Angličané jsou po schůzce s Capellem spokojení

12.12.2007, 19:22
Aktuality
Anglická Fotbalová Asociace potvrdila, že jednání s bývalým trenérem Realu Madrid Fabiem Capellem probíhají ve velmi pozitivním duchu. Italský kouč se ještě dnes vrací do Itálie, FA ale bude i nadále jednat s jeho agenty.

Capello byl na letišti Heathrow spatřen už ve středu dopoledne a okamžitě zavítal do Wembley, kde se setkal se šéfem exekutivy Brianem Barwickem a ředitelem Sirem Trevorem Brookingem.

"Můžu potvrdit, že pánové Barwick a Brooking dnes v Londýně jednali s Fabiem Capellem," řekl ředitel komunikace Adrian Bevington. "Jsem potěšen zároveň oznámit, že diskuse byly velmi pozitivní a bez jakýchkoliv problémů."

FA již oslovila dva trenéry. Manažer Aston Villy Martin O'Neill dopředu odmítl Anglii s tím, že má ve Villa Parku rozdělanou práci. Před pár dny řekl "ne" i bývalý kouč Chelsea José Mourinho. Pro toho se naopak připravuje lukrativní angažmá v některém evropském velkoklubu.

Mezi posledními adepty byl také Ital Marcello Lippi, který se pyšní titulem mistra světa i Ligy mistrů. Angličané ale dali přednost Capellovi, který vyhrál italskou i španělskou ligu a jako první vyjádřil o tento post zájem.

Autor: Pavel Janega / skysports.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ale jo. Anglický styl hry je pro Capella jako stvořený. Když to nejde fotbalově, tak Capellův styl "hlavně neinkasovat" neomylně zaboduje.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi to jeví jako správná volba...

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči Anglie s jeho defenzivními úkoly na každém postu problém mít nebudou. Jen podle mě potřebuje Capello trochu času, aby se jeho systém zažil, ale ten v Albionu není nikdy - čekám totiž podobný rozjezd jako v Realu...

Reagovat
RMCF

Taky si myslím že je to pro Angličany dobrej trener, kreativity, která u nich chybí pro jeho styl není moc potřeba, teď jenom jestli jeho týmovej duch a další metody budou fungovat u reprezentace jako u klubu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on z nich především udělá tým a pokud budou jezdit jako mašiny po hřišti tak se výsledky dostaví i ve vyrovnaných zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

výše*

Reagovat
smazaný uživatel

Moc se Capello nezda spis bych radsi mourina nebo Klunsmana

Reagovat
smazaný uživatel

To musí bejt pro Anglány hodně hořká pilulka, že bude jejich nároďák trénovat nenáviděnej Ital

Reagovat
smazaný uživatel

Ale souhlasím, že je to pro ně vcelku dobrá volba z toho pohledu, že hrají hnusnej fotbal a hezkej fotbal by nehráli ani pod daleko jiným "ofenzivnějším" trenérem

Reagovat
smazaný uživatel

muj tip byl a je capello. je to trenér, který ví co chce, každopádně bych mu nejraději dělal asíka. teď vážně, určitě anglie pod jeho vedením půjde nahoru !! na druhou stranu je smutné, že anglie taková fotbalová velmoc musí hledat trenéra už podruhé v cizině. to je pro hrdý albion tak trochu potupa. určitě by bodnul před eurem přáteláček s angl. repre !

Reagovat
smazaný uživatel

Capello je jeden z nejlepsich je to magor mam ho rad.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele