Alvesův přestup do Middlesbrough pozdržen

17.01.2008, 15:52
Aktuality
Pořádnou trhlinu dostal chystaný přestup Afonsa Alvese z Heerenveenu do Middlesbrough, z něhož dost možná sejde. Brazilský útočník sice chce zamířit na Riverside, sám si ovšem pořádně zavařil, když se údajně dohodl na angažmá v Alkmaaru. Celý případ nyní řeší Nizozemská fotbalová asociace...

"Prozatím se domníváme, že Alves podepsal platnou smlouvu s AZ. Jedna věc je jistá; z předchozího kontraktu se nevyvázal a je stále pod smlouvou v Heerenveenu. Vypadá to, že má dva kontrakty," nechal se slyšet předseda vyšetřovací komise Judge Vermeulen.

Nizozemská média před několika týdny informovala o chystaném přestupu Alvese do Alkmaaru. Opačným směrem mělo putovat rekordních osmnáct milionů eur, vedení AZ se sice dohodlo na smlouvě s hráčem, nedospělo však k dohodě s Heerenveenem a z celé transakce tak sešlo. Až poté se do celé záležitosti vložil rovněž manažer Middlesbrough Gareth Southgate a Brazilec měl hned jasno, kam chce, aby se ubíraly jeho další fotbalové kroky.

"Je běžné, že hráč, který podepíše smlouvu, chce být se svým novým klubem, ale Afonso Alves do AZ nechce," potvrzuje důležitý fakt Vermeulen.

Alves přišel do Heerenveenu loni v létě z Malmö a v 31 ligových zápasech nasázel 34 branek. V letošní sezoně sice nastoupil jenom k osmi zápasům, přesto má na své pažbě již jedenáct zářezů. Definitivní rozhodnutí o jeho budoucnosti by mělo padnout příští týden ve středu.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak tohle je kanonyr!! BYlo by zajimavy sledovat jak by se mu vedlo v Anglii. Holandska liga je kvalitni, ale v Anglii by se mu strilelo urcite hur..

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasný, v Holandsku se tý obraně moc nedává, takže útočníkům se hraje dobře ... v Anglii by jich dal za sezónu tak 12-15 ...

Reagovat
smazaný uživatel

No ale to by musel hrát někde jinde než v Middl.

Reagovat
Shevchenko

Zase ho tak nepřeceňuj.

Reagovat
smazaný uživatel

v boro by stridal prednost by meli tuncay a aliadier a pak az alves .. takze by dal tak 5 golu za sezeno protoze anglie je uplne neco jinyho nez holandsko

Reagovat
milan78

trošku chaos, přišel v létě a těch 34 golů dal ve švédsku nebo v holandsku, nepíšou který léto přišel : )) ?! letos z těch 11 dal snad 7,8 nebo 9 v jednom zápase : ))) kvalitu mít bude, ale otázka jestli i na anglii, když do něj někdo zajede

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele