Agent: Bale zůstane v Realu Madrid alespoň další dva roky

07.02.2020, 14:55
Aktuality
Gareth Bale je poslední dobou vděčným objektem přestupových spekulací, nakonec by však měl zůstat v Realu Madrid. Setrvání waleského reprezentanta u Merengues potvrdil agent Jonathan Barnett...

Třicetiletý ofenzivní hráč nastupuje za "Bílý balet" od roku 2013, jeho výkonnost ale negativně ovlivňují zdravotní problémy, které jsou s postupujícím věkem častější.

Kromě toho se spekulovalo o sporech Balea s koučem Zinédinem Zidanem, po jehož návratu měl chtít bývalý hráč Tottenhamu odejít, to už však zřejmě nebude na pořadu dne.

"Zidane se nikdy nechtěl zbavit Balea," řekl agent waleského reprezentanta Jonathan Barnett. "Pokud se Gareth poslední dobou nedostává do nominací na utkání, měli byste se zeptat Zidana. Gareth je spokojený se životem v Madridu. Všechno je v pořádku, zůstane v Realu Madrid alespoň další dva roky," prohlásil agent, jehož chráněnec má smlouvu do roku 2022.

Autor: Jiří Vojík / sport-express.ru

Komentáře (209)

Přidat komentář
Kluivert9

Reagovat
janinho

Gareth...

https://youtu.be/tWub0qtlk9s?t=60

za kladne vybavenie mojej ziadosti vopred dakujem.

Reagovat
Csaplárova past

Za dva roky se dočkáš ..

Reagovat
janinho

bohuzial asi ano

Reagovat
krisa

pořád nachází nové a nové způsoby jak je všechny nasrat

Reagovat
Abaddon

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
klvana

Tak to se klidně vsadím, že 2 roky tam nevydrží.

Reagovat
pantondavo

A kam by chodil? Fotbalově se nemá už kam posunout, vyhrál, co se dalo, zlepšovat se bude spíš v golfu a při jeho platu a životu v Madridu, kam by chodil? Jinými slovy - o co?

Reagovat
Muffi

ty prachy mu nikdo v Evropě nedá a proč se má srát kamsi do Asie, kde to je fotbalově na stejné úrovni jako trénování s Realem.

Navíc stačí, aby Real nedal ligu, vyletěl s City a nový trenér ho může dát do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho do zakladu uz nikdo nikdy v Realu neda. On nesedi kvuli nejakejm problemum si Zidanem, on sedi kvuli tomu, ze jako hrac uz je uplne hotovej.

Reagovat
Gazdo

Nie hotovy skor to ma na haku

Reagovat
Israha

To je ve výsledku stejné, jestli není schopen podávat špičkové výkony, nebo se mu nechce se o to ani pokoušet.

Reagovat
Gazdo

To je fakt. A pritom by este mohol byt velmi platnym hracom

Reagovat
mayday

Moc se mi to nezdá. Sem tam když vystřelí, tak mu to sedne, když byl mladší, tak to byl jezdec na lajnu jak víno. Teď už opravdu se přikláním k názorům, že je vyřízenej. Top špičkovej chlap to snad nikdy ani nebyl.

Reagovat
pantondavo

To mi přijde jako nejmíň pravděpodobnej scénář, novýho trenéra se snad pár let nedočkáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Asie, není krom Saudu a Kataru kam. Čína zavedla platové stropy a Japonci by jeho přemrštěný plat neakceptovali. Takže zbývá leda MLS. Pamatuju nejeden zápas, kdy hrál skvěle, ale prodat ho měli 2 roky zpět, kdy byl o něj ještě zájem.

Reagovat
Pinturicchio

"Zidane se nikdy nechtěl zbavit Balea," řekl agent waleského reprezentanta Jonathan Barnett. "Pokud se Gareth poslední dobou nedostává do nominací na utkání, měli byste se zeptat Zidana. Gareth je spokojený se životem v Madridu. Všechno je v pořádku, zůstane v Realu Madrid alespoň další dva roky,

Ten agent bude nejspíš taky dobrý pacient.

Reagovat
Ed_Hazard

Dlhodobo ukazuje ze je totalny kus debila a obycajna pijavica. Uprimne, ak by mal Gareth ineho agenta, verim, ze by uz u nas nebol.

Reagovat
Kocour Klapuška

Proč?

Reagovat
Pinturicchio

Protože v jedné větě řekne A, v druhé B a zakončí to znovu A, které je lehce šmrncnuté C?

Reagovat
smazaný uživatel

tak budto mohl rict, zidane se ho nechtel zbavit, nebo rict ze zidane je slaby trener a nema balea pod kontrolou

Reagovat
smazaný uživatel

Jak presne nema Zidane Balea pod kontrolou?

Reagovat
valloire

Reagovat
krisa

já v tom cítím takové to pičo...jakože, buď ho pustíte zdarma, nebo ho budete ještě dva roky platit kluci

Reagovat
janinho

ale on nechce len pustit zdarma. ten kokot chce este okrem toho doplatit do konca zmluvy...

Reagovat
Muffi

A v čem?

vedení realu dá někomu dobrovolně obří smlouvu a když se jim to nehodí, tak je to chyba Balea, který je pijavice, zmrd apod.?

Pokud ho Real tak strašně nechce, tak ať tu smlouvu okamžitě ukončí, vyplatí Garethovi zbytek peněz a hotovo.

A že se s nikým nekamarádí a podobné sračky? proč by kurva měl? nejsou to snad malý děcka, jsou to dospělí, zralí lidé a tak spolu musí umět vycházet i přesto, že je každý z nich úplně jiný a ne jak v mateřské školce, že když nemáš rád naše písničky, tak jseš divnej

Reagovat
fefo

Kinderfans logic.

Reagovat
Pinturicchio

Wtf the fuck to meleš?

Reagovat
Muffi

Agent ví, že mu nikde tolik peněz co mu platí Real v Evropě nedají a proto je jeho prvořadým zájmem ho po ty dva roky udržet v Madridu a zajistit mu co nejvíc času na hřišti.

Na zbytek, jako třeba stížnosti fandů, dvojakost agentových vyjádření apod. sere pes.

Reagovat
Pinturicchio

Já zase seru na to, co říkal předtím, komentuju jen tohle prohlášení.

Reagovat
Pipo123

Zober si že podobne to funguje v amerických športoch, tiež tam je xxx nepredajných hráčov čo majú miliónove zmluvy. Nakoniec im zostáva jediná možnosť a to ich vyplatiť, ale tam ich tlačí platový strop, Real ho nemusí vyplatiť, vlastne k tomu nemajú dôvod

Reagovat
janinho

ja zasnem kolko ludi tu povazuje to ze si Bale v 30 rokoch prakticky ukonci karieru kvoli par mega navyse za nieco normalne... videl si ho aspon raz tuto sezonu? nikto ma nepresvedci ze keby zacal makat naplno tak by znova nepatril medzi 10 najlepsich hracov na svete. ale je to proste leniva pica co ma nasrate v hlave a to je jeho jediny ale dost zasadny problem.

keby siel napr. do ManU tak o kolko menej si myslis ze by tam mohol dostat? ManU je rovnako bohaty ako Real... a ked mozu platit tusim 400k+ tyzdenne za Alexisa ktoreho su este aj ochotni pustit na hostovanie tak si myslim ze ani Bale by tam nemohol dostat mensiu zmluvu. a konecne by si dokazal aspon v stanku kupit zuvacky, lebo by tam nastastie po spanielsky nikto nehovoril.

nie je vela klubov ktore by si ho mohli dovolit, ale pokial sa sprava ako kokot tak ani nemaju dovod. ale keby sa spraval normalne tak by stale mohol vyhrat par dolezitych trofeji.

pozri sa na CR... hovori sa tomu ctiziadostivost. vyhral toho Xnasobne viac nez Bale ale neuspokoji sa s tym co dosiahol. Bale mohol mat este omnoho viac, pritom uz dobre vyse roka na to kralovsky jebe.

Reagovat
Muffi

Tak na to jebe, váš problém.

Třeba se z toho vaše vedení a Barca poučí a už nebude přetahovat každého hráče a dávat mu nesmyslný plat aby pak mělo 18 hráčů na 6 postů a nevědělo, co s nimi.

A s těmi United si asi děláš prdel, ne? Proč by to kurva dělali, když jsou rádi, že se u Alexise zbavili alespoň poloviny jeho platu? Tohle je nějaká forma pyrenejské demence že anglické kluby mají povinnost od vás tahat odpad za nesmyslné peníze?

Vaše vedení to posralo a má tři možnosti. Buď poslat fanoušky do piče, plně podpořit Garetha a udělat vše pro to, aby tomu dával maximum do konce smlouvy. Druhá možnost je, že mu ty prachy budou platit za nic a nebo ho normálně vyplatit.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by ho v Manchesteru měli kupovat? A už vůbec nevidím důvod mu platit takovou dardu. To, že ho momentálně přeplácíte vy neznamená, že ho budou přeplácet i ostatní. Alexis dostal takový plat protože přicházel po své životní sezóně a myslím, že zadarmo nebo nějaké drobné. Nakonec se v ManU do*ebal tak ho poslali do hostování aby mu ten plat nemuseli celý. Bale je starý, drahý, lenivý, bez formy = neprodejný.

Reagovat
Muffi

to vím moc dobře.

Fandím Islanders a v létě 2016 zdrhli Okposo(6x7let u Sabres) a Nielsen(5x5 ve 32 u Wings), když dostali víc, než jim klub chtěl dát. V reakci na to se přivedl Ladd(5,75x7) který dnes hnije na farmě. Kyle s Fransem tam výkonností patří taky ale jejich týmy jsou ve sračkách a nemají depth(taky super, máš přetlak vlevo Beauvillier, Lee, zahraje tam Nelson a jedno pravé, podepiš další levé) tak je drží nahoře.

Reagovat
Stan Smith

RIP in peace

Reagovat
Pinturicchio

Neznal jsem, ale RIP in peace.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas.

Reagovat
hornito

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
negrles

do puntíku

Reagovat
Manik...

Reagovat
TopinB

Reagovat
LeonardoUžoa

Nechapu proc temer o kazdem rikate, ze je debil. Pritom vydelavaji miliony, neco v ty hlave ma. Narozdil od nas.

Reagovat
Pinturicchio

Ty měříš inteligenci penězi?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
LeonardoUžoa

Jiste. Nejde li o nekoho, kdo se bohaty narodil, musi byt dost inteligentni na to, aby se k tolika prachum dostal.

Reagovat
Pinturicchio

Takže Andrejko je podle tebe inteligentní? Nebo Trump?

Reagovat
LeonardoUžoa

To je teda blba otazka. Andrej urcite, o Donaldu Trumpovi netusim, jak se dostal nahoru, nicmene prezident asi nemuze byt moc hlupak.

Reagovat
Ed_Hazard

A co taky Jack Ma?

Reagovat
LeonardoUžoa

Ja nejsem zadny kvalifikovany rozhodci, zda clovek je nebo neni moudry. Tak me nenechte je posutovat, ani nevim, kdo je Jack Ma. Kazdopadne kdybych byl chytrejsi, mohl bych se mit jak tot ten konkretnj agent a neresit s vama blbosti.

Reagovat
Ed_Hazard

To nie je o chytrosti. To sa ti tu snazime povedat. Ano, chytrost moze do urcitej miery dopomoct k lepsim peniazom, ale minimalne 3-4 atributy su pre bohatstvo podstatnejsie, ako inteligencia.

Reagovat
LeonardoUžoa

Tak mi je pojmenuj. Nepis penize. Stesti muzes.

Reagovat
Ed_Hazard

Bavime sa o vlastnostiach. Kontakty, priebojnost, vytrvalost a aj ked to nie je vlastnost, treba uviest stastie To len v rychlosti.

Reagovat
LeonardoUžoa

A ty jsi na tom jak, kdyz znas recept na bohatsvi? Protoze napriklad nase ucitele z ekonomie a ekonomiky nas ucili, jak delat velkej byznis, a brali za to nejakych 15 tacu mesicne.

Reagovat
LeonardoUžoa

A kontakt si myslim, ze neni vlastnost.

Reagovat
Jordi Alba

Tak v dnešní době sociálních fobií asi i je.

Reagovat
Ed_Hazard

Zle som sa vyjadril, myslel som tym schopnost hladat a udrziavat tie spravne kontakty

Reagovat
Jordi Alba

Tak Já s tím souhlasím. Naopak si teda myslím, že pokud člověk potřebuje nějaký vzdělání ekonomie od učitelů na rozjetí toho velkýho byznysu, co píše kolega nahoře, tak ať ho radši ani nespouští, ale věc názoru.

Reagovat
LeonardoUžoa

Stesti taky neni vlastnost a vytrvalost prave je.

Reagovat
LeonardoUžoa

Hm, tady jsem to posral, sorac, zle jsem cetl.

Reagovat
Pinturicchio

Andrej fakt inteligentní není. Trump je úplně stejný idiot, jako Babiš.

Reagovat
LeonardoUžoa

Vyborne, tak jsou to vsichni hrozni tupci, jen tady na EF a u vas ve fabrikach je to samej genius.

Reagovat
LeonardoUžoa

Chapu, ze mas nejaky argument, nicmene me to nezajima a nebudu si to prohlizet. Neber to zle.

Reagovat
Pinturicchio

tvle, Leosu

Reagovat
LeonardoUžoa

Jsem uprimny.

Reagovat
Pinturicchio

To ocenuju.

Reagovat
TopinB

Reagovat
CHONG

V pohodě, asi budeš inteligentní jak Andrej

Reagovat
LeonardoUžoa

Jo, ae pochopil jsem, ze jsi me urazil, to ja zapotrebi nemrl tu nikoho shazovat, jen proto, ze ma jiny nazor.

Reagovat
CHONG

To není urážka, nýbrž pouhé konstatování faktu, ignorování argumentů druhých, to je Babišova specialita, tak holt asi budete stejně inteligentní, no.

Reagovat
LeonardoUžoa

Kdyz to napises takhle, tak to beru. Je to akceptovatelne formulovano.

Reagovat
CHONG

Reagovat
protiproudu
Reagovat
Pinturicchio

Všichni? To netvrdím, já se bavím o těch dvou ... ale myslím si, že jak u pásu, tak u lopaty najdeš spoustu chytřejších lidí než jsou ti dva. Babiš by bez dotací a podvodů měl hovno ( a nemít ten svůj PR tým, tak by se jeho debilita ukázala v plné nahotě), Trumpovi majetek rozmnožila manželka (a ten ze sebe dělá debila den co den, PR ne-PR).

Reagovat
LeonardoUžoa

Detailne fakt neznam jejich pribehy, protoze mectu o politice a televizni noviny stejne jako zpravodajske weby beru jako bulvar, nejsou moc objektivni. Ty jsi nahodil ty dva. Ja to beru jen dle sebe, nebyl bych schopen proste vydelat takovych penez a byt v cele nejakych korporaci, stejne jako miliony jinych. Cili ano, musi se nejak lisit od vetsiny, jsou chytrejsi.

Reagovat
Pinturicchio

Musíš si vybírat, co číst a co ne.

Jo, s tím, že něčím vynikají, souhlasím, akorát to podle mě není inteligence, ale absence svědomí.

Reagovat
LeonardoUžoa

Tak jiste, tito lide byvaji hodne cilevedomi a nekteri se neboji poradne se obrazne umazat. Jenze treba ten Babis nebo Trump jsou verejne zname osoby a hodne kontroverzni. Kdezto treba takovej agent ve vetsine pripadu neni, jen ho bulvar porad bombarduje nejakymi otazkami ohledne klienta, a prakticky cokoliv rekne, tak je to 50 : 50. Nekteri to proste berou, a drzi zas musi strasne zajimavy a nazyvat je kokoty a tak dale, jako by jim neco provedl.. nebo nedej boze by se jednalo o jejich penize..

Reagovat
Pinturicchio

Viz můj příspěvek v 15:55.

Reagovat
valloire

čim přesně ze sebe dělá debila den co den?

Reagovat
Pinturicchio

Vallo, prosím, ne, na tyhle tvoje píčoviny nemám v pátek náladu.

Reagovat
valloire

ale vždyť je sám píšeš Pintu

Reagovat
Pinturicchio

Ano, Vallo, ano, jdi se pomodlit k plakátům Trumpa, Okamury a Klause ml. a bude dobře nám oběma.

Reagovat
valloire

To jsou všechno lidi s normálními, generacemi prověřenými názory. Trump, o kterým je řeč, musí napravovat všechno to, co podělal Obama. Donald Stop Demokratům. Pa Pintu, jinak jsi dobrej kluk.

Reagovat
Pinturicchio

Já jsem dobrej i co se politických názorů týče, ale to ty, normální, generacemi prověřený děda, pantáta nemůže pochopit.

Reagovat
valloire

Co se týče politiky, jsi pouze naivní. A ze mě a mý generace mluví zkušenost. Tady je většina těch mladších, kdybys napsal svoje názory ala demoblok, ODS, Piráti někam, kde jsou lidi mýho věku, tak tě sežerou. A zapomněl jsi na Borise. Ono je vůbec divný, že liberální větev jde za mořem do kopru co?

Reagovat
Pinturicchio

Škoda, že ty zkušenosti nejdou ruku v ruce s inteligencí.

Reagovat
valloire

Proč myslíš? Problém vás novodobejch demokratů je ten, že demokraticky nerespektujete jinej názor. Ten kdo má jinej názor je okamžitě idiot a tupej. No, já si můžu myslet to samý že jo....Nejsem liberální demokrat.

Reagovat
Pinturicchio

Já ho respektuju, jen na tvůj názor říkám můj názor, hezky demokraticky. Ty mi zase můžeš hezky demokraticky říct, že jsem kokot. No není ta demokracie krásná?

Reagovat
valloire

Je, ale vy nevíte co to ta demokracie znamená. Nelíbí se mi z nějakýho důvodu Trump, Johnson, Okamura, Klaus, tak ten kdo je volí je hloupej. Proč? Třeba je chytrej. Nebo je v případě Trumpa a Johnsona hloupá polovina voličů? Vážně jsi sežral ty kecy mainstreamu o vidlácích? No já to mam jinak. Jsem celkem chytrej kluk a nemyslím si, že ty nejsi. Ale na pováženou je to, že zatímco já na tebe a tobě podobný kvůli tomu koho volíte neútočím, tak vy na mě a mě podobný ano. No a ty můj názor nerespektuješ, což jsi předvedl.

Reagovat
Pinturicchio

Hloupá je jejich volba, ne člověk jako celek (nutně). Velice lehce se dá dokázat, že Okamura je prolhany, populisticky zmetek, například.

Reagovat
valloire

Okamurovi se vyčítá, že to má jako byznys. Ok. No a teď mi napiš, kdo ne? Všichni to maj jako byznys. Z takový ODS to jenom stříká. Druhá věc je, nakolik ti ten jejich byznys změní život k horšímu nebo ne. Takže za mě a nejenom za mě, když je někdo proti EU v její současný podobě, proti tahání migrantů, proti politický korektnosti a uvažuje aspoň trochu selským rozumem, můj hlas má. No a populista je dle tebe nadávka, dle mě známka toho, že je to ok. Viz AfD v Říši.

Reagovat
Pinturicchio

Že to má jako byznys mám v zádi. Co ale v zádi nemám je, že to je rasista a hlavně obchodník se strachem - vyvolá v lidech strach z uprchlíků (přitom je jich u nás pět a půl), postaví si kampaň na tom, že s nima zatočí (s kým kurva?) a na jím vyvolaném strachu parazituje a chytá volební body, to je prostě hnusná zparchantělost.

Populista není nadávka a do určité míry je populista každý politik, blbý ale je, když ten člověk nemá co dalšího nabídnout.

Mně ta fanatická korektnost taky není po chuti. Co si pod tím pojmem představuješ ty?

Reagovat
boryland

....hele okamura nikoho nestraší,jen stále pripomina co to je za zlo......

Reagovat
valloire

Vyvolává v lidích strach z uprchlíků. Myslím, že nemusí. Všichni vidí ten bordel na Západě. A rasista? Japonec? Jde proti cikánům co nedělaj...Media ho rádi nemaj. Bakalovo media....Okamura má co nabídnout, ale jaksi se toho kdosi bojí. Referendum, odvolatelnost. Na rozdíl od ODS a jiných se snaží prosadit svůj program a nezůstal v opozici. Pod pojmem korektnost si představím nechuť nazývat věci pravým jménem. Jedním z vrcholů toho je asi afroněmec.

Reagovat
Pinturicchio

Ach. Ok, boomer.

Reagovat
valloire

hmmm

Reagovat
anonym

Jako bych četl mrazika. A on snad Okamuru někdo vážně volí na základě "strachu z úprchlíků"?

Reagovat
Pinturicchio

Já bych řekl, že nemalá část ano (i když to samozřejmě budou schovávat za ramenate řeči).

Reagovat
valloire

co ty? koho jsi volil? to nikdy nikdo z vás neřekne

Reagovat
Pinturicchio

Já si prošel svou zelenou hippie fází a v dalších volbách se pravděpodobně vratim k modré.

Reagovat
valloire

No vidíš. Piráti jsou levice až ultralevice, jejich schopnost ukazuje názorně Hřib, vítači viz Bartoš, v politice nepoužitelní. ODS je pořád ta stejná strana zlodějů a mafiánů, i když má teď v čele unylýho Fialu. Takže se tu můžem zkritizovat navzájem. Není lepší se na to vysrat a oslavovat Krále v barvách Juve, kterej střílí v LM vítěznej gol ve finále?

Reagovat
Pinturicchio

Až k tomu dojde, tak jo.

Reagovat
anonym

Já nejsem politickej, nemám ani rád Okamuru. Včera jsem si poprvé přečetl volební program SPD a většina z toho mi dává smysl - referendum, odpovědnost politiků, "Je pro nás nepřijatelné dále tolerovat systém, kde vzniká vrstva lidí, kteří již nemají zájem pracovat, neznají slova jako povinnost a odpovědnost a terorizují své okolí kriminalitou. Podpora nesmí umožnit lenochům žít lépe než lidem, kteří pracují." - trefa do černého, doslova s problémama s cigánama.

Akorát odejít z EU po anglicku nám těžko pomůže ekonomicky.

Na druhou stranu i mně někteří fakt připadáte jako smyslu zbavení, co se týká migrace. Vždyť lidi kvůli teroristům umírají v Evropě, Německo je hned sousední země. Argumentovat tím, že se sem nikdo necpe je taky mimo, když není Evropa bezpečná. Teď mi dřívější kontroly na hranicích dávají smysl pro všechny státy EU.

Reagovat
Pinturicchio

Souhlasím, ale nemíním to vztahovat na cigany, to je problém celé společnosti. Nesouhlasím s referendem v tak důležité věci, jako je vystoupení z EU, opravdu nechci, aby o takové věci rozhodovali xenofobní idioti, kteří nemají sebemenší páru o tom, jaký dopad by to pro ČR mělo. Referenda na regionální úrovni? Proč ne.

Podívej, terorismus byl vždycky a vždycky bude, to je jako s těma ciganama - hlavně, že je to na koho hodit, bývali to cigáni, teď jsou to uprchlíci. Co taková IRA, jak to, že kolem toho nebyla taková hysterie? A za sebe říkám, že nepomoct člověku, který utíká před válkou, je prostě zhovadilost. ČR je jednou z nejbezpečnějších zemí světa a opravdu nevěřím tomu, že nějakému Pepovi a Mařeně leží na srdci blaho lidí ve Francii nebo Německu, stačí přečíst diskuse na internetu a povětšinou dojdeš k tomu, že jsou to idioti, kteří potřebují nějak / na někom ventilovat svou nenávist. Chápu lidi, kteří tak volí na základě strachu, ale to už jsme zase u toho zmetky Okamury a jeho obchodování se strachem.

Snad je to napsané aspoň trochu srozumitelně.

Reagovat
anonym

Samozřejmě to má platit na všechny, ale já to na ně klidně vztáhnu, protože to v přepočtu na jejich množství využívají nejvíc. Tahle demokracie, kdy se většina přizpůsobuje menšině je kocourkov. Slovensko proti nám udělalo pokrok.

S referendem na vystoupení z EU bych byl taky opatrný. Spíš bych to viděl na jiné otázky.

Určitě si viděl Gaussovu křivku IQ a je logické, že těch méně "chytrých" bude většina. Na druhé straně, máme právo na to ty ostatní označit za idioty a nebo jim zakázat vyjádřit svůj názor jen proto, že je máme za idioty?

Ale ono nejde o to, aby to bylo na koho to hodit. To mě fakt nezajímá. Od dob, co se otevřeli hranice, je prostě pro určitý xindly mnohem snažší se dostat kamkoliv. Plus migrace, kdy je nemožný uhlídat, aby se sem nedostal někdo, kdo ve jménu aláha bude zabíjet.

Ty furt řešíš, že si z toho někdo udělal volební program, namísto toho, abys uznal, že je to problém.

Ne, Evropa není povinná poskytovat někomu útočiště na základě toho, jestli to je a nebo není zhovadilost. Takhle otázka nestojí a tahle solidarita sebou přináší jen víc a víc problémů a opravdu se nedá řešit na úrovni statisíců lidí a celé Evropy, tady se musí přemýšlet víc hlavou a né srdcem. Proč USA nepřijímá uprchlíky, když to všude dokurvili? Proč migranti nemíří raději do Saudské Arábie? Mají to blíž zeměpisně, jazykem i vírou. Saudové si prostě nenechají srát na hlavu.

Mně jde o to, abych se v Německu, Francii nebo Anglii mohl bezpečně procházet na náměstí v kterýkoliv den v roce, když pojedu na dovolenou. Že všichni myslí především na svůj stát v první řadě je snad logické.

Reagovat
Pinturicchio

A máš nějakou statistiku, co se Romů týče? (Seriózní dotaz, možná taková je.)

Podívej, já se za idiota nepovažuju, ale sám bych takové referendum nechtěl, protože v takové záležitosti dám na experty, kteří toho ví o téhle věci, problematice nesrovnatelně víc než já (ať už jde o ekonomy nebo politology).

Vyvolávat v lidech strach a parazitovat na něm u mě není volební program.

Takže nemáme pomoct, plácnu, 99% neteroristů - uprchlíků, protože se sem může dostat jeden, dva, tři magoři? K nám, do ČR, která má tuším nejpřísnější kontroly tohodle druhu v rámci celé Evropy?

Samozřejmě, že Evropa není povinná, ale já asi nejsem takové neempatické hovado, abych takové lidi nechal chcípat na moři nebo bůh ví kde.

Pokud máš strach, jednoduchá rada - necestuj, eventuální nebezpečí je všude. A když jsme u strachu, ty nemáš strach jít sám o půlnoci například Prahou nebo Karlovýma Varama?

Jinak za mě v téhle diskusi asi všechno, protože mám pocit, že dál už se budu jen opakovat.

Reagovat
anonym

V pohodě. Reagovat už nemusíš, názory se stejně budou lišit, ale sám ti ještě odpovím.

https://www.novinky.cz/finance/clanek/socialni-davky-zneuzivaji-i-majetne-romske-rodiny-150837

Jako, že bych je sám obcházel a psal si do notýsku, ne? Stačí, že mám cigánskou rodinu nad sebou, což bych Ti přál zažít a hlavně dlouholeté zkušenosti z města, kde bydlím. K tomu člena rodiny, který dělá v sociálních službách. A znám zkušenosti i jiných lidí.

Jak je možný, že si nepracující degoš jezdí v bavoráku ověšený zlatem? Když chceš mít klapky na očích, tak je to Tvá věc, ale nesnaž se tohle degradovat nějakou statistikou. Jestli chceš být sluníčko, tak ti můžu citovat z romea. To je seriózní zdroj na seriózní otázku přece.

To jsi neodpověděl na moji otázku, jestli my máme právo posuzovat to, kdo by o tom měl rozhodovat. To, že je někdo "expert" v dané oblasti ještě neznamená, že rozhodne správně, nebo že by měl rozhodovat za tebe a nebo jiným upřít tu možnost.

Když to bude jeden jediný magor, který zabije tebe nebo někoho z tvé rodiny, tak bude odpověď vždycky ne. Navíc bych řekl, že teď vaříš hodně z vody, mohl bych tě poprosit taky o statistiku, ale těžko ti někdo řekne, kolik se jich sem může dostat. Aha, takže tušíš ...

Ne, opravdu přestěhování statisíců lidí do už přelidněných zemích se nedá dělat jen na základě empatie. Boha, Pintu, to je tak naivní argument, že nevim, co Ti na to snad napsat. Rozdílná mentalita, jiná víra, nižší inteligence a vzdělání, atd. Rozhodovat podle citu se můžeš v lásce, ne v otázce miliónů lidí.

Rada nad zlato. Takže srát na to, že Evropa bývala bezpečné místo a že se to za poslední dekádu na plno místech zhoršilo, nebezpečí je všude. To ani není argument.

Já v Praze ani v KV nebydlím, ale asi bych si to první rozmyslel. Záleží taky do kterých částí zavítáš. Nemám strach jít o půlnoci Prostějovem a Přerovem sám (teď nedávno byl a nebo možná ještě je na jejich stránkách dotazník s tím, jestli se cítí bezpečně, hádej jaká "menšina" tam je a proč někteří obyvatelé sepsali petici?), ale určitě bych to asi nepraktikoval pravidelně a v můj prospěch hraje taky fakt, že už jsem něco zažil a mám 190 cm a 110 kilo, jako ženská a nebo někdo poloviční bych si hledal raději doprovod.

Zapomeň v tom programu na uprchlíky, všechno ostatní dává smysl. Politika je tu nakonec jen od toho zvolit co nejmenší zlo.

Buď uvidíš prostě obsah a nebo budeš jen argumentovat na povrchu, abys zůstal "politicky korektní".

Reagovat
Pinturicchio

Já přece neříkám, že takoví cigosi nejsou.

Je, protože Evropa, potažmo svět nikdy nebyli, nejsou a nebudou dokonale bezpečné místa. S tímhle přístupem co by kdyby nakonec skončíš tak, že budeš zavřený doma mezi čtyřma stenama.

Ke zbytku už bych se fakt opakoval. Respektuju tvůj názor a cením, že jsi schopný ho napsat slušně a věcně.

Reagovat
valloire

No Pintu jenom ve zkratce, protože kolega to už napsal.

Referendum o výstupu z EU, která není stejná jako při vstupu, to bys hloupé populaci nesvěřil. Referendum o vstupu ale ano?

Přijmeš na nátlak EU dejme tomu 10000 "uprchlíků", podotýkám ekonomických, myslíš že to tím skončí?

Evropa byla nesrovnatelně bezpečnější místo než je teď. Proč asi. Máme si na terorismus taky zvykat, protože to znak živoucí společnosti jak to řekl starosta Londýna? Máš už teď strach si večer projít centrem Prahy, tak proč si tam nenasadit ještě pár stovek fanatickejch arabů navíc. ČR je jednou z nebezpečnějších zemí světa právě proto, že tu nikdo není.

Kolega si poprvé přečetl volební program SPD a světe div se, dává smysl. Možná by to měl udělat každej, kdo se nechal zmanipulovat médiema.

Pomoct uprchlíkům můžeš i v zemi jejich původu, takhle to navrhovala V4 už předtím. Jenže ono Západu v čele s Německem jde spíš než o humanitu, který maj plnou hubu, o prachy, o levnou pracovní sílu. Myslíš si snad, že jim leží na srdci lidský práva jako to bylo u nás za komoušů? Ne, vždycky jde o trhy. Čím větší, tím líp.

Časem prohlídneš, páč blbej nejsi.

Reagovat
valloire

mrazík je idiot

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna třeba Valloire

Reagovat
valloire

Přečti si anonyma, napsal to v podstatě za mě...

Reagovat
smazaný uživatel

No přečetl jsem si to. To jsem pořád a dokola stejné kecy.

“A co když tam jeden z nich zabije a zabije tvoji rodinu?” “Co když” “cikáni” atd.

Proto jsme odmítli přijat 40 sirotků z Řecka (nejvíc proti překvapivě SPD).

Proto jsme odmítli humanitární pomoc Číně v podobě debilních roušek, vždyť mi velcí Češi je potřebujeme víc i když si s nimi můžeme vytírat prdel, protože je tady k ničemu nepotřebujeme.

Stáváme se pomalu, ale jistě zemí sobců, neslyšící a nevidící.

Řešíme zde problémy, které zde nejsou a v nejbližších x desítkách let s těží budou.

Lidi jsou ochotni dát svůj hlas populistickým a nenávistným stranám jen kvůli tomu, že si ráno přečetli, že v Hamburku nějaký Somálec někoho pobodal.

Voličům nejmenovaných stran tříská pěna u rtů, když vidí nedejbože v 21.století slečnu v šátku a nebo ještě hůř člověka s černou pletí!! A to ve středu Evropy! No pane Bože, rychle domobranu!

Reagovat
valloire

40 sirotků a malejch co? Vůbec ne 17 letý harantí co maj příbuzný někde v Sýrii. Chápeš že když to nejde přes kvoty, tak se vymejšlí něco jinýho a hraje se na city. Ani noha sem. Podáš prst a sežerou tě. Ta Čína je chyba, ale poslali jsme tam prachy. Ty tvoje populistický strany to ale vidí na rozdíl od naivních levicových bláznů realisticky. Ono je těch útoků málo? Oni se tam bojí pomalu vyjít na ulici a ty bys chtěl asi totéž ne? V Evropě nemá magor v šátku vyznávající nenávistný agresivní náboženství v 21.století co dělat. Islám je na úrovni nacismu a komunismu, podívej se jak to dopadlo v původních křesťanských zemích.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť o tom mluvím, jedeš si pořád to svoje. Bojuješ proti někomu koho jsi v životě neviděl. Hlasuješ pro strany, kvůli něčemu co tu nikdy řešit nebudeme.

Mluvíš o věcech o kterých nemáš vůbec ponětí a poznatky.

Reagovat
valloire

Ty jsi tak naivní, že to mlátí vo zem. Koho potřebuješ vidět? Stačí se podívat za hranice. je to VEDLE....Čapka znáš? Melete něco o nenávisti, což máte z ČT a nejvíc nenávistný náboženství bráníte zuby nehty protože demokracie a humanita. Na to dojedete, já ne, ale ty to budeš řešit za pár let. EU se mění v totalitní socialistickej spolek, kterej nařizuje hovadiny nikým nevolenou komisí. Ty to nevidíš. Zakazujou národní vlajky v parlamentu. Jak si to ty zmrdí vůbec můžou dovolit. Ty to nevidíš. jednho socialistický plánování jsme se zbavili a druhý tu máme zase. Ovšem jestli chceš zrušit státy a bejt evropan a nechat si srát na hlavu od Němců, tak prosim. Doporučuju volit TOP 09.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je ale otázka kdo je naivní. No podle mě to jsi ty.

Ja ČT, Novu, Primu atd nesleduji, nezajímají mě názory páprdů ve studiu.

Já se řídím vlastním názorem, zkušenostmi a kontaktem s lidmi o kterých ty říkáš, že mi ve spánku uřežou hlavu. No prosím, stále žiji a zajdu si radši někam s nimi, než třeba s tebou, s člověkem, který svět vidí přes svoje černobílé brýle a jinak ho vidět nechce.

Jsem už unavený od zapšklých lidí, kteří se pořád potřebují něčeho bát, oni už jinak prostě žít nemůžou.

Reagovat
valloire

je to marný

Reagovat
smazaný uživatel

No s tebou

Reagovat
valloire

připadá mi, že žiješ v jiným, sluníčkovým světě

Reagovat
smazaný uživatel

Ja žiju ve světě reálným, zatím co někdo ve své bublině.

Reagovat
valloire

Tvoje bublina je tvuj věk, škola a lidi okolo. Já jsem těžce v realitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Valle už se vzbuď tvůj věk ti je tady k ničemu, protože ty prostě nemáš žádné zkušenosti, v dětství jsi žil v bublině a pokračuješ v tom i v dospělosti. Ty jsi těžce mimo.

Reagovat
valloire

Můj věk je právě záruka toho, že to vidim správně. Jsem si 100% jistej, že za nějakejch 10 let mi dáš za pravdu. Já zažil totalitu, ty ne., já umim číst mezi řádky, ty ne, já vim naprosto přesně, kde začíná a končí propaganda, já a má generace.

Reagovat
smazaný uživatel

Já totalitu zažil taky, Samozřejmě ne tolik jako ty. No a o tohle mi jde. Ty máš furt stejný myšlení, mluvíš o propagandě, ale jsi příznivcem lidí, kteří tu propagandu vytvářejí ze všechny nejvíc. Mezi jakými řádky to čteš? Já ti říkám, že toho o všem o čem ty tak nenávistně chrochtíš vím daleko daleko víc než ty a ty mi říkáš, že nečtu mezi řádky? Já ti nedám za pravdu nikdy, protože to nikdy nebude pravda, před 5 lety ta hysterie začala a kolik tu máme těch ničivých imigrantů teď? Stále stejně - 0.

Reagovat
valloire

Jenže ty tu propagandu evidentně nevidíš. Přečti si třeba idnes. Pak diskuzi k článkům. Ty migranty tu zatím nemáme. Ještě nejsou u moci ty správný strany a EU se zatím marně snaží je sem nacpat. Kdo na to upozorňuje, je prozíravej, ne jak ty řikáš populista. A 2 milionům migrantů řikáš hysterie?

Reagovat
protiproudu

Reagovat
anonym

To je s něma pořád stejný. Protože tu ten problém není, tak by to neřešili. Protože je to v Evropě a ne přímo u nás, tak o nic nejde. Protože o život můžeš přijít kdykoliv, tak by nic neřešili, i když byla Evropa před dekádou daleko bezpečnější místo ... tohle stupidní uvažování je pro mě pořád zarážející. Tahle poblázněná "dobrota" pomáhat všem, když se neumíme postarat o vlastní lidi je na hlavu.

Reagovat
valloire

aspoň někdo tu myslí hlavou a nemá vymytej mozek ze školy...teď jsem viděl reklamu UNICEF - dej 400 a zachraň africký dítě. Oni se tam množej jako králíci, neuživí se, zplanýrujou to tam, pak se serou do Evropy, ale největší problém jsou dle Gréty prdící krávy a auta, letadla v Evropě/USA. Hovno, je moc lidí, to je ten problém, Egypt už má 100 milionů.

Reagovat
anonym

Dej 400 a podpoř problém. Taky by mě zajímalo, jak by nás živili a ubytovávali všichni ti migranti ve své zemi, kdyby byla situace opačná.

Nechci být pesimista, ale jde to do sraček. Jestli příroda sama nevyrovná počty, tak bude "zajímavý" sledovat kam to povede za 12, 20, 30 let

Reagovat
valloire

...a dnešní mladí naivní humanisti - neomarxisti, pak budou čumět jako péro

Reagovat
smazaný uživatel

Za posledni tyden:

- nevedel v jakym state hrajou vitezove superbowlu

- pri nejakym vecirku tancoval pri americky hymne jak debilek a hral si na dirigenta (obzvlast vtipny, kdyz si vezmu jak mu litala pena od huby, kdyz si nektery ehm tmavsi hraci americkyho fotbalu dovolili pri hymne kleknout)

- nevedel jakej je rozdil mezi dieslem a benzinem a proc auta jezdici na jedno nemuzou jezdit na druhy

Pak tu jsou jeste nejaky starsi hitovky jako:

- kdyz si myslel ze americani potrebujou obcanku k tomu, aby si mohli udelat beznej nakup

- kdyz si myslel, ze zvuk z vetrnych elektraren zpusobuje rakovinu

- kdyz si myslel, ze Obama se narodil v Keni

- kdyz si myslel, ze cvicenim si clovek zkracuje zivot

- kdyz nekolikrat tvrdil, ze se jeho otec narodil v Nemecku, i kdyz to neni pravda

- nebo treba kdyz chtel koupit Gronsko

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
valloire

https://www.euro.cz/politika/trump-se-nezblaznil-koupe-gronska-by-byl-hodne-dobry-byznys-1464043

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/donald-trump-nato-jens-stoltenberg.A190403_161203_zahranicni_klf....informoval Guardian

(to je to nejdůležitější, to, že chce po Němcích peníze na NATO, který mají platit, je nedůležitý)

s tím místem narození...nezačala to třeba Hillary?

jinak samý straaašně důležitý věci a masáž levicovýho tisku

Reagovat
smazaný uživatel

Co s tim Gronskem jako. Mne nejde o nejakou ekonomickou vyhodnost. Na to abys vedel, ze Gronsko ma nejaky nerostny bohatsvi nepotrebujes bejt zrovna genius. Absurdni a uplne retardovana je jen predstava, ze si Trump myslel, ze by Dani vubec Gronsko prodali. O to vtipnejsi je pak to, ze v reakci na to odmitnuti zrusil cestu prave do Danska. Jak maly decko co se vzteka kdyz nedostane to co chce.

Druhej odkaz nejde otevrit.

Nevim, je mi to jedno. Byl to Trump, kterej tuhle picovinu tlacil jako jeden z hlavnich sloganu v jeho volebni kampani. A proto je debil. Pokud to Hillary zacala, tak je zrovna tak pica, ale tahle diskuze o Trumpovi, takze nevim proc je Hillary relevantni. Ona mu urcite pistoli u hlavy nedrzela a nenutila ho, aby takovyhle hovna vypoustel do sveta.

Nevim jaka masaz, tohle jsou vsechno veci, ktery Trump rekl. A nerikam, ze jsou dulezity. Jen ukazujou, ze ten clovek je mentalne na urovni ditete a zije uplne mimo realitu -> debil.

Reagovat
valloire

To ale není nápad jenom Trumpa. Amíci se o Gronsko snažili už po WWII.

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/donald-trump-nato-jens-stoltenberg.A190403_161203_zahranicni_klf

informoval Guardian

Možná je mimo realitu, ale na to že je, si vede celkem dobře. Bude znovu zvolenej i přes odpor liberálních medií.To, že se Obama narodil v Keni, o tom se spekulovalo a v rámci nějakýho politickýho boje se to používalo. To jsou úplně nedůležitý hovadiny. Zato Lybie, Jemen, arabský jaro, Sýrie, 2x větší dluh a já nevim co ještě posral Obama, je dle mainstreamovejch medií ok.

Reagovat
icemike

No, ale mají miliony a my ne

Reagovat
Pinturicchio

Takové miliony ať si nechají, respektive způsoby jakyma k nim přišli.

Reagovat
Whitemedia

a mně je bez miliónů stejně líp

Reagovat
CHONG

Andrej určitě

Reagovat
janinho

to je jedna z najvacsich kokotin co som tu kedy cital.

Reagovat
pantondavo

To je ale blbost

Reagovat
Spasitel

Mia Khalifa

Reagovat
krisa

Reagovat
vacin

Takže Mike Tyson byl do 40 inteligentní a po 40 už není

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Uprimne receno z pohledu fanouska je mi Bale uplne u prdele. Evidentne uz nema motivaci cokoliv ve fotbale dokazat, na hriste je uplne zbytecnej, tak at si klidne pro me za me ty 2 roky hnije na lavicce a uziva si ten obrovskej plat. Ja to neplatim, takze je mi to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

*na hristi

Reagovat
Manik...

Reagovat
CHONG

Ten to u nás fakt dotrollí až do konce Musím říct, že svým způsobem ho obdivuju, jak má všechny a všechno totálně v piči, ale na druhou stranu mi ta jeho sága u nás přijde trochu smutná, i když by jeho angažmá nevyšlo tak, jak asi všichni doufali, tak pořád se na něj mohlo vzpomínat jako na maníka, který si ve finále CdR udělal dobrý den z obrany Barcelony a hlavně dal vítězné góly ve dvou finále LM, takhle se na něj bude vzpomínat jako na někoho, kdo měl agenta, který všechny nasral...

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně jeho výdrž je potřeba ocenit

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth Bale je vynikajúci futbalista a mne osobne je ľúto, že ho za nekresťanské peniaze Real kúpil, S tým, že neurobil následne vôbec nič so systémom hry, ktorý by takého hráča vedel optimálnejšie využiť (neberiem teraz v úvahu zdtavotný stav atp.) U Garetha by mi väčšiu radosť bolo urobilo, ak by strávil svoju kariéru na ostrovoch, kde sa jeho herný prejav oveľa viac hodí...

Za mňa je vysoko pravdepodobné, že to obdobne dopadne asi aj s Hazardom.

Reagovat
Zajda

Asi otevřeli nová golfová hřiště, tak chce užívat teplo a relaxu. Chápu ho.

Reagovat
Spalovač šancí

Nemá důvod někam odcházet. Ví, že s ním Zizou počítá na finále LM a že zase bude za hlavní hvězdu.

Reagovat
oli9

Ve španělsku jsou krásné golfové hřiště super počasí... Spravný golfista Bale

Reagovat
Csaplárova past

Bale v tom Realu vydrží déle než Zidane ....

Reagovat
Anacron

Chápu, že je to jeho práce, ale ten jeho agent už mě začíná srát víc než samotnej lingvista.

Reagovat
jenage

Konečně chce někdo pro změnu dodržet smlouvu do konce a zase je za debila.

Reagovat
Ed_Hazard

Zrazu, skoda ze ten kontrakt nedodrzal napriklad taky Mou u vas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to profík, dodrží smlouvu až do konce

Reagovat
Irek

Profesionální golfista

Reagovat
smazaný uživatel

Co takhle kdyby odešel do Atletika, hodil by se?

Reagovat
Salfovic

Reagovat
smazaný uživatel

ok tak ne no

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se vůbec daří Air Force ženám? Nějakou chvilku jsem si o nich nepřečet, tak nemám přehled. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Jde to, sice teď měli incident kdy holky s ptákem párkrát přefikli rozhodčího po špatným rozhodnutí, ale jinak klasika

Reagovat
Irek

V Madridu zavládla čistá radost

Reagovat
Lamskej#RMCF

Paráda.. Včera Zizu prokaučuje zápas a dnes čte člověk toto

Reagovat
Jordi Alba

Los jugadores mejor pagados del mundo

Messi: 8,3 millones brutos al mes

Cristiano Ronaldo: 4,5 millones brutos al mes

Neymar: 3 millones brutos al mes

Griezmann: algo menos de 3 millones brutos al mes

Luis Suárez: algo menos de 3 millones brutos al mes

Bale: 2,5 millones brutos al mes

Hazard: 2,5 millones brutos al mes

Mbappé: 1,9 millones brutos al mes

On důvod odcházet prostě nemá, pokud mu je u prdele, že nebude hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že je ještě rád, že nehraje.

Reagovat
Pinturicchio

Golf, kurvy, chlast a chlebíčky. In that order!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
8lampard8

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
mayday

Po cedulce s In that order se divím, že ho v Reálu nehnali sviňským krokem do prdele. Stejnej případ, jako Barcelona s Neymarem, kluby s takovou tradicí by neměly nechat po sobě šlapat.

Reagovat
Agent z Melmacu

zmluva je zmluva, kokoti sú v Madride, že mu dali takú zmluvu a také prachy

Reagovat
Jordi Alba

Tak ono to vyplacení by v jeho případě očividně nebylo tak levný, jinak by tam už nebyl.

Reagovat
Agent z Melmacu

paráda, len nech ich vyžere

Reagovat
Josifek

Doufám, že tohle je ten klasický polibek smrti, jinak

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Talker

Proč by odcházel? Fotbalové ambice už asi nemá, finančně mu nabídne někdo z TOP klubů maximálně polovinu toho současného platu. Hraje golf, má jméno a vydělává moře peněz.

Reagovat
Bakary3

A na konci smlouvy mu nekdo jako volnymu hraci stejne nasype, pohoda

Reagovat
Pinturicchio

V Číně nebo Emirátech po něm skočí i když mu bude 40 a budou mu chybět obě kolena.

Reagovat
Fodbalysta

máš recht, v Realu mu taky nasypali i když mu evidentně chybí mozek

Reagovat
Pinturicchio

Ten evidentně chyběl i vedení Realu.

Reagovat
Talker

Nikdo mu už podobné prachy nenasype, vždyť má v čistém podobné peníze, jako nejlépe placení hráči PL v hrubém... Nejvíc by měl mít KdB (17mega liber ročně) - Bale má 19 čistého v eurech. V Anglii by si musel nechat strhnout tak polovinu platu, aby o něj někdo měl zájem a to by musel jít zadarmo.

Jedině někam do Číny a nevěřím, že by mu tam někdo nasolil takové peníze. Ani zdaleka ne.

Reagovat
Bakary3

Jasne, ze takovy prachy mit nebude, ale jak pise nahore pinturicchio, nekdo se najde, kdo mu slusne zaplati jeho zivotnj standard, ikdyz on to dost mozna bude porad pojimat tak nejak dovolenkove, zivot snu

Reagovat
Jordi Alba

Kolik má De Gea?

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Agent: Bale zůstane v Realu Madrid alespoň další dva roky, ale španělsky se učit pořád nebude.

Reagovat
Al Capone

Tak teď už je to fakt zbytečný

Reagovat
Pharrell

Reagovat
TheMally11

Haha Madrid

Reagovat
boryland

circus madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

Bale za 2 roky:"Arrideverci Madrid!"

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Smlouvy se mají plnit a Bale tu svojí splní až do posledního dne. Respekt mu za to

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele