Arles má nového trenéra, Estevana střídá Hadžibegič

01.10.2010, 14:37
Aktuality
Letošní ročník francouzské nejvyšší soutěže zná jméno prvního odvolaného trenéra a při pohledu na tabulku Ligue 1 je poměrně snadné zjistit, kde se změna udála. V Arles definitivně skončil Michel Estevan, jehož nahradil Faruk Hadžibegič...

Estevan loni dovedl klub k historické účasti mezi francouzskou elitou, kde se mu vůbec nedařilo. Nováček prohrál všech sedm úvodních ligových zápasů nové sezony a se skóre 3:16 je jasně poslední. Náladu si Arles nespravilo ani v Coupe de la Ligue, kde prohrálo doma s Caen.

Estevan byl již v polovině září postaven mimo svou funkci a prezident Arles Marcel Salerno prozradil, že s ním nadále nepočítá. Včera pak z Avignonu definitivně odešel a dnes ho nahradil Faruk Hadžibegič.

52letý kouč v minulosti vedl národní tým Bosny a Hercegoviny a působil rovněž v Betisu, Sochaux, Troyes, Gaziantepsporu a Denizlisporu.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Jsem myslel, že je to Pulpit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

krásný přijmení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Než se to jeho příjmení naučim,tak ho beztak vyhoděj ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filipow

Asi tak.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele