Agent: Ballotelli se o budoucnosti rozhodne po sezóně

02.02.2017, 22:58
Aktuality
Hodně vydařenou sezónu prožívá Nice, jemuž výrazně pomohl Mario Balotelli, který se znovu vrátil do formy a okamžitě byl spojovaný s letním odchodem. Agent bývalého italského reprezentanta ale spekulace médií vyvrací, jeho chráněnec se prý rozhodne po sezóně...

Odchovanec Lumezzane si udělal jméno po přesunu do Interu Milán, za jěhož první tým nastupoval tři roky, aby se následně za necelých 30 milionů eur stěhoval do Manchesteru City.

Následně kontroverzní útočník, který na sebe během své kariéry vyjma fotbalových výkonů upozornil i celou řadou výstřelků, vystřídal AC Milán a Liverpool, aby se přestěhoval do Nice.

Pro francouzský klub se jednalo doslova o trefi do černého: Balotelli během letošní sezóny zatím nastoupil do jedenácti ligových utkání, ve kterých zaznamenal devět přesných zásahů.

Média tak během uplynulých týdnů začala spekulovat o jeho letním odchodu, zájem má přicházet hlavně z Číny a Neapole, agent 26letého útočníka Mino Raiola však spekulace vyvrací. "Mario je momentálně v Nice, protože chce všem ukázat, že dokáže svoji práci dělat dobře," řekl Raiola. "Existují týmy, které o Balotelliho projevily zájem, všem ale odpovídáme, že musí počkat. Uvidíme po sezóně, pro Maria je hlavní jeho dcera a fotbal, což musí jít ruku v ruce," dodal.

Autor: Jiří Vojík / espnfc.com

Komentáře (41)

Přidat komentář
Beči

Jsem rád, že se konečně uklidnil a jak se zdá, začal se soustředit na fotbal.

Reagovat
Noustress

najlepšia volba na hrot pre PSG, ak bude makať dokáže Ibru zastúpiť asi vo všetkom

Reagovat
pepinho2

By dopadl jak Ben Arfa

Reagovat
Langi

Reagovat
Noustress

Ben Arfa je úplne iná mentalita, na top klub mal možno vo chvíli ked opúštal OM, potom to bol priemer a jedna vydarená sezóna za Nice na tom nič nemení

Reagovat
pepinho2

A Balotelli?

Reagovat
smazaný uživatel

.... .......

Reagovat
Frantszek

V saskarnach mozna, ale Ibra je delal cilene, kdezto u nej se budou divaci popadat za bricho jak si jeste ve 20. minute zapasu nandava trenky na hlavu a nemuze na ni najit diru

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Manik...

Reagovat
Filipow

Bože, poprvý něco pořádně hraje a už by chtěl někam do Číny ne..

Jen hezky zůstaň vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde čteš že chce do Číny???

Reagovat
smazaný uživatel

mezi řádky?

Reagovat
smazaný uživatel

Chytrej je na to dost, ale v článku se nic nepíše o tom, že on by chtěl přestupovat. Jsou to spekulace médií a agenta, kterej ho chce jen zviditelnit, aby si potom namastil kapsu.

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
Filipow

Ta Čína byla nadsázka. Jde mi spíš o to, že poprvé pořádně ukazuje potenciál a už se mluví o budoucnosti..

Reagovat
didosh

To říkáš jak kdyby byla Čína nějaká NHL...

Reagovat
.13

Nech to este sezonu potvrdi a potom nech vymysla

Aj ked ma talentu na rozdavanie, stale som k nemu skepticky (hlavne co sa spravania tyka), aj ked ta posledna cervena bola hrozne prisna

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy ked som pozeral Nice, tak len stál a čakal kým mu to niekto nahrá pred prázdnu bránu alebo mu vybojuje penaltu. Žiadny pohyb ani nábehy za obranu, to všetko tam robil Plea. A za to, že dal pár golov mu zase stúplo to jeho velke ego. Očakávam, že po sezone táto vytretá hlava prestúpi do nejakého väčšieho klubu a znovu vyhorí.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi to jasný, už vidím, jak "pozeráš" Nice ty kritiku... Zklidnil se? Zklidnil. Je pro tým platný? Je. A o to tady běží. A chápu, že tě to překvapí, ale ne každý útočník musí nabíhat za obranu a lítat sem a tam. Myslím, že jeho 9 branek je dost pádným argumentem.

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš stejnej tatar jako Rodgers.

Jsou útočníci, kteří vydrží běhat a presovat celejch 90 minut a pak jsou takoví, kterým jejich tělesná konstituce takový způsob znemožňuje. Balotelli podobně jako třeba Koller patří do té druhé skupiny, on je na tom dobře technicky a kombinačně ale fyzicky je to kladivo do vápna, které nikdy nebude presovat rozehrávku soupeře, takovou hru by vydržel možná 30 minut. Proto pro něj v současné době angažmá ve velkém klubu moc v úvahu nepřipadá, ale v menším, který se mu herně přizpůsobí a dokáže ho využít může být velmi platným hráčem.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbotellim byl a Blbotellim zůstane. Ty hovna z hlavy nejdou vyklepat během chvilky...

Reagovat
smazaný uživatel

"Pro francouzský klub se jednalo doslova o trefi do černého"

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež mi to padlo do oka

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Ballotelli má momentálně další šanci. Vzhledem k jeho dlouhodobým excesům je naprosto předčasné mluvit o nějaké nápravě.

Reagovat
smazaný uživatel

Mario to v sobě pořád má, jen se nesmí tolik přetvařovat.Chtělo by to aby něco podpálil nebo by minimálně mohl být viděn v přítomnosti kurev a s cigaretou v puse

Reagovat
Milan.B

on futbal vie hrat, len je to kreten, ked sa udrzi na uzde tak bude dobry

Reagovat
Euphael

AC Milan

Reagovat
Nihilister

Že Ti není trapně . Milan Tě už dávno na tohle téma perfektně vytrollil tou píčovinou přes řádky . Takže

Reagovat
Milan.B

Reagovat
mojmira

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
didosh

...bych ho bral....

Reagovat
smazaný uživatel

Je to skvělý fotbalista ale dovolit si ho můžou jen ti opravdu silní trenéři... Asi by se měl vyhnout Anglii. Buď ať zůstane v Nice, vykope jim třeba titul, dostane posily, bude hrát ligu mistrů... momentálně pro něj neexistuje lepší destinace. Návrat do Itálie mi přijde nereálný vzhledem k tomu, že do Juventusu půjde těžko, do Říma taky a zbytek týmů na tom není ani tak dobře jako Nice. Prvně jsem si říkal, že Německo by pro něj asi bylo moc, ale na druhou stranu zrovna jeho styl fotbalu tam úplně sedí. Jen nevím, kdo by do něj šel...

Reagovat
smazaný uživatel

Mali sme si ho nechať v Lpoole

Reagovat
BílíAndelDrcKo

v LFC by sa nikdy nechytil a Klopp by s nim robit nechcel...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele