Ancelotti by rád zopakoval loňský kousek

04.01.2008, 19:08
Aktuality
V nezáviděníhodné situaci se ocitl AC Milán. Rossoneri se podobně jako loni nepodařila první polovina sezony a už po ní mohou prakticky zapomenout na zisk mistrovského titulu. V soutěžním ročníku 2006/2007 předvedlo AC alespoň povedenou stíhací jízdu za příčkami zajišťujícími start v Lize mistrů a povedenou druhou část sezony korunovalo triumfem v milionářské soutěži. Trenér Carlo Ancelotti by nyní podobný kousek rád zopakoval také letos...

"Pokud bychom tehdy měli stejný kádr jako nyní, mohu na 99% říci, že bychom v první čtyřce skončili. Měli jsme neuvěřitelný rok 2007 a tým měl správný přístup. Nyní víme, co chceme, a to získat více bodů a hrát dobře v osmifinále Ligy mistrů proti Arsenalu. Loni jsem během soustředění na Maltě říkal, že chceme vyhrát Ligu mistrů a nikdo mi nevěřil. Pokud se nám nyní podaří vyřadit Arsenal, budeme mít velice dobrou šanci titul obhájit," prohlásil Ancelotti.

AC Milán vůbec nezvládl první polovinu ligové sezony a zatím je s pouhými osmnácti body až na dvanácté příčce. Na vedoucí Inter ztrácejí Rossoneri již 25 bodů a přílišnou omluvou není ani fakt, že mají tři utkání k dobru.

O zlepšení současné situace by se mohl postarat Ronaldo, který snad bude brzy fit a opět dávat branky. Otázkou je, za jaký tým, jelikož zájem o jeho služby má brazilské Flamengo.

"Podle nás chce Ronaldo zůstat. Očekávám, že s týmem začne trénovat ještě před odletem z Dubaje a před mistrovskými zápasy nabere i zápasovou praxi," věří Ancelotti.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
Slejdy

no podle me maji sanci oni vzdycky maji takove stesti

Reagovat
smazaný uživatel

ne stesti, ale maj tym zkusenejch osobnosti, coz je vyborny pro pohary...

Reagovat
Slejdy

tak dobre ne stesti ale haluz nebo pan rozhodci viz nektere penalty co rozhodli nejake zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

stestti maju na to kvality

Reagovat
smazaný uživatel

Mno v LM hrajou dobře, ale v lize ne. Nejak se jim nedaří. No ale pokud by Chelsea měla v cestě o triumf v LM narazit na AC nebo Arsenal, tak si asi nevyberu. Oba tymy jsou kvalitní. Arsenal s mladými talenty x AC se zkušenými veterány...No uvidíme jak se to celé vyvine.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo im iné zostáva, keď budúcu edíciu LM hrať nebudú. Možno UEFA.

Reagovat
smazaný uživatel

Sejdy jsi se zase ukazal jako odbornik... To co ty tu pises je uplne neuveritelna blbost, ale urcite ji mas cim podlozit. tak prosim aspon 2 priklady tech penalt. Dekuji

Reagovat
M11

Sejdy je kdo

Reagovat
Slejdy

oleee

Reagovat
Slejdy

tak z hlavy si nevzpomenu ale i fanousek AC by mel uznat ze nektere penalty byli vymyslene .. nic proti jako AC je zkuseny tym nevadi mi .. Italii mam rad az na Inter ..

Reagovat
Radin

To je jasný,že nemáš rád Inter,když vám dává na prdel :-D

Reagovat
M11

no ja nemam rad inter dlouhe roky..a ne proto ze tu dava na prdel PRVNI rok

Reagovat
smazaný uživatel

Hej Slejdy...pořad jsi ale neodpověděl na otazku...jak mužeš tvrdit něco, na co si nevzpominaš,,co to je za blbost??? ty jsi přesně ten tip chytračka za každou cenu,u ktereho plati " Meně mluvit je Vice!" :)

Reagovat
M11

jj taky si vzpominam na ty vymyslene pentle na gilardina na laziu... a kaka uz nevim s kym... ale proste byli a budou...

Reagovat
M11

*byly

Reagovat
smazaný uživatel

na gilardina ?? no jasne nebyt tej penalty tak Ac by vyhralo ,,iba" 4:1

Reagovat
M11

no a ???

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo proti Cagliari.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

ja sem fanusik na zivot a na smrt.....a na tie penalti si spomenut newem

Reagovat
M11

prekvapive

Reagovat
smazaný uživatel

ac milan je dobry klub ale myslim ze letos jim to uz nevide letos ma jisty titul v lize mistru real madrid a ja si ani nemyslim ze by se ac dostalo pres arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

tak naco sa LM hra ked ma Real isty titul? to radsej ani nikomu neprezradzaj lebo ludia prestanu pozerat LM ked uz je majster isty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele