Amoroso chce odejít z Dortmundu

01.05.2002, 11:10
Aktuality
Nejlepší střelec bundesligy Marcio Amoroso si těžko zvyká v Německu. Spoluhráč českých reprezentantů Tomáše Rosického a Jana Kollera uvažuje, že odejde z Borussie Dortmund. Brazilký ůtočník má s klubem podepsanou smlouvu do roku 2005. "V Parmě jsem měl také pětiletou smlouvu a stejně jsem po dvou letech přestoupil do Dortmundu," odpovídá Amoroso na svoje rozhodnutí. "Mám za sebou dobrou sezonu, tak možná dostanu nabídky z velkých klubů z Itálie nebo ze Španělska, možná AS Řím, Juventus, Milán, Inter nebo Barcelona a Real Madrid," uvažuje brazilec. "Němčina je hrozně těžká," svěřil se Amoroso. "Lidé jsou tu hodně rezervovaní. Máme ve zvyku si najít kamarády, kamkoliv přijdeme, ale v Německu je to hodně těžké," dodal.

Autor: Martin Stíbal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele