AL ITTIHÁDU FIGO NESTAČÍ, CHCE I RONALDA

10.01.2007, 11:50, aktualizováno 10.01.2007, 14:29
Aktuality
Al Ittihád minulý týden ulovil Luise Figa. Portugalský záložník do Saúdské Arábie zamíří až v létě, jenomže v Al Ittihádu chtějí velkou hvězdu už teď, a tak svou pozornost zaměřili na brazilského útočníka Ronalda. Do Španělska už dokonce poslal nabídku na přestup.

"Každou chvílí čekáme odpověď od španělského klubu," prozradili představitelé asijského klubu. Ti za hráče nabídli Realu sedm milionů dolarů, pro samotného Ronalda je pak údajně připravena tříletá smlouva s celkovým příjmem 18 milionů dolarů. "Bílý balet" tuto nabídku zřejmě odmítne, za nejlepšího střelce historie světových šampionátů totiž požaduje zhruba dvacet milionů, ani to by však případně neměl být pro Al Ittihád problém.

30letý útočník se poslední dobou na Santiago Bernabeu trápí, často vysedává na lavičce a i vinou zdravotních problémů dal letos jenom jednu ligovou branku. Přednost v sestavě před ním dostává především Ruud van Nistelrooy, nedávno mu navíc přibyla konkurence v podobě Gonzala Higuaina. Vysvobodit z této situace se ho podle některých zdrojů nedávno pokoušel už AC Milán.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
HOST*Ne

Nesmysl, tam určitě neodejde. Na rozdíl od Figa chce ještě něco dokázat.

Reagovat
HOST*XxX3J3

taky myslim

Reagovat
HOST*

Ten tak leda dokáže poslat Real do 2. ligy čuně jedno vyžrané!!!

Reagovat
HOST*Ne

Doopravdy inteligentní příspěvek....

Reagovat
smazaný uživatel

To jo radši se ani nepodepsal

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

a tak asi Ronaldovi chutná, to ne že ne ... vypadá trošku jako prasátko ... ale útočník je to furt slušnej

Reagovat
HOST*

Mahamadou Diarra se zimní posilou Interu Milán nestane. Záložník z Mali sice má problémy v Realu Madrid, jeho agent Frederic Guerra však možnost přestupu svého klienta do Itálie vyloučil.

je někdo, koho nechce inter?

Reagovat
Jajinek

Massimo Moratti oficialne prohlasil, ze v letnim prestupovem terminu nikdo neprijde, ze je se stavajicim kadrem spokojeny. A ty jsi asi uplny debil, ze verim vsem novinarskym povidackam. My nikoho v zimnim prestupovem teminu neshanime, jedinou ponuku kterou jsme dali byla za Grygeru, ale to jen proto aby se zvedla jeho cena pri prestupu do Juve. Tak uz tady nereste ty kecy, ze Inter chce kazdeho....a nebo verite tomu ze se zajimame o Messiho,Shevu,Cassana,Beckhama,Diarru,Grygeru atd...???

Reagovat
Jajinek

oprava...v zimnim....

Reagovat
smazaný uživatel

Ano zajímáte nebo jste se o ně zajímali. Je rozdíl mezi zájmem a angažováním, to bys měl vědět chytrolíne.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

je ogar jakýsi chytrý ... učenec naň sedí

Reagovat
Jajinek

A jak prosimte vis, ze sme se o ne zajimali??....Ja osobne vim jenom o Grygerovi. O Messim pred rokem Moratti prohlasil, ze se mu libi jeho hra....to povazujes za zajem? O Cassanovi Mancini nyni prohlasil, ze se mu libi jeho technicka hra, ale az po tom co se ho na nej novinari zeptali. A na otazku jestli by ho bral do tymu odpovedel, ze ano...ale vzpaeti dodal ze asi tezko v zime, protoze je to hrac realu Madrid a tim to hasne. To taky povazujes za zajem?? No a k Shevovi se ani nevyjadruju....to bylo cele mysleno ve srande...kdyz mu novinari vnucovali i jeho, tak se smichem prohlasi, ze bere i Shevu. A Beckhama se nam stale snazi vnutit Real pokud vim, a jedina co Moratti k tomu rekl bylo to stejne, jako ke Cassanovi : David je hracem Realu a v zime posilovat nehodlame.

Podle me je zajem neco jako kontaktovat hrace, jeho agenta, ci jeho klub a zjistovat za jakych podminek by se kontrakt mohl uskutecnit, nebo jestli ma druha strana vubec zajem ho uskutecnit. Za zajem nepovazuju clanek na internetu vznikly ze spatneho prekladu ci nepochopeni rozhovoru s trenerem ci majitelem klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

No comment.

Reagovat
Jajinek

To ti dosla slova rychle...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty prosímtě vůbec nevíš jak to v takovém Interu chodí, jak si vzpomenu na jejich mnohdy nesmyslné nákupy v posledních letech, vždycky si zlepším náladu. Víš Inter nemusí předložit nabídku od toho slovo "zájem" není. Zájem tkví v tom, že o daném hráči klub třeba sondoval, vyptával se hráčova agenta, jak je hráč v klubu spokojen atd... A u některých z těch výše jmenovaných možná něco víc. Tot můj názor.

Reagovat
Jajinek

O nesmyslných nákupech v mynulych letech samozrejme vim....ale dovoluju si tvrdit ze posledni 2 roky se toto hodne zlepsilo a zadny "prusvih" se v prestupech v posledni dobe nestal. Mozna Cesar, ktery prisel z Lazia na Inter urcite nemel a jsem rad, ze je v Brazilii....pak taky Mariano zatim moc nepredvedl ale ai nemel moc prilezitost.

A o kontaktovani hracova agenta jsem jako o zajmu hovoril, na tom se shodneme. Muj nazor naopak je ze u tech zminenych hracu proste toto neprobehlo. A jen raguji na poznamky typu, ze Inter chce kazdeho, coz se myslim v tomto prestupnim obdobi nezaklada na pravde...spis jsou nam ti hraci novinari podsouvani. Tot muj nazor

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele