Arsenal by měl Almuniu vyměnit, tvrdí Graham. Wenger ho brání

26.09.2010, 13:11
Aktuality
Arsenal včera podlehl na domácí půdě West Browichi 2:3 a pod překvapivou porážku Gunners se podepsal gólman Manuel Almunia, jenž udělal chybu při druhé inkasované brance, když si nechal mezi prsty proklouznout Jarovu střelu. A chyba přišla i při třetím gólu.

A situaci se nyní rozhodl okomentovat bývalý manažer Arsenalu George Graham. Podle něj potřebují Gunners nového lepšího gólmana, pokud chtějí pomýšlet na titul. Almunia totiž není dostatečně kvalitní.

"Myslím si, že pokud chcete v Premier League reálně pomýšlet na titul, potřebujete gólmana té nejvyšší kvality," řekl Graham. "Almunia je dobrý brankář, jenže dobrých brankářů je v Premier League mnoho. Myslím, že Arsenal by si měl pořídit kvalitního brankáře. A měl by se rozhlédnout po celém světě, ne jen v Anglii nebo v Evropě," dodal Graham.

Svého brankáře však brání Arsene Wenger, jenž by po prohře nerad označoval hlavního viníka. Špatně totiž hrál celý tým. "Nechci vybírat jednoho hráče, hráli ještě špatně všichni. Můžete sice ukázat na několik hráčů, ale tohle byl celkově špatný výkon a my teď musíme zjistit, proč tomu tak bylo," prohlásil Wenger.

Autor: Ondřej Holzman / teamtalk.com, fifa.com

Komentáře (349)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele