All-Stars týmy Premier League 2008/09

25.05.2009, 10:19
Aktuality
Zaujalo nás
Také ročník 2008/09 odhalil v Premier League slabá i silná místa. Redaktoři EuroFotbalu se proto rozhodli sestavit své hvězdné družiny a jako kontrast i jedenáctky těch, co letos vyhořeli. Kdopak z loňska obhájil své postavení mezi anglickou elitou? A kdo z dříve opomíjených se vešel alespoň na lavičku náhradníků?

All-Star Teamy

Těch podobností není mnoho. Své výsostní postavení mezi beky s přehledem uhájil Nemanja Vidič, spoluhráči i fanoušky zvolený nejlepším hráčem Manchesteru United, ve všech zbylých "defenzivních" volbách se však již oba sestavovatelé s loňským výběrem neshodují. Tomáš Daníček dokonce sáhl k neobvyklému rozestavení, když z obranné linie vyčlenil Phila Jagielku, aby vedle Vidiče uvolnil místo pro oporu West Hamu Matta Upsona.

Také jeho kolega Tomáš Honajzer se uchýlil ke změně strategie a tentokráte vsadil na klasické 4-4-2. Na křídle mu přesto opět řádí Cristiano Ronaldo, který tedy na rozdíl od loňska podporuje pouze dva útočníky, v tehdejším výběru ovšem rovněž přítomné - Rooneyho s Torresem. Daníček pro změnu sází na ojedinělý hrot v osobě Dirka Kuyta, jehož budou z křídel doplňovat dva nováčci v hvězdné sestavě, Taylor z Boltonu a evertonský Pienaar.

Ani jeden z redaktorů nepochyboval o zařazení Stevena Gerrarda do záložní linie, zatímco Cesc Fabregas z obou dvou jedenáctek vypadl.

Tomáš Daníček (4-1-4-1): Mark Schwarzer (Fulham) - Ashley Cole (Chelsea), Nemanja Vidič (ManUtd), Matthew Upson (West Ham), Glen Johnson (Portsmouth) - Phil Jagielka (Everton) - Matthew Taylor (Bolton), Steven Gerrard (Liverpool), Michael Carrick (ManUtd), Steven Pienaar (Everton) - Dirk Kuyt (Liverpool) Manažer: Sir Alex Ferguson.

Náhradníci: José Reina (Liverpool) - Brede Hangeland (Fulham) - Stephen Ireland (ManCity) - Kevin Davies (Bolton).

Tomáš Honajzer (4-4-2): Edwin Van der Sar (ManUtd) - Patrice Evra, Nemanja Vidič (oba ManUtd), John Terry (Chelsea), Glen Johnson (Portsmouth) - Ashley Young (Aston Villa), Marouane Fellaini (Everton), Steven Gerrard (Liverpool), Cristiano Ronaldo (ManUtd) - Fernando Torres (Liverpool), Wayne Rooney (ManUtd). Manažer: Roy Hodgson.

Náhradníci: José Reina (Liverpool) - Brede Hangeland (Fulham) - Aaron Lennon (Tottenham) - Dirk Kuyt (Liverpool).

Sestavy plné zklamání

V téhle "disciplíně" nemáme srovnání s loňským ročníkem, přesto však můžeme konstatovat pár zajímavých skutečností. Tak kupříkladu loni zářící Patrice Evra se objevil ve výběru Tomáše Daníčka, jenž od něj čekal patrně víc, než nakonec předvedl. Tentýž redaktor se pak dopustil kompletní degradace u Davida Jamese, jehož loni zařadil mezi nejlepších jedenáct, zatímco dnes má portsmouthský gólman své místo tak akorát v sestavě odpadlíků.

Tomáše Honajzera pak svými výkony nepřesvědčil nově příchozí Brazilec Jô, třebaže na hostování v Evertonu přeci jen pookřál a svůj standard z ManCity posunul o něco výše. Jinak příliš překvapivých tahů nenacházíme, často kritizovaní Coloccini, Dunne či Elano nechybí v ani jedné ze sestav.

Tomáš Daníček (4-4-2): David James (Portsmouth) - Patrice Evra (ManUtd), Fabrizio Coloccini (Newcastle), Richard Dunne (ManCity), Ryan Taylor (Wigan/Newcastle) - Stewart Downing (Boro), Elano (ManCity), Niko Kranjčar (Portsmouth), Ricardo Quaresma (Chelsea) - Afonso Alves (Boro), Roque Santa Cruz (Blackburn). Manažer: Luiz Felipe Scolari

Náhradníci: Ross Turnbull (Boro) - Philipp Degen (Liverpool) - David Bentley (Tottenham) - Emmanuel Adebayor (Arsenal).

Tomáš Honajzer (3-4-3): Boaz Myhill (Hull) - Fabrizio Coloccini (Newcastle), Richard Dunne (ManCity), Anton Ferdinand (Sunderland) - Ricardo Quaresma, Deco (oba Chelsea), Elano (ManCity), David Bentley (Tottenham) - Jô Alves (ManCity/Everton), Roman Pavljučenko (Tottenham), Roque Santa Cruz (Blackburn). Manažer Juande Ramos.

Náhradníci: David James (Portsmouth) - Marek Čech (West Bromwich) - Joey Barton (Newcastle) - Robbie Keane (Liverpool/Tottenham).

Autor: Tomáš Daníček, Tomáš Honajzer

Komentáře (581)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak Daníček si délá asi legraci s tou sestavou

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný, kdo si tu dělá legraci, seš snad ty. Naprostý souhlas s Tomášem Daníčkem!

Reagovat
smazaný uživatel

nene tak v tomhle pripade sem na strane tonyho

Reagovat
smazaný uživatel

ZAZÁŽILI:

Schwarzer-Johnson,Jagielka,Vidič,Clichi,-Giggs,Gerrard,Arteta,Arshavin,- Rooney,Torres

Náhradníci: Reina, Touré, Xabi Alonso ,Kuyt

Manažer = David Moyes

ZKLAMALI:

Robinson,-Neville, Ferdinand(jako každý rok), Gallas,Bramble,-NANI,Denilson,Lucas(jako každý rok),Bentley-Adebayor,Bednář

Náhradníci:Myhill,A.Ferdinand,Downing, Keane

Manažer:Tonny Mowbray

TALENTI:

Hart,-Gibbs,Evans,Djourou,Fabio,-Wilshere,Ramsey,Gibbson,Young-Vela,Agbonlahor

Manažer:Gereth Southgate

NENAPRAVITÉLNÍ ÚTOČNÍCI: CARLOS TEVEZ A NICKLAS BENDTNER

Reagovat
smazaný uživatel

Daníček je trochu mimo

Reagovat
fantomas

No, dej si radši studenej obklad a pak přijd znovu.

Reagovat
smazaný uživatel

je celkem dobra az na kuyta mel by tam byt treby torres

Reagovat
Swarley

souhlasím s Tomášem Honajzerem...akorát bych tedy na místo Fellainiho nasadil Carricka...

možná i Evra na kraji obrany není to pravé ořechové...letos takovou formu jako loni neměl...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vydno kto je fanusik MU

Reagovat
smazaný uživatel

vobec nechapem preco tam je carrick ma tam byt urcite LAMPARD

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Evra v sestavě sezony i v sestavě zklamání Teď si jenom vybrat

Reagovat
Swarley

tomuhle se říká "smíšené pocity"

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tedy spíš souhlasil s panem Honajzerem.. I ta sestava se mi líbí víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý z redaktorů má asi výrazně jiné měřítko

Reagovat
smazaný uživatel

Fantomas...nesnaží se tam dávat jen hráče z Big 4, ale i z ostatních klubů

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale nepřehnal to trochu, když tam není ani Torres, nebo alespoň nejlepší střelec Anelka a dokonce, a to je možná nejhorší, že tam nemá Fellainiho?

Reagovat
fantomas

Pro Torrese hovoří jen jeden gol navíc, herní přínos má větší Kuyt.

Reagovat
herbage

Na tom hrotu je mnohem prospěšnější Torrés

Reagovat
fantomas

Protože tam Kuyt skoro nehraje...každý, kdo má oči, ví, že jeho místo je jinak na hrotu, resp. podhrotu (ten ale do mý sestavy taky klidně pasuje).

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt odehrál celou sezonu, zatímco Torres byl zraněný..

Reagovat
fantomas

A proto ho mám dát do All-Stars nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, kvůli tomu má Kuyt shodný statistiky.. Jinak je Torres lepší.

Reagovat
fantomas

Mně přijde pro Live důležitější, ale budiž. Hrajou v tom asi roli i sympatie.

Reagovat
smazaný uživatel

no Fellaini tam být mohl no...přece jen je Everton AŽ 5.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozdoba každé sestavy...

Reagovat
smazaný uživatel

kvůli tomu květáku co má nahlavě určitě..

Reagovat
smazaný uživatel

ten Daníček je buď srandista, alebo feťák ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

slyšel jsem, že si to sám vaří v garáži

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavej názor

Reagovat
herbage

Reina - Sagna, Rio Ferdinand, Vidić, Evra - Mascherano, Xabi Alonso - C.Ronaldo, Gerrard, Rooney - F. Torrés, náhradníci: Saar, Terry, Essien, Lampard, Aršavin, Anelka

Reagovat
fantomas

Je vidět, že sleduješ jen Big Four, no...

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

TOP big4?

Reagovat
herbage

TOP PL

Reagovat
smazaný uživatel

.. sestava scuma..

Reagovat
herbage

Mně je to jedno Stoperká dvojice Manchestru United je nejlepší v lize, to je bez debat, Evra nejlepší levý bek, A.Cole i Clichy byli letos horší. Pravý bek, to je snad nejslabší místo. Arbeloa podával slušné výkony, Bosingwa taky, ale Sagna držel chatrnou definzívu Arsenalu celý rok. Záloha Liverpoolu je nejlepší v lize, jsem viděl dost zápasů, abych mohl posoudit, vážně se mi jejich hra líbila. Manchester má zase nejlespší křídla. Rooney tam musel být, za svojí práci pro tým a Ronaldo pro své góly, přeci jen, druhý nejlepší střelec ligy. Dvojka Torrés, Gerrard opět bez debat, náhradníci rovněž jasní. Vím, že třeba Mathew Taylor měl povedenou sezónu a táhl Bolton, ale jen proto ho to ještě neřadí do sestavy roku, stejně tak A.Young, kterého jsem měl včera možnost vidět a to prostě není týmový hráč, ronaldo se třeba v tomto ohledu zlepšil a to ho nemám rád. Letos Big4 zkrátka ukázala jako každý rok, kde oproti zbytku ligy je, tak mě nazývej třeba scumem, ale nebudu stavět nejlepší jedenáctku podle sympatií jako Fantomas, ale podle výkonů a hlavně hráčských kvalit

Reagovat
fantomas

Sympatií prej. Dle sympatií vyhrál jen Kuyt souboj před Torresem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli stavis sestavu podle hracskych kvalit, tak klidne dej Valenciu do zakladu, protoze az bude pristi rok hrat za MUFC, bude patrit mezi nejlepsi kridla v lize. Presto bude mit kvality stejny jako letos

Reagovat
herbage

Hráčských kvalit ve smyslu, že nestačí jen obětavý výkon(odježděno 38 zápasů po zadku), ale i kvalitní výkon ve smyslu prosazení se i proti silnějším soupeřům, aby ten hráč měl takové kvality, že když postavíš takovouto jedenáctku, aby to bylo vskutku to nejlepší, co letošní PL mohla postavit

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidim jedinej duvod, proc by se mel hrac hodnotit podle jeho vykonu proti silnejsim souperum. Jestli je to tak, nemuze byt v zadne takove sestave chudak Ronaldo.

Reagovat
fantomas

Chazy tim ale chtěl naznačit, že Younga či Taylora proti silnějšim soupeřum nikdo nepodpoří, hrají (s nadsázkou) sami, a to pak logicky všechno dře. Kdežto MU má v sestavě deset vyrovnaných borců a stačí, aby třeba jen šest z nich hrálo na urovni a veze se na té vlně celej mančaft, třebaže by v tu chvíli byl nákej Ronaldo se spoluhráči jen z Boltonu uplně ztracenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak. Loni vypadal Simpson jako supertalent, co skocil do tri zapasu, ve dvou mel asistenci a v dalsim hral vyborne. Letos hral za Rovers a nedostal se do zakladu, protoze hral priserne.

O'Shea je hrac, co ma na zaklad MU, ale v Irsku, kde na nem obrana stala, byl absolutne k smichu. A takovy Evra by s letosnima vykonama v jinych tymech nehral ani z pulky tak dobre.

Na to, abysme porovnali, jaky tym mame nejlepsi je tabulka tymu. Tahat to do all-star je smesny.

Reagovat
herbage

PS: Uznávám že G.Johnson by si místo v základu možná zasloužil, ale proti je je ho slabá práce dozadu, tu mají Arbeloa i Sagna výrazně lepší

Reagovat
terry

No, polemizoval bych o tom, zda je stoperská dvojice MU nejlepší v lize. Co se týče statistik, tak určitě není.

Reagovat
herbage

Jako opěrný bod beru utkání LM a neprůstřelnost Van der Saara

Reagovat
terry

Aha, ona Chelsea v LM vyhořela, ale to je jedno. A nevím, zda je ta neprůstřelnost úplně objektivní a rovnou za ní strkat oba stopery do sestavy, ale budiž. Nebudu ti to rozmlouvat.

Reagovat
fantomas

Hele něco ti povim, todle máš marný, běž radši makat na slohovce. Zkrátka nejlepší obrana je z MU, záloha z Liverpoolu a basta!

Reagovat
terry

Proto ten dodatek, že už mu to nebudu rozmlouvat.

Reagovat
herbage

Stoperské dvojice zásadně u All star týmů nedělím A záloha ve složení Mascherano, Xabi Alonso - Gerrard funguje jako jeden dokonalý celek, to zkrátka nejde rozdělit

Reagovat
terry

Opět jsme u toho. Ty hraješ na to, jak to bude dohromady fungovat, já zas na to, jaké hráči podávali za celou sezonu výkony..

Reagovat
fantomas

Jinak mluvíš absolutně z cesty. All-Stars Teamy se neskládají proto, aby se vidělo, jakej tým má nejlepší obranu či zálohu. Nemužeš řikat "Noo, MU hrálo prefektně vzadu, tak abych je neroztrh, dám tam všechny čtyři, at hrajou pod svou uroven jakkoliv (Evra, Ferdinand, Neville)", tyhle sestavy se zpravidla skládají dle individuálních výkonů. Takový Jagielka letos předčil Ferdinanda nejmín o jednu hlavu a ty sám nevíš, jak by mu to klapalo s Vidičem, třeba lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, o tom jsme se hadali i loni. Jde jen o to, jakym zpusobem chapes all-star.

Jestli chapes jako sestavu tech nejlepsich hracu, tak tam logicky dej sestavu nejlepsiho tymu + nahrad nejslabsi 3 mista lepsima hracema z druheho nejlepsiho tymu.

Jestli to chapes jako all-star podle vykonu, tak musis brat v uvahu to, jak hrali hraci ke svym moznostem. Tudiz vyhlaseny nejlepsi str. obrance PL Jagielka bude urcite pred Ferdinadnem, kterej odehral snad nejhorsi sezonu od dopingu a Evra tam nebude, protoze vzhledem ke svym moznostem a vykonum z minuly sezony byl absoluni traged.

Problem je v tom, ze herbage nenapsal tu sestavu tak, jak mu rozum rika, ale tak, aby nam mohl dokazat, ze PL je soutez o 4 tymech a nejakem jakemsi zbytku, o kterem nevi nic a hodnoti ho jen dle vykonu proti AFC

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

To bych právě musel vidět více zápasů týmů ze spodku tabulky, tak ber tu mojí sestavu prosím s rezervou Třeba v All star Bundesligy budu hájit tvůj přístup, jenže tam mám výkony hráčů z celé sezóny obstojně zmapované

Reagovat
fantomas

No tak nám bylo hnedka jasné, že je jádro pudla právě tady, v tvé neznalosti druhé poloviny tabulky (resp. všeho okolo Big Four). Pak si ale nemužeš hájit své kvality, když je naprosto prokazatelné, že Jagielka hrál konstantně daleko lépe než Ferdinand.

Reagovat
herbage

Tak to zase ne, že bych úplně nevěděl, že třeba Jagilaka je dobrý stoper nebo že Taylorovi se v Boltonu daří, já třeba tu tvojí sestavu chápu a vím, proč tam ty hráče stavíš. Jenže já se pak podívám třeba na vzájemný zápas Liverpoolu třeba s Evertonem a vidím, že záloha Liverpoolu je kvalitativně výše nebo že Torrés si dělá s Jagielkou co chce, atd. Liverpoolské derby jsem teda zrovna neviděl, ale chápeš co myslím. Ono se to těžko srovnává, já se snažím sestavovat vždy plně funkční tým, ne žádnou skládačku o jedenácti dílcích

Reagovat
terry

Aha. Takže mi chceš říct, že ten tým, co si sestavil je plně funkční a dokázal by spolu bez problému hrát. To je nesmysl. Navíc All-stars se nesestavuje kvůli tomu, aby ten tým dohromady fungoval a vyhrával, jde o vytyčení těch nejlepších hráčů na svých postech.

Reagovat
herbage

Tak kde by třeba Gerrad byl, kdyby mu záda nekryli Alonso s Mascheranem, že?

Reagovat
terry

Ano, ale nemůžeš kvůli tomu všechny tři postavit do All-Stars. Jen kvůli tomu, že bez nich by byl Gerrard nula.

Reagovat
herbage

On by nebyl nula, jen by se bez nich neoctil právě v All star týmu. Je to moje sestava a já jí skládám podle toho, co jsme měl možnost vidět a pro mě je záloha Liverpoolu za letošní sezónu o třídu výše, než zbytek ligy. Přitom pár sezón zpátky nehráli spolu tak dobře, je to ocenění čistě letošních výkonů.

Reagovat
terry

Samozřejmě že ta nula byla myšlena jako nadsázka. Každý to skládá podle něčeho jiného, nebudu to dál řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápe Tě

Reagovat
smazaný uživatel

*Chápu

Reagovat
herbage

Tady je to horší jak na výslechu

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí mi u toho lampička svítící přímo do očí

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí mi u toho lampička svítící přímo do očí

Reagovat
fantomas

To těžko. Jsem dokonce přesvědčen, že muj tým by pohromadě fungoval lépe jak ten tvůj.

Reagovat
Tomanatura

Ja myslim, ze tvoje babicka kdyby byla na pozici moji babicky tak by nebyla takova, rptoze si myslim, ze je lepsi, jelikoz nevim, proc by byt nemela. A daleko lip vari...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Každej sme holt zyvklej na jinej standard.

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Schwarzer - Johnson, Vidič, King, Evra - Kuyt, Gerrard, Fletcher, Giggs, Young - Rooney

Reagovat
fantomas

Fletcher.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

King

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle mi chybelo, u tohodle clanku jsem pred rokem zacal prispivat ..

Kazdopadne fantomasova sestava je dobra, zadnej hrac Blackubrnu, zadnej Warnock.. jen nechapu, ze opomenul nanana Fernanda

A jinak minuly rok to bylo 3x lepsi, kdyz tu byla sestava 1-10 tym v tabulce a 10-20.. v porovnani s tim to vypada pekne odlafknute

Reagovat
smazaný uživatel

* 11-20.

Reagovat
herbage

Ideál by byla sestava Big4 a NonBig4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proc, kdyz nekteri hraci mimo Big Four hrali lip, nez ti z Big Four? Napriklad Johnson hral lip nez jakykoliv RB v nich..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mnoho lidí sledují jen Shit4, takže jméno Johnson až tak neznají :)Viz marty

Reagovat
smazaný uživatel

Chudaci, prichazej o to nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Tsss, to není pravda znám ho, ale prostě v televizi dávají spíš Big4, tak mi jsou víc na očích

Reagovat
smazaný uživatel

No a proto se podepisujes palcem nahoru pod kazdej nazor fanouska PD

Reagovat
smazaný uživatel

Jen pod tenhle... Kde mám další? PD sleduju asi stejně co PL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proto nediskutuj o EPL, když znáš víceméně jen Shit4

Reagovat
fantomas

Tak kde jinde o ni diskutovat? Přece jen to furt je součást PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať pak nesrovnává hráče mimo Big4 s ostatníma...to je jako kdybych teď šel na PD a bavil se o Barceloně :)

Reagovat
smazaný uživatel

Na to bych se docela rad podival

Reagovat
smazaný uživatel

Ale asi to budu taky dělat a ničit diskusi trapnými příspěvky :)

Reagovat
smazaný uživatel

Znas to - hlavne neklesnout na uroven tech, co te serou

Reagovat
smazaný uživatel

Běž do háje :)

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť jediný co jsem řekl je, že bych dal místo Kuyta Torrese, v jiném článku jsem odmítal srovnání Johnsona a Maicona či Alvése, a dal palec nahoru, že bych si přál, aby tady byla tabulka BIG4 a ostatních.. Kde srovnávám hráče ze spodku tabulky?

Reagovat
smazaný uživatel

Bych rád věděl čím vás teda seru

Reagovat
smazaný uživatel

Já o ní nediskutuju, jen si o ní povídám

Reagovat
fantomas

To by byla sračka největší.

Reagovat
Tomanatura

To by bylo asi nejlepsi.. V PD muzes dat taky celou sestavu Barcelony, protoze je na tom proste nejlip. Ten napad neni vubec spatny.

Reagovat
smazaný uživatel

Van der Sar - Johnson,Terry,Alex,Evra - Arshavin,Lampard,Gerrard,A.Young - Torres,C.Ronaldo ... náhradníci: Reina, Ferdinand,Ireland,Lennon,Defoe

Reagovat
terry

Nejvíc mě pobavil Quaresma. Ten snad ani na ostrovy kromě jediného zápasu nepřicestoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on ani nedostal šanci si zahrát..

Reagovat
terry

Právě.

Reagovat
smazaný uživatel

Van der Saar - Johnson, Vidic, Upson, Evra - C.Ronaldo, Gerrard, Fellaini, Arshavin (Giggs) - Rooney, Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Drogba? A Arshavin hrál jen půlku sezony..

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba, protože je to jen můj názor na sestavu a Drogba se mi hodně líbil po odchodu Scolariho. Jinak právě protože Aršavin hrál jen půl sezony je tam v závorce Giggs

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a jinak Drogba, protože nemám moc rád Fernanda, ale asi by si tam zasloužil být on za celou sezonu

Reagovat
herbage

Aršavin přestože hrál jen půl sezóny tak má tuším nejlepší průměr v kanadském bodování na zápas z celé ligy

Reagovat
fantomas

No a? Je to All-Stars celé sezony! Pak bych nemusel váhat a strčit do utoku Beattieho, taky by nikdo nemohl říct ani fň.

Reagovat
herbage

Tak proč máš v sestavě zklamání Quaresmu, kdžy měl možnost hrát jen půl roku? Třeba pod Scolarim by byl lepší, co ty víš?

Reagovat
fantomas

Protože sestava zklamání je jaksi něco jiného. Dá se to chápat i na vícero způsobů, protože Quaresma ani tu šanci pořádně nedostal, stejně jako u mobbyho třeba Čech.

Reagovat
smazaný uživatel

Já Bojinova

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry špatný smajl

Mělo tam byt tot

Reagovat
soukup

když ti stačí do allstaru jen půlrok tak dej do útoku Beattieho

Reagovat
smazaný uživatel

4-5-1

Van der Sar - Baines, Vidic, Terry, Bosingwa - Young, Lampard, Gerrard, Cahill, Ronaldo - Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Schwarzer-Johnson,Vidič,Upson,P.Neville,-Carrick,Gerrard,Ireland,Rooney-Ronaldo,Torres,

lavička-VdS,Jagielka,Lampard,Giggs

Reagovat
kubys

Proč je jen sestava největších zklamání roku a ne i největších trapáků. Takhle Davide Di Michele nemá své místo a rozhodně by si ho zasloužil.

Reagovat
terry

100. pro Maku.

Reagovat
Tomanatura

Green - Johnson, Vidic, Upson, O´Shea - Fellaini, Gerrard, Carrick(Fletch) - Rooney, Lennon(Kuyt) - Carlton Cole(Ronaldo)

James - Degen, Collocini, Ferdinand Anton, ? - Nani, Anderson, Deco, Downing - Adebayor, Di Michele

Tuto sestavu by se dalo nacpat hracema z B4, jelikoz ti jsou nejdrazsi, tudiz ocekavani u nich je nejvetsi...

Reagovat
terry

O'Shea nalevo?

Reagovat
Tomanatura

Vzdyt je to naprosty univezal. On hraje vsude, letos hral teda vic napravo, ale on se pocita jako vsechno v obrane. Vsude hraje stejne.

Reagovat
terry

Ano, to neříkám, ale tak zase dát ho nalevo, když je to pravák.. nevím. Spíše bych tam dal nějakého ortodoxního levého obránce. Ale je to tvá volba.

Reagovat
Tomanatura

Nikdo jiny me ani nenapadl...

Reagovat
kubys

Tak těmto sestavám musím dát Už jen za to, že v All-Star jsou 3 hráči WHU.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavé je ,že jeden ma PAtrice Evru v kladných jedenv záporných. Myslím, že odváděl kvalitní služby letos. Ale pěkný článek.

Reagovat
terry

Určitě ne tak dobré, jako loni.

Reagovat
smazaný uživatel

takovejch bylo vic treba Sagna byl taky jenom stinem hrace z minule sezony

Reagovat
herbage

Pro správné fanoušky EPL: Schwarzer - Bardsley, Shawcross, Bramble, Robinson - Delap, Tanio, Parker, Brunt - Beattie, Carlton Cole

Reagovat
herbage

PS: každý, kdo s tím nesouhlasí, je scum

Reagovat
fantomas

Taky může bejt sestavovatel scum a nerozumět tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Můžeš mi prosím charakterizovat slovo "scum", co to znamená?

Reagovat
herbage

To je jasné, každý, kdo nesouhlasí s mojí sestavou

Reagovat
smazaný uživatel

Takze scum = clovek co rozumi PL narozdil od autora sestavy?:))..

Reagovat
herbage

Nn, nad mojí sestavou každé srdce správného fanouška EPL jásá a plesá v nekonečné extázi na lukách radosti a potěšení

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k poctu Britu ano, ale to by to muselo v nejakym tymu hrat .. neni to all-star mimo big four ani s big four, neni to nic

Reagovat
herbage

Tainio

Reagovat
smazaný uživatel

By bylo krásné sledovat, jak by tento tým rozdupal Arsenal.

Reagovat
herbage

Spíš uházel, mám tam Delapa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chybi ti tam Tuncay

Reagovat
smazaný uživatel

ale kde je Ronaldo???

Reagovat
smazaný uživatel

V Corinthians

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lorcan

Reagovat
smazaný uživatel

Shwarzer - Johnson-Jagielka-Bramble-Baines - Lennon-Barry-Fellaini-Murphy-Brunt - Beattie

lavicka: Green - Hangeland - Parker, Dempsey - Davies

Reagovat
SqueeZy

chazy, berem nakupni kosicek a jedem smer Boro a Newcaslte? uz jsem vyhlidl par posil pro Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych si tam par hracu vybral... ale i ve WBA, libil se mi Olsson a Brunt... Za Valenciu vic jak 20 mega, za umisteni 7,8..., za prodej Scharnera pres 10... bude sranda v lete.

Reagovat
herbage

Scharner přes 10? Jakej blbec vám to dá?

Reagovat
smazaný uživatel

Udajne CHL hrajici bundesligove tymy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak blbec, je to asi nejkomplexnejsi hrac Wiganu ..

Reagovat
herbage

O zájmu HSV vím, ale tam nejsou blbí, nikdy nedávají za hráče více, než musí. Takže maximálně 5 mega éček, co byste proboha za 29-tého hráče, kterému končí za dva roky smlouva chtěli?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jen rikam, co jsem cet. Osobne ocekavam tak 6-8. ..

Reagovat
herbage

Přes 6 rozhodně nedostanete, já řikám 6 a míň

Reagovat
SqueeZy

nj pockame a uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Ale s Pennantem uz asi prakticky muzeme pocitat .. Vim, ze tobe se ten prichod moc nelibi, ale stejne, odejde mlady hrac, co mel v hlave odchod za ohromny penize a zadarmo prijde Anglican, kterej je schopny podavat podobny vykony, vek porad idealni a navic uz ho Bruce zna, takze nejde do klubu kvuli tomu si pomoct vys, ale za tim, s kym hral nejlip

Reagovat
SqueeZy

spis se mi nelibi ten odchod, Luis je kouzelnik, ale za ty prachy ... proti Pennantovi nic nemam navic anglan docela se na nej i tesim

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdej hrac ma svoji cenu .. a s 20 mega bez Valencii toho udelas vic, nez s Valenciou a 0 na konte

Reagovat
terry

A Valencia cenu 20 mega nemá, ale to je jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

To je otazka no. Kvalitativne ne, ale s prihlednutim k veku a potencialu uz jsme tu meli silenejsi pomer cena-vykon..

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan boss Bruce rules out Newcastle move

Wigan Athletic boss Steve Bruce has ruled himself out for the Newcastle United job.

He said: "I don't think it will happen for me because I think Shearer will stay. That's my opinion.

"We're all in the shop window. I was born and bred in the North-East and turned them down four years ago, but it's something I don't even think about."

Reagovat
SqueeZy

ruce pryc

Reagovat
SqueeZy

HSV

Reagovat
SqueeZy

za Scharnera by mohl prijit Pogatetz

Reagovat
smazaný uživatel

Brown, Pogatetz, Cattermole.. proti tomu bych fakt nechtel hrat

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak mimochodem:

Sar - 21 inkasovanych golu - 77 zakroku

Shwarzer - 34 inkasovanych - 143 zakroku

jak muze byt Sar v sestave..

Reagovat
herbage

Já ho tam nemám

Reagovat
smazaný uživatel

77 to je hrozně málo až se mi tomu nehce věřit ale jinak Schwarzer

Reagovat
smazaný uživatel

zajimavy postreh

Reagovat
smazaný uživatel

Schwarzer - Johnson, Vidič, Jagielka (Turner), Figueroa - Ronaldo, Gerrard, Carrick, Young - Fellaini - Torres

Reagovat
smazaný uživatel

TOP 11 EPL

Čech; Bosingwa, Alex, Carvalho, Terry, A. Cole; J. Cole, Ballack, Essien, Lampard, Malouda; Anelka, Drogba

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Uvažoval jsem ještě nad Obi Mikelem, protože Essiena zastoupil excelentně. Ale myslím že Ballack je jako DFM lepší.

Reagovat
terry

Tak teď si tomu nasadil korunu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nenasadil. Jen jsem chtěl trochu odlehčit téma.

Jinak bych přece nenapsal do TOP 11 Lamparda..

Reagovat
smazaný uživatel

V all-star souhlasim se všim kromě Rooneyho.

Reagovat
Swarley

a koho by si tam dal?Rooney je tam naprosto zaslouženě...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě jsi fanouškem Manchesteru lepší by byly třeba Anelka, Tevez, Robinmho či Bent

Reagovat
Tomanatura

Muzes to oduvodnit jinak, nez ze je Ti nesympaticky?

Reagovat
smazaný uživatel

Zlomené srdce...

Reagovat
Swarley

druhej důvod může být jedině ten, že ho nikdy neviděl hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát jsem ho samozřejmě viděl sleduju většinu zápasů Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

Rooneyho mam rád i když je to tlama ale podle mě je abxence Anelky Robinha nebo Benta docela nespravedlivá

Reagovat
smazaný uživatel

Given - Steven Taylor - Jagielka - Vidic - Sagna - Valencia - Song - Gerrard - Lennon - Torres - Rooney

Reagovat
fantomas

To budou jako v jedný linii od největšího po nejmenšího?

Reagovat
smazaný uživatel

to teďka nějak nechápu co myslíš.. : to je normální 4-4-2 ne snad?

Reagovat
fantomas

Ale ne, jen že pomlčkama se obvykle rozlišujou "obrana-záloha-útok"...

Reagovat
smazaný uživatel

1-1-1-1-1-1-1...

Reagovat
smazaný uživatel

ok příště to teda napíšu v tomhle schématu : X - X , X , X, X - X , X , X ,X - X , X

Reagovat
smazaný uživatel

jn možná jsem tam neměl všude dávat ty pomlčky - co jinak říkáš na tu sestavu?

Reagovat
fantomas

Tak neni uplně hrozná, jen se mi nelíbí Taylor na levém beku a Song je taky přece jen přehnaný. Kdyby tu byla sestava "překvapení sezony", dalo by se o něm uvažovat, ale mezi hvězdy zatim nepatří ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

no alespon tam nekdo z evertonu je falaini si to zaslouzi

Reagovat
smazaný uživatel

Schwarzer - Johnson, Jagielka, Carragher, Ashley Cole - Mascherano - Ashley Young, Gerrard, Benayoun - Rooney : lávka : Reina, Hangeland, Lennon, Torres

Carson - Chimbonda, A. Ferdinand, Coloccini, Dossena - Bentley, Deco, Ballack, Quaresma, - Santa Cruz, Owen : lávka: Turnbull, Dunne, Butt, Keane

Reagovat
smazaný uživatel

Hraješ jen na 10 hráčů, za druhý mít v záloze, která zklamala, hned 3 hráče CFC, je taky směšný

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě jsou tam oprávněně, u 1. sestavy jsem zapoměl do středu zálohy dát Carricka

Reagovat
smazaný uživatel

nvm preco tam davali quaresma ked ten ani nedostal sancu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tomi

Reagovat
smazaný uživatel

Rober Green(West Ham) - Ashley Cole (Chelsea), Phil Jagielka (Everton), Matthew Upson (West Ham), Glen Johnson (Portsmouth) - Scott Parker (West Ham) - Matthew Taylor (Bolton), Steven Gerrard (Liverpool), Michael Carrick (ManUtd), James Beattie(Stoke City) - Dirk Kuyt (Liverpool) Manažer: RAFA

Náhradníci: José Reina (Liverpool) - Brede Hangeland (Fulham) - Stephen Ireland (ManCity) - Robin Van Persie(Arsenal)

Reagovat
smazaný uživatel

manazer Rafa

Reagovat
smazaný uživatel

Ale choď...

Reagovat
smazaný uživatel

to si tam mohol nacpat rovno Wengera

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo ? Rafa robil pokroky,narozdiel od Wangera...

Reagovat
smazaný uživatel

v podstate iba vymena pozicii z minuleho roku .... ale Rafa tam nepatri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

ešte keby tak Dirk hraval v utoku

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ferinko...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak čtu tak pan Daníček má asi svůj svět, protože Evru, Downinga, Santa Cruze, Quaresma kterej přišel v lednu a moc toho nenahrál, zařadí do týmu zklamání tak

Reagovat
fantomas

To jo, Downing vlastně zářil, Santa Cruzovi to střílelo ostošest, Evra hrál oproti minulé skvělé sezoně nadstandardně a za Quaresmovo herní (ne)vytížení, může jen ten blbej trenér Hiddink, chudák Ricardo. Utři si slzy, chlapče, a radši otevři oči.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký slzy a chlapče..Downing co sem se díval nezahrál špatně, odehrál si svůj standart, ale přinde mi jako kdybyho to za Middlesbourg už nebavilo, Santa Cruz byl věčně zraněný a když hrál tak si taky zahrál svoje, Evra zahrál letos perfektně, v každém zápase se mi líbil, rozhodně nepatří do slabšího týmu a co se týče Quaresmy, taky si myslím že tam nemá být, ani se nemohl ukázat vždyt letos nehrál, takže je tam neoprávněně...Myslím si, že si tam měly být místo nich jiní hráči.....

Reagovat
smazaný uživatel

Downing si odehrál svůj standart??? Přece jenom, fanoušci od něj očekávali že dovede Middlesbrough k pohárům a všichni víme jak to nakonec skončilo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s panem Danickem bych se rad utkal. 3 bodiky zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je takový, že ti nevíš o anglický fotbale ani osminku toho co on

Reagovat
smazaný uživatel

Tak minimalne polovinu jo, samozrejme ze me nezajima jaky auto, kdo rozbil a co vyvedli hosi v nejakym klubu . To panu redaktorovi rad necham, me zajima jak to hraci odbehaj na hristi. A aspon nikomu nelezu porad do riti ze ?

Reagovat
kubys

Tak teďs mu to nandal, fakt jsi machr. Očividně víš o EPL totální p*ču.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Kdybys alespoň podal konstruktivní názor, proč by jeho sestava neměla být nej, ale ne, ty stále bliješ něco o tom, že on údajně píše články bulvárního rázu, přitom se v PL očividně vůbec neorientuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

ja bliju na tebe kubys myslel jsem ze to je jasne

Reagovat
kubys

Chápeš psaný text nebo ti to mám vysvětlit po lopatě?

Reagovat
smazaný uživatel

hm tak souvislosti zrejme nechapes ty ja myslel ze reagujes na toho smajle

Reagovat
fantomas

Taky ty mě znáš přímo jako svý boty, Kubo.

Reagovat
smazaný uživatel

díky, ale Kuba se nejmenuju

Reagovat
kubys

A tak třeba souvislost, že to bylo na mě ti nedošla, co?

Reagovat
smazaný uživatel

a jinak tohle ses malicko ztrapnil ale ono ti to snad dojde ze to fantomas myslel na me

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Ty jsi dobrý exot - srovnej můj nick se jménem Jakub (jiná verze je Kuba) a pokud nenalezneš žádnou spojitost je mi líto. Jinak prosímtě konečně podej nějaké racionální vysvětlení, PROČ je ta sestava podle tebe tak špatná, že bys měl hned 3 body. Díky.

P.S.: Pokud se tomu znova vyhneš, asi ti už není pomoci.

Reagovat
smazaný uživatel

tak i fantomas ti to uz napsal jinak k sestave: Mark Schwarzer, Ashley Cole, Matthew Taylor, Steven pienaar a Dirk Kuyt- tohle konkretne se mne nelibi ponevadz tu podle me tuhle sezonu byli lepsi hraci jak oni

Reagovat
kubys

Schwarzer? Jinak u Cashleyho a Kuyta by mě zajímalo, kdo za ně...teda spíš u Cashleyho. Jinak Taylor byl letos hodně dobrý, to, že ty nesleduješ Bolton, je už věc jiná.

Reagovat
smazaný uživatel

Schwarzer a Ashley? Kuyt (to je len otázka kam ho zaradiť) Jediný pre mňa diskutabilný je Pienaar, toho by som tam asi nedal do základu. Ostatní bezpodmienečne. Ale radi si vypočujeme názor človeka, čo PL pozná lepšie než redaktor Daníček

Reagovat
kubys

Kuyt na křídlo místo Pienaara a na hrot Berba

Reagovat
fantomas

Mužeš teda na pány reagovat? Nebo si srabácky prchl někam pryč?

Reagovat
smazaný uživatel

o par pater niz to mas

Reagovat
fantomas

Co s tim Pienaarem a Mattym?...jinak souhlasit se dá leda tak s Rooneym.

Reagovat
smazaný uživatel

pienaar-Abgonlahor a Matthew Taylorovi se moc vyjadrovat nechci ponevadz sem s nim videl vsehovsudy jen asi 6 zapasu ve kterych me nepresvedcil ale jestly ze ste ho videli vicekrat nez ja (prece jenom nejsem fanousek boltonu) pak vam ho neberu .

Reagovat
fantomas

Gabby, no to snad ne. Víc vyčichnout nemohl, ten jarní propad u něj byl ještě horší než u Younga.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvetľoval som to aj Talkymu, ten ale naň nedá dopustiť. Napriek tomu, že mu držím palce, zatiaľ moje čakávania naplnil len v niekoľkých zápasoch. Nevyrovnanosť výkonov a slabý odhad pri hodení lopty do priestoru sú zatiaľ jeho najväčšie chyby, ktoré musí bezpodmienečne odstrániť. Zakončenie sa zlepšuje, no to samotné nestačí. Potenciál je tam a je veľký, len ho využiť.

Reagovat
fantomas

Taky jako by zatím nedokázal pořádně využít své ohromné rychlosti. Občas mi přijde, že mu tahle přednost tak trochu překáží (podobný problém nacházím u Walcotta), takový Lennon umí v rychlosti s balonem pracovat daleko, daleko lépe.

Reagovat
fantomas

Ne, bylo to na opravdu na něj. Jenže ono se, aspon u nás, řiká Kubo takovym těm pošukům, který nevěděj, co povídaj.

Reagovat
kubys

Tak teď to je ode mě faila tímto se Masoxovi omlouvám.

Btw. Já jsem myslel, že to je narážka na těcch 35% neboo kolik jsem získal z toho tvého testu

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt-Rooney ,Schwarzer-VDS ,Ashley Cole-Herita Ilunga

Reagovat
smazaný uživatel

Čo prosím s tým nemenovaným hráčom Hammers? (inak v tej zostave, pokiaľ si si to ty, MiguelFCB a XY ďalších nevšimli, nešlo o to vybrať najzvučnejšie mená, ale hráčov, ktorí v pozitívnom zmysle prekvapili, naplnili kvality, boli niečím špeciálni, tiahli svoje tímy v pred a mali na ich víťazstvách leví podiel)

Reagovat
smazaný uživatel

tak VDS si to zaslouzi bez nej by Mu titul nemel a rooney je podle me technicky vybaveny lepe nez Kuyt a co se tyce zvucnosti nemyslim si ze to je az takovy rozdil mozna v pripade Saara asi jo ale kompenzuju to Colem

Reagovat
smazaný uživatel

1. VDS a jeho obrana sa už nemienim na margo vychytaných núl baviť (dosť veľká sprostosť, čo si napísal, už len pri porovnaní predošlej a tejto ukončenej sezóny, čo by si ako zalec poznať mohol) 2. Rooney-Kuyt je relatívny vzťah, lavička-základ pri prínose pre tím veľmi vyrovnané a relatívne 3. o žiadnych kompenzáciách nemôže byť predsa ani reči 4. Sar sa nepíše Saar 5. hráčov United neobhajujem aj keď som fanúšik telom i dušou 5. Nerob zo seba niečo, čo nie si (ak si to myslíš, nebuď aspoň tak hlúpy, aby si to dával všetkým navôkol najavo) - toť dobrá rada do života

Reagovat
smazaný uživatel

1.Tak nevim co mas proti vychytanym nulam-diky tomu MU hral tak jak hral citili sebou neskutecnou silu tim ze 11 zapasu nedostali gol.2.nechapu jak si to myslel ja poukazoval na tchnickou vybavenost obou hracu 3.ty si zacal s tim ze nejde o zvucnost jmen tak sem to kompenzoval tobe ne sobe 4.s tim saarem sorry nekde sem to precetl 5 MU vyhrali titul tak se logicky v takovych sestavach budou hodne objevovat 6(u tebe stale bod 5)taky ti dam jednu radu do zivota:Malokdo je tak chytry, aby si vazil opravnene vytky vice než falesne chvaly.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak poznamecka : Boha ze me delas ty,fantomas a kubys ja jsem rikal ze toho vim polovinu ne ze toho vim vice .

Reagovat
smazaný uživatel

Aj to stačí na kritiku S Pienaarom čiastočne súhlasím, inak sa nemám skutočne o čom baviť. Všetci ostatní sú tam (podľa zvolených kritérií) oprávnene. Tie nuly som bral tak ako som to vysvetlil nižšie, je samozrejme jasné, že Sar väčšinu zápasov nemal poriadnu prácu, zjednodušene povedané. Bavíš sa o technickej vyspelosti? A za to sa hráč dosadzuje do All-star hej? Čo to mení na veci ako takej, že zvučnosť (mimochodom logicky podľa tvojich "tipov") som vytiahol ja? Nemusíš odpovedať, myslím, že odpoveď poznáš. A rada do života je pekná, tú beriem. Akurát ju nestotožňujem s tým, čo si napísal hore.

Reagovat
smazaný uživatel

i samotna anketa mluvi za vse napriklad obrovska chyba by byla vyrazeni ashley younga ktery hral famozne

Reagovat
smazaný uživatel

Famózne by som si vyprosil. Zaradený, ako kde, každopádne jeden z lepších. Progres oproti sezóne 07-08 nezaznamenal znateľný, takže neprekvapil. Výsledok ankety? Nebuď na smiech, na PL diskusiu nám tu chodí taký plevel, že sa tomuto výsledku vôbec nečudujem, ba práve naopak, očakával som ho a to aj s prihliadnutím na fakt, že z oboch jedenástok by som vyselektoval čosi, takže primárne nechválim ani jednu 100%.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz se rozhoduju mezi hraci ktery maji podobny styl hry tak co jineho nez technika ma rozhodnout ? Jinak nevim co chces abych si odpovedel na : Čo to mení na veci ako takej, že zvučnosť (mimochodom logicky podľa tvojich "tipov") som vytiahol ja?- proste si rekl ze nezalezi na zvucnosti z cehoz jsem usoudil ze vice inklinujes k sestavam nezvucnym jinak tve kategoricke mysleni uz me unavuje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si usúdil zle. Odpoveď na danú otázku je: "Nič." Odpoveď je taká preto, že tvoja poznámka, že som to vytiahol bola zbytočná resp. nič nevypovedajúca. Nenegovala fakt, ktorý som skonštatoval, dokonca ho ani nijak nemenila. Ľudsky povedané, výkrik do tmy.

Ja preferujem proste hráčov, o ktorých viem, že spĺňajú akceptované atribúty. Pokiaľ sa bavíme o nejakej fiktívnej All-star je potrebné rozlíšiť v akej rovine sa o nich bavíme. Pokiaľ je to len rovina: najlepší hráči, alebo rovina: najväčśí progres alebo iná. Nuž a tu sa bavíme o hráčoch, ktrý si to zaslúžia na základe mnou, fantomasom a ďalšími zmienenými faktami o ich hre počas tejto sezóny. Opakovať ich už dúfam nemusím.

Myslím, že som sa vyjadril jasne, je len na tebe, čo z toho akceptuješ. Každá podobná AS je do značnej miery subjektívna, čo je dané aj formou tohto článku. Autor to predsa nikde nepopiera a nevyhlasuje ako objektívnu skutočnosť. No vedz, že na 80% sa zostavy zhodujú s realitou a tých 20 je prietorom pre odlišnosti, ktoré však nie sú podnetom na zbytočnú kritiku. Zbytočnú preto, lebo sa dotýka niečoho, čo sa môže ako tvrdenie blížiace sa faktu potvrdiť len zhodou väčšiny a ani toto samotné potvrdenie jeho pravdivosť nepotvrďuje. Väčšina sa totiž môže pokojne mýliť. (narážka na anketu, samozrejme len čiastočná)

Reagovat
smazaný uživatel

nemas neco spolecnyho se zelenejma ?

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo omg...

Reagovat
smazaný uživatel

taky nabidnou program a nevedej o cem je

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem o čom hovorím. Ak nevieš ty, o čom hovorím ja, môj problém to už nie je. Myslím, že si dostal odpoveď na tvoju prvotnú výhradu, tak neviem čo viac ešte chceš. Napisal som ti to po lopate aj abstraktne. Nestotožňuj štýl vyjadrovania, ktorý sa mení podľa potreby, s čímkoľvek iným.

Reagovat
smazaný uživatel

o to vubec nejde i kdyz si obcas nejakou tvoji vetu prectu dvakrat (vzhledem k tomu ze se ji snazis co nejvic slohove vysperkovat) tak sem nasel veci ve kterych si protirecis jinak to tu asi budu muset ukoncit ,protoze me to zdrzuje od prace ,kterou jeste musim do rana dodelat takze sorry ale asi si budes po zbytek noci muset najit nejakyho jinyho oponenta a diskutuj tu dal

Reagovat
smazaný uživatel

Protirečiť asi ťažko, ale aj ja mám dôležitejšiu prácu a to spánok, ktorý som v poslednom období zanedbal. A sloh nerieš, záleží od situácie. Nashledanou.

Reagovat
smazaný uživatel

si to po sobě přečti a pak melduj

Reagovat
kubys

Hej, tak ačkoliv fandím West Hamu, tak teďd jsi s tíím Ilungou hodně přestřelil. Sice mě oobrovssky překvapil, ale opravdu to na ten letošní Cashleyho standard, připadně ani na Evrův fakt nebylo. Jedno z překvapení sezony možná, All-Star určitě ne. U Kuyta otázka kam ho dát, jinak tam podle mě patří...a případ VdS vs. Schwarzer se tu už řešil - podle statistik i podle přínosu pro tým rozhodně Schwarzer.

Reagovat
fantomas

V Chelsea to byl Cashleyho nadstandard, bych dokonce řekl.

Reagovat
kubys

Tak jako proti minulým sezonám určitě, však já myslím jen ten standard, co si hrál v letošní sezoně. Fakt se mi líbil, ač ho moc nemusím.

Reagovat
fantomas

Na výkony v Arsenalu to nemá, ale od tý doby co je v Chelsea asi líp nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Navyše dal svoj prvý gól za money club a to pravou nohou, asi znamenie

Reagovat
smazaný uživatel

jo dobre ale taky si vem ze VDS nastoupil k vice zapasum a neni zrovna nejmladsi

Reagovat
kubys

VdS letos odchytal ve všech soutěžích jen o 6 zápasů více než Schwarzer...jinak vytíženost během zápasů měl Mark daleko větší. Jasně Sarovi všechna čest, ale letos nejlepší nebyl. Rozhdoně ne v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase kompenzuješ. Ee, tak ako kubys objasnil, Sar síce bol najvyťaženejší zápasovo, no v porovnaní so zápasovým vyťažením Schwarzera je to porovnateľné. Mark však predviedol nespočet! skutočne extrémne dôležitých zákrokov a on vychytal Cottagers EL. Bez neho by sa dostali tam kde sú, len ťažko. A výkony, ktoré predvádzal nemožno porovnať ak berieme v úvahu počet a náročnosť zákrokov oboch gólmanov atď. by som mohol pokračovať.

Reagovat
smazaný uživatel

a co psychické vypětí chytráku na to už nic neřekneš co ?

Reagovat
fantomas

Haha. Hihi. Hoho.

Reagovat
smazaný uživatel

200. Pre Van Persieho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To bol ten druhy DanieI

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom kdepak máme v těch sestavách nejlepšího hráče sezóny?

Co se týče Quaresmy, záporně bych ho nehodnotil, on když hrál, hrál dobře a rozhýbal hru, opomíjení koučem budiž takovou menší záhadou. Pro mě ale naopak spíš milé překvapení vzhledem k tomu, co se napsalo o jeho hře v Interu.

Reagovat
fantomas

Gerrad nechybí v ani jedné.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel tam nechybí ani Vidič což nechápu ptz se spíše blížil té opačné sestavě

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělej ze sebe hlupáka.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana ManU hořela celou sezónu nebýt vynikajícího útoku tak titul nebude ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Radši už přestaň....i když už je nejspíš pozdě

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem svůj názor řek nemám co dodat takže není nutné víc o tom psát

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus ten svůj názor podložit celosezonními statistikami...

Reagovat
smazaný uživatel

To není žádný názor. To je jen křik nějakého modrého scuma.

Reagovat
smazaný uživatel

To že tam Vidič nepatří je normální názor stejně tak jako že tam nepatří kdokoliv další

Reagovat
smazaný uživatel

To je tedy normální názor. Víš chlapče, kdybys to měl v hlavně srovnaný a něco aspoň věděl, tak bys mohl aspoň něco kloudného napsat...od tebe to jsou jen neodůvodněné kecy....

Reagovat
smazaný uživatel

A preto vytvorili novy rekord v pocte minut bez obdrzaneho golu,vsak?

Reagovat
smazaný uživatel

On jim totiž v bráně stojí Edwin víš A protože mají většinou tak 60 % držení míče tak se obrana moc do presu ani nedostane

Reagovat
smazaný uživatel

Takze obrana vlastne nema nic na praci,no napriek tomu horí...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud práci má tak hoří a hasí to Sar

Reagovat
smazaný uživatel

Uhm, hasiacym pristrojom

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře tak jinými slovy vd Sar zachraňuje situace před nejistou obranou a to po celou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Rovnako ako kazdy brankar.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže žádný v Premier League tak úspěšně!

Reagovat
smazaný uživatel

Hod mi odkaz na statistiku uspesnosti brankarov PL,nech viem ze zase nehovoris do vetra.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/premier-league/2008-2009/statistiky/brankari-prumer/

Z těch pravidelně hrajících je první a nemůžeš říct že ne

Reagovat
Swarley

góly na zápas nic neříkají o kvalitě gólmana, ale o obranné hře celého týmu....úspěšnost zákroků je lepší měřítko....

Reagovat
smazaný uživatel

Prvy je Hilário

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi idiot? Pochop konecne, ze

Sar - 21 inkasovanych golu - 77 zakroku

Shwarzer - 34 inkasovanych - 143 zakroku

A

Manchester Utd - 63.1% clean sheet

Fulham - 39.4% clean sheet

To znamená, že Manchester má vynikající obranu, mnohem lepší, než třeba Fulham (clean sheets), ale takový Schwarzer letos chytá lépe než VdS (podíl zákroky/ink goly)

A nemel tu hovna!!

Reagovat
smazaný uživatel

O kvalitě brankáře vypovídá průměr a né počet zákroku nebo cleen sheet

Reagovat
Swarley

ty jsi vážně dobrej provokatér

Reagovat
fantomas

Kdybys nebyl tak hloupej, dolare, hravě si ho vypočítáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne si to niekto vsimol .Gratulujem

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Sar - 21 inkasovanych golu - 77 zakroku

Reagovat
smazaný uživatel

Hořela? No ty krávo...

Reagovat
smazaný uživatel

On ho robit ani nemusi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem oficiálně nejlepšího hráče EPL za sezónu 08/09

Reagovat
fantomas

To je jako Lampard?

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělej si ze mě srandu, myslel jsem Giggse... i když Lamparda popravdě řadím letos hodně vysoko, jak třeba loni hrál docela tužku, letos byl po celou sezónu prakticky jediným, kdo ofenzívu Blues táhl (nepočínaje Essiena, který byl většinou zraněn).

Reagovat
fantomas

Giggse ale zvolili hráči (a trenéři?), ne? FA určila Gerrarda...

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ale já beru volbu samotných hráčů a manažerů vážněji...

Reagovat
fantomas

Dobře, ale "oficiální volba" to tak jako tak není.

Reagovat
smazaný uživatel

to určitě je, jenom to bude mít jiný přívlastek. Jasně, pro přesnost bych jsem dodat, že podle hráčů a manažerů... Vždyť anket o nejlepšího playera sezóny EPL je tolik...

Reagovat
smazaný uživatel

*bych měl

Reagovat
smazaný uživatel

To je tušim Giggs nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je myslim podle hráčů a ty ho zvolili spíš proto že končí

Reagovat
galacticosi

tak Tomáš Honazjer . Marek Čech v zostave sklamaní? Veď keď dostal šancu bol najlepším hráčom WBA, inak sedel na lavičke len kvôli tomu, že tréner dával hrať svojho miláčika p. Robinsona

Reagovat
smazaný uživatel

V cem byl nejlepsi kdyz hral?

Reagovat
galacticosi

oproti Paulovi Robinsonovi? Tak v prvom zápase, ktorý hral za WBA zariadil výhru 2 gólovými prihrávkami. A po každom odohratom zápase ho tréner chválil ako hral, lenže v nasledujúcom zápase opäť dostal čancu miláčik Robinson

Reagovat
smazaný uživatel

Njn Z dobrých sestav se mi nelíbí ani jedna a z těch plných sklamání spíš ta p. Daníčka. Nechápu proč je u Honajzra v Deco když celou sezonu obstojně odehrál Evru bych nedal ani do jedné sestavy ptz ani do jedné nepatří...

Reagovat
smazaný uživatel

Jô v sestavě zklamání je výsměch, třebaže své kvalita v Premier League ještě pořádně neprobudil...

Reagovat
smazaný uživatel

Zklamal v obou působištích....

Reagovat
smazaný uživatel

Prisel za 19 mega, hral jako hrac za 3.. obrovsky zklamani. 3 dobry zapasy za sezonu nic nezmeni. A to, ze svy udajny kvality jeste neprobudil je hezke, ale na letosku to nic nemeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Pavljučenko v sestavě zklamání? To byl až tak špatný?

Reagovat
smazaný uživatel

Hloupý Tottenham ho kupoval jen kvůli Euru, takže si to částkou na sebe upletl bič. On hraje jinak pořádně stejně, rozdíl je v tom, že v Premier League nedával tolik gólů, to by se mohlo příští sezónu změnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych rád věděl proč je v sestavách Vidič Myslim že nejlepší stoperská dvojice v sezoně byli jasně Terry-Carvalho takže alespoň Terry by tam měl být, Vidič zaz tak nezazářil

Reagovat
smazaný uživatel

Carvalho hral letos 16 zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak právě proto říkám že by tam měl být z této dvojice Terry, ptz Carvalho se zranil

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt ho taky v jedny sestave mas. Ale Vidic byl letos rozhodne nejlepsi CB ligy. Spolecne s Jagsem ..

Reagovat
smazaný uživatel

Njn je tam sem asi slepej ale stejně bych řek že tam Vidič nemá co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz se uvazej ty tvoje nazory tady, tak je asi docela jedno, co bys rek:).. ale aspon zes uznal, ze si slepej no.. pokrok

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsi jeden z těch co by rádi v All stars viděli Bosingwu no jo no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč se kvůli sporu o pravý kraj obrany Chelsea tady do mě musí navážet pořád asi 10 lidí co neuznávají jiný než vlastní názor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky myslím, ale jinak dobře hráli také Hangeland nebo Turner, který byl jedním z mála hráčů z Hullu, jenž by snesl přísnější měřítka...

Reagovat
Swarley

co se tady člověk nedočte...

Reagovat
smazaný uživatel

Do sestavy zklamání nemůže dát Evru HLUPÁÁK!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně tak jako ho nemůže dát do All Stars ten druhej hlupák...

Reagovat
smazaný uživatel

Brankář podle mě jednoznačně Schwarzer.

Reagovat
smazaný uživatel

fantomas - až teda na to, že bych vyhodil Upsona, dal bych místo něj Jagze a místo něj bych nacpal Fellainiho....jinak fakt dobrý

Honajzer - bych se teda chtěl zeptat co dělá v sestavě zklamání zrovna Myhill? V allstars mi přirozeně chybíJagielka a přebývá Ronaldo ale tak to je odpustitelné.....

Jinak mi je teda líto, že nikdo z vás si nevzpoměl na Pulise.....

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně Tony by si to velmi zasloužil:-)Ale spousta lidí tady zná jen Big 4 takže jsem i čekala že tam Tony nebude.

Reagovat
fantomas

Tak u mě byl jako náhradník SAFa, toho sem prostě musel odměnit za titul nejúspěšnějšího trenéra historie britské kopané.

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

pane bože co tam dělá Quaresma ?

Reagovat
smazaný uživatel

šílený sestavy, ale nejprve by bylo dobré definovat si pojem zklamání sezóny,špatnej výkon,špatné výkony nebo malá zápasová účast ..

tohle jsou dost subjektivní názory a to všechny, neříkám, že špatné ale subjektivní.. jsme fanoušek manchesteru ale přesto dokážu ocenit a uznat, že některé posty mají prostě jiný týmy lepší.. nechápu ale jak může dát někdo do sestavy zklamání hráče kterej hrál 15 minut nebo vůbec nebo někdo kdo je stínem své minulé sezónybuďto hraje průměrně, výborně a nebo tragicky (ve více zápasech) poté může být zklamáním ale jinak je to prostej průměr jako třeba evra,ferdinand a podobně.

namísto toho quaresmy bych jako zklamání dal spíš deca...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me Deco splnil ocekavani a neni proc ho davat do zklamani

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

to je presne to o cem mluvim.. jinze deco tech prilezitosti mel o dost vic a opravdu vydarenych zapasu na jeho jmeno moc nebylo narozdil od quaresmy kteryho jsem videl hrat jeden match, ve kterym parkrat nacentroval ze strany a uz si nezahral a je jako zklamanim.. kdyz nekdo nehraje tak nemuze byt zklamanim stejne jak kdyz nekdo hraje prumerne. jinak na levy zaloze se mi letos hodne libil park, bohuzel on ma zalostnou koncovku coz z neho dela "pouze" nadprumernyho levyho zaloznika nikoliv all star ..

Reagovat
fantomas

To mě nemuže zklamat, že nehraje? Pokud má opravdu ty kvality, že když byl na hřišti, tak hru Chelsea obohatil, nemuže bejt náhodou chyba třeba v jeho tréninkové morálce? To si nepřipustíte, co?

Reagovat
smazaný uživatel

achjo to je tezky...(btw doufam ze ti nevadi ty hacky, pisu na notasovi a nemam tedka na to checkovat interpunkci)

jako z jisty casti mas pravdu v tom, ze to muze byt casti chyba z jeho strany, ale vem si ze pokud prijde novej trener a sazi na svy kone tak ta sance si zahrat rapidne klesa.

Reagovat
fantomas

Pokud by makal tak, jak by měl makat, nevěřim tomu, že by ta šance nepřišla. Malouda se sice zvedl, ale napravo místo bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Bentley vlastně druhou polovinu sezóny nezklamal, protože nehrál :D

Reagovat
smazaný uživatel

hej kamo, vy si z toho delate srandu ale srovanvat hrace kterej hral 15 minut a "moc se nepredvedl" a hrace kterej hral pul sezony je uplne o necem jinem, nereknu kdyby hral alespon pet zapasu ale stridani v druhym polocase je fakt malo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to prostě zklamání. Asi byl důvod, proč nehrál...Přišel jako hvězda a seděl na prdeli...

Reagovat
smazaný uživatel

chces rict ze rosickej je taky zklamanim sezony ? odpovim ti sam rozhodne .. nedal zadnej gol na zadnej neprihral v podstate jakoby vubec nehral..

Reagovat
fantomas

No to je fakt srovnání.

Reagovat
fantomas

Nevidim duvod, proč neporovnávat lonského Evru s tim letošním. Když jsem to srovnání provedl, vyšel mi ten letošní jako jednoznačné zklamání. Co naděláš?

Reagovat
smazaný uživatel

a jsme zase u toho, ty porovnavas hrace z minuleho roku stim letosnim, klidne muzu rict ze torres je zklamanim pro me, protoze minuly rok byl mnohem lepsi, letosni pouze prumer za to gerrard nebo kuyt presne opacne.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé sestavy, po delším zapřemýšlení mě asi více zaujala ta fantomasova.

Jinak oceňuju, že zdejší redakotři mají stále trpělivost napsat svoje SUBJEKTIVNÍ all-star sezóny, i když jim to tu polovina zdejších "přispívajících" zkritizuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych dal určitě Fernanda Torrese

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt? To jsou fóry Torres nebo Anelka

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, Anelka, co dal polovinu gólů do prázdné proti relativně gólovému Kautovi, jenž celou sezónu makal pro tým a jel na max...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Prosím o zabanování uživatele "DominikH". Je zjevné, že je to nějaký blbeček, který tu naschvál dělá ze sebe tupce.

Reagovat
smazaný uživatel

Di laskavě pryč

Reagovat
Tomanatura

Podivej. Máš u všeho naprosto odlišné názory, než většina. neříkám, že je nutné být stejný jako ostatní, ale ty máš naprosto odlišné názory od všech. Je mi jasné, že jsi jen tupce, který se nudí, ale mohl bys tu ty názory přestat komentovat, jelikož to tu jenom pobuřuje a zbytečně zasírá diskuzi 150 komentáři o jisté věci.

Reagovat
smazaný uživatel

U všeho ne, u většiny ano ale to není můj problém... Každý máme názor jaký máme a nemyslím si že by se konkrétně všem líbila alespoň jedna ze sestav, každý by si dosadil někoho jiného alespoň na jedno místo

Reagovat
Tomanatura

Nehodnotím jen z této diskuze. Ještě jsem od Tebe neviděl příspěvek, ve pod kterým by nebyl alespoň jeden smějící se smajlík jiného uživatele.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ono, někdo sem píše aby se líbil, někdo proto, že chce vyjádřit svůj názor co se většině nelíbí

Abys neřek že umim jen kritizovat dám ti svoje sestavy a kritizuj ty co se ti nelíbí, určite mi řekneš že tam mám moc hráčů z Big4...

Sar - A. Cole, Terry, Jagielka, Johnson - Malouda, Gerrard, Koren, Ch. Ronaldo - Torres, Anelka. Náhradníci:Čech - Steven Taylor - Cahill - Fuller.

Gomes - Bosingwa, Dunne, Agger, Zuiverloon - Downing, Bentley, Dossena - Keane, Jo, Gekas. Náhradníci: Cudiccini - Collocini - Lucas Leiva - Tuncay Sanli

Reagovat
r.mrazik

tebe to tak vytocilo? nahodou,mne tenhle typek vzdy pobavi...navic,aspon otevira diskuzi...sice tim,ze keca nehorazny kraviny,ale jinak? kdyby kazdy vedel vse,tak by se tu nic nedelo...proste,svet potrebuje blby kdyz tak prece neni problem na nej reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, Andreji...

Reagovat
smazaný uživatel

ja jim ty sestavy neberu, mají to hezky poskladane, jenom mi vadi ze si kazdy pod pojmem zklamani predstavuje neco jineho, pokud ten hrac nehraje tak nemuze zklamat ani nadchnout to je preci jasne i 10 ti letemu ..

Reagovat
smazaný uživatel

Dominik H aká Dominik Holinka ..můj soused ?

Reagovat
smazaný uživatel

To vážně ne

Reagovat
smazaný uživatel

Dominik H? nejsi z Brna?

Reagovat
hefy

Spíš z Pardubic.

Reagovat
fantomas

Od Plzně.

Reagovat
hefy

To snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

z Ostravy...a kdo to uhádne dostane cenu....ale ještě nevím jakou...

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že ho neblokli, jinak nezjistíme vítěze =)

Reagovat
smazaný uživatel

Z Prahy twl

Reagovat
smazaný uživatel

All stars jsou zbytečnost, akorát se vždycky plno lidí pohádá, v lepším případě "pohryže".

Reagovat
smazaný uživatel

chybí mi tam Xabi ten Dirk v první sestavě je zajímavý, ale musel bych dlouho přemýšlet jestli si to zaslouží ... tuhle sezónu zrál jako víno, ke konci předváděl perfektní výkony =)

Reagovat
smazaný uživatel

All star tým PL 2008/2009

Van der Saar (Man.Utd)

Bosingwa (Chelsea), Terry (Chelsea), Vidič (Man.Utd), Johnson(Portsm.)

Mascherano (Liverpool),

C.Ronaldo ( Man.Utd.), A.Young(Aston Villa)

Gerrard(Liverpool)

Anelka(Chelsea) Robinho ( Man.City)

Náhradnící: Friedel ( Aston Villa), Upson (West Ham) , Rafael (Man.Utd), Lampard(Chelsea),Fellaini (Everton),Rooney (Man.Utd),Torres (Liverpool)

Reagovat
fantomas

To je zase jednou žrádýlko.

Reagovat
smazaný uživatel

to víš, už sem hladný...

Reagovat
smazaný uživatel

ten útok

Reagovat
kubys

Rafael

Reagovat
hefy

Schwarzer - Cashley, Bramble, Vidič, Johnson - M. Taylor, Cattermole, Carrick, A. Young - Rooney, Torres

Reagovat
smazaný uživatel

ten ronaldo by tam, ale měl být ať ho máš nebo nemáš rád ..jinak celkem solidní 11-ka ..

Reagovat
fantomas

Ale prdlajs.

Reagovat
hefy

Ronaldo plnohodnotně nahradí Young. Navíc je to sympaták a angličan, takže u mě má přednost.

Reagovat
fantomas

Taylor, Pienaar, Milner, Brunt - tito všichni křídelníci letos Ronalda předčili.

Reagovat
hefy

Brunt.

Jak sem na něj mohl zapomenout? Možná bych ho tam dal i místo toho Younga. Přál sem si ho jako náhradu za Valenciu do Wiganu, ale ted když přijde Pennant, tak to zřejmě padá. Stejně o to m asi ani žádná zmínka nebyla, jen mé zbožné přání.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zas ne...

Reagovat
fantomas

Ale jo...

Reagovat
smazaný uživatel

hehe to, že Vás v podstatě vyřadil z LM sám ještě neznamená, že ho tam nedáš .. taky dokážu uznat přínos hráču AFC, když nějaký je ...

Reagovat
fantomas

Já mu ale přece neodpírám VEŠKERÝ přínos...neplet si pojmy s dojmy.

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

evra nebol sklamani,s tym nesuhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

oproti minulému ročníku byl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se taky přidám, Schwarzer - A.Cole, Vidič, Jagielka, Johnson - Gerrard, Carrick, Lampard - Young, Torres, Arteta

lavička - Given, Terry, Fellaini, Ireland, Kuyt

Reagovat
fantomas

Arteta za letošek ne, na to byl až příliš mimo hru.

Reagovat
smazaný uživatel

to připouštím, ale když hrál, byl nesmírně platný, z mého pohledu rozhodně před Kuytem.

Reagovat
fantomas

Kuyt odehrál celou sezonu a byl taky mimořádně platný, nevim, jak muže tenhle minisouboj vyhrávat Arteta (aby nedošlo k mýlce - taky ho mám rád, ale za letošek prostě ne).

Reagovat
smazaný uživatel

protože Kuyt byl několikrát bez Gerrarda mimo. On je to takový prancant a mně se tím líbí, dokonce v součtu určitě předvedl více. Dost mezi těmi dvěma váhal, ale Arteta mi přišel spolehlivější a v poměru k odehraným zápasům předvedl průměrně víc... U Kyuta se sem tam veze na zbytku týmu.

Reagovat
fantomas

To se veze spíš Torres, ale budiž.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u koncového útočníka je typické, že se veze na zbytku mančaftu, právě na něj má tým pracovat a vytvářet mu šance, které on svou excelentní střelou zakončí.

Reagovat
fantomas

Za Kuyta právě ale taky hovoří asistence, kdyby se počítaly i hokejové druhé asistence, bylo by jich ještě daleko víc.

Reagovat
minoLFC

no neviem...Kuyt odohral všetky zapasy v lige, dal 13 golov z hry, este viac asistencii a stihal aj braniť...Arteta oproti minulám sezonam slabší

Reagovat
smazaný uživatel

jako všem ostatním ti tam chybí Xabi

Reagovat
hefy

Co když tam nemá co dělat?

Reagovat
smazaný uživatel

Misto Jagielky x Upson, Artety x Rooney, Schwarzera x Given, Lamparda x Ireland

Reagovat
smazaný uživatel

Já souhlasim se sestavou Tomáše Daníčka, ale místo Schwarzera, kterýho bych dal jako dvojku, bych dal Howarda

Reagovat
smazaný uživatel

Golman: Schwarzer(Green)

Stopeři: Jagielka,Vidič náhradník Alex

RB/LB : G.Johnson, Cashley

záloha: Fellaini, Gerrard, náhradník Carrick

křídla:Young, Brunt náhradník CR

útok: Anelka, Davies náhradník Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Beru to podle toho, jak zlepšili svoje výkony oproti předchozí sezoně, nakolik táhli tým a jak předčili to, co se čekalo.

Jinak náhradník v útoku místo Rooneyho Agbonlahor - je tam přecpáno, zasloužil by si to i Davies nebo Kuijt, ale na Agba jsem zapomněl a chybí mi tam...

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel mal veľa hluchých miest ďalšie výhrady nechám radšej tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stále toho předvedl hromadu a byl jedním ze základních kamenů AV... Pro mě jednoznačně velký progres a za to si to zaslouží. Nejde o výkonnost, kdy Rooney je lepší, ale o to, že Rooney se nikam neposunul, Agbo jo

Reagovat
smazaný uživatel

Za posun by som ho ale do AS nedával Ale inak Držal a držať palce mu budem, len tam ešte zatiaľ nevidím len to, čo by som chcel...

Reagovat
smazaný uživatel

A sestava tedy následující -

Schwarzer -. Cashley, Jagielka, Vidič, Johnson - Young,Fellaini,Gerrard, Brunt - Anelka Davies

Sestava zklamání -

James - Coloccini,A.Ferdinand, Dunne - Bentley,Lucas,Denilson,Deco - Alves,Ade,Heskey

James byl proti lonskému roku úděsnej, ani jeden z trojice obránců nenaplnil nic, co se dalo očekávat, Deco hrál tragicky, Denilson nejvíce odehraných zápasů za Arsenal a přitom jeden z nejslabších hráčů a Lucase nemusím snad rozebírat Adebayor oproti lonsku nic moc, Alves tragédie a Heskeyho tam dávám jen proto, že ho prostě nemám rád a obvinuji ho z propadu výkonosti AV(joke)

Reagovat
smazaný uživatel

Joke Dunne ma ale vôbec neprekvapil (i keď čiastočne zapieram svoju teóriu), podobne tak ani Lucas a Denilson neprekvapili (vychádzam len z názvu SKLAMANIE čo pre mňa a ani jazykovedcov nie je synonymum najhorší hráči sezóny)

Reagovat
smazaný uživatel

Keď som tu už 4 dni nebol, tak...

Ideál (4-3-3)

Schwarzer - A.Cole, Vidič, Jagielka, Johnson - Giggs, Carrick, Gerrard - Ronaldo, Anelka () Torres

náhradníci: Given(pochvalu zasluhuje aj Jaaskeleinen, Sar a Reina), Young , Lennon, Ireland, Hangeland, Rooney (alternácia s Giggsom), Alex

tréner/manager: SAF

Sklamania:

Turnbull - , Coloccini, Dunne, A.Ferdinand - Bentley, Deco, Kranjcar, Downing- Adebayor, Joao Alves

náhradníci: Myhill, Santa Cruz(Alves nesklamal, Quaresma neodoral, Degen , James nesklamal...)

tréner: LFS, Juande Ramos, Wenger+Benitéz

Je to narýchlo, takže niektoré veci by som s odstupom času pozmenil, avšak len kozmeticky

Reagovat
smazaný uživatel

oooo

Reagovat
smazaný uživatel

oja idealna zostava: Reina- Evra-Vidič-Caragher-Johnson-Kuyt-Gerard-Carick-Malouda-Torres-Anelka

Reagovat
minoLFC

Schwarzer - Johnson , Vidič, Carra, Baines - Kuyt, Essien, Gerrard, Young - Ronney , Torres

lavička: Reina, Jagielka, Carrick, Lennon, Anelka

Reagovat
minoLFC

manažer: David Moyes

Reagovat
smazaný uživatel

Moje sestava na základě oblíbenosti:

Given (City) - Brown (MU), Taylor (NU), Davies (Villa), Evra (MU) - J. Cole (Chelsea), Guthrie (NU), Carrick (MU), Lennon (Spurs) - Bojinov (MC), Beattie (Potters)

Lavička: Foster (MU), Jagielka (Toffees), Young (Villa), Parker (WHU), Berbatov (MU)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň někdo to pochválil no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ani môj a nechválim si ho sám. Aspoň si si mohol spraviť 10 fake nickov

Reagovat
smazaný uživatel

A dát si 10 palců?

Reagovat
smazaný uživatel

Nič iné som tým mysliet nechcel. Jedine, že by si dal ešte desať reakcií o dlžke článku, ale myslím, že až tak úchylný v tomto smere nie je nik (max. dolar )

Reagovat
C-M@ster

Tak nejchapu, co tam dela Pienaar. Naopak bych tam dal Cahilla.

Do spatne sestavy bych dal Silvestreho, co hraje totalni tuzku. Pobavilo me, kdyz ho komentator oznacil za "trojskeho kone Alexe Fergusona"

Reagovat
kubys

Green - Cole, Vidić, Jagielka, Johnson - Parker, Fellaini, Carrick - Gerrard, Brunt - Ronaldo

Reagovat
kubys

Reagovat
Arbiter

OT: podle The Times je Petr Čech nejúžitečnějším hráčem uplynulého ročníku PL

Reagovat
smazaný uživatel

v čom, kanadskom bodovaní?

Reagovat
smazaný uživatel

Cena za vytrvalost,sportovního ducha a oddanost hokeji

Reagovat
Arbiter

mě se tu nechce házet link, prostě si to vyhledejte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

podívej se na ČTK, jedná se o užitečnost na výsledku týmu

Reagovat
Arbiter

reakce na Getza, sakra

Reagovat
smazaný uživatel

No comment

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.. tak to jsem asi kazdej sledovali jinej ročník...

Reagovat
Staenly10

Více se mi líbí sestava Tomáše Honzajera...

Reagovat
smazaný uživatel

Honzajera...

Reagovat
fantomas

Ještě se nám snaž namluvit, že máš jednoduché jméno.

Reagovat
smazaný uživatel

No a nemám? Typické české...

Reagovat
Staenly10

Ouu,tak to pardon ...

Reagovat
Staenly10

To se měl bejt spíš pro fantíka teda...

Reagovat
fantomas

Už sem taky zažil pár Janíčků, ale to byla spíš chyba odposlechu.

Reagovat
Staenly10

Reagovat
Staenly10

Tak mýmu bratrovi zase řikaj Turek,protože mu pošta zkomolila jméno z Trska na Turka...

Reagovat
smazaný uživatel

U nás na skúške bol študent Figura. Profesorka ho pri prezencii nazvala (podľa podpisu) M`Bura

Reagovat
fantomas

Reagovat
kubys

Reagovat
hefy

Pořád máš jméno český, ale moje se každou chvíli komolí.. Jednou to je Hoffner, jednou Hefler, jednou Hesler, jednou Heffner, jednou Hoffnner (to byl snad vrchol), jednou Hefle.. a tak dál. A věř nebo ne, moje příjmení je jednoduchý jak facka - Hefner.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Hugh? No na skomoleniny svojho mena sa nesťažujem, všetky vychádzajú z jedného a všetky vyjadrujú v preklade náčelník

Reagovat
hefy

Vzdálená příbuznost.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj u teba?

Reagovat
hefy

U mě už moc ne, ale táta a hlavně děda. Tam ještě příbuzná krev je.

Reagovat
kubys

Reagovat
Devil

Reagovat
homeles8

Co Roman?

Reagovat
Arbiter

400. pro All star

Reagovat
Arbiter

*stars

Reagovat
Paddy

tak moje sestava pro tento rok Schwarzer-Johnson,Alex,Hangeland,Cole-Young,Lampard,Gerrard,Ireland-Torres,Agbonlahor

Reagovat
smazaný uživatel

Ireland na lajně by se rozpustil blahem fakt

Reagovat
Paddy

to uz by byl jeho problem ale urcite by tam hrat mohl

Reagovat
smazaný uživatel

Nic z toho, co ho zdobí by tam nemohl uplatnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Rovnako tak aj Lamps s Gerrardom spolu v strede. Ale tak väčšina ľudí tieto zostavy neskladá podľa hrateľnosti (to znie ako keby som hovoril o hre na PC )

Reagovat
Paddy

tak Lamps hraje s Gerrardem v repre a jak to vypada , oni dva spolu bez sance, ale kazdej sam ...vybral sem hrece kteri me letos nejvic pobavili

Reagovat
smazaný uživatel

Veď prečo som takú reakciu asi napísal?

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt ?

Reagovat
fantomas

Dirk, no...

Reagovat
smazaný uživatel

A co tam děla ? Jako viděl sem dost zápasů, a hrál clekme dobře ale že by měl být v All Stars to bych ani neřekl

Reagovat
fantomas

Maká, dře, nahrává, střílí důležité góly, spolyká haldu kilometrů...

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme. Pripadá mi to skôr tak, že Miguel zjavne nepochopil, v akom duchu sa vaše zostavy niesli

Reagovat
smazaný uživatel

green-cole-jagielka-alex-johnson-a.cole-fletcher-ireland-gerrard-lennon-torres

Reagovat
kubys

Kdo je ten první Cole?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát na 5 beků s Andy Colem napravo je riziko

Reagovat
smazaný uživatel

To jo no, když to byl útočník, který už je v důchodu...

Reagovat
kubys

Reagovat
Swarley

ve svých nejlepších letech by to i na tom pravým beku odehrál...

Reagovat
smazaný uživatel

za arsenal bohuzel nikdo jo do nahradniku bych dal aršavina, ten mě překvapil jak rychle se adaptoval

Reagovat
smazaný uživatel

joey

Reagovat
kubys

V obraně?

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt-Rooney ,Schwarzer-VDS ,Ashley Cole-Herita Ilunga

Reagovat
smazaný uživatel

v utoku , a ashley na stoperu

Reagovat
smazaný uživatel

jj, na svym oblíbenym

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si mimo

Reagovat
smazaný uživatel

ne delam si srandu samozřejmě ashley levej bek a joe na levou zalohu

Reagovat
Swarley

je fakt, že těch vtípků už bylo dost

Reagovat
Kapřík

Given

Johnson, Jagielka, Vidič, Baines

Fellaini

Rooney, Gerrard, Carrick, Young

Torres

Trenér: Sir Alex

Sestava náhradníků:

Green

Bosingwa, Upson, Hangeland, A. Cole

Fletcher

Lennon, Ireland, Alonso, Taylor

van Persie

David Moyes

Další pro mě skvělé výkony:

Bramble, Parker, Alex, Aršavin, Jonás, Behrami, Song, Kuyt, Ivanovič, Millner, Petrov, Laursen, Brunt, Morrison, Shawcross, Faye, Beattie, Etherington, Geovanni, Schwarzer, Reina...

Kapříkovo překvapení sezóny: Fellaini. Nevěřil jsem mu vůbec, ale nakonec mi pěkně zklaplo. Ten hoch je už po půlce sezóny mezi nejužší špičkou...

Kapříkovo zklamání sezóny: David Bentley. Věřil jsem mu až moc, ale zřejmě měl letos lepší věci na práci, než fotbal...nicméně příští rok by si už mohl vytěsnit nějakou tu minutku

Předem říkám, že tohle je sestava na základě individuálních výkonů v rozestavení, které mi pro ně nejvíc zapadalo .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rozostavenie s Davidom Moyesom v útoku a Persiem na podhrote je celkom lákavé

Reagovat
fantomas

A ve dvanácti.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme. A bez coacha

Reagovat
Kapřík

K čemu coach? David si to ošetří přímo na hřišti .

Reagovat
kubys

Reagovat
kubys

Tak přeci jen David v Prestonu těch gólů nastřílel docela dost

Reagovat
Kapřík

to víš, takhle k večeru mě chytla drobná retrománie .

Reagovat
smazaný uživatel

, tak vrele odporúčam pre dotvorenie atmosféry

http://www.youtube.com/watch?v=OCAjmuA1HDk

Reagovat
Kapřík

To díky za tip, ale pro nás fajnšmekry radši o šest let starší toto: http://www.youtube.com/watch?v=OCAjmuA1HDk popřípadě oblíbenou skladbu doktora House i mojí maličkosti: http://www.youtube.com/watch?v=hKUBTX9kKEo . Holt semdesátky, no...

Reagovat
kubys

Bratři Gibbsové jsou naprosto drsní...a kdo by z nich věřil, že jeden z jejich potomků potom bude hrát v tak obskurní formaci, jakou je Crowbar

Reagovat
kubys

*Gibbové

Reagovat
Kapřík

Tak tak, škoda že u nás nejsou moc známí, ale vzhledem k našemu hudebnímu trhu a tomu co hrajou v rádiích se člověk ani nemůže divit . I když kdo chce hledat, najde... .

Reagovat
kubys

Tak zrovna v mojem okolí je Crowbar docela kult...stejně jako Die Puhdys

Reagovat
Kapřík

Tak to máš slušně kultivovaný okolí . Osobně bych doporučil i The gutter twins .

Reagovat
kubys

Ale já jsem stejně spíš komerční viz. http://www.last.fm/user/kubys89

Reagovat
Kapřík

Jasný, lecos z toho seznamu mi dělá radost . Ale tak já fušuju do hromady věcí a stylů a vždycky si vybírám co uznám za kvalitní, takže chápu .

Reagovat
kubys

Jinak v posledních dnech je pro mě No.1 tohle - http://www.youtube.com/watch?v=xvj9i7wnFtA&feature=related

Přitom je zajímavé, že když jsem viděl Dandy Warhols poprvé (koncert s NIN), tak mi přišli nijací, ale před rokem mě na Coloursech fakt chytli, pak to ze mě opadlo a teď se to znovu vrací zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, i keď ich nepočúvam pravidelne, tiež som taký fajnšneker všehochuti, Bohemian like you a We used to be friends si občas pustím. Je to také oživenie

Reagovat
kubys

Reagovat
Kapřík

Tak jsem to zkouknul a zní to zajímavě, to je fakt .

Reagovat
kubys

Jinak ještě pokud mohu přidat svou troškou do mlýna, tak asi nejlepší přechod je tady... http://www.youtube.com/watch?v=iN74dEaD08A

To je teprve peklo!!!

Reagovat
Kapřík

je to labůžo. Slušnej přechod k nekompromistní řežbě . Trošku jsem si u toho vzpomněl na starej flák Lords of the boards od Gueno Apes .

Reagovat
smazaný uživatel

Taky rád a nielen to... Len som nepochopil, prečo je ten isty odkaz v tvojom podaní o 6 rokov starší Holt retromanie...

Reagovat
Kapřík

no těsně vedle, myslel jsem samozřejmě tohle: http://www.youtube.com/watch?v=okd3hLlvvLw

Reagovat
smazaný uživatel

Proste retrománia

Reagovat
Kapřík

Teď si uhodil hlavičkou o hřebíček .

Reagovat
kubys

Jinak mezi ty další skvělé výkony bys mohl přiřadit i Carltona Colea...tomu chlapci opravdu něvěřili snad ani ti nejvěrnější.

Reagovat
fantomas

Jen já!

Reagovat
fantomas

I když ten "spor" sem asi vedl spíš nebo jen s Honzissem.

Reagovat
Kapřík

Tak abych se přiznal, já mu věřil v kombinaci s Ashtonem, po jeho zranění už o poznání méně...takže i mě malinko překvapil. Jistěže bych ho tam mohl připsat, to třeba i Benayuna , Mascherana nebo Nasriho, když zrovna v Afrikakorps nehrál nalevo plus pár dalších, ale tak chtěl jsem zachovat aspoň trochu přijatelný rozsah příspěvku, takže si je domisli za ty tři tečky na konci .

Reagovat
Kapřík

domYsli

Reagovat
smazaný uživatel

To je taká istá retrománia ako hore, že?

Reagovat
Kapřík

škoda že tehdy rusáci to tvrdý Y nezakázali, mohl jsem mít na celoživotně tak o dva stupně lepší známky z českého jazyka...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som do -1 a -2 nechcel zájsť (samozrejme analógia na slovenský jazyk)

Reagovat
Kapřík

malinko, no .

Reagovat
kubys

500. pro West Ham!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ľudia! Veď ja som do ideálnej zostavy zabudol Di Micheleho Hneď ma napadol, keď fantomas spomenul honzissa...

Reagovat
Kapřík

Jojo, úplně vidím, jak by mu to precizní záložní řada obdařená Bentleym, Lucasem, Denilsonem, Nanim a El Hadji Dioufem posílá na milimetr přesnými pasy, hoši si to tam šolíchaj...a na lavičce by byl již připraven žolík Savio (však on je tak tragickej, že ani v základní sestavě tragédů pro něj není místo... ).

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ZAZÁŽILI:

Schwarzer-Johnson,Jagielka,Vidič,Clichi,-Giggs,Gerrard,Arteta,Arshavin,- Rooney,Torres

Náhradníci: Reina, Touré, Xabi Alonso ,Kuyt

Manažer = David Moyes

ZKLAMALI:

Robinson,-Neville, Ferdinand(jako každý rok), Gallas,Bramble,-NANI,Denilson,Lucas(jako každý rok),Bentley-Adebayor,Bednář

Náhradníci:Myhill,A.Ferdinand,Downing, Keane

Manažer:Tonny Mowbray

Talenti: Hart,-Gibbs,Evans,Djourou,Fabio,-Wilshere,Ramsey,Gibbson,Young-Vela,Agbonlahor

Manažer:Gereth Southgate

NENAPRAVITÉLNÍ ÚTOČNÍCI: CARLOS TEVEZ A NICKLAS BENDTNER

Reagovat
smazaný uživatel

V cem zklamal Robinson, Bramble, Denilso? Robinson letos chytal skvele a Bramble vyhral historicky nejvic individualnich oceneni od doby, co se ve Wiganu ve vetsim poctu rozdavaji. Vlastne v klubu vyhral vsechno, co mohl. A na Denilsona sem taky slysel chvalu.

Reagovat
fantomas

Na Denilsona si slyšel chválu odkud?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve skole mam fanouska AFC a ten je z nej hotovy

Reagovat
fantomas

A já myslel, že chodíš na normální školu...

Reagovat
smazaný uživatel

Pekna reakce .. ale tak ja v tomhle vazne nemuzu mluvit za sebe, nemam Arsenal vubec nasledovany

Reagovat
fantomas

Řeknu ti to takhle - my s Danielem bychom Denilsona označili za tragéda sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidis, ale kdybys ho mel na Fantasy Football, tak mas za nej ze zalozniku nejvic bodu 3 goly a 7 asistenci.. holt ty statistiky

Reagovat
fantomas

Když Wenger de facto vyřadil ze sestavy Fabregase, kterej přesto posbíral o tři asistence víc, třebaže odehrál o 15 zápasů míň než Denilson.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyz treba na nazor na Bendtnera mi stacilo ho videt hrat tak trikrat ..

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

To ti malo stačíť aj na Denilsona

Reagovat
fantomas

Jo..a vidět ho někdy musel, když zasáhl do 37 zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak celkom ma prekvapilo, že chazy je tak obmedzený Skôr by som povedal, že neverím. Len ja sám som ho videl aspoň v 14tich. Spolubývajúce by vedeli rozprávať - nemecko-švédska romantika ( ) vs. futbal. Chvalabohu prehral som len 2x

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Van Der Sar - Johnson, Vidič, Jagielka, A. Cole - C. Ronaldo, Gerrard, Carrick, Arteta - Torres, Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Schwarzer - Hangeland - Alonso - Anelka

Reagovat
smazaný uživatel

Fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

3-5-2: Reina - Terry ,Vidič, Sagna - C. Ronaldo, Gerrard, Fabregas, Mascherano, Lampard - Adebayor, Anelka

Nahrádníci: Čech - A. Cole, Gallas - Arteta - Drogba či Rooney

Trenér: buď Hiddink nebo Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska 100 let od narození Sira Matta Busbyho.

Zítra doufám ve stejnej dárek jako na den přesně před 10 lety.

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

adebayor na sestave sklamani souhlasite stim ja teda absolutne ne

Reagovat
fantomas

Tak co už...

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, je to úplne jasné.

Reagovat
honziss

Schwarzer - G. Johnson, Jagielka, Vidić, A. Cole - Lennon, Gerrard, Parker, Carrick, Brunt - Rooney.

Náhr.: Green - Upson - Lampard - M. Taylor - Torres

Zklamání: James - Zuiverloon, Colloccini, Donk, ??? - Bentley, Deco, Lucas, Nani - Di Michele ( ), Afonso Alves.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele