Almeida a Ramon se vyfaulovali na fanouškovi

16.12.2013, 15:40
Aktuality
Bizarní scéna se odehrála v utkání turecké ligy mezi Kasimpasou a Besiktasem. Jeden z diváků přerušil útočnou akci hostí a zároveň podrazil záložníka Manuela Fernandese. Domácí hráči výtržníka zajistili, jenže hostující Ramon a Hugo Almeida svého spoluhráče pomstili kopy do ležícího fanoušky. Rozhodčí oba vyloučil.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

s vyloučením souhlas, tyhle reakce by se na fotbale objevovat neměly. Od potrestání toho kreténa, co tam vběhl, sou tam jiní.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Hráči by tohle samozřejmě dělat neměli, takže vyloučení asi v pořádku. Ovšem zase teď tím ten fanoušek domácím výrazně pomohl, což není zrovna dobrý precedent... Takže kontumovat? Nevím no, těžké...

Reagovat
VdV

tak jim pomohl no a co?Nemají ho co kopat,po právu mazali ven...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele