Amerika je pro mě lákavá, přiznává Ibrahimovič

04.03.2018, 09:44
Aktuality
Zlatan Ibrahimovič by se od léta mohl prohánět po amerických trávnících v Major League Soccer. V rozhovoru se švédskými novináři připustil, že by ho velmi lákalo zahrát si za oceánem.

Ibrahimovičovi končí smlouva v Manchesteru United po této sezóně a manažer José Mourinho už naznačil, že pro legendárního Švéda to bude poslední sezóna na Old Trafford.

"Amerika mě láká, nevím o mnoha Švédech, kteří hráli v MLS. I z toho důvodu je pro mě lákavé hrát v USA. Los Angeles je pěkné město, byl jsem tam několikrát během dovolené," řekl Ibrahimovič.

Odejde tedy po sezóně právě do LA Galaxy? "Pořád jsou to jen spekulace. Ať už hraju, nebo nehraju, jsou to jen dohady. Ale to je v pořádku. Znamená to, že pořád žiju," dodal Zlatan.

Do Manchesteru United přestoupil před minulou sezónou z Paris Saint-Germain a navzdory pochybnostem o jeho věku se mu velmi dařilo. V dubnu minulého roku si ale v zápase Evropské ligy s Anderlechtem Brusel vážně poranil koleno a byl na dlouhou dobu vyřazen ze hry.

Od návratu na hřiště už nastoupil za United pouze v 7 utkáních. Naposledy hrál na konci prosince proti Burnley, kdy se mu koleno ozvalo znovu. Nyní by měl být v závěrečné fázi rekonvalescence a pomalu se blížit k dalšímu návratu na trávníky.

Autor: Jiří Fišara / skysports.com

Komentáře (27)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hrát s Dočkalem je lákadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos si splní sen vítězství v LM a odejde do LA

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Manik...

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
tnt03

Strašně mě mrzí, to jeho zranění. Jak by to asi vypadalo, kdyby se proti tomu Anderlechtu takhle ošklivě nezranil. Díky bohu, že přišel Lukaku.

Reagovat
Busby babes

fakt velka skoda. Pritom takova smula. kdyby ho aspon nekdo prejel, ale on jen blbe dopadl. Hrozne bych mu pral, aby se v LM stal nejakej zazrak a my to ukopali. Ale ta sance je mala no...

Reagovat
avicii

a budete prvy klub kde nevyhral ligu nie?

Reagovat
Busby babes

jj.

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Si nemyslim že by byla malá šance na LM.

Reagovat
Busby babes

je to KO system, tam je to i hodne o stesti. Coz muze platit na obe strany. Muzem vypadnout uz ted se Sevillou nebo pak vyradit treba Barcelonu. Cervena karta, penalta, cokoliv a hned je vsechno jinak.

Reagovat
Mr.Mike

Kdyby nebyl na lavičce Mourinho tak bych tomu věřil...

Reagovat
kiwwi

práve naopak... ten káder samozrejme najsilnejší medzi zvyšnými tímami nie je ale ak z neho dokáže niekto vyzmykat postupy cez KO systém, tak je to práve Mourinho...

nehovorím ze to tak dopadne, asi nie ale ak to nedokáže Mourinho tak to s týmto tímom pravdepodobne nedokáže nikto

Reagovat
Sandstorm

Mourinho bude rád když ten tým protlačí přes Sevillu.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

AMERIKA=MONEY? ZLATOKOP EUROVIC

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mayday

Reagovat
smazaný uživatel

Dolarovič, když už

Reagovat
Taiger

Fail

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prijd k nam do Orlando City...potrebujeme dobreho strikera

Reagovat
vanGomm

Hráči z lig Evropy chodili,chodí a zřejmě i chodit budou do MLS v USA.Zde jde většinou o bývalé špičkové hráče v době odchodu se už,až na pár vyjímek jedná o vyslužilce.Co mě to jenom připomíná?

Reagovat
smazaný uživatel

pozdravuj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele