Americké reprezentantky jsou po výhře nad Anglií ve finále MS

02.07.2019, 23:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (31)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Prechylovani zahranicnich prijmeni

Reagovat
ttopi

Tvoje starosti

Reagovat
smazaný uživatel

...je v češtině správná věc.

Reagovat
El Fáňos

Reagovat
eleven11

A si predstav,že by to robili aj v angličtine ,npr Petra Kvit,Barbora Špoták-nie je to prznenie?

Reagovat
wyqinac

no zase po pravde si vic cechu precte anglicky zpravodajstvi nez americanu clanek na cesky strance

Reagovat
El Fáňos

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
monty25

Tenhle zápas bavil. Zhruba do 60. minuty parádní fotbal z obou stran, pak sice přibylo nepřesností, ale o drama bylo postaráno. Akorát na tu penaltu měl jít za Angličanky někdo jiný než stoperka Houghton... Jak jsem Američankám před turnajem moc nevěřil, tak zatím to vypadá, že mají před Evropou pořád ještě náskok. Ale ještě zbývá jeden zápas...

Zítra se těším na Nizozemky proti Švédkám, snad to Oranjes dají a postoupí do finále. Doufám, že zopakujou výkon ze 2. poločasu proti Itálii, protože to zatím hrály nejlíp. Jinak ty jejich výkony nebyly úplně ideální...

Reagovat
doshcz

Reagovat
doshcz

ty stoperky anglie šílený.. už proti Norkám hrůza a teď to korunovaly .. Rapinoe byla zraněná nebo proč nehrála? za Anglii sem se divil že nehrála Duggan, ta změna rozestavení jim dle mě moc nepomohla

Reagovat
smazaný uživatel

rapinoe mala nejaky konflikt s trumpom...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
monty25

Rapinoe zraněná, jinak by určitě hrála. Christen Press ji ale skvěle zastoupila... Jinak jsem taky čekal, že tam Toni Duggan půjde aspoň ze střídačky a mrzí mě, že nešla. Z Angličanek ji mám nejradši, protože hraje za Barcu.

Reagovat
doshcz

jo Press byla skvělá

Reagovat
smazaný uživatel

Na tento semifinálový zápas MS vo futbale žien si našlo cestu 53 512 divákov! Keby to bola celosvetová súťaž Miss Nude, tak by som takúto vysokú návštevnosť ešte chápal, ale vyše 50 000 ľudí na ženskom futbale?

Reagovat
Jolly Roger

Božská Alex Morgan.

Reagovat
Ferguson6

*Morganová

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
monty25

Myslím, že tohle by si zasloužilo článek...

https://twitter.com/JuventusFCWomen/status/1146375581417844736

Reagovat
Adyss

Komu to praješ? Ja asi ani nikomu lebo aj Švédky aj Holanďanky mam rád ale asi Tulipánky

Reagovat
monty25

Nizozemkám fandím od začátku a na jejich zlato mám i vsazeno.

Reagovat
čolo

Nechal jsem se strhnout když jsi tady holanďanky vynášel do nebe a taky na ně naložil. Zatím dobrý, dneska snad postup ale fakt myslíš že budou stačit na američanky?

Reagovat
monty25

Bude to těžký. Američankám jsem tolik nevěřil, ale fakt jsou ve formě. Ale ani dneska to nebude snadný, Švédky dobře brání a Nizozemky měly v minulých zápasech pomalejší přechod do útoku. Až s tou Itálií se to ve 2. půli zlepšilo, tak snad budou takhle hrát i dneska. Jinak jsem taky zvědav na sestavu, protože van de Sanden (kterou jsem tipoval na hráčku turnaje) se zatím s formou nepotkala a radši bych tam teď viděl Beerensteyn, která hraje líp.

Škoda, že vypsali jenom kurzy na vítěze a ne třeba do 2. nebo 3. místa, to bych vsadil radši. Za kurz 17 člověk ví, že nedává žádnou jistotu, ale zase šance tam je. Mnohem lepší než vsadit na Francouzky, který měly kurz 4,5 a už jsou venku.

Reagovat
čolo

Jojo, francouzky mi hned přišly jako velký hype. Upřímně to američankám vůbec nepřeju, nelíbí se mi forma "protestu" Alex a Megan. Ani Meganino velkohubé prohlášení že do zasranýho obílýho domu přece nepude. (nejprve vyhraj! )

Jinak turnaj sleduju spíš okrajově, holanďanky jsem nestíhal vůbec. Viděl jsem je s Japonskem a to jsem měl i strach. Japonky se mi líbily víc... Jak zahrála s Itálií Spitse?

Švédky jsem viděl jenom s němkami a to se mi hodně líbila Jakobsson. Dneska bych chtěl vidět pár gólů, klidně ať Holandsko vyhraje 8:7.

Reagovat
monty25

Spitse hrála dobře, po jejích standardkách padly oba góly. Proti Japonsku to bylo se štěstím, to je fakt.

Reagovat
Adyss

Jo beerensteyn je v základe zamňa Golden Ball bude mat asi Rapinoe alebo Alex

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jim fandim, ale zatim dnes nic moc. Urcite umi zahrat lip. Van de Donk hrozne ztraci, pritom ona by mela davat finalky. Snad to urvou. Hlavne mam fakt rad Miedemu.

Reagovat
monty25

Van de Donk ani Miedema dneska opravdu nic moc a celkově to nebylo ideální. Překvapilo mě střídání Lieke Martens o poločase, tu mám zase nejradši já. Je fakt, že taky nebyla moc ve hře, ale určitě bych ji nestřídal tak brzy. Snad není nějak zraněná... Ale nakonec to dobře dopadlo a Jackie Groenen si ten postupový gól zaslouží nejvíc ze všech. Velká sympaťačka a nenápadná hráčka, která dělá na hřišti neocenitelnou práci.

Reagovat
čolo

Ale myslím že bychom se mohli shodnout na tom že nejlepší hráčkou na hřišti nebyla žádná z holanďanek, nýbrž Asllani...

Jinak se mi nezdál výkon rozhodčí, přišlo mi že dost faulů otáčela ve prospěch Holandska. A to se mi nelíbilo. Teď si musí holky pořádně odfrknout a v neděli smést američanky.

Reagovat
monty25

Asllani hrála fakt dobře, bylo mi líto jejího zranění. Ta rozhodčí celkově nepískala dobře. Švédkám až moc pískala útočné fauly při rozích, ale i Nizozemkám pískla pár faulů, co nebyly. Třeba ten na Rubensson kousek před vápnem, kde ji podle mě čistě sebraly míč a mohla z toho být velká šance. Taky začala docela dost pozdě dávat karty, přitom zákroky na ŽK tam byly už předtím. Zrovna Asllani tam měla dva fauly zezadu bez míče...

No, proti Američankám to bude těžký, holky budou muset zabrat. To první semifinále mělo přece jenom o dost větší kvalitu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele