Al-Kajda chtěla Old Trafford!

20.04.2004, 19:36
Aktuality
Skandál! Islámští teroristé v organizaci Al-Kajda, chtěli odpálit nálože při pevněné na svých tělech na stadionu Old Trafford při zápase mezi domácím United a Liverpoolem! Britské a americké tajné služby útok zmařily a zatkly deset podezřelých, devět mužů a jednu ženu. Co kdyby se jim to povedlo? Byla by to katastrofa!

Teroristé se už "cpou" mezi sport a to je to nejhorší. Nepodařilo se jim to teď, tak to bude příště? Třeba na olympijských hrách, na Mistroství Evropy v Portugalsku či šampionát v hokeji, který se koná u nás? "Nic by se takového nemělo stát, jsme na vše připraveni, to jste mohli vidět teď," řekl jeden z britských policistů, ale určitě nikoho taková slova neuklidní.

Kdo ví, co ještě organizace Al-Kajda udělá. "Každopádně se už můžeme bát o život i při fotbalovém utkání," naráží anglický deník The Sun na kapacitu Old Trafford, která dosahuje 67 tisíc míst.

Právě The Sun přišlo se zprávou, že se jednalo o islámské fanatiky z Al-kajdy. Teroristé měli zakoupeny vstupenky do sektorů po celém stadiónu a během zápasu hodlali odpálit nálože upevněné na svých tělech. Takový útok by stál životy tisíců fanoušků!

"Nic by se nemělo stát na žádném sportovním klání," ujišťuje jeden policista deník The Sun, jenže to ALE tam stále bohužel je.

ČFZ, Premierleague.cz

Autor: Pavel Janega

Komentáře (29)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FO terrorists

Reagovat
smazaný uživatel

videl sem to ve zpravach myslim ze to ti asjici uz trochu prehanej kurwy jedny

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. To přece není normální. Obvykle se držím,ale teď už nebudu tak mírný : TRORISTI JSOU PÍÍÍÍÍÍÍČE NEDOMRDANÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A sorry za můj slovník.

Reagovat
HOST*K0BRA

Co se omlouvas takovy slovnik ma kazdy a u takovych kurev zajebanych, zpicenych nedojebanych, proste zkurvenych curaku co kouri Bin Ladinovi kazdej den je na tomdle svete tolik co je tech blbych a furt prybivaj. Mnozi se jak rakovina kurvy jedny zajebane. FUCK OFF ARABIA FUCK OFF ISLAM FUCK OFF TERORIST FUCK OFFFFFFFFF

Reagovat
antimadrista

Fuck off USA!

Reagovat
smazaný uživatel

LOL

Reagovat
exmafie

No to se mi snad zdá,taky se omlouvám za použité výrazy,ale o co těm kurvám vůbec jde,ať si zalezou do děr a věnujou se modlitbám,pííííííííííčččččččče zajebané,tak teď jsem se fakt nasral zmrdi zkurvení!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Skye

Antimadristo, ne, že by mě to nenapadlo už předtím, ale seš normální čurák. USA je spolu s Británií a některými spojenci jako např. Polsko jedna z mála zemí, která se snaží proti terorismu vystupovat a kromě keců a rezolucí po vzoru OSN, Francie a jim podobným také něco dělá. Je mi blivno z toho co píšeš.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
antimadrista

Největší terorista je ropoloupežník Bush a vlezdoprdelka Blair.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty teroristi sou vopravdu ( přidám se k vostatním ) pěkný zmrdi, stejně nakonec tam přiklušou američani a rozstřílej je na sračky i když ty američany vůbec nemám rád sou to taky pěkný debílkové!

Reagovat
smazaný uživatel

Takže nakonec FUCK OFF TERORISTS AND FUCK OFF USA!

Reagovat
smazaný uživatel

nn

Reagovat
antimadrista

asi tak

Reagovat
HOST*yarda

Hm, antimadristo, pleteš si hrušky s jabkama Je sice fakt, že Amíci maj taky svoje, ale pokud se nepletu tak Al-Kejda (nebo jak se jmenují) a další bandy zfanatizovaných zkurvysynů útočí cíleně na civilisty a Američani (ne že bych se jich zastával) se aspoň SNAŽÍ zničit nejprve vojenské cíle.

A pokud jde o Old Trafford, tak si taky neodpustím sprostý slovník, když už můžu Byl by to podobně jako v Madridu čin nejhnusnější zbabělosti, který se může zrodit v mozku nejposlednějšího zdegenerovanýho čuráka, kterýmu mrdal matku nejen vlastní otec, ale i všichni strejdové, bratranci, synovci a sem tam i nějakej velbloud. Doufám, že až bude takovej pičus chcípat, bude ho to hodně bolet. Tady humanismus nepomůže

Reagovat
HOST*

Je to fakt hrůza...Jsou to kurva takový hajzlové!!!! Fuck off Al-Kaida a podobný chudáčci

Reagovat
HOST*

Ty hajzly se musí zničit do mrtě, když zabijou Bin Ládina, tak ty druhý budou stejně pokračovat, zmrdi.

Reagovat
Webmaster

Moc pěkný výrazy umíte. Ale v tomhle případě nemůžu nic než s váma souhlasit...

Reagovat
smazaný uživatel

hehe pekne sem to tady rozproudil paradnim pottitulem DOPRDELE ale to ze spustim takovej paradni slovnik sem necekal ANTIMADRISTA:ty ses zmatenej..

Reagovat
HOST*nikdo

.....v tomto pripade to byla lez jako vez. I kdyz jeden nikdy nevi!?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo sou to fakt svině.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
HOST*milanista

Naprosto s váma souhlasím.Jsou to kurvy jedny zasraný arabský.SMRT AL-KAJDĚ!!!!!!!SMRT VŠEM ZKURVENEJM TERORISTUM!!!Ať si strčej ten svůj korán do prdele buzeranti.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto s váma souhlasím. S atomovkama na ně!!!

SMRT TERORISMU!

Reagovat
HOST*

Usámo pojď mi ho vyblafnout.....

Reagovat
smazaný uživatel

Taky souhlasím,VYMRDANCI ROZŠUKANÍ jsou to. Mělo by se to vyvraždit.

Reagovat
HOST*

Jsou to svine ale nemichejte do toho islam ten za to nemuze to byste pak byli na urovni amiku....zkurvena al kajda,hamsas atd...ale islam za to nemuze i kdyz to tak vypada

Reagovat
smazaný uživatel

ten usama tam je tak peknej sem si ho musel vyfotit jako screen a budu to davat jako sprejlogo v CS :)))

Reagovat
66pepo66

Ti jebe?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele