Alves zřejmě zůstane v Heerenveenu

10.08.2007, 14:28
Aktuality
Heerenveen nakonec zřejmě všeho zvládne nejobtížnější letní úkol a udrží v kádru svojí největší hvězdu. Dres nizozemského klubu by měl i nadále oblékat brazilský kanonýr Afonso Alves...

26letý fotbalista reprezentoval Brazílii na Copa America a dovolenou si řádně protáhl. Do Nizozemska se vrátil až včera, více než týden a půl po původně plánovaném termínu. Podle některých médií byla za zpožděním jednání o přestupu do některého evropského velkoklubu, vše se ale vyjasnilo na schůzce hráče s vedením.

"Alves nás ujistil, že v Brazílii zůstal déle jenom proto, že potřeboval více času na odpočinek po náročné sezoně. To je pochopitelné. Rodina je důležitá a on je navíc z odlišné kultury. Pravděpodobně navíc selhala kominikace. Afonso o přestupu nemluvil, ale my jsme neobdrželi ani jednu konkrétní nabídku," prozradil jeden z členů vedení Yme Kuiper.

Alvesovi se sezona 2006/2007 povedla náramně a v Nizozemsku byl hlavním postrachem brankářů. Brazilec nasázel celkem 34 branek, stal se jasným králem tamních kanonýrů a jenom těsně mu unikla Zlatá kopačka pro nejlepšího kanonýra Evropy. O tuto cenu ho připravilo zranění kolene, kvůli němuž byl měsíc mimo hru.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*

nepochybuju o tom ze kdyby nebyl zraneny ,ze tu zlatou kopacku vyhraje.

Reagovat
HOST*kedlub

ted se uvidi, esli ta sezona nebyla nahoda... nemoze si stezovat na adaptaci na nove prostredi a odlisnou kulturu

Reagovat
HOST*

jen me prekvapuje ze o neho neprojevil nejaky vetsi klub zajem

Reagovat
HOST*rony7

keby trosku sledujes ,tak vies ze mala o nho zaujem chlsea

Reagovat
HOST*

oni snad predlozili nejakou nabidku za neho??myslim ze ne

Reagovat
HOST*

Chelsea predlozila nabidku Alvesovi ze SEvilly, tomudle ne, dyt Drogba je uplne stejnej tym hrace jako Afonso a mnohem lepsi

Reagovat
HOST*host: tomas

alves je dobry hrac ale chelsea ma teraz dobry kader si myslimm ze tento rok ma na tytull...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele