Agent: Mertens tvrdě pracuje a chce se co nejdříve vrátit

26.03.2014, 10:58
Aktuality
Během nedělního zápasu s Florencií se útočník Neapole Dries Mertens zranil. Do hry naskočil jako střídající hráč v sedmdesáté šesté minutě, ani ne po deseti minutách pobytu na hřišti si ale vymkl kotník a musel jej nahradit Makedonec Pandev. Šestadvacetiletý rodák z Lovaně se nyní snaží o rychlý comeback.

"Psychicky je v pohodě. Nikoho neviní z toho, co se mu přihodilo, i když ve středu mohl hrát se svými spoluhráči utkání v Catanii. Absolvoval fyzioterapii a rehabilitaci s nadějí, že se mu podaří rychle se zotavit," pověděl serveru Tuttomercato.com hráčův agent Soren Lerby.

"Stále nevíme, jestli bude připraven pro nedělní duel s Juventusem, tvrdě pracuje, aby se mohl vrátit během několika dní. Uvidíme, jak na tom bude ve čtvrtek nebo v pátek," částečně objasnil situaci kolem Mertensova současného zdravotního stavu.

Belgického reprezentanta Neapol získala v létě z PSV Eindhoven a doteď za ni v devětatřiceti startech dal sedm branek. Ve svém stávajícím působišti se podle svého agenta cítí šťastný. "Mertens je v Neapoli šťastný. V posledních několika měsících se cítí poctěn, že může oblékat její dres a bude v tom pokračovat. Chce hrát s Azzurri znovu Ligu mistrů a v květnu by s ní rád získal svou první trofej," citoval svého klienta Lerby.

Autor: Petr Komárek / football-italia.net

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufám, že budeš brzo fit. Jedna z vydařených posil. Fakt musím řici, že se mi moc líbí jak hraje. Osobně bych se i při letním mercatu více zaměřil na hráče z Eredivise.

Reagovat
Stiksxx

Reagovat
smazaný uživatel

V klidečku, nemusíš spěchat

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kedy bude dokončený?

Reagovat
Maritazzi

Mělo by se tam hrát v sezoně 2016/17.

Reagovat
stuff

to by bola parada

Reagovat
M11

tak to je super

Reagovat
smazaný uživatel

luxus

Reagovat
olis

cena?

Reagovat
olis

reakcia na tr0t3l

Reagovat
Maritazzi

Samotná stavba 300 milionů eur, celkově i s infrastrukturou a se vším miliarda.

Reagovat
olis

dost vela, ale aj tak super, skvele ste to zvladli, pri Neapole sa uz o tom rozprava myslim ze dlhsie ako u vas ale nikam sa s tym neda pohnut, strasne nieco

Reagovat
10

to je mega dost, nebyli jste ještě nedávno před bankrotem? ...pro kolik bude lidí?

Reagovat
Maritazzi

52 tisíc, snadno rozšiřitelný na 60. Je to dost, ale finance nejsou problém a v delším období se to stejně vrátí. Jinak před bankrotem, Enrique, Zeman a pak letošní rok, netřeba moc dodávat.

Reagovat
smazaný uživatel

V podstate sa to zlepsilo prichodom americanov, vyskakovat nemozeme, ale situacia uz nie je zla.

Reagovat
PetersCZ

Jak může někdo napsat "Lovaň"...to je stejný patvar jako Cáchy, Chemnice nebo Řezno...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejný případ jako Řím, Budapešť nebo Mnichov... ale tam to nikomu nevadí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele