AGENT: GRAVESEN BY MĚL ZŮSTAT

18.06.2007, 15:40
Aktuality
Thomas Gravesen sice v Celticu Glasgow příliš šancí nedostával, přesto je zřejmě rozhodnut hájit barvy skotského klubu i nadále. Dánský záložník má tedy zcela jiné plány, než další středopolař Jiří Jarošík...

"Thomas chce dokázat, že si místo v Celticu zaslouží. Myslím si, že zůstane i pro příští sezonu. Bude bojovat, aby se dostal zpět do základní sestavy," domnívá se Gravesenův agent John Sivebaek.

31letý fotbalista přišel do Celtic Parku za dva miliony liber z Realu Madrid a zabydlel se v základní sestavě. Obrat přišel v zimě, kdy vedení klubu přivedlo z Hearts Paula Hartleyho a na Gravesena zbylo pouze místo na lavičce náhradníků.

"Stále chce dokázat, že je profesionálním fotbalistou. Podle mého názoru je to stále dobrý fotbalista a osobně nechápu, proč v Celticu nehrál. Thomas nikdy nevyjádřil přání ze Celticu odejít. V klubu je velmi šťastný a dobře vychází i s fanoušky," prohlásil dále Sivebaek.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*mysman

potkat ho nekde v temny ulicce tak se bojim:)

Reagovat
HOST*GEGE

potkat ho nekde v ulicce tak se poseru smichem usak jeden ale mam ho rad

Reagovat
HOST*mysman

jen pockej on by te zbil

Reagovat
smazaný uživatel

nevím proč, je docela malej, spíš bych se bál Stama, ale tomu bych asi utekl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

nebo treba Ronaldinha ze by te kousl

Reagovat
HOST*mysman

Reagovat
Shevchenko

Já bych se bál Horvátha

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele