Alex Ferguson má nového pomocníka

06.06.2002, 23:54
Aktuality
V Manchesteru United nastoupil na pozici asistenta manažera a tedy pravé ruky Alexe Fergusona bývalý kouč Portugalska a Jižní Afriky Carlos Queiroz. Stal se prvním cizincem na trenérském postu, který kdy na Old Trafford pracoval. Nahradí ve funkci Jima Ryana, který byl asistentem jen dočasně jmenován poté, co vloni v létě odešel Steve McClaren. Ten teď pracuje jako manažer Middlesbrough.

Queirozovou poslední trenérskou štací byla reprezentace Jihoafrické Republiky. Tým z černého kontinentu úspěšně dovedl na mistrovství světa, v březnu byl ale odvolán poté, co Jihoafrická Republika vypadla ve čtvrtfinále afrického Poháru Národů s Mali.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele