Agent: Jorginho bude nejprve jednat s Neapolí

01.05.2018, 16:57
Aktuality
Jorginho podává za Neapol skvělé výkony, což logicky neuniká pozornosti dalších evropských velkoklubů. Agent italského reprezentanta Joao Santos však uvedl, že jeho chráněnec bude nejdříve jednat s Partenopei...

Brazilský záložník s italským pasem je odchovancem Hellasu Verona, odkud pod Vesuv zamířil na začátku roku 2014 a prakticky od té doby plní roli opory ambiciózního celku.

Právě Jorginho měl mimo jiných velký podíl na tom, že Neapol letos po celou sezónu drží krok s Juventusem, 26letý záložník pak byl spojovaný s možným odchodem.

Zájem o Jorginha mají mít zejména oba manchesterské kluby, Neapol však chce svoji oporu udržet, načež agent Joao Santos potvrdil, že jeho svěřenec bude nejdříve vést rozhovory se svým chlebodárcem. "Budeme nejprve jednat s Neapolí," potvrdil Santos.

"Jsou tady nějaké kluby, které mají o Jorginha zájem, ale musí pochopit, že první volbou bude Neapol," vysvětlil agent, jehož chráněnec má s Partenopei smlouvu do roku 2020.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (6)

Přidat komentář
TheTopFootbaler

Autor má zřejmě nadmíru v oblibě slovo chráněnec.

Reagovat
JackDaniels.

Loajalita hracov neapola je neskutocna !!!

Momentalne nasympatickejsi velkoklub!

Reagovat
olis

pockajme radsej do konca leta

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdepodobne ten budúcoročný káder sa nebude ani zďaleka podobať tomu dnešnému, ale asi predbieham

Reagovat
MaraCe_Napolitan

Aj ja mam obavy , najma ak odide Sarri do Chelsea

Reagovat
MaraCe_Napolitan

I ked zasa ak by prisiel Conte , tak sice by utrpel futbal, ale sance na trofeje by boli asi o nieco lepsie ako pod Sarrim..... Najlepsie riesenie vsak predlzit so Sarrim , udrzat vsetkych klucovych hracov + poriadne skvalitnit lavicku, ale to uz by som chcel asi prilis peknu rozpravku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele