Agent: Pjaca chce další sezónu hrát za Juventus

07.01.2018, 17:59
Aktuality
Juventus během zimní přestávky opustil Marko Pjaca, jenž odešel na hostování do Schalke, kde by měl po vážném zranění kolena nabírat herní praxi. Další sezónu však chce nastupovat za italský celek...

Rozlet odchovance Dinama Záhřeb v Juventusu zpomalilo vážné zranění kolenních vazů, po němž se Pjaca nedokázal vrátit do sestavy italského klubu, a proto odešel hostovat.

Během nadcházející sezóny však chce reprezentant Chorvatska pravidelně nastupovat za Juventus, nespokojí se pouze s rolí náhradníka. "Marko odešel do Schalke, aby po zranění pravidelně hrál, a to samé následně bude chtít v Juventusu," řekl agent Marko Naletilić.

Jedním z důvodů odchodu mladého ofenzivního hráče byla i skutečnost, že se chce poprat o nominaci na světový šampionát v Rusku. "Po zápase s Bolognou jsme pochopili, že asi moc prostoru nedostane, vzhledem k mistrovství světa jsme se tak rozhodli pro hostování," vysvětlil agent. "Také proto jsme vybírali klub, kde bude Marko hrát," dodal Naletilić. "Teď je to na něm," řekl na závěr.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (23)

Přidat komentář
JackDaniels.

On mi stylom hry, drzanim tela, technikou velmi pripomina C.Ronalda z casov v MU.

To musi vidiet snad kazdy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Akurat je smatlavy

Reagovat
Panděvova ofina

Sledoval jsem ho ještě, než přestoupil do Juve a upřímně jsem utřel slzu, protože se dlouho spekulovalo o přestupu k nám.A přesně jak říkáš, připomíná mi Ronalda. Anglie by mu nejspíš sedla.

Reagovat
JackDaniels.

Som rad, ze niesom sam.

za prezyvku

Reagovat
10

akorát je teda mnohem těžkopádnější, Ronaldo v United byl lehkonohá střela, to Pjaca rozhodně není

Reagovat
smazaný uživatel

na Juventus nikdy mít nebude

Reagovat
10

už si to tady psal asi 150x

Reagovat
smazaný uživatel

ale až po vypití láhve z Kentucky

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se nekdo dival na Kingsmana 2.

Reagovat
Han střelil první

Já taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád máš větší šanci, než Pjaca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JackDaniels.
Reagovat
smazaný uživatel

Tento chlapík sám vyprávať nevie? lebo každý článok za neho niečo hovorí jeho agent

Reagovat
Mirek na tenisu

Marko Piazza...

Reagovat
Furia Ceca

* Marco Piazza

Reagovat
Bayern +

Julian Nagelsmann by měl ještě minimálně nadcházející sezónu zůstat v Hoffenheimu. Progresivní lodivod je spojován zejména s Bayernem Mnichov nebo Borussií Dortmund, sám ale na odchod nespěchá a je ochotný i dodržet smlouvu s platností do roku 2021. "Pokud budou v Hoffenheimu chtít, abych dodržel smlouvu, tak to udělám," řekl Nagelsmann, jenž díky speciální doložce může odejít právě po sezóny 2018/19.

Super pre všetky strany, Juppa ešte musíme na rok ukecať. Zatiaľ všetko šlape a taký progres od tej Ancelottiho melanchólie som za tie necelé tri mesiace nečakal ani ja. Len sa trochu obávam, ako poriešime ten káder. Jupp do toho podľa mňa už moc nebude chcieť kecať a zas nechať to na Brazzovi...

Reagovat
Jardman

Proč ne? Tak určitě slovo bude mít i Uli a Heinz.

Reagovat
Irek

On chce :D taky chci, zvednout plat v praci... :D :D :D njn oba mame nejspis smulu :D

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky fanty na foru

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

"Během nadcházející sezóny však chce reprezentant Chorvatska pravidelně nastupovat za Juventus, nespokojí se pouze s rolí náhradníka"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele