Allegri o posilách: Je zřejmé, že budou potřebovat čas na adaptaci

27.01.2011, 11:53
Aktuality
Hodně velké změny zažili v posledních desítkách hodin nizozemští reprezentanti Mark van Bommel a Urby Emanuelson. Oba hráči v průběhu týdne přestoupili do AC Milán a včera už nastoupili k prvnímu zápasu. Debut to byl povedený, Rossoneri vyhráli 2:1 na půdě Sampdorie a postoupili do semifinále Coppa Italia...

Obě čerstvé posily odehrály celý zápas a přispěly tak k postupu. Na tom měl velký podíl Alexandre Pato, který v prvním poločase dal dvě branky, Sampdoria krátce po změně snížila zásluhou Gubertiho, podruhé ale na defenzívu AC Milán vyzrát nedokázala a po Lize mistrů a Evropské lize se loučí s další pohárovou soutěží.

"Emanuelson odehrál dobrý první poločas, ale pak se postupně ze hřiště vytrácel. Je zřejmé, že on a Van Bommel budou potřebovat čas na adaptaci, vždyť se svými novými spoluhráči neabsolvovali ani jeden trénink," řekl po utkání Massimiliano Allegri.

"Van Bommel pracoval blíže ke křídlu, než je zvyklý, bude chvíli trvat, než si na podobný post zvykne," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (171)

Přidat komentář
niflheim

Co vůbec Tonda? Už má fyzičku na to hrát základ?

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední ligové kolo proti Ceseně hrál v základu, pár minut před koncem byl střídán :-)

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl jsem už dříve zeptat..., nebyla by tam jiná fotka ? tady vypadá hrozně...

Reagovat
smazaný uživatel

tak dobrých fotek má plno..., stačí mu jich pár vybrat.

Reagovat
Kily

dobrých fotek má plno, málo je ale takových, na která se nevztahují autorská práva

Reagovat
lnterista

fotka pekna ale chtelo by to vic fanousku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A já bych se chtěl zeptat tebe :

Jak si myslíš, že by měla vypadat záloha a útok, když budou všichni zdravý?

Můj názor:

Pato s Ibrou v útoku, na trequartistovi Robson. Pirlo na LCM, zatažený střed Bommel a na RCM Prince. Fantantonio by chodil do hry jako žolík.

Reagovat
smazaný uživatel

Van Bommel, Ambrosini, Pirlo; Prince; Pato, Ibra

další možnosti: Robson na AM, v útoku taky, Cassano vedle Ibry, v záloze Boateng, nebo Thiago, pokud budou Nesta s Yepesem zdraví, pak třeba Urby, jsou tady Allegriho oblíbenci Rino s Flamstrem..., těch možností je letos strašně moc, záleží taky na soupeři.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se taky asi nedá předpokládat, že by se někdy sešli úplně všichni zdraví a bez trestů, jinak by to asi bylo zajímavé, když by musela nějaká hvězda na tribunu. Tak jasnej je Pirlo, Ibra a Ambrosini. Druhej útočník Pato/Robinho. Na CAM asi první volba Boateng, ale je tam i Cassano a Merkel. Levýho záložníka by mohl hrát Emanuelson/Flamini/ Seedorf. A Gattuso bude v základu, když bude mimo jeden z dvojice Pirlo-Ambrosini. Jo a Van Bommel těžko říct. No ale hrajem tři soutěže, marodka dlouhodobě celkem vysoká, takže si zahrají všichni! Forza Milan!

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

fotky berou zásadně ze serveru flickr.com tím se ten výběr značně zúžuje.

Reagovat
smazaný uživatel

největší posilou je zatím Thiago Silva v záloze..., neskutečné výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby ho tak šlo naklonovat, aby mohl hrát na více postech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj ,nahodou nevidel si vcerajsi zapas?Ako hral Merkel?

Dik

Reagovat
smazaný uživatel

Odehrál dobrý zápas. Má velmi dobrou techniku a myšlenku. Bohužel na něm bylo vidět, že je ještě hodně nezkušený, některé situace mohl vyřešit lépe. Každopádně odehrál Dobrý zápas a je velkým příslibem do budoucna.

Reagovat
smazaný uživatel

markel hral hodne dobre do 75 minuty jelikoz neni zas na takove urovni aby vydrzel cly zapas..protoze nazacaktu lita jak raketa strely presne pasy atp:) je to skvely hrac a jeslti budeh rat i dal tak znej bude jeden z nejlepších

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cervo

moj najoblubenejsi hrac, ked vidim jeho prehlad, techniku a k tomu zaratas tu bojovnost, pre mna neexistuje lepsi stoper na svete a nech si vravi kto chce co chce

Reagovat
Biozdenda

Allegri je borec

Reagovat
smazaný uživatel

Patův druhý gól byla lahůdka

Reagovat
juveforever

van Bommel-ďalší sympaťák do zbierky

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem neskutečně zvědavý na letní "přestavbu" kádru. Tým se začíná postupně odosobňovat a je zřejmé, že Allegriho přístup je silně racionální naproti Carlovi či Leovi a jejich psychologii. Tento tým má výborné předpoklady, ale stále se nenašla adekvátní náhrada za Ambra či Pirla - a spoléhat na jejich neustálou výkonnost také nelze. Z vedení je cítit určitý koncept, nicméně v současné době se vše podřizuje zisku Scudetta v letošní sezóně a proto také Van Bommel jako nová akvizice. Z Gallianiho cítím, že si začíná opět užívat svoji práci a především že se připravuje na svůj poslední velký projekt, totiž "nový Milan", ten kterému položí v následujícím roce základy na nichž se bude několik let stavět. Snad nás čeká růžová budoucnost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem si taky myslel, že cílem je zisk Scudetta, ale aktivita v zimě a prohlášení jak trenéra tak Gallianiho mluví o něčem jiném, mnohem odvážnějším. Nechci o tom mluvit nahlas, ale tuším OP - okamžitý protiúder, aneb treble opět v Miláně, ale v jiných barvách. Bude to strašně těžké, ale je vidět snaha se o to pokusit a už to je úžasné po těch předchozích letech, kdy jsme v týhle době byli z poháru venku, v lize koukali Interu na záda s odstupem mnoha bodů a v LM se blížil konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych nedělal předčasné hodnocení, na trebl kádr nemáme, to dle mě není aktuální otázka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasný, já budu spokojenej když vyhrajem ligu. Ale hrozně se mi líbí, že je tam ta snaha uspět na všech frontách a žádný alibismus jako loni či předloni, kdy ve druhé polovině sezony se stále snižovali a snižovali cíle, až vedení řeklo, že když budem třetí v lize, tak budou spokojený. To už se nesmí stát!

Reagovat
smazaný uživatel

cíl do 3.místa se vyhlásil už před sezonou 09/10

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem teda letošní sezonu nemusel vůbec sledovat, když to doženu do extrému. AC MILÁN prostě nemůže mít za cíl skončit v lize do třetího místa, na pohár se vykašlat a v LM postoupit ze skupiny. Barcelona, MU, Real nebo Chelsea by s takovýmto cílem u fanoušků neuspěli. A mezi tyto mužstva přece patříme! Popravdě řečeno kdyby mi někdo před pěti, šesti lety řekl, že inter vyhraje titul 4 roky po sobě a my se mu budem nečinně koukat na záda, tak bych se mu vysmál a dodal bych že bych to nepřežil. Takže jsem rád že žiju a doufejme, že už se nikdy tahle doba temna nebude opakovat!

Reagovat
smazaný uživatel

* loňskou

Reagovat
smazaný uživatel

ono je mi celkem jedno, jak na to koukáš..., jen Tě opravuju

Reagovat
smazaný uživatel

Tak děkuji teda za opravu, ale stejně v průběhu sezony tam byla nejdřív vyhlášení typu, chceme uspět jak v lize tak v lize mistrů, pak že se soustředíme na LM, potom boj o druhé místo v lize a nakonec skončit třetí. Ale vlastně potvrzení faktu že byla sezona neúspěšná bylo odvolání Leonarda z pozice trenéra a aktivita v přestupovém období, takže ok, akorát to nikdo neřekl. Prostě mi přišlo, že pomalu vyklízíme pozice a nikomu to nevadí, ale v tom jsem se naštěstí mýlil!

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Maxem je to mužstvo mnohem soběstačnějsší než pod Leem. I když Zlatan je opravdu velmi těžko nahraditelný. Otázkou je, co by Leo dokázal s kádrem co má teď k dispozici Max.

Pokud by se podařilo třeba jen ( ) scudetto, sezóna by byla pro mě úspěšná. Přeci jen v obraně máme stárnoucího Nestu, který už Bohužel není co býval. Thiago je Bůh. Abateho výkony jsou zatím kvalitní. Luca je průměr SA. Z toho mi vychází stoper+lb a Navíc náhrady za výše zmíněné borce. To určitě nebude záležitost jednoho léta. Každopádně držím tucňákovi palce. Poslední rok se slušně rozjel. Vypadá to, že se nám probudil spící obr

Reagovat
smazaný uživatel

kto nahodou včera nepozeral.pekny highlight s vybornou hudbou

http://www.youtube.com/watch?v=jZg3-1DZB5U

Reagovat
smazaný uživatel

Pato pěkný goly

Reagovat
niflheim

Pato pěkně ten druhý hodně a Emanuelson jak se rychle zvednul

Reagovat
SqueeZy

Ten druhý

Reagovat
Biozdenda

Oba Patovy goly paradni

Reagovat
smazaný uživatel

Utok: Robinho(i AM),Pato,Ibra,Cassano,Pipo neskutečný

k tomu ten střed zálohy Pirlo,Gattuso,Boateng,Bommel,Ambrosini,Merkel prostě konkurence jak má být i když tohle už je možná trochu moc myslím,že teď má Allegri příjemný starosti koho postavit

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Máte někdo inf. o Piazonovi ( nový Kaka ) . Zajímalo by mě , jestli se s ním počítá do základu a nebo klasika hostovačka ?

Reagovat
Pinturicchio

On přijde až v létě, momentálně mu vyřizují pas. Je / teprve mu bude 17. Klasický přestup.

Reagovat
smazaný uživatel

A o jaké částce se mluví ?

Reagovat
Pinturicchio

To vůbec netuším. Ale myslím, že to přestup musí být, takového hráče by na hostovačku nedali, zvlást, když o něj stály i ty kluby, o kterých píšeš.

Reagovat
smazaný uživatel

No podle mě to bude částka o něco větší, než za jakou přišel do Interu Coutinho. Ale vás tlačí bota na jiných postech ne ? Může hrát Barzagli i kraji ?

Reagovat
Pinturicchio

Podle mě bude Piazon taková alternativa za Pastoreho, o kterém Delneri řekl, že by mu parádně zapadl do systému. Ono je fakt, že ta záloha není bůhví jak kreativní, ale mám strach, aby to nedopadlo jako se Zidanem, který brzdil hru. U Coutinha si částku nepamatuju, kolik to bylo?

Nás bota tlačí na víc postech, Barzagli může hrát, co jsem tak vyzvěděl, i na kraji, ale na stoperu je platnější. ( Možná se s ním počítá i tam, protože spolupráce Chiellini - Bonucci není ideální ). Jinak posílit potřebujeme víc míst - alternativu za dvojku Melo - Aquilani, oba kraje obrany, levou zálohu a nějakého TOP bombardáka do útoku. ( Seřazené zhruba podle priority, jakou by to mělo mít, podle mého názoru, samozřejmě )

Reagovat
smazaný uživatel

3M ojro cca, alernativa za Pastoreho asi ano, ale s tím rozdílem, že Pastore by mohl hrát hned.

Proč oba kraje obrany ? Motta je držák ne ?

K Melovi a Aquillanimu (kolik je ta opce?) by mi ideálně seděl Palombo, podle mě hodně nedoceněný hráč. Hraje na vysoké úrovni už několik sezon a i letos tu zálohu Dorie táhne.

No a do útoku by byl ideální Karim v létě

Reagovat
Pinturicchio

Mohl, ale když si vemeš, že by stál 10x tolik ( pokud vemem tuhle cenu ) . Piazonovi bude v listopadu 17, klidně by mohl začít sbírat první minutky v Á-čku, doufám, že ho v Primaveře nebudou "dusit" do 18-19 let ( ale spíš jo ).

Jo, jo, Motta je pan hráč, kam se hrabe Maicon .

Aqua by měl stát nějakých 16, ale Marotta se to prý ještě pokusí o něco snížit. Palombo je dobrý, ale základ je Alberto - Felipe, kdo ví, co by říkal na pozici trojky ( Ale zápasů bude hodně, stejně tak zraněných i karetních trestů. )

Karima jsem chtěl už v zimě, ale tak spokojil bych se i s létem.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak všichni víme jaká je u Alberta frekvence zranění a když k tomu připočteme loňských 15 ŽK Mela, tak mi vychází, že by Palombo dostal prostoru poměrně dost Navíc už taky není nejmladší a asi by se nebránil přestupu do týmu, se kterým má šanci vyhrát nějakou trofej.

No Karim by byl určitě vhodnější varianta, než Forlán, nebo Fabiano. Ale chytá prý poměrně solidní formu a pokud mu to vydrží, tak ten přestup moc reálný nebude..

Reagovat
Pinturicchio

Přesně jak píšeš, Melo je rapl a Aquilani věčně zraněný. Albertovi, zaplať Satan, zdraví drží ( *klep, klep, klep* ), až mě to samotného překvapuje. Melo už vypadal, že se naprosto uklidnil, přestal dostávat i žluté karty a pak zase ten zkrat s Parmou. A za nima nikdo ( Momo o dvě třídy slabší ).

Ten Karim, uvidíme, pokud se chytně Adebayor, vrátí se Higuain, tak bych jeho odchod v létě zas tak nereálně neviděl - ale jak píšeš, bude záležet, co ted za ten půlrok předvede.

Reagovat
Il Architetto

Mohl by přijít Luis Fabiano pokud nepřijde Karim

Reagovat
Pinturicchio

Kdyby se v létě rozhodovalo mezi Benzemou a Fabianem, určitě bych bral Karima.

Reagovat
smazaný uživatel

4-6 mil. euro.

Reagovat
smazaný uživatel

Trequartista, skvělý čich na branky, v mládežnických výběrech dává pravidelně víc branek, než útočníci.

Psalo se o něm především ve spojitosti s Chelsea, ale psalo se také o zájmu Arsenalu a ManU.

Proto je pro mě přestup do Itálie překvapení. Do základu určitě ne, vzhledem k jeho věku.

Reagovat
Pinturicchio

"Kaka má rovnaké vlastnosti ako Lucas. On môže hrať ako útočiaci stredopoliar ako aj na hrote, alebo aj na kraji kde sa môže taktiež prispôsobiť. Je to klasický moderný playmaker, ktorý sa dokáže prispôsobiť na viacero roli v útoku. Rovnako ako Brazílčan z Realu Madrid"

Z Juventus.cz

Reagovat
smazaný uživatel

vtip týdne

Reagovat
Pinturicchio

Co je na tom tak srandovního?

Reagovat
Jajinek

no že by vlastně mohl i chytat...

Reagovat
Pinturicchio

Do brány s ním taky počítáme, když odejde Gigi i Marco

Reagovat
Jajinek

já myslel, že koupíte Marchettiho...

Reagovat
Pinturicchio

Toho taky, na stopera ale.

Reagovat
Jajinek

tak Kaká by na stoperovi taky zahrál, čekám, že ho tam José zkusí.

Reagovat
Pinturicchio

Pravda, taky jsem četl něco o tom, že to chce José začít trochu točit. Ronaldo + Kaká bych si uměl na stoperské dvojce představit.

Reagovat
Tomanatura

http://www.fiorentina.cz/clanek/265-mutu-omluvu-dluzim-vsem

Jsem pro a hned. Sice v hlave nic nema, ale za to on nemuze. Fotbal hrat umi a je treba.

Reagovat
Jajinek

mohli jsme vám poslat Biabianyho...

Reagovat
Tomanatura

Tak nevim, naco by MU byl Biabiany. ale pokud myslis Violu( ), tak by pro nej nebylo misto, asi.

Reagovat
Jajinek

Tak myslím Violu, té přeješ v Calciu nejvíc a nic jiného mě nezajímá...

No...já myslím, že pokud by se rozehrál tak Santanu, Cerciho i Marchionniho by měl strčt do kapsy. přeci jen v Parmě byl chvílemi nezastavitelný (a to nejen ve smyslu, že pořád utíkal jako Forrest)

Reagovat
Tomanatura

Ja to vim, on dobry je, ale proste kvalita na tech postech je, navic tam muze i Ljajic. Bral bych ho, kdyby jine kridla nebyli, ale takto by byl strasne prebytecny, ale to neznamena ze spatny.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatova ešte stále chceš preč z United?

Reagovat
Tomanatura

Jiste, proc by ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, tak to vyzerá najviac na toho Pazziniho ... vedel som si predstaviť aj lepšie posily, ale tak určite bude lepší ako Pandev dokopy s Biabianym(ktorý by mal byť súčasťou transferu)...

Reagovat
smazaný uživatel

Menšia štatistika-koho chcete do útoku:

Luis Fabiano 7,61 %

Pazzini 57,87 %

Castaignos 7,61 %

Di Vaio 2,83 %

Caracciolo 1,34 %

Mutu 3,06 %

Di Natale 7,61 %

Un altro giocatore 12,08 %

Hlasovalo 1400ľudí.

Reagovat
Jajinek

no jo...když ale 1250 z těch lidí k tomu přistupují jako ty..Pazzini, asi Doria, znám, dává góly...klik.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by bol najradšej za Aguera alebo Suareza. Z reálnych možností ale za Fabiana

Ale itak tí ľudia nebudú kupovať nikoho, to Branca a Moratti.

Reagovat
Jajinek

no já jenom na vysvětlení té statistiky...Branca s Morattim musejí zohledňvat tu stránku, kterou my nevíme, finanance, jednání s klubem a dostupnost hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale čisto subjektívne vysvetlenie tej štatistiky.

Reagovat
Jajinek

no snažil jsem se to rozebrat ze strany kvalit a vlastností toho hráče...a ty jsi mi na to napsal, že uvidíme...takže asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Nediskutujeme teraz nižšie, ale tu!!!

Di Natale, asi Udinese, znám, dáva góly...klik.

Reagovat
Jajinek

nechápu, nevadí...

Reagovat
Pinturicchio

Zrovna ti, kteří jsou na posledních dvou místech, by pro vás momentálně byli ideální, řekl bych.

Reagovat
Jajinek

Caracciolo

Reagovat
Pinturicchio

Bral jsem to podle toho, jak je napsal Msgoo, ne podle čísel

Reagovat
Jajinek

jj

Reagovat
lnterista

Fabiano,Di Natale nebo Mutu jinak nic z toho

Reagovat
Jajinek

já mám pocit, že bude mít pro naši hru snad ještě horší přínos...my nepotřebujeme útočníka co umí dát gól a jinak nic...(a Pazzo letos taky bůhvíjak nestřílí)...na góly máme Eto´a, Milita a záložníky, kteří se střelecky chytly..Motta, Cuchu, Deki..

...já chtěl spíše někoho, kdo bude i do mezihry. Goran dá občas hře myšlanku, Biabiany rychlost a přímočarost...(i když nemají formu, ale měli i lepší zápasy)...

...ale co dá naší hře Pazzo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechajme sa prekvapiť

Reagovat
Jajinek

no to jsem si pokecal...

Reagovat
smazaný uživatel

Možný příchod Pazziniho do Interu je zcela "neinteristický". Navíc, jak píšeš, střelce máte, góly dát dokážete a potřebujete někoho kdo se s vaří hrou ztotožní. Pazzini je pouhý střelec, který schází nám. Ale to bohužel ti správní kompetentní lidé zkrátka nevidí nebo žijí v představě, že vše počká. Ve fotbale bohužel dneska nic nepočká, ten byznys se hraje právě teď. Pazzini bude akorát tak leštit lavičku. Eto'o s Militem jsem pořád kus před ním.

Reagovat
Jajinek

jak už jsem psal MS...my tady dokážeme rozebrat hráče, který by se do týmu hodil na základě toho co vidíme, tedy fotbalově a typově. Ale o věcech jako jsou finance, lobbing, manažeři, jednání s druhým klubem, požadavky hráče atd máme jen zkresleně z médií. My můžeme být dobří v tom, posoudit, který hráč se do klubu hodí, ale nemůže vidět to, jak moc je to reálné.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochybně. Můžeme to tady rozebírat jak chceme, dojít společnou diskusí k nejlepšímu možnému řešení, ale ty peníze mají představitelé klubů, kteří si pak koupí toho, kdo připadá jim nejlépe možný. Ze strany Interu mi to teď v poslední době přijde, že jde o to hlavně se zbavit za každou cenu Biabianyho, vzhledem k jeho cpaní do veškerých možných i nemožných přestupových spekulací.

Reagovat
Jajinek

no spíš jde o to za každou cenu přivést útočníka na poslední chvíli a nechce se nám dávat cash

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě jsou i levnější a lepší varianty než Pazzini. 15 + Biabiany se mi zdá docela dost, když by šlo ve vašem případě přivést Mutua nebo Fabiana. Ale tak myslím si, že tobě nebude "rvát srdce" příchod ne zrovna do vaší hry zapadajícího Pazziniho, jako kdyby Branca vysolil ještě víc třeba za Sáncheze ... Každopádně aspoň nějaký cash máte v černobílé sluji to vypadá, jako kdyby si všichni rvali kousky jídla od úst, jen aby marnotratný Amauri mohl pobírat svůj královský plat.

Reagovat
lnterista

15mega plus Biabiany za Pazziniho fakt ne...to je vysmech

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co je na to pravdy. Četl jsem, že Inter nabízí 10 + Biabianyho a Doria chce ještě o 5 milionů víc. Každopádně mi to přijde opravdu hodně. Pazziniho mám rád, rok co rok se zlepšuje, ale víc jak 20 milionů cenu nemá. A Biabiany takových 9-10 cenu určitě má. Doria chce kupce holt trošku podojit.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorí sa o 10 mil eur + Biabiany.

Inter najprv ponúkal 6 mil eur+Biabiany, pričom S. chcela 12 mil eur+Biabiany.

A predtým boli ešte nejakú špekulácie so Santonom, ale to už je teraz definitívne mimo hru.

Reagovat
Jajinek

no vidíš...ty jsi přesně příklad, že hráče rozebrat neumíš, ale zase jsi dobre přes ty drby...

Reagovat
Jajinek

no jde o to, jestli jsou Fabiano a Mutu reální z toho pohledu co jsem psal. Vední to určitě zkusilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasan, taky pravda.

Reagovat
lnterista

to mas pravdu ale vzit teda Pazziniho ze nikdo jinej neni no nevim ale to se mi moc nelibi

Reagovat
Jajinek

jenže bohužel to tak působí...mě prostě Pazzo přijde jako nouzovka. Vedení pochopilo, že útoční je při vratkém Militově zdraví třeba..a tak koná...navíc má svázané ruce tím, že musí kupovat v lize nebo někoho s europasem...a to je složité, najít někoho takového, kdo by splňoval ty podmínky aještě byl reálný. Třeba Rossi by byl superkauf...ale nevidím moc důvod, proč by k nám ho "ponorky" měli prodávat. To by musel Moratti přijít třeba s 25 mega...a na to už on nějakou dobu nehraje.

Reagovat
lnterista

jj presne tak...jen nevim proc ne ten Fabiano

Reagovat
lnterista

Inter mi hodne pripomina AC po vitezstvi v LM, zadni hraci nejsou potreba tihle vyhrali LM tak na co nejake nakupovani a doplnovani sestavy ale bohuzel v tom vidim nejvetsi problem. Doufam ze se z toho ponaucime a nebudeme se v tom motat taky x let. Letos nam to AC dava na vsechno frontach a pokud letosi sezona bude neuspesna tak za to nejvic muze nase vedeni

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Galliani si to dává úplně s přehledem. Více než dobře doplnil kádr a až se dá Allegrimu dohromady marodka, tak pojedou na triple, tím jsi sem celkem jistý.

Reagovat
lnterista

LM podruhe ital to nevim no ale doublem to smrdi

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Calcio by to bylo fajn, kdyby AC urval slušný úspěch. Uvidíme. Jinak nejméně double vypadá na spadnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale napr taká Barcelona je stále niekde inde ako AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona je výborný tým, ale není neporazitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Ale šance Barcelony v dvojzápase sú pomerne veľké, v jednom(finále) o niečo menšie, stále ale veľké.. Samozrejme je dávno jasné, že nie s neporaziteľní, ako každý iný tým. Hovorím ale o šanci, a tá je pre Barcelonu dosť vysoká.

Reagovat
Jajinek

no ale to nikdo nezpochybňuje

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to z tvého příspěvku, že je Barca někde jinde než AC, přišlo jako naprosto jasná věc. Barcelona by to neměla s AC rozhodně jednoduché a věřím, že by AC mohlo postoupit. Ale dokud se nestřetnou nemá smysl o tom polemizovat.

Reagovat
lnterista

liga smrdi ale pohar muze dopadnou jeste zajimave... LM neverim italum

Reagovat
smazaný uživatel

Pohár bude slušná mela

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Juventusu momentálně nechybí gólový útočník i když to tak na první pohled vypadá . Doklepávačů do sítě je dost . Jenže doklepávačum není nikdo schopný poslat rozumný balón . V posledním zápase jsme si vytvořili proti Dorii pouze tři šance z toho jedna po rohovém kopu . Když to srovnám s Ranieriho dvouletkou , tak těch vyložených šancí bývalo víc a to se hodně spalovalo . Navíc se Treza a Amauri nějak extra nezapojovali do kombinace a míče dostávali takové jaké potřebují . Kolik přihrávek do malého vápna na hlavu dostal Amauri v posledních zápasech ?

Reagovat
Pinturicchio

To je taky pravda, od obránců nula, Miloš to tahá až do vápna a Marchisio ani tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Dorii bylo šancí dost, ale nikdo nebyl schopný tam ten gól dát. Gólovek bylo 5. 2 v první půli a 3 na konci po příchodu Martineze. Leovi to nejprve skvěle vychytal Curci, Amauri byl ve své příležitosti pomalý o 2 kroky, být Fabio nebo Cenzo tak to dají a v závěru utkání tam měl 2 Alex a jednu slušnou střelu Alberto. Na tom otřesném terénu jsme si vytvořili dostatek příležitostí, ale neskórovali, což byl zločin, protože ty šance se musí dávat. A bez schopného gólového útočníka to nepůjde.

Reagovat
Pinturicchio

To byl prostě den blbec, Alex takových šancí dá 9 z 10. Útočníka ted zase tak nutně nepotřebujeme. Já bych se, momentálně, spokojil i s odpovídající náhradou za Mela a Aqu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by úplně stačilo, kdyby si Amauri sbalil kufry.

Reagovat
Pinturicchio

V létě, ted už to nemá cenu, protože i kdyby se ho povedlo udat, tak posilu za ty peníze už nepřivedeme a ještě bychom se zbytečně oslabili ( byť je pravda, že Amauriho odchod a oslabení moc dohromady nejdou )

Reagovat
smazaný uživatel

Nebezpečnější než Amauri by byl ještě dneska i Bettega. Vím že je to až moc nadnesené, ale pomalejších hráčů moc není a důchodci by si ho dávali. Někdy je třeba riskovat a nám nic jiného nezbývá a tak bych se vykašlal na hru s vysokým útočníkem. A když už, Vincenzo se vrací a ačkoliv je to spalovač, pořád mu to tam dokáže spadnout. Ať hraje Alex, Jorge, Simone, Nicola Giannetti, kdokoliv společně v tom útoku, s výjimkou právě Amauriho.

Reagovat
Pinturicchio

Já Amauriho na hřišti taky vidět nechci, nic to ale nemění na tom, že těch zranění máme zase hrozně moc a Amauri se může ještě hodit. Do konce ročníku bych ho určitě nechal, ale pomalu už začal vyjednávat o tom, kam s ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Budu rád, až se z toho nešťastného "snu" jménem Amauri vzbudím a on odejde. Pro tým nebude největší posilou v letním mercatu nic jiného, než jeho odchod.

Reagovat
Pinturicchio

No, nevím jestli pro samotný tým, ale určitě si oddechne klubová pokladna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

neverim ze 9 z 10...ono to zas tak jednoduchy nebylo

Reagovat
Pinturicchio

Podle mě mu to na tom terénu na poslední chvíli skočilo. Tak ne 9 z 10, chtěl jsem tím říct, že Alex není žádný palič ( v drtivé většině kariéry ) a příště takovou šanci může dát třeba 4-5 po sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

" Podle posledních spekulací přijde z Janova marocký 28letý záložník Houssine Kharja. Muntari odejde do Anglie a Inter se se Sampdorii nakonec domluví a za Pazzinho půjde do Janova 10 miliónů eur a Biabiany."

No to je uz len mercato

Reagovat
Jajinek

Kharja je ještě většín vyjádřením zoufalé rychlovky na zaplácání než Pazzo...naštěstí info o Kharjovi tedy nevěřím.

Reagovat
lnterista

Sky - Kharja ad un passo: l'affare è completo

Reagovat
Jajinek

hmm, sky už je poměrně důvěryhodný zdroj. Nicméně i oni informovali třeba o Scullim. To je opravdu děs...lepší než Muntari není....to jsem daleko více věřil, že se prosadí Maniche a kde je mu konec.

Reagovat
lnterista

nechci zadne marokance navic pro nas uplne zbytecnej hrac ...pak pozve Etaka a Sneijdera domu a najdou tam svoje hodinky

Reagovat
smazaný uživatel

vidim ze doverujes v cestnost arabskych obcanov

Reagovat
smazaný uživatel

Hosťovačka na pol roka, to je v pohode, bude len alternatívou ku Muntarimu. A ak sa mu bude dariť, za 4 mil eur, čo je opcia, je náš.

Reagovat
Jajinek

kam by si v záloze dal Kharju, myslíš, že má určité vlastnosti, které nemá třeba Mariga? Já ho nemám moc nasledovaného.

Reagovat
lnterista

jj navic mame Obiho a ten si svoje taky odehraje

Reagovat
Jajinek

no já myslel, že Kharja je spíš dobředu, tedy použitelný na místě takového nynějšího Dejana. Mě nepřijde jako prototyp Muntariho.

Reagovat
lnterista

nevim presne o koho jde a ani jsem ho snad nikdy nevidel hrat ale dopredu mame Sneijder,Stankovic,Coutinho i Pandev by to zvladl takze uplne by tu byl zbytecnej a pochybuji ze by si vubec zahral

Reagovat
Jajinek

jako nemyslim vyloženě AM do 4-3-1-2 ale spíše taková útočnější varianta do zhuštěného středu zálohy jako Dejan.

Reagovat
lnterista

dokonce jeste Knasmullner ale o tom nic nevim jestli je to hrac pro A tym nebo zatim primavera

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kharja je velmi dobry technik,co sa tyka klucky,spracovania lopty,prihravok aj priamych kopov si myslim ze je na tom dobre,nie je to take lomidrevo ako dejan

Nebol by som z neho prave nadseny,ale za tu cenu by si podla mna nasiel slusne vyuzitie v par zapasoch.

Reagovat
Jajinek

a na jaké pozici? Ono klučky jsou hezké, ale to při hře naší záložní řady není to hlavní.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze za utocnikmi,nieco ako sneijder Ale je mozne ze som uplne mimo.

Ved to,hra Interu bola vzdy zalozena na bojovnosti a hlavne fyzickych predpokladoch,nebudeme ako Barcelona,preto ten je tu ten otaznik ku Kharjovi

Reagovat
Jajinek

pokud na pozici Wese tak to nechápu...má přijít náhrada za Muntariho...a na pozici Wese máme ještě Gorana a Coutinha...

Reagovat
10

chudák Trewinn...

Reagovat
smazaný uživatel

chudák já...

Reagovat
smazaný uživatel

Správy ohľadom Stankoviča: 30-40 dní mimo

Cordoba: 2-3 týždne

Reagovat
Pinturicchio

OT: Ve Fantě v tabulce už jsem třetí ! ... jsi dobrý, Pintu, to se musí nechat.

Reagovat
One-Real

já vedu tabulku béčka, mám náskok asi 11-14 bodů, ale jen čekám kdy se to začně obracet proti mně

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem poslední v céčku, ale vůbec mě to nijak nepálí

Reagovat
lnterista

ja predposledni v decku a sere me to

Reagovat
Pinturicchio

Já už půjdu jen nahoru, první místo čeká

Reagovat
lnterista

nevis kde jsou znamky za jednotlive hrace za kolo? Abych si to mohl spocitat

Reagovat
Pinturicchio

Nevím, věřím Miccolimu Jajinek určitě bude vědět.

Reagovat
lnterista

duveruj ale proveruj

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Jajinek

www.fantagazzetta.com

je tam kolonka se statistikama...

Reagovat
smazaný uživatel

a já poslední v běčku.. Zranění Samuela, Quaga, Sneijdra a nehrání Ljajiče něak neunášim

Reagovat
lnterista

OT:Pazzini uz je asi fakt nas

Reagovat
Jajinek

to jsi tu psal 2x o Sanchezovi...

Reagovat
lnterista

to teda ne...a pokud jsem to psal tak jen z hecu...ale Pazzini je rozhodne bliz Interu nez kdy byl Sanchez

Reagovat
sinter

Prečo? prečo? prečo? ...v januarz vo výklade nebolo čo vyberať ale prečo práve jeho?

Reagovat
smazaný uživatel

ty kraso tec AC je dost horkej adept na titul a verim ze ho vyhraje s tak velkejma heracema!!!!=))) ale radsi bych byl kdyby mark van bommel sel za van der vaartem do spurs!!!!!=))

Reagovat
smazaný uživatel

van bommel je strašný zm.d ale do mančaftu je neocenitelný..je to po makelelem asi nej štít...ale je to hajzl.k..

Reagovat
smazaný uživatel

to neni zm.d, ale ten největší čur..k,který kdy "hrál" fotbal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele