Álvaro Domínguez touží po návratu do španělské reprezentace

11.10.2014, 16:56
Aktuality
Bývalý obránce Atlética Madrid ve španělském národním týmu debutoval před více něž dvěma roky, následně však španělský celek vyměnil za Mönchengladbach a poté už se nominace nedočkal. To chce Álvaro Domínguez co nejrychleji změnit...

Stále teprve 25letý obránce je odchovancem Realu Madrid, následně však na sebe poprvé výrazněji upozornil u městského rivala Atlética. Avšak u Rojiblancos se nemohl trvaleji prosadit do základní sestavy, tak raději odešel do Mönchengladbachu.

Ani v Borussii však neměl španělský obránce na růžích ustláno a zpočátku byl podroben kritice. Také kvůli častým zraněním pak za německý tým nenastupuje pravidelně. "Pořád doufám, že se do španělské reprezentace vrátím," řekl Domínguez. "Není jednoduché si najít místo v německém fotbale a myslím si, že se mi to podařilo," uvažuje.

Álvaro Domínguez má na svém kontě dva reprezentační zápasy, ovšem během posledních dvou let se ve výběru kouče Vicente del Bosqueho neobjevil, i když měl třeba španělský tým problémy se zraněními. "Nevím proč, ale myslím si, že raději preferuje hráče z La Ligy," prohlásil Domínguez, který v letošní sezóně odehrál čtyři ze sedmi ligových duelů.

Autor: Jiří Vojík / football-espana.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nemá nato, tak čo chce...

Reagovat
FC Porto FC

jak hraje ?

Reagovat
smazaný uživatel

"Nevím proč, ale myslím si, že raději preferuje hráče z La Ligy," Bere snad Iniga , Bartru ? Radsej zobere Albiola .

Alvaro to je vykrik do tmy .

Reagovat
smazaný uživatel

súhlasím

Reagovat
Murtago

Ten tam někdy hrál?

Reagovat
Rarášek

Vždyť hrál za AM hrál výborně

Reagovat
Arne

To fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole těch Dominguezu je tolik, že by to snad stále za nějaký rozlišovací článek nebo podcast, v tom se ani prase nevyzná

Reagovat
smazaný uživatel

miesto Ikera

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele