AMOROSO: CHCI PRYČ!

05.06.2003, 21:34
Aktuality
Brazilský útočník Mario Amoroso, kolega Jana Kollera v útoku Borussie Dortmund, se v rozhovoru pro německý magazín Sport-Bild nechal slyšet, že by rád z Dortmundu odešel. Důvodem jsou prý jeho osobní neshody s koučem Matthiasem Sammerem...

V uplynulé sezóně totiž Amoroso, ještě před rokem nejlepší střelec Bundesligy, jen jednou odehrál celých 90 minut. Místo něj se vedle Kollera do útoku často stavěl jeho Amorosův krajam Ewerthon. "Matthias Sammer mě zklamal. Ve druhé polovině sezóny se mnou jednal nedůstojně. Na jedné straně mě chválil v tréninku, v zápasech mě pak ale málokdy nasadil na více než deset minut," řekl 28letý střelec v rozhovoru. "To by mi neměl dělat. Miluji Dortmund a jeho skvělé fanoušky, ale opravdu chci odejít," vyjádřil své prání.

Amoroso do Dortmundu přišel v létě roku 2001 z italské Parmy a s Janem Kollerem, který do Vestfálska přišel také před loňskou sezńou, vytvořil skvělé duo. Amoroso se stal s 20 góly nejlepším střelcem ligy a spolu s Kollerem dovedli Dortmund k titulu. Letos však Brazilec nemá takovou důvěru a převážně jako střídající hráč zaznamenal jen šest branek v lize a tři v Lize Mistrů.

Autor: Petr Starý

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Theo

Amoroso by nemel odchazet,,,,,,at si trener Sammer vspomene jake mu dal amoroso dulezite goly...,,.,.pristi rok by zase nemusel chytit formu koller a co pak?????

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele