AL ITTIHÁD - NEDVĚD DALŠÍM NA SEZNAMU

11.01.2007, 10:52
Aktuality
Pavel Nedvěd chce po zbytek kariéry hrát za Juventus, od tohoto plánu ho ale budou minimálně odrazovat zástupci Al Ittihádu. Ti si bývalého českého reprezentanta vyhlédli jako předchůdce Luise Figa...

"Můžeme potvrdit, že prezident klubu v následujících dnech prozradí Nedvědovo jméno. Al Ittihád začíná jednat o šestiměsíčním hostování českého internacionála po zbytek letošní sezóny do té doby, než jeho místo zaplní Luis Figo," stojí v dnešním vydání tamního dobře informovaného deníku Al-Yaum.

Tento transfer však není příliš reálný. 34letý Nedvěd dal v úterý jasně najevo, že je věrný Juventusu a chce mu pomoci k návratu na vrchol.

Klub ze Saúdské Arábie zatím v zimním přestupním termínu hraje s těmi nejvyššími kartami. Už v předstihu si pro novou sezónu zajistil služby Luise Figa z Interu Milán a nyní má políčeno ještě na jednu hvězdu. Tou je v Realu Madrid nechtěný brazilský útočník Ronaldo, za něhož již dokonce putovala do Španělska konkrétní nabídka na přestup.

Autor: Tomáš Pavlík / middleeastfootball.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad tam neodejde má rozum ne

Reagovat
HOST*1860

ja to nechapu, jednou tady ctu clanek : "Nedved:Juve se mnou muze pocitat" a za dva dny tady ten... myslim, ze ho nepresvedcej, jinak ten al.ithidad chce sad kazdyho hrace, ne?

Reagovat
HOST*mufl00n

HOST: a čomu nechápeš? veď je to športový informačný web...píše sa tu teda všetko čo sa niekde mihne...táto správa sa netýka toho že je Méďo nerozhodný alebo čo, ale že o neho majú záujem. Takže v pohode

Jardel: samozrejme že tam neodíde. Nie som síce jeho manažér aby som to vedel na 100% ale vieme ako sa rozhodol, aké su jeho plány atď.

Ale čo je to vôbec za klub ten Al Ittihád?? prvé dve správy o ňom čítam. Ale je hustý...tam to ma pod palcom asi niekto ako je Abramovič.......šak Arábia...

Reagovat
HOST*mufl00n

teda nemyslel som host ale 1860

Reagovat
HOST*1860

obcas si tady pripadam jak host

Reagovat
HOST*Ondras

jdete si radeji pokecat na piskoviste,lamy...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele