ARAGONES ZA ROK SKONČÍ U ŠPANĚLSKA

06.06.2007, 13:13
Aktuality
Téměř přesně za rok bude mít španělská fotbalová reprezentace nového trenéra, po evropském šampionátu v Rakousku a ve Švýcarsku totiž ze své funkce odstoupí zkušený Luis Aragones...

"Řekl jsem Federaci, že po mistrovství Evropy si za mě mohou hledat náhradu. Je to normální, po Euru 2008 by mělo dojít ke změně," prohlásil již 68letý kouč.

Na Aragonese se v posledních měsících snášela ostrá kritika. Španělsko jako již tradičně nezaznamenalo žádný pronikavý úspěch na mistrovství světa a zaspalo start do kvalifikace o postup na ME 2008. Po prohrách v Severním Irsku a Švédsku žádala domácí média Aragonesovu hlavu, tomu ale svaz vyslovil i nadále důvěru a dobře udělal. Tým z Pyrenejského poloostrova vyhrál již třikrát v řadě a ve skupině F se vyhoupl na postupovou druhou příčku.

Aragones se funkci trenéra španělského národního týmu ujal v roce 2004, kdy nahradil Inakiho Saeze.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*

Však tam se ani nedostanou...

Reagovat
HOST*

tj zapomeli, ze svedum jeste nezapocitali ten dalsi zapas

Reagovat
HOST*

zase nejaci chytraci

Reagovat
plechi

něco podobného by mohl prohlásit i Kája...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

no však jsou málem jak kosí bratři!

Reagovat
HOST*CeceFCB

ten rasisticky stary dedo ide prec on spa. reprezentacie!!!

Reagovat
HOST*marcocruz

Kéž by takhle přemýšlel i Brückner.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele