Aquilani se stěhuje do Portugalska, upsal se Sportingu

06.08.2015, 22:38
Aktuality
Pět týdnů byl bez chlebodárce Alberto Aquilani. S italským záložníkem na přelomu června a července neprodloužila smlouvu Fiorentina a 31letý fotbalista se tak stal volným hráčem. To platilo do dnešního večera, kdy dohodu s ním oznámil lisabonský Sporting...

"Sporting Clube de Portugal oznamuje, že se s Albertem Aquilanim dohodl na tříleté smlouvě s výkupní klauzulí 45 milionů eur," stojí v prohlášení na facebookovém profilu portugalského celku.

Sporting podepsal Aquilaniho poté, co mu kvůli marketingovým právům nevyšel příchod ghanského záložníka Kevina-Prince Boatenga. Vedle Aquilaniho pak další variantu představoval Lucas Silva z Realu Madrid.

Aquilani, jehož často pronásledují zdravotní problémy, je odchovancem AS Řím a během své kariéry působil i v Liverpoolu, Juventusu a AC Milán. Ve Sportingu si podle médií ročně přijde na dva miliony eur.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (18)

Přidat komentář
FC Porto FC

tak to čumím

Reagovat
Rarášek

Co to je za kravinu tyvado

Reagovat
Alberto Aquilani

Je mi to ľúto, môj pubertálny idol, ktorý nim zostal aj teraz a ktorému som predpovedal veľkú kariéru, sám o sebe je to podľa mňa futbalista výborný, ale chýba mu väčší zápal do hry a bojovnosť. Sporting môže byť preňho dobrá voľba, aj keď som dúfal návrat do Ríma...

Reagovat
smazaný uživatel

Jemu chyba hlavne zdravie (a od toho sa odvijaju dalsie veci), velky talent to bol...

Reagovat
smazaný uživatel

Takový poslední správný Ital podle mě, možná ne tak povahou aspoň na hřišti, ale jak vyzařuje, svou vizáží spíš zapadá do té reprezentace která vyhrála MS což byla skutečně italská, ta dnešní už postráda více aspektů a neznalý by na rozdíl od té předchozí generace nepoznal o jakou repre jde. Je stejně starý jako já, myslel jsem že bude hrát za italské top týmy, obzvlášť v této ne tak silné generaci. Portugalsko mu bude podle mě sedět, co se týče tituiu tak nevím, dva roky čeká Porto, který má silnější tým, určitě ale letos řadím jako hlavního konkurenta Sporting.

Reagovat
Alberto Aquilani

s týmto súhlasím, mňa si pred rokmi získal práve na to niečo, čo z neho vyžarovalo, už vtedy mi prišiel svojimi gestami, tvárou a aj štýlom hry "iný" ako ostatní. Mal som rád jeho hru, keď mal svoje dni, hral naozaj "božsky", bohužiaľ to nebolo moc často, no :D

Reagovat
juveforever

no uvidíme ako sa mu bude dariť, hlavne aby už Sporting konečne vyhral ligu

Reagovat
Benfica

ejha ale Sporting rozhadzuje.. ešte to dopadne jak pred niekoľkými rokmi.. to isté.. na ich mieste by som najviac využíval mladých hráčov z akadémie.. ale je tam Jesus on to často nerobí.. Mário je podľa mňa lepší hráč, ale nevadí ak by mu nedávali šance tak by som sa nepohneval na zimný prestup k nám..

Reagovat
FC Porto FC

chtít hráče ze sportingu do benfici...

Reagovat
Benfica

prečo ne veď u vás bude hráť Maxi, hral Moutinho, Quaresma.. a Mário super hráč..

Reagovat
FC Porto FC

Quaresma šel oklikou, Moutinho budiž, a to co udělal Maxi nechapu

Reagovat
Benfica

aj ešte napríklad aj Nuno Maniche išiel z Benfici do Porta a nakoniec hral aj za Sporting.. Simão Sabrosa Sporting potom 2 roky v Barcelone a Benfica.. a takých hráčov bolo viac.. rivalita zo Sportingom je taká veľká aj kvôli tomu, že pri založení Sportingu k ním prešlo 6 alebo 7 hráčov (neviem presne) z Benfici..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta výkupka ta je

Reagovat
smazaný uživatel

Ve sportingu se mu bude dařit :)

Reagovat
noustres

Snad se jim proti CSKA zadaří, pokud ten tým sedne bude to slušné. Přišly zkušenosti, tak snad se to projeví.

Reagovat
Hiko

Trochu divočina od SCP v tomhle přestupním období. Jsem sám zvědav, kdy si to sedne. Doufám v postup do LM a už teď v neděli by kluci mohli tak trochu cvičně přejet Benfiku v superpoháru

Reagovat
Benfica

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele