Anelka by měl opustit Bolton, tvrdí Petit

13.11.2007, 18:11
Aktuality
Bývalý francouzský reprezentant Emmanuel Petit si myslí, že by jeho krajan a současný útočník národního týmu Nicolas Anelka měl v lednovém přestupním termínu opustit anglický klub Bolton Wanderers.

Bolton a Anelka. Toto spojení trvá od roku 2006 a čím dál tím více sílí. Pokud je zraněný – jako nyní – Wanderers postrádají jeho čich na góly. Bez něj je ofenziva poloviční.

V Boltonu si nikdo neumí odchod Nicolase Anelky představit, nebo spíš nechtějí. Přesto se přestup francouzského forvarda blíží. I samotný hráč si to uvědomuje a navíc mu tento čin radí i spousta jeho kamarádů, anebo bývalých či současných spoluhráčů z reprezentace. Vědí totiž, že by se mohl prosadit v některém z větších a lépe zajištěných klubů.

Tohoto názoru je i Emmanuel Petit, kdysi slavný Francouz s copánkem, který Anelkovi doporučuje okamžitý přestup do většího klubu. Vyhne se tak boji o záchranu a vzroste jeho sebevědomí.

"Nico nehraje za dobrý klub, přitom je jeden z nejlepších střelců, který by hrál v jakékoliv lize," řekl Petit pro Setanta Sports, který připomněl také fakt, že se Anelka od návratu do reprezentace v posledních dvou utkáních střelecky prosadil.

"Myslím si, že mnoho evropských klubů monitoruje jeho situaci, protože statistiky mluví za všechno. Jeho budoucnost stojí na odchodu z Boltonu," uzavřel.

Anelka si momentálně léčí zadní stehenní sval, který se den ode dne zlepšuje. Podle kouče francouzského národního týmu Raymonda Domenecha se ale nevrátí do klubu, nýbrž zůstane s reprezentačním celkem.

"Pokud by nebyl fit, odjel by domů. Ale s Nicolasem jsem mluvil a chce hrát. Určitě zůstane s námi a Boltonu slibuji, že se vrátí v dobré kondici," pronesl Domenech.

Autor: Pavel Janega

Komentáře (13)

Přidat komentář
HOST*-PeCa_08-

no měl by odejít..má určitě na lepší,ale jak to s tí Boltonem dopadne..

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

*tím

Reagovat
M11

jj

Reagovat
HOST*no.10

Anelka odejde. Je to strelec jak svina a hodne velkoklubu by po nem sahlo

Reagovat
HOST*atsor

ale taky je anelka rebel a nejni moc týmovej hráč.

Reagovat
HOST*no.10

drogba taky neni tymovej hrac, taky malo kdy nahraje, taky radsi vystreli z nemozne pozice. Ale oba maji sou kanonyri. NEjvic je stejne Van Nistelroy

Reagovat
HOST*no.10

myslim jako nejlepsi

Reagovat
HOST*sepsik

presne tak, Van Nistelrooy nejlepsi...

Reagovat
HOST*vincek250

odejde do city M.

Reagovat
HOST*

tam už byl

Reagovat
HOST*

gdyž nekdo nekomu připravíí goly tak je da každy ale pripravit je???????? to je neco

Reagovat
HOST*Yellow

bla bla,,hrozne nazory...at žije zaujatost:) tady se k tematu moc nemuvi...:)

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka mohl být jeden z nej fotbalistů světa. Bohužel nemá povahu na to aby kdy dospěl v možnost uvědomit si to.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele