Ancelotti nemá zájem o návrat Ronalda do Realu

17.08.2021, 19:27
Aktuality
Cristiamo Ronaldo (© AFP)
Na tenhle návrat nedojde. Italský trenér Realu Madrid Carlo Ancelotti na svém twitteru potvrdil, že španělský klub nechystá návrat Cristiana Ronalda, jak se několikrát během léta objevilo v mediálních spekulacích. Podle Ancelottiho musí Real hledět do budoucnosti a vydat se jiným směrem.

V posledních dnech se objevily v médiích informace o tom, že Ancelotti se s Ronaldem sešel a spekulace o možném návratu portugalského forvarda Juventusu do Madridu znovu ožily.

"Cristiano je legendou Realu Madrid a patří mu moje láska i respekt. Ovšem získat jej jsme opravdu neplánovali. Musíme se dívat do budoucnosti," napsal Ancelotti.

Sám Ronaldo se prý sice případnému návratu do Madridu nebránil, nicméně ani Real podle všeho není schopen utáhnout jeho vysoký plat. Podle médií momentálně takovou finanční silou disponují pouze Manchester City a Paris Saint Germain. Také Juventus už oznámil, že počítá se setrváním své hlavní hvězdy pro následující sezonu, byť po vyřazení z minulého ročníku Ligy mistrů se zdál být Ronaldův odchod na spadnutí.

Autor: Jiří Fišara / footbal-espana.net, football-italia.net

Komentáře (314)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele