Alves: Neumíme si představit Barcelonu bez Guardioly

18.04.2011, 16:28
Aktuality
Barcelona zažívá pod Pepem Guardiolou jedno z nejúspěšnějších období ve své bohaté historii, úspěšný kouč ovšem nedávno naznačil, že by po příští sezóně mohl na lavičce katalánského celku skončit, s čímž nejsou smířeni jeho svěřenci včetně Daniho Alvese...

Josep Guardiola sice v únoru prodloužil s Barçou smlouvu do léta 2012, na začátku tohoto měsíce se ale nechal slyšet, že by právě po příští sezóně mohl kvůli únavě s trénováním na čas skončit.

S tím by ale nebyli zrovna spokojeni hráči lídra španělské ligy. "Slepě ho následujeme, protože je to velice inteligentní člověk, který ví, co dělá. Jen hlupák by mu nedůvěřoval a to my nejsme, proto za ním půjdeme do té doby, dokud z nás nebude unavený," nechal se slyšet brazilský obránce Dani Alves.

"Vše má ale svůj čas a jednoho dne musí přijít konec tohoto cyklu. My ale věříme, že bude trvat ještě hodně dlouho, protože si nedovedeme představit Barcelonu bez Guardioly," nešetří sedmadvacetiletý Alves slovy chvály na adresu trenéra, který v roce 2008 nahradil na lavičce FCB Franka Rijkaarda a hned v první sezóně dokázal své mužstvo dovést k historickému treblu.

Autor: Petr Vaněček / soccerway.com

Komentáře (440)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele