Alkmaar po zřícení střechy našel dočasný azyl v Haagu

12.08.2019, 19:51
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

"O víkendu odehrál Alkmaar zápas nizozemské ligy ve Waalwijku. S Mariupolem se v prvním duelu rozešel s bezbrankovou remízou, Plzeň bude doma dohánět proti Antverpám manko 0:1. "

Proč je tady zmíněná Plzeň?

Reagovat
guerro

Protože Alkmaar je další soupeř pro Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji.

Reagovat
IkerCasillas

není...

Reagovat
smazaný uživatel

hned první sloupeček:

Nizozemský klub v náhradním dějišti přivítá ve čtvrtek ukrajinský tým Mariupol, přičemž vítěz tohoto dvojutkání případně vyzve Plzeň v posledním předkole Evropské ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji, nějak jsem přehlédl

Reagovat
REPLIKATOR

Obrovský štěstí, že se to nestalo při zápase.

Jinak v Nizozemí mají se střechami nějak často problémy. V roce 2011 spadla střecha Twente. Nemají stejného projektanta?

Reagovat
smazaný uživatel

V Enschede tehdy rozšiřovali stadion ze tří stran a tak tam museli zvýšit i střechu. Je otázka, zdy byly dodrženy všechny pracovní postupy.

V Alkmaaru to je jiný případ, před třemi lety na tuto (severní) střechu v rámci GoGreen domontovali solární panely a teď tam trochu víc zafoukal vítr a je vymalováno.

Teoreticky tedy v obou případech mohl zafungovat faktor projektant (původního stadionu - pokud se podílel i na předělávkách) i faktor silný vítr.

Co je však jisté, že faktor projektant zafungoval u nás České Třebové ve školní hale, kde před dvěma lety spadla střecha těsně poté, co utekl poslední z 80 lidí.

Reagovat
ratusek

Mělo to nějaké řešení ta hala? Pamatuju si na štěstí v neštěstí a že tam rozebírali to, že to stavební firma jako vždy ojebala

Reagovat
anarchochuligan

Nizozemský klub v náhradním dějišti přivítá ve čtvrtek ukrajinský tým Mariupol, přičemž vítěz tohoto dvojutkání případně vyzve Plzeň v posledním předkole Evropské ligy dobrý HOAX

Reagovat
anarchochuligan

Plzen nepostoupí

Reagovat
martin1

případně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele