Argentinci nepovolali Agüera i Di Maríu

19.08.2019, 19:33
Aktuality
Trenér argentinské reprezentace Lionel Scaloni vynechal z nominace na přípravné zápasy s Chile a Mexikem útočníka Sergia Agüera z Manchesteru City i záložníka Angela Di Maríu z Paris Saint Germain. V týmu chybí také Lionel Messi, který si začne odpykávat trest, který dostal za vyloučení v zápase o 3. místo proti Brazílii na Copa América.

Nominace Argentiny:
Brankáři: Franco Armani (River), Esteban Andrada (Boca), Agustin Marchesin (FC Porto).
Obránci: Nicolas Otamendi (Manchester City), German Pezzella (Fiorentina), Leonardo Balerdi (Borussia Dortmund), Marcos Rojo (Manchester United), Lucas Martinez Quarta (River), Gonzalo Montiel (River), Nicolas Figal (Independiente), Nicolas Tagliafico (Ajax).
Záložníci: Marcos Acuňa (Sporting Lisabon), Leandro Paredes (PSG), Guido Rodriguez (América), Giovani Lo Celso (Tottenham), Nicolas Dominguez (Veléz), Rodrigo De Paul (Udinese), Exequiel Palacios (River), Matias Zaracho (Racing), Roberto Pereyra (Watford), Lucas Ocampos (Sevilla), Manuel Lanzini (West Ham), Alexis Mac Allister (Boca).
Útočníci: Joaquín Correa (Lazio), Lautaro Martínez (Inter), Paulo Dybala (Juventus), Adolfo Gaich (San Lorenzo).

Autor: Jiří Fišara / espn.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Aguera nepovolali protoze dostal volno na charitativni zapas Kompanyho, na podporu bezdomovcu v Manchesteru. Man City legends vs. Premier League stars. Nic vic nic min. Mluvi se o tom uz asi mesic, ze Aguero dostane volno v repre...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele