Allardyce poprvé povolal Antonia

28.08.2016, 21:06
Aktuality
Jediným větším překvapením v první nominaci Sama Allardyce v roli trenéra anglické reprezentace je první pozvánka pro pravé křídlo West Hamu Michaila Antonia. Místo naopak nevybylo na Rosse Barkleyho z Evertonu, kvůli zranění schází duo Wilshere-Bertrand a pro povinnosti s výběrem do 21 let se v seniorské nominaci neobjevil ani Marcus Rashford...

Oproti 23členného výběru pro Euro Allardyce učinil celkem pět změn, přičemž Milnerovo vypadnutí bylo vynucené vzhledem k hráčově ukončení reprezentační kariéry.

Nominace Anglie na kvalifikační duel se Slovenskem:

Brankáři: Fraser Forster (Southampton), Joe Hart (Manchester City), Tom Heaton (Burnley).

Obránci: Gary Cahill (Chelsea), Nathaniel Clyne (Liverpool), Phil Jagielka (Everton), Danny Rose (Tottenham), Luke Shaw (Manchester United), Chris Smalling (Manchester United), John Stones (Manchester City), Kyle Walker (Tottenham).

Záložníci: Dele Alli (Tottenham), Michail Antonio (West Ham), Eric Dier (Tottenham), Danny Drinkwater (Leicester), Jordan Henderson (Liverpool), Adam Lallana (Liverpool), Wayne Rooney (Manchester United), Raheem Sterling (Manchester City), Theo Walcott (Arsenal).

Útočníci: Harry Kane (Tottenham), Daniel Sturridge (Liverpool), Jamie Vardy (Leicester).

Autor: Tomáš Daníček / theguardian.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
nani92

Kubík ich roztrhá v zuboch

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá nominácia. Namiesto Walcotta radšej Chamberlaina, ale inak fajn :).

Reagovat
Zaschrona

dinosaur alert

Reagovat
Y.Cabaye

To už se Rooney bere jako záložník?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ani už není bůhvíjaký překvapení

Reagovat
Gunner14

Wilshere neni zranenej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele