Ancelotti volá po větším využití videa v Lize mistrů: Už teď je pozdě

23.11.2018, 09:31
Aktuality
Trenér italské Neapole Carlo Ancelotti volá po častějším využití videa v soutěžích UEFA. Podle zkušeného stratéga by měly být moderní technologie nápomocny rozhodčím častěji také v nejvyšší italské soutěži. Ancelotti to prohlásil v rozhovoru pro rozhlasovou stanici Kiss Kiss.

Systém videoasistenta rozhodčího byl v italské Serii A zaveden v minulé sezoně a v nejbližší době by měl proniknout také do evropských soutěží.

"Myslím, že už teď mají se zavedením videa zpoždění," prohlásil jízlivě Ancelotti v rozhovoru pro Radio Kiss Kiss.

"Představitelé tvrdí, že je to kvůli nedostatku zkušeností rozhodčích se systémem VAR," vysvětloval Ancelotti, proč zatím v Lize mistrů video rozhodčím nepomáhá. Každopádně od vyřazovací části už by se zápasy mohly hrát s jeho využitím. Oficiálně o tom má UEFA rozhodnout 3. prosince.

"Myslím, že v této sezoně jsme byli svědky mnoha chyb. Pokud se to stane v lize, máte celkem dost možností, jak případnou ztrátu dohnat, ale v Champions League může taková chyba způsobit, že jste vyřazeni," doplnil Ancelotti.

"V Serii A neodstartoval systém VAR špatně. Bylo sice několik negativních incidentů, ale ve finále jsou to zkrátka pořád lidé, kdo rozhoduje. Takže verdikty zkrátka mohou být subjektivní. VAR ale ukazuje rozhodčímu to, co není během hry schopen postřehnout a to je plus," má jasno Ancelotti.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (48)

Přidat komentář
10

"v Champions League může taková chyba způsobit, že jste vyřazeni"...paradoxně právě díky absenci videa nejspíš Neapol postoupí, protože s videem by bod doma s PSG neměla ale jinak s ním souhlasím...

Reagovat
olis

Ciao Taglia

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Inter Eterno Amore

bola to posledná akcia zápasu ?

Reagovat
FuckT

Nobody knows everything. There are too many nobodies these days, and therefore too many people know everything.

Ale uprimne neviem, ci by sme to dali, a ani si uz nepamatam, ze kedy sa to stalo...

Reagovat
10

jak jde o Neapol, tak máte docela extrémně krátkou paměť

Reagovat
FuckT

Nemyslim si, bud si to zle pochopil alebo si si to iba nechcel odpustit... Prva cast prispevku bol iba taky lahky vtip, a ta druha je u mna realitou. Futbal a hlavne Neapol sledujem, pretoze futbal je moja stara vasen z detstva, ale uz davno nemam na nho vela casu a nechcem mu ani vela mojho casu davat, jakozto ma zaujimaju ine veci. Tym padom som chcel povedat skor to, ze dost casto si nic nepamatam moc uz ani z minulych zapasov SSC, ine timy uz vobec...

Kedy som tu ja naposledy niekde obhajoval Neapol alebo hanobil nejaky iny tim? To si tusim aj pravom nepamatam, lebo sa to myslim ani nestalo. Teda okrem PSG, ale ti ich fans boli tak zlati, ked sa hromzili.

Reagovat
10

myslím penaltu na Bernata

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu, Karlík!

Reagovat
smazaný uživatel

Už aby to bylo. Nemůže přece jeden tým dostat od několika týmů nářez a díky podplacenýmu rozhodčímu to 3x za sebou "vyhrát" díky neplatným gólům a vymyšleným penaltám.

Reagovat
Nihilister

Kolovrátek af

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Svatej

Souhlasim, ubude potom pokryteckych komentaru ze strany tech fandu, kteri to samy ve prospech jejich tymu prehlizeli.

Reagovat
10

ono to bolí, když ani s možná ještě větší podporou 3 roky nedojdeš dál než přes čtvtfinále

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Lamskej#RMCF

Jejda takový hlupák jako ty musí být strašně šikanovany

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, všichni mí kolegové jsou taky vysokoškoláci. Nestýkám se s problemovýma dementama s učňákem.

Reagovat
smazaný uživatel

No a přesně to tak bývá že u nás v ČR jsou vysokoškoláci blbci co nic neumí a jen si hrají na něco co nejsou a k životu jsou většinou k ničemu, než lidi co mají učňák a střední školu. Ale to nezatracuji všechny vysokoškoláky, těch fakt dobrých je málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já toho umím hodně. Málokdo umí skvěle programovat ve 3 jazycích nebo si upravit jádro linuxu. Navíc umím spoustu věcí, co se učí na těch učňácích, aniž bych to musel studovat. Třeba si sám zapojím elektřinu nebo zrekontruju celý barák, proto jsou pro mě takový zedníci a elektrikáři naprosto zbyteční.

PS: Neporovnávej učňák se střední. To je jako porovnávat základku se zvláštní školou.

Reagovat
smazaný uživatel

Znám takové lidi, kteří mají jen učňák a nebo jen základu a vydělávají 100 tisíce měsíčně. Oni prostě ví jak uspět ve světě a nepotřebuji k tomu papír ale takových zas moc není. Ale pokud si dokážeš udělat vše sám, tak je to něco jiného a taky je jich málo. Já třeba nemám vysokou ale snažím se vše dělat spíš sám. Přečtu si o tom něco a zjistím od zkušených a pustím se do toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš pochopit, že škola není jen papír, ale spousta znalostí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak znalosti zjistím i zkušenostmi v daném oboru. Já jsem nikdy neměl nic společného s cnc strojama a ani na škole. Hledal jsem jinou práci a vzali mě na servis cnc strojů, Ikdyz nemám praxi žádnou. Všechno kolem strojů jsem se naučil jen praxi a další informace od svých kolegů a na školení. Je toho mraky co ještě nevím ale za tu dobu co tu dělám jsem se toho naučil hodně moc a nepotřebuji na to školu. Bylo mi kdysi řečeno od mé matky že ředitelkou banky být nemůže protože nemá vysokou školu, já se jí na to ptal, protože jsem chtěl aby byla ředitelkou. Po několika letech dělala zástupce ředitele a zjistili že pod ní ti zaměstnanci pracuji mnohem lépe a tak měla nastarost jednu pobočku, kterou pozvedla o level víš a prosperovala a tak chtěli po ni aby pozvedla i další a větší pobočku. To se jí taky povedlo ale bohužel na stará kolena ale tady jde vidět že i člověk bez vysoké školy to dotáhne daleko jo a má máma tehdy neměla ani maturitu.

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
Pepe1911

Uz to nesnupej

Reagovat
smazaný uživatel

Bez rozhodčích nepřejdete osmifinále

Reagovat
John Obi Mikel

Fanoušek UEFACELONY si stěžuje na rozhodčího

Reagovat
Pipo123

Vraj by mal ísť Caceres na hosťovanie do AC a pomôcť tak ich zdecimovanej obrane.

Už vidím ako nám dá vo vzájomnom zápase gól vďaka ktorému nepostúpime do LM

Reagovat
smazaný uživatel

toho, ze da gol by som sa nebal

Reagovat
pajka-juve

Pokud půjde na roh, tak by klidně mohl. On ty hlavičky docela umí.

Reagovat
smazaný uživatel

Len dufam, ze do AC nepride, je uz slaby

Reagovat
Pipo123

Veru, keď k nám prestupoval tak som sa veľmi tešil, no raz zahraje dobre, raz totálne zle, potom pozeráš repre zápasy a tam vyzerá výborne to najlepšie má už asi za sebou

Reagovat
10
Reagovat
Votas

No posílat do týmu decimovanýmu zraněníma zrovna Cacerese mi přijde spíš jako trolling.

Reagovat
Mass

Dokud tam bude ten ukrajinskej sráč z Dynama a dokud bude za pokřik UEFA mafia 3x větší pokuta než za nasilí na stadionu a okolí, tak video nebude. Btw jak dlouho mají video v hokeji a rugby?

Reagovat
smazaný uživatel

ale vzdyt je uplne jedno jestli video je nebo neni, uz se nekolika pripady ukazalo, ze kdyz se chce, tak se i video obchazi shotout to berbr

Reagovat
Lech

Reagovat
Eldarion

Neviem či je v taliansku viac preceňovaný hráč jak Rugani ale možno sa chytí

Reagovat
smazaný uživatel

V Empoli byl skvělý, když hrál pravidelně a měl důvěru.

Jsem 100% pro, i když to bude až v létě, to prodloužení, co nabízí Juventus, můžeme v pohodě dorovnat, lehce navýšit.

Jedině mám strach, že odejde Kostas. Má své mouchy, ale přirostl mi k srdci. Možná by mě ukonejšilo, kdyby přišel Christensen s penězama z Undera, protože ten půjde pryč a když už, tak ať z toho je i dobrý bek.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

A je to tu Ibracadabra príde v januári. 2.2 mil € na pol roka s možnosťou predĺženia o rok. A čo je ešte viac zarážajúce, súhlasil s tým, že bude robiť back up Huguinovi a Cutronemu! Zlatan chce ukončiť na SanSire kariéru!

Reagovat
Votas

Udělejte z něho stopera a máte vyřešenou rozehrávku jak od Rumáka, tak nahrazenýho Bigliu před obranou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on by stejně soloval až nahoru.

Reagovat
mato Kreator

OT ak je pravda ze Ramos nepresiel dopingovou kontrolou pred finale LM17 a ututlalo sa to tak to bude pekny pruser.. na twitteri je uz dost rusno

Reagovat
Eldarion

Aj keby to bola pravda, UEFA si to nikdy neprizná lebo si to nemôžu dovoliť navyše Real má stále na ňu obrovský vplyv viď. teraz čo robia Ronaldovy

Reagovat
smazaný uživatel

Však to bylo v rámci pravidel, užití ppřípravku u zranění je povoleno, pokud ho dopředu nahlásíš.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele