Agent: Rodríguez nebude utíkat z AC Milán

11.10.2019, 18:39
Aktuality
AC Milán se nedaří a úspěšné období neprožívá ani Ricardo Rodríguez. Švýcarský obránce vypadl ze sestavy, načež se dostal do spojení s odchodem, podle jeho agenta ale něco takového není na pořadu dne...

Rodrígueze z mateřského Curychu vytáhl Wolfsburg, kde se následně zařadil ke stálicím ambiciózního klubu, se kterým si posléze zahrál Ligu mistrů anebo Evropskou ligu.

Během léta 2017 se reprezentant Švýcarska vydal za novou výzvou na Apeninský poloostrov, kde měl stát u přeměny AC Milán. Tomu se však stále nedaří navázat na dřívější výkony, což vyvrcholilo nedávno, kdy Marca Giampaola u kormidla nahradil Stefano Pioli.

To už však Rodríguez nepatřil do základní sestavy Rossoneri, kde ho po derby s Interem Milán (0:2) nahradila nová posila Theo Hernández. Rázem se začalo spekulovat o odchodu 27letého obránce, který byl naposledy spojován se zájmem Evertonu.

"Jsou to pouze spekulace médií," prohlásil agent obránce Gianluca Di Domenico. "Ricardo vyrostl v Curychu, strávil pět a půl roku ve Wolfsburgu a nyní je dva a půl roku v AC Milán, takže je jasné, že nikdy neutíkal před problémy," vysvětlil agent švýcarského zadáka.

"Není žádný důvod k panice. Je pravda, že nehrál v posledních třech zápasech, ale takový je fotbal, neboť v největších týmech jsou obvykle dva konkurenti na jednu pozici," řekl Di Domenico. "AC Milán převzal nový trenér, takže se otevřou nové možnosti. Nyní se soustředíme pouze na reprezentační zápasy," uvedl agent na adresu svého chráněnce.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (13)

Přidat komentář
Felitel

Docela škoda, že neodtáhl z Wolfburgu dřív.

Reagovat
db18

Tak ne asi... vždyť by nikomu neutekl...

Reagovat
CubONE

Reagovat
Spalovač šancí

To by měl, protože má do AC namířeno Láďa Krejčí

Reagovat
Zaschrona

Spojován se zájmem Evertonu?

Reagovat
Seydou Doumbia

Může ješte nekdo/něco pomocí Evertonu?

Reagovat
Zaschrona

To nevím, ale levý bek je tak poslední post, kde bychom potřebovali někoho kupovat do základní sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Může, Mourinho

Reagovat
smetos

Val val val

Reagovat
AngryPrd

Prosim ta pekne chod uz prec a na cestu si zober este par kolegov

Reagovat
Danchras

Doufám že Everton se vzchopí ale hrajou fakt marně. Je to můj nejoblíbenější tým

Reagovat
smazaný uživatel

Fidži.... Ty jsi taky jinde.. Nespletl sis to s rugby?

Reagovat
smazaný uživatel

Už keby šiel....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele