Ancelotti slaví šesté výročí na lavičce AC Milán

05.11.2007, 18:59
Aktuality
Dnes je tomu přesně šest let, co se Carlo Ancelotti ujal kormidla milánského AC. Během této doby získal s Rossoneri řadu úspěchů a i přesto, že se mu letos zatím příliš nedaří, je připraven v klubu zůstat ještě dalších šest let...

"Nemyslel jsem si, že bude možné vydržet na této lavičce tak dlouho. Každopádně jsem připraven zůstat zde dalších šest let," prohlásil Ancelotti.

Milánský klub má letos velké problémy s proměňováním šancí, o čemž dostatečně vypovídá jeho bilance na domácím hřišti. V šesti zápasech vstřelil jenom tři branky, z posledních třech duelů dokonce vyšel střelecky naprázdo. "Doma jsme bohužel ztratili hodně bodů. Vypadá to, že čtvrté místo je od nás vzdáleno hodně daleko, na nápravu však stále máme dostatek času," ví Ancelotti.

Svůj sedmý rok na lavičce Rossoneri Carleto otevře zítra, kdy se jeho tým v rámci Ligy mistrů střetně v Doněcku s tamním Šachtarem. Vítězství by znamenalo velký krok směrem k postupu do osmifinále prestižní soutěže, porážka pak další nepříjemnost. "Není nemožné tam vyhrát, i když to nebude vůbec snadné. Zpět se vrací Ronaldo a to je pro nás velice pozitivní," věří Ancelotti ve schopnosti brazilského kanonýra.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*mysman

sest let pohledného betonu a plno mladých hráčů.

Reagovat
HOST*Márty

je to borec,taky jsem nečekal že vydrží takhle dloho a doufám že bude dál pokračovat..jinak s tim betonem nevim,to asi koukáš na nejakej jinej mančaft nebo nevim..Milan hraje super fotbal..soce jen když chce a potřebuje..ale pak je to koncert..ale abych pořád nechválil..posily sme podcenily už druhym rokem,takhle to taky pořád nepujde i když máme nej zálohu na světě to si sem jistej...ale doplnit to určo chce už v zimě

Reagovat
HOST*

No nej zálohu,Barcelona konkuruje a Manchester United taky..

Reagovat
HOST*GATTUSO

konkurujou to je fakt, ale zatím pořád "jenom" konkurujou. když je na place Pirlo - Gattuso - Seedorf - Kaka', bez rozbíječe (a nic víc) Ambrosiniho, je to paráda, ale k tomu jsou třeba 2 víceméně schopní snajpři, čehož už jsem se bohužel, krom občasných záblesků Gily s Pippem, přes rok nedočkal.

Reagovat
smazaný uživatel

sef vsech sefu by mohl neco uvolnit na poradneho strelce.ronaldo se vraci

Reagovat
sansiro

Reagovat
HOST*Trky

No,ale myslím že zatím moc šťastné není to výročí s takovýma výsledkama,ale tak snad se zelpší!

Reagovat
HOST*

Ty bys měl taky zhodit ty tlusté prase milánské ancellotovské

Reagovat
HOST*GATTUSO

ani nevím, jestli mu chci popřát dalších 6 let u nás (spíš asi ne), ale každopádně velký dík za trofeje Carlo...

Reagovat
HOST*Ševčenko

Carlo,díky za humus a velmi brzo chcípni ty blbá píčo,chelsea are best

Reagovat
HOST*

...kdyz sme u ty nej zalohy: Eboue, Fabgegas, Flamini-Hleb, Rosa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele