Agent: Soldada láká myšlenka hrát za Benfiku

29.08.2007, 15:15
Aktuality
Roberto Soldado se před uplynulou sezonou vrátil z hostování v Osasuně do Realu Madrid a s úřadujícím španělským mistrem dokonce podepsal nový kontrakt, ani ten mu ovšem nezaručil jisté místo v prvním týmu. 22letý útočník by si minimálně ze začátku sezony příliš nezahrál a je možné, že odejde na hostování...

O útočníka španělské reprezentace se v tuto chvíli zajímá hned několik klubů. Na hostování by ho chtěly získat Espanyol, West Ham a Tottenham, Benfika Lisabon by ráda realizovala trvalý přestup. Portugalský klub dokonce již podnikl první kroky a Realu Madrid nabídl dvanáct milionů eur.

"Benfika pro něho vypadá jako perfektní přestup. Myšlenka strávit sezonu v Lisabonu ho hodně láká. Měl by šanci hrát pravidelně a trénoval by ho Camacho," naznačil hráčův agent Alberto Toldrá, že rovněž v tomto případě by došlo spíše na hostování.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*Madridista

Ruud uz ma 31, takze jeho prodej by byl naprosto nelogicky.

Reagovat
HOST*beny

souhlasim, doufám že pude jenom hostovat a příští sezonu už bude nastupovat pravidelně

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Gamper by měl být od 22 na TVE, ale Inter nenasadí až 12 důležitých hráčů, takže to asi bude o ničem...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 12 je teda HODNĚ nadnesené číslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem, že ses HODNÉ díval. Nehráli prakticky všichni, co nastoupili v neděli v lize + samozřejmě Matrix:

J.Cesar, Córdoba, Materazzi, Maicon, Samuel, J.Zanetti, Dacourt, Figo, Stankovič, Cruz, Ibrahimovič, Suazo. Je jich 12, jestli jsem na někoho nezapomněl...

Reagovat
smazaný uživatel

Chivu je základ a hrál. v Základ může hrát nanejvýše 11 hráčů, z toho mi vychází, že je to nanejvýše deset. Že nehráli náhradníky, ty za důležité hráče nepovažuju, to by pak nemělo smysl, že...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže Deco pro vás není důležitý?

To je hódně špatná výmluva, bylo by asi lepší mlčet. Mimochodem, Chivu se na první mistrák proti Udine do základu nevešel, proto včera hrál, stejně jako ostatní náhradníci.

Reagovat
smazaný uživatel

S takovou můžeš označit za důležité celý tým, nám chyběl Edmílson.

O Chivuovi vím a co? chceš říct, že přišel jako náhradník? Nebo to soudíš jen podle jednoho zápasu? Tak fajn, protože Ezquerro toho za nás odehrál nejvíce a teď chyběl... ˇ

Zmiňovat, že nehráli někteří náhradníci, to je docela komické.

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado potřebuje víc příležitostí, to je všechno...

Reagovat
HOST*

ale Real samozřejmě rok nepočká

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele