Appiah skončil jako trenér Ghany

12.09.2014, 19:35
Aktuality
Kwesi Appiah již není trenérem Ghany, obě strany se dohodly na vzájemném ukončení smlouvy. Dva měsíce zpátky přitom bývalý reprezentační kouč dostal od vedení ghanské fotbalové asociace důvěru, i když Ghana na světovém šampionátu vypadla už po základní skupině.

Africký celek nejprve na úvod nestačil na reprezentaci Spojených států amerických, následně sice "Černé hvězdy" dokázaly vybojovat cenný bod s Německem, ovšem následná porážka od Portugalska definitivně uhasila ghanské naděje na postup ze základní skupiny G.

O moc lépe si Ghana nevedla ani v kvalifikaci o Africký pohár národů 2015. Po remíze s Ugandou sice zvládla duel s Togem, avšak svým výkonem rozhodně nepřesvědčila. "Ghanská fotbalová federace a reprezentační trenér Kwesi Appiah se dohodly na vzájemném ukončení spolupráce," stojí na oficiálních webových stránkách ghanské asociace. "Děkujeme panu Appiahovi a přejeme mu do budoucna hodně úspěchů." Appiah působil na ghanské lavičce od roku 2012.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Filip12

a šup nějakýho evropskýho kouče co jim dá trochu taktické vyspelosti

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, doktor Mengele, aby jim přeoperoval mozky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna Ghana to tak osm let už hraje takticky...

Reagovat
smazaný uživatel

A pyj áh

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný trenér jakéhokoliv afrického státu nevydrží na lavičce moc dlouho. Takže žádné překvapení. Do jejich fotbalu mluví i politici.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele