Almirón pokračuje v Newcastlu, Paraguayec prodloužil smlouvu

24.02.2023, 14:45
Aktuality
Miguel Almirón (© AFP)

Newcastle United loni bojoval o záchranu v Premier League, letos útočí na příčky zaručující evropské poháry a velký podíl na tom má Miguel Almirón. Paraguayský záložník je s deseti brankami nejlepším střelcem Strak v nejvyšší soutěži a dnes vyřešil další budoucnost, když podepsal nový kontrakt...

Devětadvacetiletý Jihoameričan měl smlouvu jen do června 2024, nová je o dva roky delší.

"Podepsal jsem nový kontrakt v Newcastlu a jsem velmi šťastný. Od začátku se zde cítím jako doma," svěřil se.

"Od příchodu jsem se cítil jako člen rodiny a mám radost, že mohu zůstat ještě déle. Skvěle mě přijali i fanoušci, teď ze sebe vydám vše, abych jim za jejich chování poděkoval," dodal.

Newcastle Almiróna kupoval v roce 2019 z Atlanty, tehdy zaplatil 24 milionů eur a udělal dobrý obchod. Paraguayec zapadl do základní sestavy a už stihl přes 150 soutěžních startů, v probíhajícím ročníku Premier League nastřádal deset branek.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Grealish > Almiron

Reagovat
xjert02

Tak o tom snad nikdo soudny nepochybuje.

Reagovat
kissak

Co se výše přestupní částky, tak určitě.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
O.Giroud

tuto sezonu ide bomby

Reagovat
Seydou Doumbia

Dost mě Almiron letos pozitivně překvapil, počítal jsem že ještě rok dva a odejde kdesik do MLS a zůstane navždy zapomenutý...letos mi vytřel zrak

Reagovat
kissak

Nejsi jediný koho mile překvapil.

Takhle na pohodu vyjma vstřelených gólů, hrál hned po svém příchodu k nám a stal se miláčkem. Avšak pak vše do rukou chopil Bruce a bylo po něm.

Také se špitalo, že by nás měl opustit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele