu uplně stejně rychle prosímtě, akorat jsem si nějak navykl na to hloupý psaní bez diakritiky. Už ale nikdy víc.

Reagovat
smazaný uživatel

beru tě za slovo

Reagovat
Chazy

Ano, zda se mi to spravedlive, nasledky jsou ohromna smula, o zraneni si ten souboj rikal z obou stran a oba do toho tak sli, to je jejich pravo. Oni bojuji o misto v sestave svych tymu, musi ze sebe vydat vsechno a kdyz je to sport, specialne sport jako fotbal, kde mas kontakt kazdych tricet vterin, holt se tohle musi stat. Je ti doufam jasne, ze kdyz bys trestal tohle dlouhodobe, mel byt dlouhodbe potrestany i Riise za to, ze nakopl balon do Alana Smitha a ten si zlomil nohu. Normalne se nakopnuti mice netresta, ale kdyz to vedlo k takovymu zraneni, aspon tri zapasy by hrat nemel.

Reagovat
smazaný uživatel

Co si pamatuju, tak to tak bylo při rozehrávání přímáku a jak je známo střela a faul jsou naprosto 2 odlišné věci, které nepůsobí stejné důsledky...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle tvé logiky by museli Ryanovi zlomit nohu

Reagovat
Chazy

To je fakt :)..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele