Agent popírá možnost Canova odchodu z Lazia do Salcburku

08.04.2014, 20:13
Aktuality
Lorik Cana by měl i nadále hrát za římské Lazio. O defenzivně laděného albánského fotbalistu se má zajímat rakouský Red Bull Salcburk, jakékoli stěhování ovšem vyloučil hráčův otec a agent v jedné osobě Agim Cana...

30letý fotbalista přišel do hlavního města Itálie před třemi roky za pět milionů eur z tureckého Galatasaraye a letos si na své konto připsal 22 ligových startů. Smlouvu má ještě na další dvě sezony.

"Ne, neodchází. Problémy se samozřejmě mohou vyskytnout a další kluby se následně případně začnou zajímat o celou situaci. Nevím ale, odkud se spekulace o Salcburku vzaly," řekl Agim Cana pro Calciomercato.com.

"Já jsem tou jedinou osobou, která o Lorikovi rozhoduje a mohu vás ujistit o tom, že se nejedná o nic. Není Laziu věrný na sto, ale na tři tisíce procent," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (13)

Přidat komentář
meno

Slazburg prosím to počeštěný vypadá skoro tak zle jak já

Reagovat
meno

Salz*

Reagovat
smazaný uživatel

taky to mohli napsat jako Solnohrad.. Zlatý Salcburk

Reagovat
smazaný uživatel

Nejseš tu novej?

Reagovat
smazaný uživatel

David Duchovny – X-Files

Reagovat
Pinturicchio

To je Dan Petrescu.

Reagovat
Pettirosso

trošku jo no

Reagovat
Pipo123

Lorika som si hodne obľúbil, nesimuluje, hodne toho vydrží, do súbojov ide na 100%, len je hrozná škoda že v taliánskej lige kde sa hodne simuluje mu niekto vždy dá do polčasu žltú kartu a potom ide jeho výkon a predvedená hra o 50% dolu

Reagovat
FC Porto FC

když teda hraje každej zapas minimálně poločas na 50% tak to teda nic moc

Reagovat
Pipo123

On si svoje odohrá, ale v zálohe hrať nemôže, on to tam reže hlava nehlava a aj keď zoberie hráča a zároveň loptu tak mu dajú žltú a potom už nemôže hrať tú svoju tvrdú hru, preto ho viac využívame v obrane

Reagovat
smazaný uživatel

OT: V Edenu zápas přerušen kvůli pokřiku Pelta ven achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele