Albiol byl s kolenem na operaci, může přijít o zbytek sezony

12.02.2019, 22:32
Aktuality
Neapoli v uplynulých týdnech chyběl a ještě nějaký čas chybět bude Raúl Albiol. Španělský obránce má problémy s kolenem a řešením se nakonec stala operace, chirurgickému zákroku se někdejší fotbalista Realu Madrid či Valencie podrobil dnes dopoledne a mimo hru bude dle médií minimálně měsíc...

"Raúl Albiol se dnes ráno v Londýně podrobil operaci. Operace byla zcela úspěšná, v průběhu dalších dní bude vyhodnocen stav a stanovena doba absence," oznámil italský klub v oficiálním prohlášení.

Třiatřicetiletý Albiol nenastoupil k posledním dvěma ligovým zápasům a absentoval rovněž v pohárovém souboji s AC Milán. Výčet jeho absencí tím nekončí, už minulý týden některá média informovala o tom, že pro Albiola v případě operace dost možná skončí celá sezona 2018/2019.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Výborná kariéra

Reagovat
smazaný uživatel

První sezónu u nás neměl vůbec špatnou. V Neapoli našel štěstí

Reagovat
Seydou Doumbia

Vůbec jsem nečekal že se ještě dokáže takhle dobře chytit.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně dobrej stoper.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele