Arsenal doma poprvé prohrál

13.03.2002, 11:31
Aktuality
Arsenal včera doma prohrál s Deportivem LaCoruňa 0:2. V letošní sezóně se tak stalo v Lize Mistrů poprvé. V rozmezí deseti minut ke konci prvního poločasu vstřelili góly španělského týmu Valerón a Naybet a bylo v podstatě rozhodnuto. Hráči Arsenalu se sice ve druhé půli snažili s výsledkem něco udělat, gól ale nedal ani Henry z penalty. Kouč Arsenalu Arséne Wenger za svým týmem stojí. "Druhý poločas jsme hráli dobře, prostě jsme měli smůlu. Náš program je tak nabitý, že se nemůžeme divit, že se nám 45 minut nedaří. Naneštěstí to bylo 45 minut v důležitém zápase. Naději na postup ale ještě máme, musíme udělat dobý výsladak na Juventusu." Postupový rébus skupiny D je ještě dost zamotaný. Jistotu má pouze Deportivo, naopak Juventus už postoupit nemůže. V Lize Mistrů platí pravidlo, že o poředí týmů rozhodují při rovnosti bodů vzájemné zápasy.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele