Anelka chce do velkoklubu

06.10.2007, 11:33
Aktuality
Nicolas Anelka si už v mladém věku prošel několika velkokluby, nyní však hraje pouze v průměrném Boltonu. Francouzský reprezentant neskrývá, že by se rád vrátil na nejvyšší úroveň, ale zatím musí čekat na nabídky.

Anelka už toho má hodně za sebou. Kolem svých dvacetin byl považován za jeden z největších světových talentů a vyzkoušel si angažmá v Realu Madrid nebo londýnském Arsenalu. Později zkoušel štěstí i v Liverpoolu, ale nyní hraje za průměrný Bolton.

Na Reebok stadium působí druhou sezónu, v srpnu Anelka podepsal novou smlouvu na čtyři roky. Bolton však nepatří mezi top kluby a letos vyhrál v Premier league pouhý jeden zápas. "Samozřejmě, stále mám ambice," říká Anelka.

"Už dlouhou dobu čekám na velký klub. Já to neskrývám, je to pravda. Znám svou hru a znám svoje kvality. Znám všechny hráče z Chelsea, Arsenalu, Manchesteru United nebo Barcelony a vím, že jsem na jejich úrovni," prohlásil francouzský útočník. "Mnohokrát jsem s nimi hrál a vím, že mi proti nim nic nechybí. Je to tak, že musím hrát a čekat. Musím být trpělivý. A zatím čekám."

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*

ten si věří...

Ale má pravdu,hraje opravdu dobře,bez něj by byl Bolton už ve druhé lize.

Reagovat
HOST*Crocy

...

Reagovat
HOST*yellow

Myslim že tři tečky jsou hodně znalecky komentař:))

Ale Anelka na to opravdu ma,,ve Francouzkem repre nehraje jen tak pro srandu kralikum že...jen si myslim,že si to posral sam před lety a ted se zase dostal do formy...uvidime...

Reagovat
HOST*cat killer

Nevi co chce v lete mel plno nabidek a nevyuzil tak ted to ma.

Reagovat
HOST*Pycla

ja bych ho rad videl treba v Arsenalu je to dobry utocnik a ma pravdu ze ma na vic..!!

Reagovat
HOST*

viděli jste koše na UEFU?Bolka v nejhorším případě může dostat i skupinu 1.Bayern,2.Tottenham,3.Atletiko/Everton,pak je to jedno... a nejlíp 1.Anderlecht/Basilej/Alkmaar,2.Austria,3.Braga,5.pak je to jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale myslím si že pro Boleslav je asi jedno koho dostane.. doma má na to hrát s každym :) a venku musí hrát aspoň na boda a nesmí to podcenit jako slavie v Seville, to je klíč k úspěchu.. ale je to jen můj názor :)

Reagovat
HOST*GEGE

do AC s nim hodil by se

Reagovat
HOST*sw

V lete dostal dost ponuk, napr aj od Manchestru United ... tak preco ich neprijal ,ked sa teraz stazuje ...

Reagovat
HOST*

Protoze v Manchesteru by si tolik nezahral, a kdo vi jestli vubec. V manchesteru je Rooney,Tevez a Saha a vsichni na minimalne stejne urovni jako Anelka...Treba v takovem Arsenalu by to asi slo, protoze si osobne myslim ze je lepsi nez Adebayor a tak by hral s van Persim.A pokud jde o Barcelonu, tak to at radeji zustane v Bolotnu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele