Ancelottiho nerozhodila ani remíza s Catanií

01.10.2007, 11:25
Aktuality
AC Milán pokračuje v nevydařených výsledcích. Rossoneri včera opět nevyhráli a se slabou Catanií si doma rozdělily body po remíze 1:1. Úřadující evropský šampion čeká na ligové vítězství již více než měsíc, trenér Carlo Ancelotti ale zůstává i nadále klidný...

"Nemáme dobrou formu. Byli jsme nepozorní, svoji hru často brzdíme. V týmu ale nepanuje žádné nepětí nebo konflikty, stále zůstáváme klidní. Byl to právě klid, který nám loni dopomohl k triumfu v Lize mistrů," prohlásil Ancelotti po včerejším duelu s Catanií.

AC Milán měl před vlastním publikem hru pod kontrolou, přesto ve 25. minutě inkasoval. Problémem Rossoneri je špatná koncovka, ukázalo se to i včera a alespoň bod svému týmu zajistil proměněnou penaltou Kaká. Svěřenci Carla Ancelottiho dali v posledních pěti ligových zápasech jenom pět branek, dvě z nich navíc byly z pokutového kopu.

"Útočníky, které mám k dispozici, jsou Kaká, Seedorf, Inzaghi and Gilardino. V tuto chvíli nejsme gólově plodní. V Itálii vám pozorné obrany příliš prostoru nedají," upozorňuje Ancelotti.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Seedorf není útočník, vrať ho na jeho bývalé místo a bude líp. Zajímavý, že ví o pozorných obranách a nic s tím nedělá. "Překvapivá" střídání Emersona za Brocchiho, Inzaghiho za Gilardina nebo Cafúa za Odda jsou vážně k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý je, že ostatní kluby ze špičky s tou tvorbou gólovek nemají. Kde je teda chyba ...?

Reagovat
smazaný uživatel

problém nemají

Reagovat
sansiro

Carlo by měl změnit systém, alespoň v lize. Ostatní týmy je mají přečtené. V lednu to chce útočníka světového formátu. FORZA MILAN

Reagovat
Shevchenko

Je to k smíchu, on si myslí, že se to udělá samo?

Reagovat
HOST*Pato

Uz jste viděli v nějakém zápase hrát Alexandra Pata???????Je dobrej???????

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

je

Reagovat
Shevchenko

JO hral proti Dynamu Kyjev a dal gól.

Reagovat
smazaný uživatel

toho vam zavidim ...doufam že ho nezkurvite jak real robihna...

Reagovat
smazaný uživatel

*robinha

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka, jestli on sám tomu dával tolik, kolik měl.

Reagovat
HOST*

všechno to přijde , Ancelotti to má zmáklý , a až bude fit Ronaldo nastane obrat , to je jasný

Reagovat
HOST*ronaldo

hlavne doufam ze seronaldo do tydne uzdravi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele