Alcácer prý zamíří na hostování do Dortmundu

24.08.2018, 13:04
Aktuality
Bundesligová Borussia Dortmund získá podle zpráv ve španělských médiích Paca Alcácera. Útočník Barcelony by měl do Německa odejít na hostování s opcí na trvalý přestup.

Několik katalánských médií včetně Diario Sport, El Mundo Deportivo či RAC1 se shoduje na tom, že forvard Paco Alcácer opustí Barcelonu a bude hrát německou bundesligu za Borussii Dortmund.

Alcácer chyběl v nominaci na zápas Barcelony s Alavesem o víkendu. V tisku se pak objevily spekulace, které ho spojovaly vedle Dortmundu také s FC Porto či Realem Betis Sevilla. Ten měl dokonce údajně preferovat sám španělský útočník.
Čtyřiadvacetiletý Alcácer přišel do Barcelony v roce 2016 z Valencie za 30 milionů eur, nikdy se ale nedokázal trvale prosadit do základní sestavy. V 50 zápasech nastřílel 15 branek.

Autor: Jiří Fišara / football-espana.net

Komentáře (111)

Přidat komentář
stas87

Kiezby to bol hrac ako vo Vale. Asi lepsi varianta ako Phillip na hrote. Pre BVB dufam vystraha, ze to nenechaju nabuduce na koniec augusta a problematicky post vyriesi skorej. Takto s nimi neabsolvoval pripravu a prve styri kola sa bude zrejme trapit.

Reagovat
smazaný uživatel

typově ale dost podobný právě Phillipovi i Pulisicovi a Marcovi. Jestli tahle varianta na úplně netypickou devítku nebude fungovat, tak plán B neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

Paco je devítka. Hrál to ve Vale, hrál to i nás.

Reagovat
smazaný uživatel

proto píšu netypickou devítku.

Devítka to je.. ale není to takový ten klasický osamocený hroťák moderní doby

Reagovat
stas87

Nj, ale to ide za Zorcom. Vy ste fakt neuveritelni klauni, ze honite posilu do utoku tesne pred prvym zapasom BL. Kedze Batsuhayi za vas hrat nebude a vie sa o tom uz dlhsi cas a tak teraz beriete Alcacera. Pochvalu zasluzi Zorc za Thomasa, v predstihu dorazil aj Hakimi a kludne aj ten Witsel. Diallo bol tiez davno uzavrety. Na mna to posobi ako prichod hraca v panike. A post utocnika je pre vas dost dolezity, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už od odchodu Lewy se v tom dost plácáme. Pak dorazil Auba, který sice byl typologický jiný, ale nějak si to sedlo a nakonec to nebylo zlé, ale v případě, že se zranil nebo byl z formy, tak to odnesl celý tým. Aktuálně vlastně v týmu chyběl jakýkoli hotový útočník. Isak je docela neostřílený, takže sem doufal pro něj v hostovačku v BL, aby se rozehrál. Philipp je spíše z nouze ctnost. V rámci přípravy tam byl odzkoušený a celkem mu to šlo. Ale nejsem si jistý, že to bude to pravé. Paco by to klidně mohl rozseknout, ale je pravda, že je to zase na jednu kartu a v případě, že to nebude fungovat, tak není tam koho poslat.

Reagovat
Reggie

To si vubec nemyslim. Pulisic je prece uplne jiny typ - rychly, ma dribling a je proste kridlo. Paco je 9. Reus podle me spis podobny Pulisicovi a fotbalista od pana boha a Philipa moc neznam, ale podle me mu neni podobny ani jeden. Ano, Paco je pohyblivejsi typ 9, ale je lepsi bez balonu nez s nim, coz pro hrace, ktere jsi vyjmenoval podle me uplne neplati

Reagovat
Phillipinho

Ve Vale to bylo stejny akorat se mu nejak darilo ve vapne davat nejaky goly. Jinak herne tezkej podprumer.

Reagovat
stas87

Ked bol vo Vale, vela sanci mu pripravila zaloha alebo si bol schopny aj sam nieco uhrat a dat gol z nicoho? Pretoze zaloha BVB mu bude pripravovat dost sanci.

Reagovat
Phillipinho

Sam ne. On je proste pan neviditelny, ktery se umi akorat pohybovat va vapne a najit si tam mic. Nejvice mu vyhovuji prizemni balony do vapna.

Reagovat
Black Jagir

Jo, doteď si pamatuju, že některý zápasy doslova odchodil.

Reagovat
smazaný uživatel

At klidne chodi, ale hlavne at dava goly

Reagovat
Visca el barca

Tak a ještě Denis a celá ta skvadra z roku 2016 je fuč, krom Umtitiho

Reagovat
Free_player

mám z toho upřímně hodně velikou radost

Reagovat
Eichel

To vám príde Denis skutočne tak zlý aby nemohol byť aspoň do rotácie? Mne vždy prišiel, že potenciál má, len je splašený a musí sa ukludniť na lopte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Denis by mohol zostať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Alcácer "asi" prý "možná" zamíří na hostování do Dortmundu. Aby byl nadpis komplet.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem vůbec nečekal.

Neví někdo výši tý opce? Pokud by to bylo něco jako 3 hostovačka a 20 trvalý přestup, tak by to byla paráda.

Reagovat
Seydou Doumbia

nějak moc za takového hráče ne? 3+12 bych dal max

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hostování 2-2,5 mega a opce 20-25 mega. BvB by během hostování platilo plat v plný výši.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
Csaplárova past

Tohle jinak dopadnout ani nemohlo a bylo to jasné od začátku.

Reagovat
ACSMan

Může mi vlastně někdo vysvětlit K čemu je ta opce důležitá. Třeba když hostoval Mitchy, tak Borrussie neměla opci a to ho prostě pak nemohli koupit po sezoně?

Reagovat
CHONG

Koupit ho mohli, pokud by se na tom dohodli s Chelsea, když je to ale hostování s opcí na trvalý přestup, tak jim stačí tu opci aktivovat, zaplatit příslušnou částku a s týmem, ze kterého hráč hostuje se nemusí o ničem dalším bavit.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hostování je asi maximum, co z toho můžeme po uzavření trhu v Anglii vytřískat. A pak jenom doufat, že bude mít slušnou sezónu a příští léto ho adekvátně zpeněžíme.

Reagovat
Eichel

Koho si predstavuješ ako náhradu? Má na to Munir? + Suarez už má tiež svoj vek a ktovie, či to bude na základ ďalší rok...

Reagovat
Seydou Doumbia

Munir? Ten co v Barce odehrál dobře půl sezony hned kolem něj byl hype? Na víc jak průměrný (spíš podprůměrný) tým LL nemá si myslím.

Reagovat
Eichel

Ten chlapec dal za Deportivo 14 gólov a v juniorkách bol super. Je to roćník 95 a stále by sa mohol chytit, aj keď ja si nemyslím, že je to nový Messi ani nič podobné.. Ale robiť z neho blbečka, čo nevie pobehnúť s loptou.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych k nám nejvíc chtěl Wernera, teď to kolem něj trochu utichlo a já si myslím, že ze všech útočníků na trhu by byl pro nás styl nejlepší, je navíc skromný a ochotný se učit a makat na sobě. Potom ještě možná Lautaro, tam záleží jak se ukáže. Icardimu bych přál, aby se stal legendou Interu a zůstal tam, ale i tak je to asi víc hráč pro Real než pro nás. Letos to na 99% pojedeme ještě na Suareze, takze příští léto asi opravdu jeden z dvojky Werner X Lautaro pokud ukáže i v Evropě že je dobrý, jiný hrot mě pro nás nenapadá. Ještě vlastně Firmino, ale u něj si i přes všechnu lásku k Barce hrozně moc přeju, aby dohrál kariéru v LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

A čo G.Jesus ten by bol podľa mňa dobrá náhrada za Suareza

Reagovat
smazaný uživatel

A tím počítají City jako náhradou za Aguera. To bysme si museli připravit 150 aspoň, proč by nám ho měli dát a nedají.

Reagovat
Generalní Gladiator

do našeho stylu takřka ideální,ale city ho neprodaj,tady není vůbec o čem

Reagovat
Seydou Doumbia

Lacazette, ale ten by dlouhodobě asi nedával smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho co je na trhu a dá se to koupit je Werner nejlepší a tam šance u Lipska pochodu je, myslím že do 100m bychom se s nimi mohli domluvit. Počkáme si, jaký bude Lautaro.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jasný Werner by byl nejlepší volbou. Padá zde jméno jako Lautaro nebo Jesus. Co tak si koupit do týmu podobného talentovaného hráče z JA a zapracovat ho do kádru jako to dělaji tyto dva týmy? Proč si počkat než oni z nich vychovají hvězdy a potom se je snažit za velké peníze koupit?

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Letos by měl stačit Munir, příští rok (jak už tady padlo) uvidíme, líbí se mi Lautaro i Werner, který teda absolutně podělal Mundial a kdo ví, jak na tom letos bude psychicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná, ještě teoreticky Cutrone pokud by zopakoval letošní výkony a finančně by to byl nejmenší náklad ale jen pokud by zopakoval a trošku treva vylepšil svy čísla , ale bojím se, že letos v AC moc hrát nebude.

Reagovat
Gazdo

Werner, martial, rashford, andre silva

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Martial? Další křídlo?

Reagovat
Eichel

On ale začínal ako 9tka.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Martial taky zajímavá varianta s rokem do konce kontraktu, musel by zapracovat na pohybu bez míče, ale určitě by stál za hřích. Uvidíme, jakou sezónu budou mít Luisito, Munir a v béčku Abel Ruíz. Typologicky se mi nejvíc líbí Werner, který dokáže hrát i z křídla.

Reagovat
Gazdo

Martial je skvely len potebuje spravneho tvrdeho trenera ako je napr pepek alebo dajme tomu kloppo ktory by ho zmackol a bol by nezastavitelny. Ja si furt myslim ze martial ma viac talentu ako mbappe len je to jednoducho lenoch a k tomu sa zakopl v mU

Reagovat
Hristo Stoichkov

Navíc tu ještě musíme počítat s tím, že Valverde na tu pozici může někoho přetransformovat, v tom případě by se nabízel například Malcom. Nebo Messiho návrat na pozici falešný devítky.

Reagovat
ADM

Prečo práve Malcom? Má s tým skúsenosti?

Reagovat
Hristo Stoichkov

To asi ne, ale tak nějak mám pocit, že by tam dokázal zahrát, navíc budou zápasy (a asi ne úplně málo), kde Munir nebude ani na lavičce, takže je celkem reálná šance, že by tam mohl dostat nějakou minutáž. Navíc pokud mě paměť neklame, tak Abidal při jeho prezentaci tvrdil, že dokáže hrát na všech pozicích v ofenzivě a překvapením je už to, že zatím hodně času strávil nalevo, což je po Messiho návratu na pravý křídlo (jestli se to tak dá vůbec nazvat) logickým vyústěním.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec mi chybět nebude. Jeden z nejvíc nevýrazných útočníků za dlouho dobu u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi ho vlastně i líto. Útočník to byl ve Valencii výbornej, ale na Barcelonu přes ten základ co tam je se nikdy nemohl dostat na stálo. Doufám, že se v Borussii chytne a ještě lidem ukáže co je zač Vlastně za to ani sám nemůže

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak třeba se zase rozehraje do formy, kterou měl ve Valencii. Dost možná je to Gomesův syndrom, neustát Barcu psychicky. Pro BVB asi jediné řešení.

Reagovat
dinss

Ma BVB ted vůbec nějakýho typickýho hrotaka?

Reagovat
smazaný uživatel

Isak, ale ten asi nema na zaklad.

Reagovat
dinss

No, stavět to na něm by taky byla hloupost. Přijde mi, že BVB slo kvalitou dolu..

Reagovat
Stannis Baratheon

děsným způsobem

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel... poslední dobou mi je z nás do pláče

Reagovat
dinss

Posílení nulový ale nevím jak jste hrali v přípravě, takže mi ber trosku s rezervou. Odešel vam klíčový útočník a v podstatě za něj není náhrada, která by vam patřila.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Od odchodu Tuchela to nabralo pěkný grády.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, jediný Isak, ale ten nemá moc zkušeností. Pro něj ideální hostování v rámci BL, kde by nabral herní praxi.

Reagovat
ADM

Už dávno u nás nebol hráč s horším pohybom. Akože stalo sa, že občas stál aj dobre, ale väčšinou sa mu teda darilo byť od všetkého tak 2-3 metre.

Reagovat
technecium

Vlastně se divím, že ho nechtěl Real. Benzemu by asi posadil

Reagovat
Visca el barca

Ten Ivan se řeší víc a víc ne? Jako normálně za 90 bych i já jako jeho obhajovatel prostě střelil. Tu jeho pozici zvládne jak Vidal, tak Arthur.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela to eskaluje, ale stejne si myslim, ze je to kec. Nicmene, za nakupku - pecka, hned, bez premejsleni; za 90 - vale et pax tecum jakbysmet. Tezke, tezke... Ale zas vis co, Chorvat, stredopolar, po tricitce...

Reagovat
ADM

Vôbec si nemyslím, že by ho vedenie pustilo, hlavne teda Valverde by sa bez neho neobišiel, ale hráč, ktorý má hru založenú na fyzičnosti a bude mať v tejto sezóne 31rokov za 90mega? V podstate nie je nad čím váhať...ale to by musel byť už v systéme zohratý Arthur aj Vidal..

Reagovat
Visca el barca

Myslíš, že by se za podzim nesehráli? Jako já mám Ivana rád, ale tohle by byla fakt zajímavá nabídka. Ale jak říkáš, on je Valverdeho miláček.

Reagovat
ADM

Nevravim, ze by sa nezohrali, ale Rakitic je stabilny clen zakladu v podstate od momentu prichodu a klub to nebude riskovat

Reagovat
Visca el barca

Máš pravdu no. Přijít to na začátku léta není o čem.

Reagovat
LAM

Pokuď bude chtít jít Rakitič(což si nemyslim)tak by se dalo navrhnout třeba 50+Rabiot o kterýho měl Valverde zájem

Reagovat
Eichel

nie sú to len kačice? keď vezmeš do úvahy jeho vek plus často býval poslednú sezónu kritizovaný za nedostatok kreativity.. koniec prestupáku..

Mne to nejak nesedí a nejak neverím, že by za neho dal niekto až takú pálku

Reagovat
ADM

Nemyslim, ze PSG s tou trojkou hlada kreativitu. Nieco ako my pri MSN. Tam by Rakitic nemal nejaky problem

Reagovat
Phillipinho

Tak posledni dny ve Spanelsku budou jeste zajimavy. Guedes do Vale, Draxler do Sevilly a Rafinha do Betisu?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná i Shinji do Sevilly.

Reagovat
Visca el barca

Draxler je vážně na odchodu? Proč ho nezkusí Real?

Reagovat
Mateo16

Na co by nam bol ?

Reagovat
Visca el barca

Je fakt že vy ten útok máte pořešenej no

Reagovat
misinho7

zbytocnost.. nam treba hrot / utocnika co bude davat goly nie dalsi zaloznik

Reagovat
Visca el barca

je to křídlo ne?

Reagovat
Ed_Hazard

Máš pravdu, ku Garethovi, Vazquezovi, Viniciusovi, Lucasovi, Asensiovi/Iscovi by to ešte chcelo niekoho kúpiť. Slabá konkurencia.

Reagovat
Visca el barca

Isco záložník, vinicius castilla, vazquez, lavice. A už máš jen dva ty rozumbrado. A teď kterej z nich umí hrát 1vs1?

Reagovat
Whitemedia

Gareth pořád zrakvený, u Isca na křídle věčně brečíte, Asensio kromě wonder gólu zatím nic neukázal(slova madridistů), Vinicius je pořád jen 18letý kluk, na toho bych asi ze začátku v týmu jako Real moc nespoléhal.. jsem jen možná u Realu zvyklý na jinou kvalitu, ale přijde mi to slabé

Reagovat
misinho7

co ti pride slabe? sak to je take iste ako predtym jedine kto je prec je Cris .. ale jeho odchod sposobil ze sa zrazu degraduje cely tim.. Gareth je zraneny casto ale ked nie je tak je jeden z najlepsich hracov ... Isco nie je kridlo uplne ale vie tam zahrat...Asensia zhejtil jeden clovek od nas a zrazu su to slova madridistov a Vinicius samozrejme tazko predpovedat co sa stane

Reagovat
technecium

Ale Asensio vážně hodně zastagnoval. Nato, jaký se zdál, že bude dělo, tak teď běhá po hřišti bez smyslu. Jde mu to aspoň trochu jen na levým křídle, kde nemusí při sypání centrů do vápna přemýšlet.

Reagovat
Mateo16

Sevilla sa usiluje este aj o Martiala uvidime tento rok mozno bereme 5 miesto

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Perez chce konečně dokázat hodnoty Realu tím, že vyhraje i EL příští rok.

Reagovat
stas87

Ako velmi je doveryhodny zdroj ohladne Draxlera? Pretoze je o neho zaujem aj v Nemecku.

Reagovat
Bandita_Harry

hra dobre ? nehodil by sa do zalohy dortmundu ? isli kvalitou dost dole podla mna by im pomohol ,na majstrovstvach mi prisiel ako jeden z lepsich nemcov ale nevidel som zapasy cele....

Reagovat
smazaný uživatel

paca do madridu za 40 ecek a mame win win situaci jak v barce tak v madridu

Reagovat
smazaný uživatel

A v cem je konkretne ten win pro Madrid?

Reagovat
smazaný uživatel

I z ty lavičky nedává o moc méně gólů než Benzema

Reagovat
misinho7

porovnavat Paca s Karimom .. hlavne pri tej totalnej neforme a velkom upadku Suareza v poslednej dobe, to mohol este skusit v barce

Reagovat
ADM

Valverde celý žhavý poslať ho do zápasu..

Reagovat
X-bano-X

Totálna neforma a veľký úpadok Suaréza = tretí najlepší strelec ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

tak paco nebo aspas aspon by to byl projev dobry vule z vasi strany, zehlit toho mate dost

Reagovat
misinho7

myslim si ze Aspas je kvalitativne inde kolko krat ked hral proti nam tocil si nasu obranu

Reagovat
smazaný uživatel

40 mega za 31tiletýho hráče? Florentino je fakt z formy.

Reagovat
technecium

Aspasovi je 31?

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak. Třeba takový Lewa, kterého nechtěli kvůli věku, je o rok mladší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale Lewa dal za svoji kariéru 2x tolik gólů co Aspas.

Reagovat
ADM

Ale tipnem si, že Aspas dal proti Realu či Barce minimálne 2x toľko gólov čo Lewa

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš Lewa 1 a Aspas 3?

Reagovat
bayern987

Aspas dal dohromady Barce i Realu 9 gólů, Lewa 7.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně hlavní důvod proč se rozhodli pro Aspase je, že po odchodu Ronalda potřebuji někoho, kdo je lákadlem pro sponzory, nějaké velké marketingové jméno

https://www.youtube.com/watch?v=vdAYtL3nnHw

Reagovat
ADM

Zabudol som na tu demoláciu ešte za BVB

Reagovat
technecium

To ještě jako fotbalista za něco stál. Pak se z něj stala chodící reklama na šampon proti lupům

Reagovat
Elliasson

Lewa dal Realu 4 góly v jednom zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl/nebydlí někdo za Prahou vychod? chci jet do divociny na pár týdnů a ocenil bych nějaké rady, co jako český turista nepodcenit a jak to zvládnout finančně přijatelně, dík

Reagovat
valloire

co tam budeš dělat? pár týdnů? divočina za Prahou východ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele