Agent: Herrera se nerozhodl opustit Porto

13.01.2019, 21:58
Aktuality
Héctor Herrera se během uplynulých let zařadil k oporám Porta, vzhledem ke končící smlouvě je však opakovaně spojován s odchodem. Agent 28letého záložníka Gabriel Moraes ale spekulace vyvrátil...

Rodák z Tijuany je odchovancem Pachucy, odkud na Pyrenejský poloostrov zamířil před více než pěti lety, během nichž se vypracoval až do role kapitána úřadujícího portugalského mistra.

Úspěšná spolupráce by však mohla brzy skončit: Herrera má s Portem smlouvu do konce sezóny, načež se jméno mexického reprezentanta dostalo do spojení s oběma milánskými velkokluby nebo AS Řím. Podle nedávných zpráv z Itálie měl dokonce s Interem již podepsat kontrakt.

Agent mexického středopolaře Gabriel Moraes však zmíněné spekulace vyvrátil a nevyloučil, že jeho chráněnec prodlouží kontrakt se svým současným chlebodárcem. "Nic, co bylo během uplynulých dnů napsáno, se nezakládá na pravdě. Héctor s žádným klubem nepodepsal," prohlásil Moraes. "Došlo k jednáním s Portem a všechno je stále otevřené," vysvětlil.

Jedna z věcí, která se podle slov agenta s jistotou nestane, že Herrera změní dres během tohoto přestupového okna. "Héctor během ledna neodejde z Porta. Chce s klubem vybojovat další cenné trofeje a to je všechno, na co se momentálně soustředí," uzavřel Moraes.

Autor: Jiří Vojík / abola.pt

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

K těm nekopům v Interu by ho byla škoda, naopak by mohl jít, jakožto sympatický hráč, do sympatického klubu, tedy k nám. Bohužel dle slov Monchiho je to, alespoň prozatím, nereálné.

Reagovat
martin.b

Promiň, ale AS teda moc sympatickej fotbal moc nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta hraje sympatický fotbal, to je pravda.

Reagovat
Benfica

takže kedy a kde?

Reagovat
Seydou Doumbia

Lyon do konce příštího týdne.

Reagovat
Benfica

Reagovat
FC Porto FC

Než odchod Herrery mě děsí teda spíš odchod Brahimiho....

Reagovat
JackDaniels.

Porto a jeho prestupova politika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele