Arnautović ukončil spekulace a podepsal nový kontrakt s WHU

27.01.2019, 10:15
Aktuality
West Ham United včera padl 2:4 na půdě Wimbledonu a vypadl z anglického FA Cupu, jeho fanoušci ale v sobotu večer přesto měli jeden důvod k radosti. Barvy londýnského celku bude i nadále hájit Marko Arnautović, rakouský útočník se s vedením Hammers dohodl na podmínkách nové smlouvy...

29letý fotbalista tak definitivně zadupal do země všechny spekulace spojující ho s odchodem do Číny. Jeden z tamních klubů byl ochoten zaplatit 35 milionů liber, fotbalistovi pak nabízel týdenní plat 200 tisíc liber.

"Chci fanouškům vzkázat, že ze setrvání mám velkou radost. Jsem rád, že mohu znovu hrát, ukázat se, dávat góly a připravovat je. Ale také chci zdůraznit, že Marko Arnautović nikdy neodmítal hrát nebo trénovat a nikdy odmítat ani nebude. Fanoušci mi dodávají sílu a energii a právě proto musím zůstat. Nikdy jsem nechtěl utéct kvůli tomu, že klub nenávidím, to jsem nikdy neměl v plánu," řekl Arnautović po podpisu nového kontraktu.

Arnautović v minulosti hrával za Twente, Werder a Stoke a krátce se mihl v prvním týmu Interu Milán. Zaměstnancem West Hamu je od července roku 2017 a do této chvíle zaznamenal v Premier League osmnáct branek.

Vedení West Hamu neoznámilo, jak dlouhá je nová smlouva s Arnautovićem, ta předchozí měla platnost do června 2022.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (419)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele